Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να γράψει πώς δεν χάνουμε τις paid apps στην επανεκκίνηση;;

Στην 305 σελίδα είναι η λύση..

203 σελίδα!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5225225#post5225225

Έχω την επίσημη miui 5, είμαι root. Αν ήθελα να βάλω σήμερα κάποια custom, ποια είναι καλύτερη, σταθερή χωρίς bugs... Ελληνικό μενού δεν με ενδιαφέρει..

Νομίζω ότι μια πολύ καλή επιλογή (μαζί με το TWRP) είναι τούτη:

http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html

Νομίζω ότι μια πολύ καλή επιλογή (μαζί με το TWRP) είναι τούτη:

http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html

βασικά ελπίδα μόνο από αυτόν έχουμε :) (αυτός έχει βγάλει και root Κλπ κλπ)

βλέπω βγάζει και OTA

Άσχετο με το θέμα αλλά ενδιαφέρον για μένα.

Είχα το Handcet sms για να ανοίγει η οθόνη στο δίκαρτο που έχω (με 4.2.2) αλλά δεν δείχνει τη sim για την οποία προορίζεται το sms.

Έβαλα το Go sms και δείχνει τη sim αλλά δεν ανοίγει την οθόνη όταν έρχεται μήνυμα.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει και τα δύο;

Να απενεργοποιησεις τη μαμησια εφαρμογή SMS. Και για να έρχονται μηνυματα πρεπει να εχεις ανοιχτή στο παρασκήνιο το go SMS!( αυτό το κανεις ως εξης! Πατάς πατημενο το home κουμπί,μόλις ανοίξουν οι εφαρμογές που τρεχουν βρισκεις την εφαρμογή και την σερνεις προς τα κάτω!έτσι κλειδώνει!και δε θα κλείνει με το καθαρισμο μνήμης)εγώ έτσι τοχω και μου δουλεύουν άψογα και οι 2 Sim!να τονίσω οτι έχω τη εκδοση go SMS PRO.

ευχαριστω για την απαντηση - το ιντερνετ ειναι με wind - δοκιμασα και με cosmote. To θεμα μου δεν εχει να κανει με ρυθμισεις αυτες καθ'αυτες (τις ξερω ειναι γνωστες),

απλα δεν μπορω να τις βαλω.... πηγαίνωντας στις ρυθμισεις απλα κρασαρει ("Ρυθμίσεις->Ρυθμισεις κινητης τηλεφωνιας->Ρυθμίσεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας-> Ονοματα σημειου πρόσβασης" πάντα βγάζει μύνημα "Δυστυχως η εφαρμογη έχει σταματησει") και με πετα εξω. .....

Παιδια καλημερα επανέρχομαι με το πρόβλημα μου........

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικα με την πρόσβαση με mobile internet στο κινητό.

Πηγαίνοντας στις "Ρυθμίσεις->Ρυθμισεις κινητης τηλεφωνιας->Ρυθμίσεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας-> Ονοματα σημειου πρόσβασης" πάντα βγάζει μύνημα "Δυστυχως η εφαρμογη έχει σταματησει" οπότε είναι αδυνατο να ρυθμιστούν τα ονοματα σημειου πρόσβασης (APN) λόγω καταρευσης της εφαρμογης? Καμιά ιδέα πως να ξεπεράσω το συγκεκριμενο πρόβλημα?

Το κινητό είναι Xiaomi Red Rice με εκδοση android 4.2.1 υπόχρεος για οποιαδηποτε βοήθεια......

Παιδια καλημερα επανέρχομαι με το πρόβλημα μου........

Παρέλαβα στις 24.2 απο μινιντεαλ.

Προηγούμενο κινητο Samsung galaxy s5570 3ετιας χοατικες διάφορες. το παρήγγειλα να έχει ελληνικά και χωρίς κινεζικές και ήρθε οκ, GPS OK, lag καθόλου. εβαλα handcent SMS και κάτι ψιλά ακόμα και είμαι οκ για τις δυνατότητες μου . Αλλά όλες οι εφαρμογές μπαινουν σε εσωτερική μνήμη. Μπορω να βάλω link2sd όπως ειμαι?

Δεν είμαι ροοτ , έχουν εγκαταστήσει κάτι και όταν ξεκινάει το τηλ γράφει οτι στην stable version που έχω δεν έχει root permissions και να βάλω την developer .

Στις ρυθμίσεις μου γράφει . εκδοση android 4.2.2 HM2013023 εκδοση MIUI-JHBCNAH4.0 .

νομιζω οτι καλό είναι να κάνω ροοτ αλλά φοβάμαι ειδικα με όσα διαβάζω στο φόρουμ.

Να ακολούθησε τον οδηγό στην αρχή ?

Νομιζω απο άποψη έκδοσης MIUI είμαι οκ μέχρι να βγει η v6 με Κιτκατ ?

εκανες τη αναβαθμιση? εχει καμια διαφορα?

ναι.. η αλήθεια είναι οχι κατι ιδιαίτερο.. απλα έπρεπε clean install γιατι οταν την περασα απο πανω δεν δούλευε το gps!multi εχω..

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Γεια σας παιδια ,σκεφτομαι να χτυπησω το red rice, αν παρω αυτο που ειναι στο minideal.net με 190$ , οταν το ανοιξω χρειαζεται να κανω κατι η ειμαι ετοιμος? δεν εχω τρελες απαιτησεις νορμαλ χρηση τηλεφωνου και ιντερνετ.

1) πως μπορω να δω ποια εκδοση εχει?

2)εδω και 3 μερες δουλευε αψογα...σημερα δεν εχει σημα και πρεπει να βγαλω sim και να ξαναβαλω για να βρει και κρασαρουν (δηλαδη σαν να παταω το home τις ελαχιστοποιει μονο του) ολες οι εφαρμογες

Καμια λυση;

[Απο minideal το πηρα λεει Miui-jb 25.0 και ορισμενες εφαρμογες τις περναει αυτοματα στην sd]

Edited by giannis1_

2)εδω και 3 μερες δουλευε αψογα...σημερα δεν εχει σημα και πρεπει να βγαλω sim και να ξαναβαλω για να βρει και κρασαρουν (δηλαδη σαν να παταω το home τις ελαχιστοποιει μονο του) ολες οι εφαρμογες

Καμια λυση;

[Απο minideal το πηρα λεει Miui-jb 25.0 και ορισμενες εφαρμογες τις περναει αυτοματα στην sd]

Ρυθμισεις> Σχετικα με το τηλεφωνο

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ρυθμισεις> Σχετικα με το τηλεφωνο

Ενοω ποια miui εχει...γιατι το μονο που γραφει ειναι 4.2.2 και miui-jhbcnal25.0

Παιδιά έχει δοκιμάσει μηπως κανείς αν το κινητό μας υποστηριζει voice dialing;; Ξέρετε αν υπάρχει καποια καλη εφαρμογή για τον σκοπό αυτο.;

Έχει κανείς κάποια πληροφορία για το θέμα?? Εγώ δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι, αν και στα specs γράφει ότι υποστηρίζει coice calls..

Καμια λυση;

Ρε παιδια καποια βοηθεια στο 2)

Εχω μεινει χωρις τηλεφωνο...

Και που ξαναβαζω τη sim παλι δεν δειχνει σημα κατι μπλοκαρει

Ενοω ποια miui εχει...γιατι το μονο που γραφει ειναι 4.2.2 και miui-jhbcnal25.0

Ειναι miui που βασιζεται σε android 4.2.2. Η συγκεκριμενη Miui που εχει μηπως αναγραφεται εκει πανω απτο μοντελο; πχ "Ultimate edition"..

Aν εννοεις αν εχεις αγγλικη ή Multi, αν εχεις σαν γλωσσες ελληνικα κ.α. ειναι μουλτι

Δεν ξερω το συγκεκριμενο προβλημα με τη SIM, αλλα αν θες σκεψου περασμα μιας νεας rom

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ρε παιδια καποια βοηθεια στο 2)

Εχω μεινει χωρις τηλεφωνο...

Και που ξαναβαζω τη sim παλι δεν δειχνει σημα κατι μπλοκαρει

Φαίνεται ότι κάτι έχει τσακίσει...

Το πέρασμα νεας rom σαν και τούτης http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html δε νομίζω να σου κάνει κακό. Πιθανότατα θα το συνεφέρει και θα βρεθείς με μια καλή rom :)

Άλλη sim δοκίμασες?

λοιπον μολις δοκιμασα αλλη sim παλι τα ιδια αλλα χωρις sim δεν κλεινει τις εφαρμοφες μονο του...

Φαίνεται ότι κάτι έχει τσακίσει...

Το πέρασμα νεας rom σαν και τούτης http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html δε νομίζω να σου κάνει κακό. Πιθανότατα θα το συνεφέρει και θα βρεθείς με μια καλή rom :)

τι link με την 4,2,23 δεν μου την δινει...

να κατεβασω την 4,1,27?

παδια ποιον driver χρησιμοποιειτε για windows 8?Στον device manager βλεπει την συσκευη ως HM1 android phone και απο κατω unknown device..Στο driver update των windows δεν βρισκει τπτ..

Κατέβασε τον mtk driver..σόρυ είμαι από tapatalk και δεν μπορώ να σου δώσω λινκ..

Απενεργοποιησε τη σύνδεση σου στο ίντερνετ, μπες στον device manager και κάνε απεγκατάσταση τον driver που σου εμφανίζει για το κινητό. Απενεργοποιησε το driver signature verification των Windows(ψάξε στο Google πως) και αφού κανεις επανεκκίνηση κάνε εγκατάσταση τον mtk driver. Μετά συνδεσε το τηλέφωνο πάντα με τη σύνδεση ίντερνετ κλειστή..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Κατέβασε τον mtk driver..σόρυ είμαι από tapatalk και δεν μπορώ να σου δώσω λινκ..

Απενεργοποιησε τη σύνδεση σου στο ίντερνετ, μπες στον device manager και κάνε απεγκατάσταση τον driver που σου εμφανίζει για το κινητό. Απενεργοποιησε το driver signature verification των Windows(ψάξε στο Google πως) και αφού κανεις επανεκκίνηση κάνε εγκατάσταση τον mtk driver. Μετά συνδεσε το τηλέφωνο πάντα με τη σύνδεση ίντερνετ κλειστή..

ok φιλε ευχαριστω

το εκανα root γιατι με εφαρμογη τσεκαρα οτι δεν ειχε εβαλα την ultimate rom 4.1.27 και ολα μια χαρα...

ευχαριστω :)

μπορειτε να μου πειτε τον driver για windows 8?Απενεργοποιησα το driver signature verification των Windows αλλα το μονο που καταφερα ηταν στα ports του device manager να εμφανιζεται το mediatek preloader usb vcom?(android)(com10) και σφαλμα this device can not start code 10.Μπορει καποιος να μου πει τα βηματα?(Εχω καιρο να αισθανθω noobas χεχεχε)

Ελα παρτον απο δω http://xiaomi.eu/community/index.php?posts/179859

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12