ulvergr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 τσεκαρε εδω http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=451530&st=40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 ...όλο και ψήνομαι και εγώ να μεταβώ στο εν λόγω αν και ευχαριστημένος κάτοχος του V987. Ωστόσο η υποστήριξη από χρήστες είναι ακόμη υποτονική. Να δούμε ποιος θα είναι ο "μπροστάρης" τελικά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 να ηταν και 2 σιμ καλα θα ταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Economist Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Χαιρετώ και εγώ... Αν και νέος στην παρέα των Android λέω να ξεκινήσω με αυτό το κιν. Τι να ζητήσω κατά την αποστολή του από το Μinideal.net ??? Να δούν, κάτι να πειράξουν κάτι ?? Ελληνικά θα έχει ή μπορώ να τα βάλω εγώ μετά??? Χαζές ερωτήσεις αλλά θα μπώ εγώ μπροστάρης οπότε βοηθήστε παιδιά ;-) Παράθεση εν αναμονή ΖΤΕ v975 geek :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 ζητα ρουτ, ελληνικα, πλαυστορε, να το στειλουν σαν δωρο και να δηλωσουν χαμηλη αξια για αποφυγη τελωνειου επισης αποστολη με singapore post (προσοχη, ΟΧΙ κουριερ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Economist Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση... κάνουν και κάποιον έλεγχο από μόνοι τους πριν το στείλουν, να δουν αν όλα είναι καλά ή το ζητάς και αυτό ??? Edited January 3, 2014 by Economist Παράθεση εν αναμονή ΖΤΕ v975 geek :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 συνηθως τα κοιταν πριν τα στειλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Πάντως στο ρωσικό Pda. Ru υπάρχει μεγάλο topik, κάτι μου λέει ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε rom/recovery να βγαίνουν Χμμ, εγω κοιταζα στο pda.ru και οχι στο 4pda.ru Οποτε, κατι παιζει απο υποστηριξη, εφ οσον δε και το minideal το στελενει root με multi και play store ειμαστε οκ εμεις οι νουμπαδες σε πρωτη φαση, χαχαχα Βεβαια, το εργαλειο αυτο μονο για "single simers" κανει.. συνηθως τα κοιταν πριν τα στειλουν Ναι, "τα κοιταν" οπως κοιταμε μια κορνιζα στον τοιχο.. Εν πασει περιπτωσει, νομιζω το minideal ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και υπευθυνα.. Edited January 3, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Economist Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τους έστειλα τώρα message αν το κάνουν root κλπ , περιμένω απάντηση και σήμερα κιόλας θα το παραγγείλω. Παράθεση εν αναμονή ΖΤΕ v975 geek :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τους έστειλα τώρα message αν το κάνουν root κλπ , περιμένω απάντηση και σήμερα κιόλας θα το παραγγείλω. Κανε εγγραφή, στο συγκεκριμένο μοντέλο αν είσαι register member έχει έκπτωση 5 dollars Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τους έστειλα τώρα message αν το κάνουν root κλπ , περιμένω απάντηση και σήμερα κιόλας θα το παραγγείλω. Τα κανουν αυτα ολα, το ξερουμε, το ρωτησαμε και μας το επιβεβαιωσαν, ομως οταν το παραγγειλεις να τα ζητησεις στο σχετικο παραθυρο στο paypal να εισαι σιγουρος γιατι αυτοι ειναι..απο αλλο πλανητη..:) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos534090 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) επισης μα ζητησεις να μην στειλουν με dhl .καμια φορα προβλημα με τελωνειο! καθως και tracking number απαραίτητα με οποιαδηποτε μεταφορικη εταιρεία! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 3, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Το minideal δεν νομιζω οτι στελνει χωρις t/n, μια θηκουλα που ειχα παρει των 4$ μου ειχαν δωσει t/n.. Βαλε SG Post (free shipping) και εισαι οκ. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 αλλο ενα forum σχετικα με την συσκευη http://www.htcmania.com/showthread.php?t=702561&page=20 ψιλοδιαβαζετε με google translate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 σιγα σιγα "το υλικο" μαζευεται..:happy: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Economist Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 αν το έχουν κάνει root και το έχουν "έτοιμο" από το minideal τι άλλο μπορεί να χρειάζεται ??? Παράθεση εν αναμονή ΖΤΕ v975 geek :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogue4ever Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ειμαι με το δαχτυλο στην σκανδαλη για το inew V3 για την κοπελα μου αλλα με αυτα που διαβαζω το ξανασκεφτομαι. Να το γυρισω τελικα στο ZTE τι λεει ο λαος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Ειμαι με το δαχτυλο στην σκανδαλη για το inew V3 για την κοπελα μου αλλα με αυτα που διαβαζω το ξανασκεφτομαι. Να το γυρισω τελικα στο ZTE τι λεει ο λαος? μην το σκέφτεσαι καθόλου!το άλλο δεν θα βγάζει μέρα με την μπαταρία που έχει,άσε που αυτό είναι και zte αν το έχουν κάνει root και το έχουν "έτοιμο" από το minideal τι άλλο μπορεί να χρειάζεται ??? αν δεν θες να πειραματίζεσαι με roms,τίποτα Edited January 4, 2014 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Economist Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Η αγορά έγινε και τώρα περιμένουμε, ευχηθείτε μου καλή τύχη guys, να σας πω γνώμες και specs, να το πειράξουμε και μαζί αν θέλετε, να δούμε πως πάει και να γίνουμε πολλοί οι ευτυχείς κάτοχοι ... :D thx for all until now ;-) Παράθεση εν αναμονή ΖΤΕ v975 geek :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Με το καλό φίλε μου, ίσως σου κάνω παρέα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Economist Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Με το καλό φίλε μου, ίσως σου κάνω παρέα :) Ευχαριστώ πολύ ... Πιστεύω ότι θα μας ακολουθήσουν πολλοί ;) Παράθεση εν αναμονή ΖΤΕ v975 geek :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Σας το ειπα? Πηρα tracking number σημερα.. :dance: Το πρωι παραγγελια, το μεσημερι t/n, μπραβο στο minideal.. Edited January 4, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Αυριο μεθαυριο πες να στο στειλουν, τελος του μςινα θα το χεις! Καλη αγορα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ειναι το 4ο κινητο μου απο το παραπανω καταστημα, μεχρι τωρα εκαναν 15-18 εργασιμες.. Εχω συνηθισει στο περιμενε..:) Παντως αλλο 2RAM δεν κυκλοφορει σε αυτη την τιμη (ουτε στα 2GHz) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Economist Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Αυτά είναι, θα το ψάξουμε και μαζί να μην είμαι μόνος μου στο σκάλισμα... Παράθεση εν αναμονή ΖΤΕ v975 geek :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts