Sorath Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Μόλις το παρήγγειλα για την γυναίκα μου. Πραγματικά τσάμπα μόλις 50€. Θα γράψω εντυπώσεις μόλις το παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Μόλις το παρήγγειλα για την γυναίκα μου. Πραγματικά τσάμπα μόλις 50€. Θα γράψω εντυπώσεις μόλις το παραλάβω. Καλή επιλογή. άντε με το καλό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Μόλις το παρήγγειλα για την γυναίκα μου. Πραγματικά τσάμπα μόλις 50€. Θα γράψω εντυπώσεις μόλις το παραλάβω. από που το πήρες; /______________\ |_____________________________\ \________________________________________\ και μια ακόμα ερώτηση προς όλους: έχετε βρει κάτι σχετικά με το SAR της συσκευής; Edited October 22, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Παιδιά το pandawill είναι έμπιστο; είχε ποτέ κανείς πρόβλημα; ;) Μακρυα και αγαπημενοι! Εχουν αναφερθει πολλα περιστατικα με ελαττωματικα προιοντα, δεν ξερω τι στο διακο κανουν αλλα παιζει να αγοραζουν τα Β διαλογης απο τα εργοστασια, δες reviews σε wot, trustpilot, κλπ. Δεν το γραφω τυχαια, παθων και εγω, δυστυχως τα διαβασα μετα, λεπτομερειες θα δεις και στο θεμα του Lenovo P780, το πηρα σε προσφορα τυπου happy hour, λεω επωνυμο ειναι, μοντελο Ιουλιου, τι μπινια να κανουν, και ομως μου ηρθε DOA ! Mε επρηξαν για να κανουν refund, βιντεο στο youtube, 2 μερες καθυστερηση ανα email για να απαντησουν μια βλακεια καθε φορα, περασαν 20-25 μερες χωρις να γινει τιποτε, ελεγαν δεν το ελαβαν ακομη, μετα ελεγαν δεν εχει προβλημα, paypal dispute και προτειναν partial refund παρα το οτι ειχα πληρωσει μεταφορικα επιστροφης συστημενου, μετα ξανα partial refund, εν τελει τους χαρισα και 20$ (+14 ευρω το συστημενο) για να τελειωνουμε γιατι ηθελα να το παραγγειλω απο αλλου και ειχαμε φαει σχεδον 2 μηνο συνολικα... (Αυτες τις μερες το περιμενω απο αλλο μαγαζι, η αρχικη παραγγελια στο pandawill ηταν ~20 Αυγουστου. Καλυτερα να παρεις απο μαγαζι που θα το δοκιμασουν πριν το στειλουν, οπως πχ αυτα που προσφερουν υπηρεσιες τυπου root, αλλη rom, extra apps, κλπ). Edited October 21, 2013 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Μακρυα και αγαπημενοι! Εχουν αναφερθει πολλα περιστατικα με ελαττωματικα προιοντα, δεν ξερω τι στο διακο κανουν αλλα παιζει να αγοραζουν τα Β διαλογης απο τα εργοστασια, δες reviews σε wot, trustpilot, κλπ. Δεν το γραφω τυχαια, παθων και εγω, δυστυχως τα διαβασα μετα, λεπτομερειες θα δεις και στο θεμα του Lenovo P780, το πηρα σε προσφορα τυπου happy hour, λεω επωνυμο ειναι, μοντελο Ιουλιου, τι μπινια να κανουν, και ομως μου ηρθε DOA ! Mε επρηξαν για να κανουν refund, βιντεο στο youtube, 2 μερες καθυστερηση ανα email για να απαντησουν μια βλακεια καθε φορα, περασαν 20-25 μερες χωρις να γινει τιποτε, ελεγαν δεν το ελαβαν ακομη, μετα ελεγαν δεν εχει προβλημα, paypal dispute και προτειναν partial refund παρα το οτι ειχα πληρωσει μεταφορικα επιστροφης συστημενου, μετα ξανα partial refund, εν τελει τους χαρισα και 20$ (+14 ευρω το συστημενο) για να τελειωνουμε γιατι ηθελα να το παραγγειλω απο αλλου και ειχαμε φαει σχεδον 2 μηνο συνολικα... (Αυτες τις μερες το περιμενω απο αλλο μαγαζι, η αρχικη παραγγελια στο pandawill ηταν ~20 Αυγουστου. Καλυτερα να παρεις απο μαγαζι που θα το δοκιμασουν πριν το στειλουν, οπως πχ αυτα που προσφερουν υπηρεσιες τυπου root, αλλη rom, extra apps, κλπ). Σε ευχαριστώ πολύ για τη πολύτιμη γνώμη σου. Είχα διαβάσει και σε άλλα Ελληνικά Forum ότι είχαν προβλήματα με το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά είχα διαβάσει και μηνύματα από 3-4 που δεν είχαν κανένα πρόβλημα οπότε ήμουν σε μια σύγχυση αλλά ήρθες εσύ και έβαλες το κερασάκι στη τούρτα :lol: και μου φαινόντουσαν αρκετά ύποπτες οι τιμές τους χονδρικής και το happy fola ειδικά. :!: Pandawill.com Banned :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 καλησπερα,παιδια να ρωτησω κατι σε οσους εχουν παραγγηλει απο minideal, το παρηγγειλα το σαββατο απο mini deal,βεβαια ειναι ακομα νωρις για να εχει ερθει, το βισμα του φορτιστη θα ειναι κινεζικο η ευρωπαικο,η θα μου φερουν κανενα ανταπτορακι αφου το κιν. ερχετε Ελλαδα. η αν πρεπει να αγορασω μπορειτε να προτεινετε απο καπου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 εμένα από minideal το lenovo μου ηρθε με ανταπτοράκι οπότε λογικά θα έχει και το δικό σου! :D αντε με το καλό και συ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 αα!!! οκ!!ευχαριστω για την αμεση απαντηση.μακαρι να εχουνε βαλει τι να πω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ναι παιδια το ενλογο καταστημα,οπως και αλλα βεβαια στελνουν ανταπτορα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ρώτα στο chat θα σου πουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Το sar πάντως δεν υπάρχει πουθενά με καμία ονομασία του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μήπως γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε για να κρατήσουμε backup τη rom με την οποία έρχεται (root από minideal) και πως την επαναφέρουμε, αν χρειαστεί; Στο δικό μου χρησιμοποιώ cwm, αλλά δε ξέρω τι παίζει με το 889s... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Μήπως γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε για να κρατήσουμε backup τη rom με την οποία έρχεται (root από minideal) και πως την επαναφέρουμε, αν χρειαστεί; Στο δικό μου χρησιμοποιώ cwm, αλλά δε ξέρω τι παίζει με το 889s... Δε νομίζω να αλλάζει κάτι σε όλες τις συσκευές μου με cwm bootara στο cwm και έκανα back up κανονικά(back up & restore). Διάβασες πουθενά ότι δε κάνει back up με το κλασικό τρόπο; έχεις δουλέψει γενικά με cwm; Το sar πάντως δεν υπάρχει πουθενά με καμία ονομασία του κινητού. Με το chipset πάει το sar οπότε λογικά αν γουγλαρης mtk6577 sar λογικά θα σου βγάλει Edited October 24, 2013 by Manux_oS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δε νομίζω να αλλάζει κάτι σε όλες τις συσκευές μου με cwm bootara στο cwm και έκανα back up κανονικά(back up & restore). Δηλαδή, αφού είμαι root, κάνω απλά εγκατάσταση το x-parts και παίρνω backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Δηλαδή, αφού είμαι root, κάνω απλά εγκατάσταση το x-parts και παίρνω backup; Φίλε μέχρι να μου έρθει και έμενα το κινητό δε μπορώ να σου πω τίποτα :ninja: Online μόνο μια Rom βρήκα για το cwm τίποτα. ROM ZTE V889S Λογικά τη φλασαρε με το default recovery. και ένα σχόλιο από κάτω λέει ότι μπορείς να περάσεις αυτό V807_130104__recovery_130316-010818.img για cwm ( μη το ρισκάρεις ) Με την official θα μείνουμε δεν υπάρχουν rom Edited October 24, 2013 by Manux_oS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Με την official θα μείνουμε δεν υπάρχουν rom Ίσως μα μην ήμουν αρκετά σαφής... Δε θέλω να αλλάξω Rom. Θέλω να κρατήσω ένα backup της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το τηλέφωνο, ώστε ότι και να του κάνω, να μη ψάχνω να την ξαναβρώ, αλλά να κάνω εύκολα recovery. Σκέφτηκα λοιπόν να εγκαταστήσω το x-parts, για να το κάνω. Γίνεται; Είναι σωστό το σκεπτικό μου; Edited October 24, 2013 by nadware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 κλείσε το κινητό και στην συνέχεια κράτα πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης και το κουμπί έντασης ποιό από τα 2 δε θυμάμαι δοκίμασε και τα 2. και θα μπει στο recovery από εκεί θα κάνεις backup και restore αν χρειαστεί αργότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 κλείσε το κινητό και στην συνέχεια κράτα πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης και το κουμπί έντασης ποιό από τα 2 δε θυμάμαι δοκίμασε και τα 2. και θα μπει στο recovery από εκεί θα κάνεις backup και restore αν χρειαστεί αργότερα Αφού εγκαταστήσω το cwm ή το έχει ήδη, αυτό ή αντίστοιχο, προεγκατεστημένο στη Rom του minideal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 99% εχει δικό του παρόμοιο με το cwm αλλα με πιο λίγες δυνατότητες. Δοκίμασε αυτα που σου ειπα και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hiken Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Το κινητάκι το παράγγειλα από minideal πριν λίγο καιρό για ένα φίλο, μιλάμε για υπερτίμιο κινητό σε αυτά τα λεφτά! Καλή μπαταρία, πολύ καλή απόκριση, μέτρια φωτογραφία σε συνθήκες καλού φωτισμού, καλό σήμα, δοκίμασα το gps για το αν κλειδώνει με την stock εφαρμογή και ήταν πολύ γρήγορη η διαδικασία (αν θέλετε να διατηρηθεί η πλοήγηση, πρέπει να μην κάνετε update το google maps καθώς για κάποιο λόγο δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία στην Ελλάδα). Γενικά, αν το budget είναι μικρό, συστήνεται ανεπιφύλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Το κινητάκι το παράγγειλα από minideal πριν λίγο καιρό για ένα φίλο, μιλάμε για υπερτίμιο κινητό σε αυτά τα λεφτά! Καλή μπαταρία, πολύ καλή απόκριση, μέτρια φωτογραφία σε συνθήκες καλού φωτισμού, καλό σήμα, δοκίμασα το gps για το αν κλειδώνει με την stock εφαρμογή και ήταν πολύ γρήγορη η διαδικασία (αν θέλετε να διατηρηθεί η πλοήγηση, πρέπει να μην κάνετε update το google maps καθώς για κάποιο λόγο δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία στην Ελλάδα). Γενικά, αν το budget είναι μικρό, συστήνεται ανεπιφύλακτα! καλημερα φιλε,επειδη το εχω παραγγειλει και το περιμενω,μπορεις να μου πεις πως να μην κανω update το google maps???τι ακριβως πρεπει να κανω???επειδη δεν ειχα ποτε κινητο με gps δεν γνωριζω γι αυτο σε ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Θετικά τα σχόλια σας παιδιά :p μου φαίνεται θα παραγγείλω κι αλλά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biomecanoid Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Γεια, Mπορεί κάποιος κάτοχος του zte 889s να μου επιβεβαίωση πως σε αυτό το κινητό δουλεύει η εφαρμογή WiFiFPV https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macaca.wififpv&hl=en ψάχνω ένα φτηνο κινητό αποκλειστικά και μονο γιαυτη την δουλειά άμα μπορούσε να δοκιμάζατε την εφαρμογή θα το εκτιμούσα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorath Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ξέρει κανείς αν υπάρχει custom recovery για το συγκεκριμένο ή παίζουμε μόνο με αυτή που έχει μέσα; Επίσης, η πατέντα με τα partitions του V967s, σε αυτό παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palikari Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Καλησπέρα και από εμένα, Έκανα κι εγώ την παραγγελία από minideal, και αναμένω να μου έρθει με Singapore Post. Μέσα του μηνός λογικά θα το έχω στα χέρια μου και θα σας αναφέρω εντυπώσεις. Πάντως για την τιμή του + μεταφορικά+θήκη + ζελατίνα νομίζω πως αξίζει τον κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts