Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε όσους παραγγέλνουν (ειδικά από Aliexpress) ΠΡΟΣΟΧΗ στις απομιμήσεις! Έχουν βγει ήδη δεκάδες ρέπλικες και πολλοί πωλητές δεν το αναφέρουν καν. Μέχρι στιγμής, γνωστοί απαταεώνες αναφέρονται εδώ (μαζί με αυτούς που εμπιστευόμαστε):

http://xiaomi.eu/community/threads/safe-stores-sites-sellers-to-buy-xiaomi-phones-and-accessories-from.19202/

Ενώ για να μάθετε πως ξεχωρίζετε μια ρέπλικα από το αυθεντικό:

http://www.spemall.com/forum/topic/719-xiaomi-hongmi-red-rice-replicas-rapid-identification-guide/

αναθεμα και αν το ξεχωρισουμε ... ακομα και με τις φωτο κτλ δεν ειναι ευκολο να το βρεις

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα σε όλους. Παλιός λαθραναγνώστης στο Forum αλλά νέο μέλος (Μόλις το πρώτο μήνυμα) !! Καλώς σας βρήκα στην κοινότητα!!

Προγραμματίζω αγορά νέου τηλ αλλά τo Budget μου είναι περιορισμένο και είμαι ανάμεσα στο Jiayu G4ST και στο Xiaomi Hongmi. Βέβαια μετά από όσα διάβασα μάλλον πάω για το Xiaomi καθώς ανάμεσα στα πράγματα που με ενδιαφέρουν είναι το WiFi (πρωτίστως) και το GPS. Επίσης μου αρέσει και πιο πολύ οπτικά. Βέβαια ξέρω ότι δεν πρέπει να περιμένω τα πάντα από ένα low end κινητό αλά θα ήθελα να ρωτήσω για τις επιδόσεις στο WiFi από κάποιον που το έχει χρησιμοποιήσει.

Σας ευχαριστώ !! :)

αλλά ακόμα και αυτά τα 170 ευρώ που για κα΄ποιος είναι λίγα δεν θέ. ¨ηθελα να γρά ψω

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά φίλε μου.... Τι low end? Πας καλά; πολύ καλό κινητό είναι σε mid range κατηγορία κατατάσσεται. Νομίζεις πως παίρνεις καλύτερο κινητό στην Ελλάδα με αυτά τα λεφτά. Και αφού σε ενδιαφέρει μόνο το WiFi και το gps μια χαρά είναι. Και παιχνίδια παίζει άνετα. Είναι αρκετά δυνατό.

Πτώση τιμής για όσους ενδιαφέρονται, στα 203$ στο merimobiles και 210$ στο minideal.

αναθεμα και αν το ξεχωρισουμε ... ακομα και με τις φωτο κτλ δεν ειναι ευκολο να το βρεις

οντως δεν ειναι και το πιο ευκολο. ακομα και στα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου αν μπεις, εμφανιζονται πειραγμενα. καθοσον καταλαβα 2 ασφαλεις τροποι υπαρχουν:

1. app απο play store π.χ. quick system info. Οπου εκει μπορει να εμφανισει το σωστο μοντελο η απλα να δειτε χαμηλοτερη αναλυση και 4.1 android αντι για 4.2

2. πειραγμενο muiui, που ενω η xiaomi δινει το κινητο με v5, οι ρεπλικες ειναι v4 με στοιχεια απο v5. Αν εχεις δουλεψει εστω και μια φορα muiui, μπορεις ευκολα να το ξεχωρισεις αλλιως..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Το εχει στο merimobiles 188.99 προσφορα αλλα οταν παταω πανω του για αγορα αλλαζει τιμη στα 202.99

Τι συμβαινει και μου αλαζει τιμη?

http://www.merimobiles.com/deals/

Το εχει στο merimobiles 188.99 προσφορα αλλα οταν παταω πανω του για αγορα αλλαζει τιμη στα 202.99

Πάντως, -5% (-$10.15) αφαιρεί με τον κωδικό CINCO (τον έχει στην άκρη της σελίδας)

+$8.00 για Singapore Post

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Πρέπει να βάλεις το "Y" για κουπόνι..

για πες μας εντυπωσεις?το gps πως ειναι?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

δύσκολο να δοκιμαστεί , καταρχάς το τηλ στο δικό μου χέρι κάθεται μια χαρά απο θέμα μεγέθους , το πρώτο αρνητικό που φαντάζομαι το ξέρετε είναι πως δεν υπάρχουν χαντς φρι οπότε δεν μπορεί να δουλέψει και το ράδιο . το δικό μου ήρθε με ελληνικά και play store και προσπαθώ να συνηθίσω λίγο το miui . Δείχνει πολύ στιβαρή η κατασκευή πάντως

Δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές από το play store , κάποια ρύθμιση είναι μάλλον και δεν με αφήνει

Edited by Jokey5

δύσκολο να δοκιμαστεί , καταρχάς το τηλ στο δικό μου χέρι κάθεται μια χαρά απο θέμα μεγέθους , το πρώτο αρνητικό που φαντάζομαι το ξέρετε είναι πως δεν υπάρχουν χαντς φρι οπότε δεν μπορεί να δουλέψει και το ράδιο . το δικό μου ήρθε με ελληνικά και play store και προσπαθώ να συνηθίσω λίγο το miui . Δείχνει πολύ στιβαρή η κατασκευή πάντως

Δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές από το play store , κάποια ρύθμιση είναι μάλλον και δεν με αφήνει

Καλορίζικο!

Τι εννοείς?

Ειμαστε ήδη αρκετοί που έχουμε τα miui piston αλλα σίγουρα υπάρχουν και άλλα συμβατά ακουστικά!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

σε ευχαριστώ , εννοώ στη συσκευασία που να περιλαμβάνει έστω και απλά ακουστικά

οι εφαρμογές περνάνε κανονικά πλέον χωρίς να κάνω κάποια ρύθμιση

Καλορίζικο.Θα μας γράψεις τις εντυπώσεις σου;

για πες μας εντυπωσεις?το gps πως ειναι?

σε ευχαριστώ , εννοώ στη συσκευασία που να περιλαμβάνει έστω και απλά ακουστικά

οι εφαρμογές περνάνε κανονικά πλέον χωρίς να κάνω κάποια ρύθμιση

Μπορείς μόλις το ψάξεις να μας πεις 2 λόγια πιο αναλυτικά για το κινητό? Καλορίζικο!!

1. Η οθόνη του είναι καλή?

2. GPS κλειδώνει γρήγορα?

3. Έχει δυνατό ηχείο?

4. Έχει καλό WIFI?

5. Τραβάει καλές φωτογραφίες?

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Μπορείς μόλις το ψάξεις να μας πεις 2 λόγια πιο αναλυτικά για το κινητό? Καλορίζικο!!

1. Η οθόνη του είναι καλή?

2. GPS κλειδώνει γρήγορα?

3. Έχει δυνατό ηχείο?

4. Έχει καλό WIFI? ναι αν και πρέπει να το δοκιμάσω και σε πιο απομακρυσμένα ρούτερ για να πω με ασφάλεια

5. Τραβάει καλές φωτογραφίες?

1 Πάρα πολύ καλή με ευκρίνεια σε όλες τις γωνίες

2 δοκιμές το σκ

3 ναι πάρα πολύ καλό με σωστή ευκρίνεια

4 ναι αν και πρέπει να το δοκιμάσω και σε πιο απομακρυσμένα ρούτερ για να πω με ασφάλεια

5 νομίζω πως είναι ικανοποιητικότατες για την κατηγορία που απευθύνεται .τέλειες δεν τις λες με τπτ από όσο μπόρεσα να καταλάβω αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα . όσες τράβηξα δεν ήταν σε σκοτάδι αλλά με λίγο φωτισμό το φλάς πάντως είναι δυνατό

Καλομιλητο και από εμένα!

Δυο ερωτήσεις έχω, οπότε μπορείς....

1) Είναι δυνατό το ακουστικό? Σε περιβάλλον με θόρυβο ακούς ή δυσκολεύεσαι?

2) 3g έχει μόνο στη μία θύρα sim ή μπορείς να επιλέξεις μέσα από το μενού και να έχεις 3g από όποια θύρα sim θέλεις?

Ευχαριστώ

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Το πήρε σήμερα ένας συνάδελφος και παρατήρησα πως όταν μιλούσε με κάποιον έπρεπε η ένταση να είναι στο μάξιμουμ ,ενώ ακουγόντουσαν περισσότερο οι ήχοι στο χώρο που βρισκόταν ο συνομιλητής παρά ο ίδιος.

Το παρατήρησες ή μήπως ήτανε θέμα σύνδεσης;

Έχει το δικό σου σήμα G3 επάνω δεξιά από την οθόνης ή όχι;

Περιμένω ανυπόμονα εντυπώσεις και σχόλια γιατι το έχω παραγγείλει κι εγώ

Ευχαριστώ

Edited by SAXOGUS

Δεν ρωτησαμε σε οσους το παρελαβαν, αν τσεκαραν μηπως ειναι ρεπλικα και οχι το αυθεντικο, με βαση τα ποστ στις προηγουμενες σελιδες.

Δυο λογάκια ακόμα για τη συσκευή

Την συσκευή την παρήγγειλα από το merimobiles και ήρθαν όλα σωστά με εγκατεστημένη την sd card 16γ (αγχωθηκα γιατί δεν την είδα στο κουτί στην αρχή ) και επιπλέον είχαν ενσωματώσει όλη τη μνήμη σαν εσωτερική γιατί προφανώς η έκδοση με τα ελληνικά απαιτεί αρκετό χώρο . Η έκδοση miui που έχει το κινητό είναι η 3.11.8 και δεν έχω δει κανένα bug μέχρι τώρα . Για το εξωτερικό ηχείο που έγραψα στην αρχή αν και έχει μια χαρά ένταση σε ποιότητα δεν νομίζω πως είναι και τόσο καλό , όσο για την κάμερα είναι αρκετά καλύτερη από ότι είδα στην αρχή μετά από μερικές ρυθμίσεις στο μενού της αν και το μενού είναι για εμένα λίγο φτωχό . Εγκατέστησα το weather bz όπου και μέχρι τώρα συνεργάζεται άψογα με πλήρες μενού και ονομασίες στα ελληνικά . Ψάχνω να βρω κάποιο ημερολόγιο που να μου αρέσει και να είναι εύχρηστο .Το gps δεν μπορώ να το δοκιμάσω μέσα στο γραφείο αν και φαίνεται να κλειδώνει σχετικά καλά και όχι τέλεια . Η συσκευή αξίζει και με το παραπάνω για εμένα όχι τόσο για την κατασκευή η οποία είναι μια χαρά αλλά για το άψογο λειτουργικό της . Είναι πρώτη φορά που πιάνω miui στα χέρια μου και πλέον νομίζω δεν υπάρχει γυρισμός .

Η συσκευασία περιελάμβανε και ένα αντάπτορα για φόρτιση στο αυτοκίνητο

Edited by Jokey5

Εγώ το αγόρασα από το https://www.xiaomiworld.com Με DHL και το παρέλαβα κανονικά σε 7 μέρες. Πλήρωσα 12.90 ευρώ φόρους.σαν μέγεθος και σχεδιασμό το βρίσκω εξερετικο. Επίσης το ακουστικο το wifi η ταχύτητα στις εφαρμογές είναι παρά πολύ καλή. Το GPS δεν ξέρω να το ενεργοποίησω για να σας μεταφέρω άποψη.κατι άλλο που δεν μπορώ να κάνω σωστά είναι να συνδέσω το τηλέφωνο με την Lg tv μου χρησιμοποιούνται το wifi Direct και να μεταφέρω στη οθόνη της τηλεόρασης πχ ένα βιτεακι από YouTube. Αν κάποιος έχει τη καλοσύνη να μου πει τη διαδικασία
«Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917)

Εγώ το αγόρασα από το https://www.xiaomiworld.com Με DHL και το παρέλαβα κανονικά σε 7 μέρες. Πλήρωσα 12.90 ευρώ φόρους.σαν μέγεθος και σχεδιασμό το βρίσκω εξερετικο. Επίσης το ακουστικο το wifi η ταχύτητα στις εφαρμογές είναι παρά πολύ καλή. Το GPS δεν ξέρω να το ενεργοποίησω για να σας μεταφέρω άποψη.κατι άλλο που δεν μπορώ να κάνω σωστά είναι να συνδέσω το τηλέφωνο με την Lg tv μου χρησιμοποιούνται το wifi Direct και να μεταφέρω στη οθόνη της τηλεόρασης πχ ένα βιτεακι από YouTube. Αν κάποιος έχει τη καλοσύνη να μου πει τη διαδικασία

Καλομιλητο φίλε μου!

Κάνε έναν έλεγχο, δες το ποστ 208 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369820&page=14 και μετά το ποστ 270 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5043259#post5043259

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ξερει καποιος που μπορω να αγορασω το πισω καπακι σε ασπρο?εψαξα eBay και διαφορα σαιτ και δεν βρισκω.

Οκ.βρηκα στο http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Xiaomi-Red-Rice-Hongmi-Back-Cover-Case-Changable-Color-High-Quality/1463371940.html

Edited by teobidis

Ξερει καποιος που μπορω να αγορασω το πισω καπακι σε ασπρο?εψαξα eBay και διαφορα σαιτ και δεν βρισκω.

Οκ.βρηκα στο http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Xiaomi-Red-Rice-Hongmi-Back-Cover-Case-Changable-Color-High-Quality/1463371940.html

Εδώ υπάρχει https://www.xiaomiworld.com

«Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917)

Καλησπερα σε όλους και όλες. Το site εδω με βοηθησε να αγοράσω ενα lenovo a820 το οποιο ηρθε και εφυγε ως δωρο, αλλα ειναι μια χαρά κινητό. Εμένα εκτος απο τα lenovo μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη το red rice. Απο οτι διαβασα ως τωρα το λειτουργικο που χρησιμοποιει ειναι μια διαφορετική εκδοχή του "android". Δεν με ενδιαφερει η ελληνικη γλώσσα μπορω άνετα και στα αγγλικά. Αυτο που με νοιάζει είναι να έχει playstore, αυτό όμως συνεπάγεται ότι πρέπει να ρουταριστεί? γιατί δεν θέλω να ρουταριστεί. Σκέφτομαι να το αγοράσω απο το merimobiles (το εχει προσφορά νομίζω στα 137 ως την δευτέρα όπως διάβασα σε ένα αλλο ποστ), γιατι είναι εξυπηρετικότατοι και δεν είχα κανένα παράπονο με την αγορα του α820.

Ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.