Jump to content

Lenovo S820

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ,ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΨΩ.

ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΤΟ LENOVO S820.ΕΝAΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ROOT, ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΑΓΕ. ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ LENOVO.TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;

ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡ.ΒΗΜΑ -ΒΗΜΑ ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Για αρχή κλείσε το τηλ.Κράτα πατημένα τα κουμπιά Power,Volume - ,volume+ και θα σε βγάλει στο recovery.Αν είναι με αγγλικούς χαρακτήρες κάνε ένα factory reset από εκεί.Αν και πάλι κολλάει στο λογότυπο ακολούθησε τον οδηγό στο πρώτο post που λέει για vibe 1.5 ή vibe 2.0

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

settings-about phone-version information.Vibe έχεις λογικά.Αν δεν έχει το playstore ήδη μέσα δεν μπορείς να το βάλεις τώρα.Οι επιλογές είναι ή να βάλεις την τελευταία vibe που θα έχεις ελληνικά στις εφαρμογές αλλά όχι στο μενού.Αυτό θα είναι στα αγγλικά.Ή να βάλεις την ROW(ευρωπαϊκή) που θα έχεις ελληνικά στο μενού αλλά κ πάλι όχι παντού.Τι σε ενδιαφέρει?Τι θέλεις εσύ?

Μέτα από αρκετό διάστημα είπα πάλι να ασχοληθώ γιατί δεν είχα χρόνο,θα με ενδιέφερε να έχω ελληνικά στο μενού,και να σβήσω τις κινέζικες εφαρμογές γιατί είναι πολλές και αν μπορώ να σβήσω καμία,λογικά το κινητό (της γυναίκας μου) δεν θα είναι root.εχω την VIBEUI_V2.0_1512_7.149.1_ST_S820

Edited by keleos

Μέτα από αρκετό διάστημα είπα πάλι να ασχοληθώ γιατί δεν είχα χρόνο,θα με ενδιέφερε να έχω ελληνικά στο μενού,και να σβήσω τις κινέζικες εφαρμογές γιατί είναι πολλές και αν μπορώ να σβήσω καμία,λογικά το κινητό (της γυναίκας μου) δεν θα είναι root.εχω την VIBEUI_V2.0_1512_7.149.1_ST_S820

Αν θέλεις να έχεις ελληνικά στο μενού διάβασε μερικές σελίδες πιο πίσω για να βάλεις την ROW

Αν θέλεις να έχεις ελληνικά στο μενού διάβασε μερικές σελίδες πιο πίσω για να βάλεις την ROW

Δε ξέρω Ντίνο εάν έχω χάσει κάτι αλλά υπάρχει ROW (επίσημη εννοείται) που έχει ελληνικά; Εγώ που έχω τη τελευταία ROW έχει αγγλικά. Εκτός εάν αναφέρεσαι σε κάποια custom.

Δε ξέρω Ντίνο εάν έχω χάσει κάτι αλλά υπάρχει ROW (επίσημη εννοείται) που έχει ελληνικά; Εγώ που έχω τη τελευταία ROW έχει αγγλικά. Εκτός εάν αναφέρεσαι σε κάποια custom.

Λαθος δικο μου.Νομιζα οτι εχει καποια ελληνικα στο μενου.Χθες που την δοκιμασα ειδα οτι ειναι αγγλικα οντως.Σορρυυυυυυυυ.

Μηπως εχεις καποια ιδεα τι μπορω να κανω στο δικο μου που δεν εχω σημα;εχω γραψει το προβλημα πιο πανω.Χθες περασα την row μηπως και εφτιαχνε αλλα τιποτα

Το είδα ρε Ντίνο αλλά δε έχω άποψη, δε μου έχει τύχει ούτε έχω διαβάσει πάλι κάτι σχετικό. Εκείνο που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι μάλλον είναι θέμα hardware και προφανώς της κεραίας. Από τη στιγμή που ό,τι και να περάσεις δεν έχεις σήμα σε καμία SIM, πιθανολογώ ότι τα έχει παίξει η κεραία σου. Τώρα να δοκιμάσεις να φλασάρεις κάποιο Modem διαφορετικό από εδώ, δε χάνεις τίποτα...

Το είδα ρε Ντίνο αλλά δε έχω άποψη, δε μου έχει τύχει ούτε έχω διαβάσει πάλι κάτι σχετικό. Εκείνο που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι μάλλον είναι θέμα hardware και προφανώς της κεραίας. Από τη στιγμή που ό,τι και να περάσεις δεν έχεις σήμα σε καμία SIM, πιθανολογώ ότι τα έχει παίξει η κεραία σου. Τώρα να δοκιμάσεις να φλασάρεις κάποιο Modem διαφορετικό από εδώ, δε χάνεις τίποτα...

Modem εχω αλλαξει.Και εγω η κεραια νομιζω οτι φταει.Ευχαριστω

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟ<< TWRP Recovery>> ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ SETAP ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟ TWRP.AN ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ .

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟ<< TWRP Recovery>> ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ SETAP ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟ TWRP.AN ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ .[/QUO

Αυτο κατεβασε. http://adf.ly/pqX9q

ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΒΓΑΖΕΙ SETUP .TI KANΩ ΑΠΟ ΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ;

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΒΓΑΖΕΙ SETUP .TI KANΩ ΑΠΟ ΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ;

Τι εννοεις βγαζει setup;Το zip αυτο οταν το ξεσυμπιεσεις εχει φακελο μεσα που λεγεται target bin.Μεσα εκει ειναι το scatter file που φορτωνεις στο flashtool.

Τι εννοεις βγαζει setup;Το zip αυτο οταν το ξεσυμπιεσεις εχει φακελο μεσα που λεγεται target bin.Μεσα εκει ειναι το scatter file που φορτωνεις στο flashtool.

Αυτό μου βγάζει .Και πιστευώ οτι κάπου κανω λάθος.Αλλα που; κάνω το λάθος δεν ξέρω.Ευχαριστώ πολύ πάντος για το χρόνο σου.

Αυτό μου βγάζει .Και πιστευώ οτι κάπου κανω λάθος.Αλλα που; κάνω το λάθος δεν ξέρω.Ευχαριστώ πολύ πάντος για το χρόνο σου.

Την κινέζικη με flashtool την πέρασες?Και είσαι στο στάδιο για το twrp? Το ανέβασα εδώ http://www.mediafire.com/download/o3dv1jwp64b4rey/twrp_v2.6.3.0_s820_cn.7z

Κατέβασέ το από εδώ

Την κινέζικη με flashtool την πέρασες?Και είσαι στο στάδιο για το twrp? Το ανέβασα εδώ http://www.mediafire.com/download/o3dv1jwp64b4rey/twrp_v2.6.3.0_s820_cn.7z

Κατέβασέ το από εδώ

Αυτό είναι το σωστό.Τώρα μου το βγάζει οκ.Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. Πάω για να συνιχίσω.

καλησπερα .

πως γινεται να μου βγαζει τις ειδοποιησεις για τα μηνυματα που λαμβανω μονο στην εφαρμογη που εχω κατεβασει κ οχι κ στην εργοστασιακη? οριζω συνεχως την νεα σαν προεπιλογη κ ολο μ μενει το λεντ κατω αναμενο μεχρι να παω να δω το ιδιο μνμ κ στην εφαρμογη της ρομ.

επισης εχω κ ενα θεματακι με το ραδιοφωνο.μ βγαζει unfortunately radio haw stopped. εψαξα στο νετ κ βρηκα οτι επρεπε να κανω καθαρισμα της cacke.το εκανα κ εφτιαξε την πρωτη φορα,απο κει κ περα ομως οτι κ να εχω δοκιμασει δεν γινεται τπτ.μηπως ξερει κανεις τι να κανω? υπαρχει περιπτωση να φταιει το google play? εχω την εκδοση 5.7.10

• 3 weeks later...
Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα lenovo s820 το οποίο δεν πιάνει σήμα στην κάρτα sim.Όποια και να βάλω.Έχω δοκιμάσει διάφορες.Όλα τα άλλα σήματα του κινητού δουλεύουν κανονικά(wifi,gps κτλ).Και όλο το τηλ δουλεύει κανονικά χωρίς να έχει σήμα όμως στις sim.Αν κάποιος το θέλει για ανταλλακτικά κτλ ας μου στείλει μύνημα.

Καλησπέρα ΄σημερα έκανα μια μεγάλη πατάτα στο s820 που έχω πήγα και έκανα εγκατασταση από λάθος μια ρομ για το a820 τώρα το κινητό ανάβει μαύρη η οθόνη ακούγετε ο ήχος εκκίνησης αλλα μαύρα όλα έχω προσπαθήσει να περάσω στοκ ρομ τίποτα μοθ βγάζει error b ram failed. Τι μπορω να κάνω ????
3ipnas mesa mou to zwo!!!

Καλησπέρα ΄σημερα έκανα μια μεγάλη πατάτα στο s820 που έχω πήγα και έκανα εγκατασταση από λάθος μια ρομ για το a820 τώρα το κινητό ανάβει μαύρη η οθόνη ακούγετε ο ήχος εκκίνησης αλλα μαύρα όλα έχω προσπαθήσει να περάσω στοκ ρομ τίποτα μοθ βγάζει error b ram failed. Τι μπορω να κάνω ????

Τελικά επιτέλους τα κατάφερα μετά από τόσες ώρες με την βοήθεια του οδηγού που είχε στην αρχη του φορουμ :-Π

3ipnas mesa mou to zwo!!!

Καταρχίν πρέπει να δεις πως βλέπει ο υπολογιστής το κινητό στο device manager χωρίς μπαταρία.Αν δεν το βλέπει ως Mediatek usb preloader vcom driver θα πρέπει να ξαναπεράσεις τον driver αυτόν.Μετά πρέπει να φλασάρεις την official κινέζικη S141 ROM.Και ανάλογα με το πότε έχεις αγοράσει το τηλ σου πρέπει να περάσεις και τον αντίστοιχο preloader.Αν είναι πριν τον Απρίλιο του 14 δοκίμασε να περάσεις την S141 όπως είναι.Αν είναι μετά τον Απρίλιο του 14 βάζεις τον new preloader και σβήνεις το αρχείο checksum.ini.Αν είναι π.χ πριν τον Απρίλιο του 14 και δοκιμάσεις την rom όπως είναι και σου βγάλει πάλι το ίδιο error δοκίμασε με τον καινούριο preloader

Καλησπέρα.

Μετά την VIBEUI_V2.0_1512_ST_S820 έχει βγει πιο πρόσφατη έκδοση?

Στο needrom σταμάτησαν στην 1512.

Δεν υπαρχει νεοτερη.Και νομιζω οτι δεν θα βγαλουν αλλη

Για ποιο λόγο το Security μου κλείνει το Messenger; Τις περισσότερες φορές που το ανοίγω, ενεργοποιείται το Security και μου το κλείνει, παρά το γεγονός ότι την εφαρμογή την έχω trusted.

καλησπερα παιδια ειχα περασει μαζι με τον ντινο την 4.42 πριν καιρο

σημερα εκανα reset factory αλλα δεν με αφηνει να μπω να ρυφμισω το κινητο μ βγαζει ενα μνμ στα κινεζικα παταω αλλα τπτ το βγαζει συνεχεια

τη να κανω?