gsir Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 όμορφο το κόκκινο http://www.htc.com/uk/smartphones/htc-one-mini/?GB89/#colours Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Το μπλε είναι όλα τα λεφτά αλλά δεν το βλέπω προς τα δω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 και εμενα το μπλε αρεσει!! αλλα και το silver πολυ καλο ειναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Στα σκρουτζομάγαζα αναφέρεται ότι τα πωλουμενα κομματια είναι vodafone, Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό? Διαφέρει εμφανισιακά? Έχει καποιο παραπανίσιο λογισμικό? Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Εικόνα της βοντα όταν ανοίγει βγάζει και κάνα δυο εφαρμογές της βοντα οι οποίες όμως είτε σβήνονται είτε μπορείς να τις παγωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 και αναβαθμισεις απο τη βοντα, με οτι σημαινει αυτο. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 εγω μια εβδομαδα που εχω το κινητο δεν το βλεπω να εχει αναγκη απο update δεν εχει το παραμικρο κολλημα ή λαγκ ετσι κιαλλιως την 4.4 δεν νομιζω να την πάρει οποτε ............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Χρησιμοποιεί κανείς το Mireo Gps (Don't Panic) σε αυτό το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλησπερα στην παρεα σας.Κατοχος σημερα και εγω του εν λογου κινητου σαν δευτερη συσκευη.Εντυπωσεις μονο 8ετικες!!! δυο μικρες ερωτησεις! Ελληνικα δεν εχει μεσα,υπαρχει καποιος τροπος να περασω ελληνικα? Η ο8ονη σβηνει σε λιγα δευτερολεπτα αδρανειας.Πως μπορω αυτο να το αλλαξω?Εψαξα και δεν βρηκα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 γιατι ρε συ δεν εχει ελληνικα? δοκιμσε το morelocale 2. ρυθμισεις-οθονη -απουσια δραστηριοτητας και αλλαζεις σε ποσο χρονο θες να σβηνει η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Γερμανια μενω εγω και δεν εχει ελληνικη γλωσσα στο μενου.Στο πληκτρολογιο εχει κανονικα. για να δω αν καταφερω αυτο με την ο8ονη γιατι τα γερμανικα μου δεν ειναι οπως ηταν παλια. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Με morelocale λογικα θα βάλει ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 για εξηγησε μου ομως λιγο το morelocale γιατι πρωτη φορα ασχολουμε με htc και δεν ξερω.Περιμενα να την ειχε την ελληνικη γλωσσα οπως ολα τα υπολοιπα android απ οσο γνωριζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Κανε το εγκατάσταση και τρεξτο και από εκεί διάλεξε ελληνικά . Λογικά το κινητό που έχεις αν το κλείσεις και του βάλεις ελληνική σιμ θα βγάλει ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ελληνικη σημ εχω την κλασσικη την μεγαλη.Αμφιβαλλω αν την δεχεται το κινητο.Αν ομως βαλω την ελληνικη μεσα και μου βγαλει ελληνικη γλωσσα οταν περασω την γερμανικη καρτα 8α υπαρχει η ελληνικη γλωσσα η 8α χα8ει λογο αλλαγης καρτας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) εχει δοκιμασει κανεις ροοτ ? αυτο δουλευει? http://rootinghub.com/root-htc-one-mini/ αν διαγραψω μετα την εφαρμογη su ειμαι οκ? δεν χρειαζεται να δηλωσω σε htc dev? Edited October 27, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Android os κατανάλωση μπαταρίας 55% είναι φυσιολογικό αυτό? Σε δέκα ώρες έφαγε την μισή μπαταρία με κλειστά τα δεδομένα και γενικά όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Φυσιολογικό δεν ειναι αυτό το ποσοστό.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Τον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω όμως.. Το έκανε χθες από την στιγμή που έκανα εγκατάσταση το notification notes.. Λες να είναι από αυτό? Στο Xperia z και arc s δεν είδα τέτοια κατανάλωση από εκείνη την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 τι να πω..δοκιμασε να αφαιρέσεις ότι εβαλες προσφατα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι και χαζό αλλά υπάρχει μια σύγχυση σε αρκετούς σχετικά με αυτό... Όταν λες έφαγε τη μισή μπαταρία, εννοείς το 55% που σου λέει ή το ότι η μπαταρία έπεσε από το 100 στο 50; Γιατί το 55% σημαίνει ότι το 55% από το ποσοστό που έχει χάσει η μπαταρία (που μπορεί να είναι ακόμα και 1% πχ από το 100 στο 99%), οφείλεται στο λειτουργικό. Ελπίζω να έγινα κατανοητός... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μια βοήθεια Πως θα δω πόση ώρα είναι ανοιχτή η οθόνη?γιατί μου βγάζει όλα που έχουν χρησιμοποιηθεί,εγώ θέλω όμως να δω μόνο την οθόνη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Από το 100% πήγε στο 50-55% με όλα κλειστά. Μέσα σε εφτά ώρες έγινε αυτό. Ούτε καν το άνοιξα για να δω την ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μια βοήθεια Πως θα δω πόση ώρα είναι ανοιχτή η οθόνη?γιατί μου βγάζει όλα που έχουν χρησιμοποιηθεί,εγώ θέλω όμως να δω μόνο την οθόνη Κατέβασε το gsam battery monitor. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Κατέβασε το gsam battery monitor. Δείχνει πολύ καλό,μένει να δω αν έχει περίσσια κατανάλωση μπαταρίας Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts