Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλέ πάρε ενα κομπιουτεράκι να κανεις την δουλεια σου!!! :)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλέ πάρε ενα κομπιουτεράκι να κανεις την δουλεια σου!!! :)

Πάντος και γω πουχω την πρώτη multi v5 δεν μου αλλάζει η οθόνη! :)

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το stock κομπιουτεράκι δεν εχει % ή ειμαι τοσο γκαβος;

Oχι, δεν αλλαζει προσανατολισμο (εχω Ultimate, αλλα δεν πιστευω να το πειραξαν αυτο)

Oυτε το scientific εχει. (ενω εχει ενα σωρο άλλα, ημιτονα, συνημιτονα, δυναμεις)

Τελικα δεν αλλαζει και δεν εχει %

τα περι αλλαγης που εγραψα εχουν κανουν με το Huawei Honor 3c (μπερδευτικα γιατι εχω και τα δυο) το ρυζι δεν εχει και φυσικα δεν γυριζει σε orietation, απλα εχει εναν διακοπτη για το επιστημονικο....

Χαχα ενταξει, ψαχτηκαμε και βρηκαμε οτι δεν εχει. (Εχουν ομως άλλα κινητα)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

εχει κανεις καποιον οδηγο για underclock να κερδιζει σε αυτονομια η δεν παιζει καποιο ρολο;;

Αν ελέγχεις ποιές εφαρμογές θα εκκινούνε και δουλέψεις greenify δεν θα έχεις θέματα αυτονομίας. Τώρα αν τρέχουν όλα στο background δεν σε σώζει τίποτε (βλέπεις τη λύση power bank)

Shipping Method

εχει sg post και απο ευρωπη. να επιλεξω απο ευρωπη?

Απο ευρωπη μπορεις να επιλεξεις μονο αν αγορασες απο την ευρωπαϊκη αποθηκη τους. Νομιζω το λεει καπου.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν εχω προβλημα με τη μπαταρια απλα ρωταω, μιας και ειπες greenify το δουλευω αλλα προσφατα εβγαλε οτι η αυτοματη διαδικασια εχει σταματήσει λογω καποις ρυθμισης και δεν μπορω να βρω τι ειναι αυτο που το κοβει. πρεπει να εμφανιστικε μετα την τελευταία αναβαθμιση της εφαρμογής.

Πήγαινε Ρυθμίσεις - Προσβασιμοτητα και στο πρώτο που λέει Υπηρεσίες έχει επιλογή Greenify, κάνε το ενεργό.

Πήγαινε Ρυθμίσεις - Προσβασιμοτητα και στο πρώτο που λέει Υπηρεσίες έχει επιλογή Greenify, κάνε το ενεργό.

εμενα παντος δεν λεει οτι δεν ειναι εγκατεστημενη καμια υπηρεσια

Το έχεις εγκαταστήσει το Greenify;

Ε οχι:p

Τωρα το εγκαταστησα, καταλαβα μετα οτι ειναι προγραμμα.κανει δουλεια παιδια οσοι το εχετε εγκαταστησει;αν καταλαβα καλα απεργοποιηεις μερικα προγραμματα που δουλευουν στο παρασκηνιο;

ανα βδομαδα περιπου χρειαζεται να κανω επανεκκινηση, διοτι δεν εχει διαθεσιμη Ram.

υπαρχει καποια λυση?

κακογραμενες εφαρμογες δημιουργουν το προβλημα??

ανα βδομαδα περιπου χρειαζεται να κανω επανεκκινηση, διοτι δεν εχει διαθεσιμη Ram.

υπαρχει καποια λυση?

κακογραμενες εφαρμογες δημιουργουν το προβλημα??

Και πολύ σου κρατάει. Στις 2-3 μέρες τη θέλει την επανεκκίνηση.

Παιδιά κάτοχος κ γω του κινητού κ μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος.Επειδή τις βλέπω πολλές τις σελίδες θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση κ οποιος μπορεί ας βοηθησει..Κατεβαζω το shazam και το sound hound και δεν αναγνωρίζει κανένα τραγουδι,τι πιστεύετε οτι μπορεί να συμβαίνει?είμαι με τη miui stable 17_hellas-gtv-4.9.19 και ρουτ και με τις αλλες εφαρμογές δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα.Περιμένω τη βοήθεια σας

Παιδιά κάτοχος κ γω του κινητού κ μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος.Επειδή τις βλέπω πολλές τις σελίδες θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση κ οποιος μπορεί ας βοηθησει..Κατεβαζω το shazam και το sound hound και δεν αναγνωρίζει κανένα τραγουδι,τι πιστεύετε οτι μπορεί να συμβαίνει?είμαι με τη miui stable 17_hellas-gtv-4.9.19 και ρουτ και με τις αλλες εφαρμογές δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα.Περιμένω τη βοήθεια σας

Εισαι συνδεδεμενος στο internet;

Εχεις ησυχο περιβαλον;

Μηπως τους βαζεις να βρουνε ψαγμενα ελληνικα τραγουδια και δεν τα εχουν στις database τους;

Φανταζομαι θα ειχες παρατηρησει αν το μικροφωνο δε δουλευε.

Απεγκαταστησε και εγκαταστησε και παλι τις εφαρμογες και κανε και κανα reboot.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείται πως το ίντερνετ είναι ανοιχτό, το μικρόφωνο δουλεύει,φυσικά οι εφαρμογές έχουν κατέβει αρκετές φορες και μόλις το εκανα reboot.Μόλις προσπάθησα για ακόμα μια φορά κ μου έβγαλε το εξης μήνυμα.We couldn't find a match.Shazam cannot identify signing or hamming.Τι μπορεί να φταίει? Σ' ευχαριστώ κ παλι για τη βοηθεια

Εννοείται πως το ίντερνετ είναι ανοιχτό, το μικρόφωνο δουλεύει,φυσικά οι εφαρμογές έχουν κατέβει αρκετές φορες και μόλις το εκανα reboot.Μόλις προσπάθησα για ακόμα μια φορά κ μου έβγαλε το εξης μήνυμα.We couldn't find a match.Shazam cannot identify signing or hamming.Τι μπορεί να φταίει? Σ' ευχαριστώ κ παλι για τη βοηθεια

Ψαξε με ενα γνωστο ξενο τραγουδι.

Απο πού βαζεις να παιξει το τραγουδι; HiFi; Υπολογιστη; Κινητο; Τηλεοραση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψαξε με ενα γνωστο ξενο τραγουδι.

Απο πού βαζεις να παιξει το τραγουδι; HiFi; Υπολογιστη; Κινητο; Τηλεοραση;

Απο τηλεοραση με καθαρό ήχο αλλά τίποτα.δν μπορω να καταλάβω τι φταίει.

Απο τηλεοραση με καθαρό ήχο αλλά τίποτα.δν μπορω να καταλάβω τι φταίει.

Πολυ παραξενο.

Αν εχεις custom recovery μπες και κανε ενα wipe cache και ενα wipe dalvik.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολυ παραξενο.

Αν εχεις custom recovery μπες και κανε ενα wipe cache και ενα wipe dalvik.

Δυστυχώς φίλε μου είναι πολύ ψαγμενα αυτά για μένα.το πήρα έτοιμο με ρουτ και δε το πειραξα καθόλου.μήπως είναι κάποιο bug της rom;αν σου είναι ευκολο μπορείς να μου στειλεις σε προσωπικό μήνυμα την διαδικασία για τα παραπανω;;ευχαριστώ και παλι.:)

Δυστυχώς φίλε μου είναι πολύ ψαγμενα αυτά για μένα.το πήρα έτοιμο με ρουτ και δε το πειραξα καθόλου.μήπως είναι κάποιο bug της rom;αν σου είναι ευκολο μπορείς να μου στειλεις σε προσωπικό μήνυμα την διαδικασία για τα παραπανω;;ευχαριστώ και παλι.:)

Φιλε μου με συγχωρεις αλλα δεν εχω το κινητο και το καθενα εχει τον τροπο του για να περασεις custom recovery. Μπορει ουτε αυτο να λυσει το προβλημα αλλα ψαξε στο τοπικ την διαδικασια αμα θες να το δοκιμασεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα παιδια ειμαι με την αγγλοκινεζικη και μου ηρθε update σε JHBCNBH25.0 στο en.miui.com δεν υπαρχει.σε αλλες αναβαθμισεις μου εβγαζε update μεχρι 80mb τωρα την κατεβασε ολη την pom.

Μήπως κάποιος μπορεί να μου δώσει ένα link για το cwm recovery που δουλεύει στο hongmi γιατί δεν μπορώ να ψάξω στο νήμα με μόνο 3 γράμματα.