venividivici Δημοσιεύτηκε July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 31, 2013 (edited) Καλημερα τι γνωμη εχεται για αυτο το τηλεφωνο? Model ZTE Geek V975 Band 2G: GSM 900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 900/2100MHz Sim Card Single SIM Card Single Standby Service Provide Unlocked Style Bar Color Grey Shell Material Plastic, unibody design System OS Android 4.2 CPU Intel Atom Z2580, 2.0GHz; GPU: PowerVR SGX544 MP2 ROM 8GB RAM 2GB Screen Display Size 5.0 Inch Type IPS, capacitive touch screen, OGS technology Resolution 1280 x 720 pixels HD screen Screen Color 16000K Colors Support Format Ringtones Type Polyphonic/MP3 Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format 3GP/MPEG4 Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML FM Radio Yes Earphone Port 3.5mm Card Extend Support TF card up to 32GB extended Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth Mobile internet WAP/WiFi General Camera/Picture Resolution Dual Cameras, 1.0MP front camera, 8.0MP back camera with flashlight and auto focus, up to 3264 x 2448 pixels resolution Language English, Chinese Phonebook 500 Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV No GPS Yes, built in JAVA No WIFI Yes, 802.11 b/g/n Bluetooth Bluetooth 4.0 Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes, 5 point touch Dimensions 144 x 71.5 x 9.5mm/5.67 x 2.81 x 0.37 inch Net Weight(Including battery) 148g Standby Time About 2~3 days Other Feature 3G, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, tethering & portable hotspot, etc Accessories 1 x 2300mAh Battery Χρήσιμες οδηγίες ROOTING PROCESS Custom Recovery (cwm) ZTE GEEK V975 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ by Romanos Edited March 14, 2014 by navi55 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 κατι νεοτερο?βλεπω στο ανtutu einai 29000 δειχνει πολυ δυνατο Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeafr Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Δεν έχει πουλήσει αρκετά απ'ότι φαίνεται ,και είναι πολύ καλό τηλέφωνο γιατί άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 ...σίγουρα άλλη κατηγορία επιδόσεων το συγκεκριμένο σε σχέση με ΜΤΚ αλλά μιλάμε για μονόκαρτο υπόψιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 H τιμη του στο merimobiles ειναι δελεαστικη!!Εχει κανεις αποψη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 H τιμη του στο merimobiles ειναι δελεαστικη!!Εχει κανεις αποψη?? 299 $ δεν θα την έλεγα δελεαστική :rolleyes: στο minideal έχει 279 $ ούτε τώρα καμία συγκίνηση! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Οπως και να χει φαινεται τουμπανο αλλα γιατι τετοιο ακυρο ρε παιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiouk6 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Δεν το έχει πάρει κάποιος να μας κάνει μια παρουσίαση ;απο οτι βλέπω μια χαρά λουτουργει και σε ελληνικό 3G..όσο για την μπαταρια τι κατανάλωση παίζει να έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Έχω μπερδευτεί με τα σπεκς! Ειδικά όσον αφορά την μνήμη. Αλλού βλέπω 1 GB πχ εδώ http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/04/zte-geek-idf.jpg ενώ to ίδιο λέει και στο GSMarena βλέπω και για τον επεξεργαστή διαφορές αλλά εκεί προφανώς έχει να κάνει με τον προορισμό. Είδα αυτό και ψήνομαι (έχω αλλάξει 100 φορές γνώμη για την αγορά κινέζικου και στο τέλος με βλέπω να μην παίρνω τίποτα!) Στο minideal πάντως λέει 2 Giga Στην επίσημη σελίδα της ZTE δεν το βρίσκω! http://www.ztedevices.com/product/smart_phone/index_1.html Edited November 21, 2013 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Έχω μπερδευτεί με τα σπεκς! Ειδικά όσον αφορά την μνήμη. Αλλού βλέπω 1 GB πχ εδώ... ενώ to ίδιο λέει και στο GSMarena βλέπω και για τον επεξεργαστή διαφορές αλλά εκεί προφανώς έχει να κάνει με τον προορισμό. Είδα αυτό και ψήνομαι (έχω αλλάξει 100 φορές γνώμη για την αγορά κινέζικου και στο τέλος με βλέπω να μην παίρνω τίποτα!) Στο minideal πάντως λέει 2 Giga Στην επίσημη σελίδα της ZTE δεν το βρίσκω! http://www.ztedevices.com/product/smart_phone/index_1.html ...2GB είναι: http://www.ztedevice.com.cn/product/smart_phone/3370fd32-93ea-4806-9a20-cfbeed4446bc.html Δυστυχώς πουθενά δεν επιβεβαιώνεται η OGS φύση της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Τα διαφορα μαγαζια minideal, To2C, Pandawill κλπ αναφερουν οτι ειναι OGS. Λογω επεξεργαστη δεν τσουλαει, ειναι αγνωστος σε κινητα (τον φοραει και το Lenovo K900) και γι αυτο δεν εχει εκτενη υποστηριξη. Παντως τα χαρακτηριστικα του ειναι κορυφαια, η τιμη του επισης, 166Ε στο minideal και η αποψη αυτων που το εχουν, το ρουταραν και το αλλαξαν και ρομ εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2445662 ειναι επισης πολυ καλη.. Μεγαλη προκληση.. Edited December 31, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Τα διαφορα μαγαζια minideal, To2C, Pandawill κλπ αναφερουν οτι ειναι OGS. Λογω επεξεργαστη δεν τσουλαει, ειναι αγνωστος σε κινητα (τον φοραει και το Lenovo K900) και γι αυτο δεν εχει εκτενη υποστηριξη. Παντως τα χαρακτηριστικα του ειναι κορυφαια, η τιμη του επισης, 166Ε στο minideal και η αποψη αυτων που το εχουν, το ρουταραν και το αλλαξαν και ρομ εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2445662 ειναι επισης πολυ καλη.. Μεγαλη προκληση.. ...όντως Γιώργο, το ζαχαρώνω και εγώ. Παρόλα αυτά, το ότι το αναφέρουν μόνο καταστήματα το OGS δεn με πείθει για την ύπαρξη του. Πάντως ως κάτοχος ήδη ZTE (V987), μοιάζουν πολύ σε bezel και διαστάσεις, οπότε πιθανολογώ το OGS και γι' αυτό το έχω στα υποψήφια εφόσον το αποφασίσω για 2GB κινητό. Edited December 31, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Εχω ηδη "αναψει μηχανες" για το Nubia z5s mini, απλα περιμενω να κυκλοφορησει λιγο εκτενεστερα, να φορεσει και multilanguage και να το παρω, ομως αυτο το V975 εχει τρελλη τιμη για τα specs του, οι οδηγιες στο xda για root και custom rom ειναι ξεκαθαρες, οσοι το πηραν απο εκει λενε τα καλυτερα λογια και παρ ολο που ειμαι ασχετος στις μοντιφιες, με προκαλει πολυ να το παρω για να το σκαλισω. Ενα τετοιο τηλ στα 166Ε (minideal) δεν ειναι οτι κι οτι..δειτε το βιντεο Στο minideal και to2C φαινεται οτι ειναι root και εχει Google Play εγκατεστημενο. Βεβαια δεν εχει gorilla glass ουτε OTG (αυτο παιζεται) αλλα δεν πειραζει, τι να κανουμε, εχει αλλα προτερηματα.. Το V987 σου παρ'ολο που ειναι καποια χιλιοστα μικροτερο, εχει μεγαλυτερη μπαταρια βλεπω.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ (οσο γινεται..) Υ.Γ. Γιατι τοσο μεγαλη βαρυτητα δινεις στο OGS? Τι πειραζει αν δεν ειναι? Edited January 1, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Εχω ηδη "αναψει μηχανες" για το Nubia z5s mini, απλα περιμενω να κυκλοφορησει λιγο εκτενεστερα, να φορεσει και multilanguage και να το παρω, ομως αυτο το V975 εχει τρελλη τιμη για τα specs του, οι οδηγιες στο xda για root και custom rom ειναι ξεκαθαρες, οσοι το πηραν απο εκει λενε τα καλυτερα λογια και παρ ολο που ειμαι ασχετος στις μοντιφιες, με προκαλει πολυ να το παρω για να το σκαλισω. Ενα τετοιο τηλ στα 166Ε (minideal) δεν ειναι οτι κι οτι..δειτε το βιντεο Στο minideal και to2C φαινεται οτι ειναι root και εχει Google Play εγκατεστημενο. Βεβαια δεν εχει gorilla glass ουτε OTG (αυτο παιζεται) αλλα δεν πειραζει, τι να κανουμε, εχει αλλα προτερηματα.. Το V987 σου παρ'ολο που ειναι καποια χιλιοστα μικροτερο, εχει μεγαλυτερη μπαταρια βλεπω.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ (οσο γινεται..) Υ.Γ. Γιατι τοσο μεγαλη βαρυτητα δινεις στο OGS? Τι πειραζει αν δεν ειναι? ...δεν πειράζει απαραίτητα, απλά επιτρέπει στο κινητό γενικά να είναι πιο λεπτό στις διαστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ενταξει, στο τελος για μενα εχει σημασια ποσο χοντρο ειναι, αν εχει η οχι OGS δεν με νοιαζει:) Εχω υποβαλλει καποιες ερωτησεις στο minideal, συμπεριλαμβανομενης αν το ρουταρουν αυτοι (+ playstore). Αν το δινουν ετοιμο, θα ειμαι ο "τολμηρος" που θα το χτυπησει..:D Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 κατσε γιατι μπορει να σε προλαβω,χαχα το σκεφτομαι και εγω,ηδη εχω αρχησει να ψαχνω για ρομ κτλ,χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) ..εννοια σου και σε πηρε το ματι μου να το ψαχνεις εκει εξω...:lol: Παντως εκεινο το intel που γραφει απ εξω, ειναι ολα τα λεφτα..:) Υ.Γ. Παιδια εσεις που ξερετε απο ΖΤΕ τι λετε, θα εχει missed calls notification led το εργαλειο? Edited January 2, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Υ.Γ. Παιδια εσεις που ξερετε απο ΖΤΕ τι λετε, θα εχει missed calls notification led το εργαλειο? Το ομόσταυλο V987 έχει, οπότε πρέπει να έχει και αυτό, λογικά. Edited January 2, 2014 by chba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ρωτησα στο minideal αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη, αλλα ουτε και στο ιντερνετ ψαχνοντας. Ας ελπισουμε οτι ενα τηλ τετοιου επιπεδου θα εχει.. Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Σε chat στο minideal σήμερα είπανε ότι έχει Led... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) ακριβως ετσι, σε μενα το ειπανε.. Τωρα το κατεβασαν στα 210$..:) Λετε ρε παιδια να παιζει τιποτα και το δινουν οσο οσο? Ομως και στο pandawill ειναι φτηνο, στο To2C 255$, etotalk στα 350$ και απο εκει και περα ανεβαινει, ακομα και 500$ το ειδα καπου.. Παντως στο xda λενε καλα λογια οσοι το πηρανε, αρουταριστο, γιατι το πηραν πριν απο 2 μηνες και βαλε. Edited January 3, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Πάντως στο ρωσικό Pda. Ru υπάρχει μεγάλο topik, κάτι μου λέει ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε rom/recovery να βγαίνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Γιατι ομως αργησε "να ανθισει" δεν καταλαβαινω, το καλοκαιρι δεν κυκλοφορησε? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Τι να πω... Λογικά όλοι έχουν φόβο επειδή είναι άλλη πλατφόρμα.... Στο τσακ είμαι να το πάρω, είμαι γνωστός μαζόχας, χαχα Edited January 3, 2014 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μαλλον θα μαζευτουμε παρεα μαζοχων εδω, αντε εσυ μπροστα ο αρχι-μαζοχας.. Θα πηγαινα εγω μπροστα αλλα δεν εχω τις γνωσεις, που να παω ξεβρ---τος στα αγγ--ρια..:lol: Παντως δειχνει οτι σε αυτα τα λεφτα και μ αυτες τις specs δεν παιρνει κανεις τιποτε αλλο, ε, και η φιρμα ειναι καλη, πως να το κανουμε.. στο PDA.ru δεν το βρηκα το συγκεκριμενο, εσυ ειδες οτι υπαρχει εκει? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts