Jump to content

American Horror Story Series (FX Networks)

unagi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω σε ολα με τον DesertsMissRain. Να δουμε εως ποτε θα εχει καλες ιδεες και εως ποτε θα δημιουργει αυτη την ωραια ατμοσφαιρα. Παντως παιδια η ατμοσφαιρα που εχει δημιουργησει στη 2η σαιζον ειναι πολυυυ καλυτερη για εμενα σε σχεση με την 1η..

Κατεβαινει και το 5ο, αντε να δουμε κυριοι!

:D

Άρης

Follow me

• Απαντήσεις 348
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μμμμ.. fresh news.. or not?

American Horror Story' renewed for third season: http://www.imdb.com/news/ni40769312/

Όσον αφόρα το άλλο θέμα μπορεί να έχετε δικιο. Απλώς στην περσινη σεζόν μου φαινόταν πως ό,τι παρουσίαζαν είχε να κάνει με την κεντρική ιστορία, ενώ φέτος όχι. Η συνέχεια θα δείξει..!

κ dessertmissrain thx for the tip!

Edited by noumeraki

Επεισοδιάρα απλά. Για να είμαι ειλικρινής

πιστεύω πως η Lana στο τέλος θα πεθάνει αλλά θα μπορέσει να πει σε κάποιον την ιστορία της

. Και για να σας πω την αλήθεια στενοχωριέμαι

γιατί την συμπάθησα περισσότερο από όλους. Δε θέλω να πεθάνει.

To θεώρησα θλιβερό επεισόδιο πάντως! Ο καθένας υπόφερε με το δικό του τρόπο.

Επεισοδιάρα απλά. Για να είμαι ειλικρινής

πιστεύω πως η Lana στο τέλος θα πεθάνει αλλά θα μπορέσει να πει σε κάποιον την ιστορία της

. Και για να σας πω την αλήθεια στενοχωριέμαι

γιατί την συμπάθησα περισσότερο από όλους. Δε θέλω να πεθάνει.

To θεώρησα θλιβερό επεισόδιο πάντως! Ο καθένας υπόφερε με το δικό του τρόπο.

Συμφωνω. Παρα πολυ καλο το επεισοδιο ακριβως γιατι οπως ειπες ο καθενας υπεφερε με καποιο τροπο. Εγω βεβαια θελω περισσοτερη συμμετοχη της Sister Mary Eunice. Δλδ μετα το 2ο και λιγο στο 3ο επεισοδιο που εδωσε και ρεστα ο ρολος της κατ εμε, θελω κι αλλοοοο!!

Άρης

Follow me

Ενταξει, αν και αργοπορημενος, οντως respect. Μακαρι να το συνεχισουν ετσι. Ξερουμε ποσα επεισοδια θα εχιε η 2η; Θα ειναι 12 οπως η πρωτη;

Άρης

Follow me

Subs για το 6ο επεισόδιο ακόμα να βγούν :angry:

Στείλτε κανα pm αν έχετε βρει κάτι.

Ελληνικοί εννοείς; Γιατί αγγλικούς έχω δει.

καλό και το 6ο.

Αυτός ο Quinto όμως ρε παιδάκι μου...τι ψυχακόφατσα είναι αυτή. Είτε παίζει τον καλό είτε παίζει τον κακό, μονίμως φοβάμαι ότι θα πεταχτεί από την οθόνη και θα μου κόψει το κεφάλι...έτσι για πλάκα. :worry:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Subs για το 6ο επεισόδιο ακόμα να βγούν :angry:

Στείλτε κανα pm αν έχετε βρει κάτι.

Εδω φιλε..

Ελληνικοί εννοείς; Γιατί αγγλικούς έχω δει.

καλό και το 6ο.

Αυτός ο Quinto όμως ρε παιδάκι μου...τι ψυχακόφατσα είναι αυτή. Είτε παίζει τον καλό είτε παίζει τον κακό, μονίμως φοβάμαι ότι θα πεταχτεί από την οθόνη και θα μου κόψει το κεφάλι...έτσι για πλάκα. :worry:

Παιζει πολυ καλα ο τυπος, του βγαζω το καπελο δλδ..

Άρης

Follow me

Οντως εχουν μπλεξει. Πολυ ωραιο και το τελευταιο επεισοδιο. Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα τα ταιριαξουν ολα. Παντως η 2η σεζον μου αρεσει πολυ περισσοτερο σε σχεση με την 1η.

Άρης

Follow me

Θεϊκές ερμηνείες απλά! Μπορούσα να νιώσω τον τρόμο της Lana!

Θεϊκές ερμηνείες απλά! Μπορούσα να νιώσω τον τρόμο της Lana!

Πραγματικα αυτο ειναι κατι που το συζηταγαμε με την κοπελα σε καθε επεισοδιο σχεδον που βλεπαμε. Οι ερμηνεις εαν οχι ολων, των περισσοτερων ειναι παρα πολυ καλες! Μπαρβο και στους ηθοποιους και στον υπευθυνο του casting.

Άρης

Follow me

Πραγματικα αυτο ειναι κατι που το συζηταγαμε με την κοπελα σε καθε επεισοδιο σχεδον που βλεπαμε. Οι ερμηνεις εαν οχι ολων, των περισσοτερων ειναι παρα πολυ καλες! Μπαρβο και στους ηθοποιους και στον υπευθυνο του casting.

Όντως, οι ηθοποιοί είναι όλοι εξαιρετικοί και η φετινή σεζόν είναι σίγουρα καλύτερη από την περσινή, η οποία ήταν άλλωστε πολύ καλή επίσης.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

τί φάση η σειρά; μυστήριο, δράση, θρίλερ;
american horror story meets ο δικηγορος του διαβολου:).μια απ τα ιδια δηλ.ωραια πλοκη και αγωνια στα τελευταια επ αλλα δυστηχως η σειρα εφαγε κανσελ και ετσι θα δουμε οτι δουμε στο τελευταιο επ.το καλο ομως ειναι οτι δεν θα τελιωσει με cliffhanger:)
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Παρα πολυ καλο το τελευταιο επεισοδιο, πραγματικα δεν καταλαβα πως περασε η ωρα. Επισης αρχισαν να συνδεουν καποια βασικα κοματια της υποθεσης.;)

Άρης

Follow me

• 3 weeks later...

Παιδιά, δεν έχω λόγια! Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή!? Τόσα πολλά!

Για το next week promo επίσης δεν έχω λόγια!

Παιδιά, δεν έχω λόγια! Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή!? Τόσα πολλά!

Για το next week promo επίσης δεν έχω λόγια!

Το ειδαι κι εγω χθες το βραδυ και δεν εγραψα εδω μονο και μονο επειδη ειχε παει 4. Τι ηταν αυτο, πολλα πραγματα και ολα με μεγαλο ενδιαφερον! Αυτα ειναι!!!

Άρης

Follow me

Αρκετα καλο και το τελευταιο επεισοδιο. Ειμαι πολυ περιεργος να δω την πλοκη των τελευταιων, για εφετος, επεισοδιων.

Μεγαλη εντυπωση η παρα μα παρα πολυ καλη σκηνοθεσια αυτου του επεισοδιου ειδικα και το ποσο ωραια ξετυλιξαν+ταιριαξαν καποια πραγματα στην καμερα.

Άρης

Follow me

• 2 weeks later...

Τωρα που τελειωσε το fringe (κλαψ) ψαχνω νεα σειρα σε παρομοιο στυλακι.Οχι απαραιτητα "καινουργια", ας εχει παιξει και καποιες σεζον, απλα να τρεχει ακομα θελω, να μην εχει τελειωσει δηλαδη.Σκεφτομουνα για το american horror story που βλεπω θετικα σχολια αν και δεν εχει σχεση με το fringe.Απλα θελω κατι μυστηριου ειτε εχει horror στοιχειο ειτε οχι.Δεν με πειραζει αν εχει και καποιο μεταφυσικο στοιχειο.To supernatural αξιζει να το ξεκινησω τωρα;

Προτασεις:)

Edited by zafos90

To supernatural αξιζει να το ξεκινησω τωρα;

Προτασεις:)

Αν αξίζει λέει? Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή τη σειρά. Από τις λίγες φορές που έχω αγαπήσει τους πρωταγωνιστές. Δεν είναι σειρά όπως το Fringe η το American Horror. Είναι κάτι πιο διασκεδαστικό, πιο χιουμοριστικό, και σε ξεκινάει από τα απλά, και στο τέλος καταλήγει στην υπέρτατη μάχη καλού και κακού, άσπρου μαύρου, angels and demons. Ξεκίνησε την. Εγώ είμαι από τους φανατικότερους οπαδούς της. Φαντάσου ότι έχω βρει λίστες με όλα τα τραγούδια της σειράς όλων των επεισοδίων, κ τα ακούω στο αυτοκίνητο. Τραγούδια αμερικανικά για road trips. Ιδία με αυτά που ακούει ο Dean όταν οδηγεί την 1967 Impala του...

Αν και δεν έχει καμία σχέση με Fringe ούτε μεταφυσικά στοιχεία σου προτείνω Sherlock. Εξαιρετική σειρά.

Και το American Horror Story είναι φοβερό. Το Supernatural έκανε 5 πρώτους πολύ καλούς κύκλους, και μετά χάλασε αρκετά.