Jump to content

American Horror Story Series (FX Networks)

unagi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακολουθείς άνετα τη δεύτερη σεζόν αν δεν έχεις δει την πρώτη; Ρωτάω γιατί βλέπω πως ονομάζεται "asylum" κι αναρωτιέμαι μήπως είναι διαφορετικές ιστορίες.
Scotty, beam us up.

• Απαντήσεις 348
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρακολουθείς άνετα τη δεύτερη σεζόν αν δεν έχεις δει την πρώτη; Ρωτάω γιατί βλέπω πως ονομάζεται "asylum" κι αναρωτιέμαι μήπως είναι διαφορετικές ιστορίες.

Ανετότατα, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Το μοναδικό ίδιο στη δεύτερη σεζόν είναι ότι κάποιοι από τους ηθοποιούς της πρώτης ξαναπαίζουν, αλλά με άλλους ρόλους. Τίποτα άλλο.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

DesertSMisSRaiN ευχαριστώ. Οπότε τη βλέπω σίγουρα.

Τίποτα ;)

Πάντως θα σου πρότεινα να δεις και την πρώτη, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί είναι πάρα πολύ καλή και έχει μόλις 12 επεισόδια. Άσε που η 2η τώρα ξεκίνησα και είναι ακόμα στο 2ο.

Rodi, συμφνω κι εγω με τον desertmissrain. Δες και την πρωτη γιατι παρα πολυ καλη και πραγματικα τα επεισοδια θα τα δεις στο τσακ μπαμ και η 2η ειναι μολις στο 2ο επεισοδιο and its killing me.:lol::p

Εαν παρολα αυτα δεν θες μπορεις να δεις την 2η ανετα.

:D

Άρης

Follow me

Μολις ειδα παιδες το τριτο επεισοδιο. Καλο ηταν, οχι σαν το 2ο βεβαια αλλα αρκετα καλο. Χαιρομαι που βλεπω οτι υπαρχει συνεχεια στο τεμπο.

Άρης

Follow me

τα επισόδεια έχουν σχέση μεταξύ τους ή είναι αυτόνομα;

(η ερωτηση ισχύει και για τις 2 σεζον)

τα επισόδεια έχουν σχέση μεταξύ τους ή είναι αυτόνομα;

(η ερωτηση ισχύει και για τις 2 σεζον)

Όχι δεν είναι αυτόνομα. Έχουν σχέση μεταξύ τους. Βέβαια όπως αναφέρθηκε παραπάνω η δεύτερη χρόνια έχει διαφορετική κεντρική ιστορία.

Πολύ καλό και το 3ο επεισόδιο. Πολύ δυνατό.

2x04 | "I Am Anne Frank, Pt. 1" |

Επειδη ψηνομαι να ξεκινησω τη σειρα, ποσο horror ειναι ακριβως; :p

E δεν τα κάνεις και πάνω σου :lol::lol:

Τώρα για το πόσο ακριβώς τρομακτική είναι, εξαρτάται από το πόσο εύκολα τρομάζεις ;)

Σκέψου ότι είναι όσο περίπου τρομακτικές είναι και ο μέσος όρος των αξιοπρεπών αμερικανικών ταινιών τρόμου αλλά έχει και πολύ καλή σκηνοθεσία και ερμηνείες. Έχει επίσης αρκετό αίμα και βασίζεται πολλές φορές στο να σε αηδιάσει παρά να σε τρομάξει - όχι ότι είναι και το Hostel αλλά δεν είναι και καθαρά ψυχολογικό θρίλερ.

Επεισοδιάρα απλά! Πολύ στενοχωρήθηκα με το τέλος, την είχα συμπαθήσει :(

Ειδα το πρωτο επεισοδιο του 1ου κυκλου και μπορω να πω οτι τρομαξα αρκετα ...απο το mind**** που επαθα :lol: Η καημενη η οικογενεια επαθε σε ενα επεισοδιο οσα παθαινουν αλλοι σε ολοκληρες σεζον :lol: Εννοειται οτι θα συνεχισω τη σειρα, αν και θα μου ειναι δυσκολο να τους βλεπω να καταστρεφονται, γιατι τους συμπαθησα :p

Ειδα το πρωτο επεισοδιο του 1ου κυκλου και μπορω να πω οτι τρομαξα αρκετα ...απο το mind**** που επαθα :lol: Η καημενη η οικογενεια επαθε σε ενα επεισοδιο οσα παθαινουν αλλοι σε ολοκληρες σεζον :lol: Εννοειται οτι θα συνεχισω τη σειρα, αν και θα μου ειναι δυσκολο να τους βλεπω να καταστρεφονται, γιατι τους συμπαθησα :p

Και που σαι ακομα φιλε μου.

@one three hill συμφωνω, την ειχα συμπαθησει κι εγω λιγο... :( Ενταξει ο τυπας ειναι τρελος οσο δεν παει ξερω γω.

Άρης

Follow me

Παει ο πρωτος κυκλος. Εχω δει και πιο καλογραμμενα φιναλε, αλλα η γενικη εντυπωση περιμενει θετικοτατη.Πλεον θα περιμενω να τελειωσει ο 2ος κυκλος για να τον δω κι αυτον.

Πειτε μου μονο οτι ο αντιπαθητικος ο Quinto εχει μικρο ρολο γιατι με το ζορι τον αντεξα:lol:

Παει ο πρωτος κυκλος. Εχω δει και πιο καλογραμμενα φιναλε, αλλα η γενικη εντυπωση περιμενει θετικοτατη.Πλεον θα περιμενω να τελειωσει ο 2ος κυκλος για να τον δω κι αυτον.

Πειτε μου μονο οτι ο αντιπαθητικος ο Quinto εχει μικρο ρολο γιατι με το ζορι τον αντεξα:lol:

Εως τωρα δεν λες τον ρολο του σαν "πρωταγωνιστικο" με την εννοια οτι παιζει αλλα οχι και πολυ. Εως τωρα τουλαχιστον..

Αποψη μου ειναι παντως οτι εαν η 2η συνεχισει με αυτον το ρυθμο τοτε πραγματικα η 1η, κατ εμε, δεν θα πιανει μια μπροστα της.

Μακαρι να συνεχισει ετσι γιατι υπαρχει και μια φημη οτι οι συγκεκριμενοι σεναριογραφοι κανουν δυνατο μπασιμο αλλα στη συνεχεια τα χαλανε λιγο. Δλδ η 1η πολυ καλη και η 2η μετρια. Εως τωρα το εχουνε καταριψει αυτο.

Άρης

Follow me

Μακαρι να συνεχισει ετσι γιατι υπαρχει και μια φημη οτι οι συγκεκριμενοι σεναριογραφοι κανουν δυνατο μπασιμο αλλα στη συνεχεια τα χαλανε λιγο. Δλδ η 1η πολυ καλη και η 2η μετρια. Εως τωρα το εχουνε καταριψει αυτο.

H φήμη που λες οφείλεται στο Nip/Tuck το οποίο για 1-2 σεζόν είχε πολύ καλές ιδέες, αλλά στη συνέχεια το κατέστρεψαν.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο του χρόνου. Ιδιαίτερα αν κάνουν ότι έκαναν και πέρσι -δηλαδή αν κρατήσουν τους ηθοποιούς και αλλάξουν πάλι την ιστορία- νομίζω θα αρχίσει να κουράζει.

H φήμη που λες οφείλεται στο Nip/Tuck το οποίο για 1-2 σεζόν είχε πολύ καλές ιδέες, αλλά στη συνέχεια το κατέστρεψαν.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο του χρόνου. Ιδιαίτερα αν κάνουν ότι έκαναν και πέρσι -δηλαδή αν κρατήσουν τους ηθοποιούς και αλλάξουν πάλι την ιστορία- νομίζω θα αρχίσει να κουράζει.

Ειδικα αυτο που λες φιλε για τους ηθοποιους το ειχα σκεφτει κι εγω. Θα παραπαει αμα κανουν και τριτη και ειναι και με τους ιδιους. Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε. χεχε.

Άρης

Follow me

Aπίστευτη σειρά από το πρώτο κύκλο! Ισως βεβαια να ξέφυγε λιγο στο πρώτο αλλά μέχρι τώρα ο δεύτερος δείχνει πολύ πιο αγωνιώδης και real. Για να δούμε ελπίζω να μας ανταμοίψει η σειρά μέχρι και το φινάλε! Η Jessica Lange πραγματικά απίστευτη και στους δυο κύκλους!!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Πολυ καλο και το 4ο και 'ανατρεπτικο'... Οσο για τη Lange το εχω ξαναπει αλλα η τυπισα ειναι θεα!!!

Aκυρο αλλα οταν βλεπω τον Quinto σκεφτομαι οτι μπορει να πεταξει καμια ατακα του ειδους "Live long and prosper":lol::lol::p

http://24.media.tumblr.com/tumblr_md3v0aWupY1rrogn7o1_1280.jpg

Edited by slash7

Άρης

Follow me

Ξεκίνησα από περσι να την βλέπω με παρέα. Φέτος είδα όλα τα teasers, trailers, την περίμενα με αγωνία!

Σιγα σιγά όμως, ισως στο 3ο επεισόδιο, αρχισα να νιώθω ότι δειχνουν πραγματα για να τα"δείχνουν" , έτσι απλά.. ¨Εχουν κάνει ένα συνονθυλευμα από όλα τα θρίλερ- ταινίες τρόμου- σπλάττερ. Δε θυμάμαι πως βάζουν σπόιλερ για να πω, αλλά τι δουλεία έχουν όλες αυτες οι καταστάσεις μαζεμένες??? Μου φαίνεται υπερβολη! Πιστεύω ότι δεν χρειαζόταν να καταπιαστούν με όλα αυτα τα θέματα μαζι για να αρέσει η σειρα.. Εκτός αν θέλει να θεωρείται cult..

Κ αν δεν κάνω λάθος την γράφει αυτός που έγραφε κ το nip/tuck..? Το οποιο μου άρεσε πολύ στην αρχή μέχρι που αρχισαν να γίνονται 'ολα τα "κουλα" μαζί...(Χωρις παρεξήγηση για αυτους που τους αρέσει.. Ουτως ή αλλως κ εγω την βλέπω απλά μου κακόφάνηκε , σαν να θελουν να προκαλέσουν χωρις λόγο.. Μάλλον μου έμειναν τραύματα απο το Lost...:) )

Ισως βέβαια οταν ολοκληρωθεί ο κύκλος να συνδεθουν όλα όσα γινονται κ να έχουν νόημα...

Ξεκίνησα από περσι να την βλέπω με παρέα. Φέτος είδα όλα τα teasers, trailers, την περίμενα με αγωνία!

Σιγα σιγά όμως, ισως στο 3ο επεισόδιο, αρχισα να νιώθω ότι δειχνουν πραγματα για να τα"δείχνουν" , έτσι απλά.. ¨Εχουν κάνει ένα συνονθυλευμα από όλα τα θρίλερ- ταινίες τρόμου- σπλάττερ. Δε θυμάμαι πως βάζουν σπόιλερ για να πω, αλλά τι δουλεία έχουν όλες αυτες οι καταστάσεις μαζεμένες??? Μου φαίνεται υπερβολη! Πιστεύω ότι δεν χρειαζόταν να καταπιαστούν με όλα αυτα τα θέματα μαζι για να αρέσει η σειρα.. Εκτός αν θέλει να θεωρείται cult..

Κ αν δεν κάνω λάθος την γράφει αυτός που έγραφε κ το nip/tuck..? Το οποιο μου άρεσε πολύ στην αρχή μέχρι που αρχισαν να γίνονται 'ολα τα "κουλα" μαζί...(Χωρις παρεξήγηση για αυτους που τους αρέσει.. Ουτως ή αλλως κ εγω την βλέπω απλά μου κακόφάνηκε , σαν να θελουν να προκαλέσουν χωρις λόγο.. Μάλλον μου έμειναν τραύματα απο το Lost...:) )

Ισως βέβαια οταν ολοκληρωθεί ο κύκλος να συνδεθουν όλα όσα γινονται κ να έχουν νόημα...

H αλήθεια είναι ότι και πέρισυ και φέτος αυτό που (φαίνεται ότι) προσπαθούν να κάνουν είναι ουσιαστικά να "ράψουν" πολλές -αν όχι όλες- γνώριμες φιγούρες του αμερικανικού τρόμου σε μία σειρά:

Πέρισυ είχαμε

φαντάσματα, μανιακούς δολοφόνους, τρελούς γιατρούς, δαίμονες, αλλόκοτα πλάσματα, μέντιουμ, πυρομανείς

Φέτος μέχρι στιγμής ζωή να 'χουν :p έχουμε

ψυχιατρική κλινική, θρησκευτικό φανατισμό, δαιμονισμένους, εξωγήινους, serial killers με μάσκα, ναζί, τρελούς γιατρούς και πάλι και έχουμε συνέχεια

Πέρισυ μέχρι περίπου 3-4 επεισόδια από το τέλος δεν μπορώ να πω ότι είχα τρελαθεί κιόλας με τη σειρά, ακριβώς γιατί ήταν ένας αχταρμάς που δεν έμοιαζε να βγάζει κάπου και αντίθετα σε κάθε επεισόδιο έμπαιναν νέα πρόσωπα ή νέα πλάσματα κάνοντας τη σειρά ακόμα πιο πολύπλοκη. Αλλά στα τελευταία επεισόδια κατάφεραν νομίζω να τα δέσουν όλα πάρα πολύ καλά, οπότε πιστεύω πως κάτι αντίστοιχο θα γίνει και φέτος.

Δεν ξέρω αν το έχω διαβάσει κάπου ή το βγάζω από το κεφάλι μου :p, αλλά τουλάχιστον έχω την εντύπωση πως σκοπός της σειράς (κρίνοντας και από τον τίτλο) είναι να παρουσιάσει τον αμερικανικό τρόμο γενικότερα και αυτό το καταφέρνει εξαιρετικά διότι παρότι καταπιάνεται με πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα, το κάνει με στυλ και δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα - και στις ταινίες τρόμου η ατμόσφαιρα είναι το βασικότερο, πολύ σημαντικότερο ακόμα και από την υπόθεση.

Προσωπικά, ως fan των ταινιών τρόμου χαίρομαι από τη μία γιατί αφ'ενός δεν υπάρχει άλλη ανάλογη σειρά (άντε ίσως και το 666 Park Avenue, το οποίο είναι κάτι ανάμεσα στο μωρό της Ρόζμαρυ και το Δικηγόρο του Διαβόλου...αλλά χωρίς κανένα από τα θετικά τους) και αφ'ετέρου γιατί έχω δει πολλές αναφορές -έμμεσες- σε ταινίες όπως το

The Haunting, The Exorcist, Rosemary's Baby, House on Haunted Hill, Re-Animator και πολλές άλλες

Ο μόνος λόγος που κρατάω μια πισινή είναι ότι ο Murphy κατάντησε αστείο το Nip/Tuck στις τελευταίες του σεζόν, οπότε δεν ξέρω πότε θα στερέψει από ιδέες και θα αρχίσει να κάνει βλακείες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει αν το AHS κρατήσει πολύ ακόμα.

Α και για τα spoiler tags γράφεις [.spoiler] το κείμενο που θέλεις [./spoiler] (χωρίς τις τελείες)