alfa Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) 2.Απο που την κατεβάζω αξιόπιστα (κανά link για εμάς τους ταλαίπωρους ; ) και υπάρχει κάποιος οδηγός για να το κάνω αυτό ;Με sp flash tool γίνεται ; Εδω θα βρεις την τελευταια Ελληνικη ρομ αλλα και οδηγιες να την περασεις. ΟΤΑ = Over The Air updater Edited July 13, 2014 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Δεν ισχύει, τουλάχιστον σε εμένα. Σαουρον, δεν θέλω να αλλάξω την στοκ εφαρμογή. Σε καταλαβαινω,εγω την μαμα εφαρμογη την εχω παγωσει προς στιγμην γιατι παιζω εγω με μυνηματα. Οποτε το go sms που διαθετει 160 χαρακτηρες εινσι μονόδρομος γθα εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Kαι μια χαζομαρίτσα ακόμα...Χτυπαέι το ξυπνητήρι όταν η συσκευή είναι κλειστή ; Μόλις το δοκίμασα και χτυπάει. Με καθυστέρηση περίπου μισού λεπτού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfdlgroup Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλημέρα, Τελικά με το sar τί παίζει ρε παιδιά; Το εγχειρίδιο γράφει <= 2. Η επίσιμη Xiaomi το ίδιο. Το Xiaomi World μου απάντησε ότι είναι max 0.8. Ακριβής τιμή δεν υπάρχει; Έχω μπερδευτεί τελείως! Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfdlgroup Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλημέρα, Τελικά με το sar τί παίζει ρε παιδιά; Το εγχειρίδιο γράφει <= 2. Η επίσιμη Xiaomi το ίδιο. Το Xiaomi World μου απάντησε ότι είναι max 0.8. Ακριβής τιμή δεν υπάρχει; Έχω μπερδευτεί τελείως! Ευχαριστώ, Βρήκα αυτό: http://www.adslgr.com/forum/threads/660255-Κινέζικο-κινητό!/page175 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 παράγγειλα και εγώ σήμερα το XiaoMi HongMi Red Rice 1S Dual Sim από το Minideal.net πόσο καιρό κάνει να έρθει ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 παράγγειλα και εγώ σήμερα το XiaoMi HongMi Red Rice 1S Dual Sim από το Minideal.net πόσο καιρό κάνει να έρθει ξέρει κανείς? Με τι μεταφορικη επελεξες;με sg post εμενα μου εκανε 28ημερες συνολο.με την αλλη απο τι ξερω κανει 10ημερες νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 με sgp post ελπίζω να μην φάω τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ρε παιδια μηπως μπορείτε να βοηθησετε? Εφερα ενα hogmi σε μια φιλη και περασα την τελευταια ελληνικη ρομ και twrp. To τηλέφωνο δουλευε κανονικα αλλα μετα απο 2-3 μερες το wifi σταματησε να ενεργοποιείται και η καμερα σταματησε να δουλευει. Αναλυτικότερα μολις πατάω τον διακόπτη του wifi πάει να ενεργοποιηθεί και απλα δεν το κάνει και γυρίζει στο ανενεργο. Επίσης παρατήρησα οτι δεν εμφανίζει κάποια mac address και φυσικα ουτε IP address αφου δεν ανοιγει καν το wifi Η καμερα μολις πατησω την εφαρμογη και ανόιξει απλα δεν εμφανίζει τίποτα και μετα απο λιγο εμφανίζεται το μηνυμα "Δεν μπορει να συννδεθει στην κάμερα". 1-2 φορες καταφερα να ανοίξει πατώντας το πλήκτρο εναλλαγης σε βιντεο, αλλα και πάλι άνοιξε η μπροστινή κάμερα και δεν εμφανίζεται πουθενα το πλήκτρο εναλλαγης εμπρός/πίσω κάμερας. Δοκίμασα factory reset απο miui και twrp και ξαναπερασμα english και greek ρομ αλλα τίποτα... Λογικά το στέλνω πίσω εεε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 με sgp post ελπίζω να μην φάω τελωνείο Οχι βρε εσυ δεν τρωως τελωνιο και εγω με τετοιο ηρθε.βεβαια τους ειχα πει να αναγραψουν μεχρι 20 δολαρια οτι στοιχιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Ρε παιδια μηπως μπορείτε να βοηθησετε? Εφερα ενα hogmi σε μια φιλη και περασα την τελευταια ελληνικη ρομ και twrp. To τηλέφωνο δουλευε κανονικα αλλα μετα απο 2-3 μερες το wifi σταματησε να ενεργοποιείται και η καμερα σταματησε να δουλευει. Αναλυτικότερα μολις πατάω τον διακόπτη του wifi πάει να ενεργοποιηθεί και απλα δεν το κάνει και γυρίζει στο ανενεργο. Επίσης παρατήρησα οτι δεν εμφανίζει κάποια mac address και φυσικα ουτε IP address αφου δεν ανοιγει καν το wifi Η καμερα μολις πατησω την εφαρμογη και ανόιξει απλα δεν εμφανίζει τίποτα και μετα απο λιγο εμφανίζεται το μηνυμα "Δεν μπορει να συννδεθει στην κάμερα". 1-2 φορες καταφερα να ανοίξει πατώντας το πλήκτρο εναλλαγης σε βιντεο, αλλα και πάλι άνοιξε η μπροστινή κάμερα και δεν εμφανίζεται πουθενα το πλήκτρο εναλλαγης εμπρός/πίσω κάμερας. Δοκίμασα factory reset απο miui και twrp και ξαναπερασμα english και greek ρομ αλλα τίποτα... Λογικά το στέλνω πίσω εεε?? Ψάξε και βρες το site της xiaomi και τσέκαρε εκεί αν έχεις γνήσιο κινητό πρώτα. Το διαπιστώνεις από το ΙΜΕΙ ή ξύνοντας ένα συτοκολλητακι που υπάρχει στο πίσω μέρος κάτω δεξιά του κουτιού συσκευασίας. Θα εμφανιστεί ένας μεγάλος κωδικός. Βάζεις έναν από τους 2 αριθμούς, όποιον σου ζητήσει. Το site είναι εδώhttp://order.mi.com/service/imei Επίσης μπορείς να το ελέγξεις κατεβάζοντας την εφαρμογή Antutu tester (όχι το benchmark) από το Google play. Edited July 15, 2014 by GR_MAcedon Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caeser Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Ρε παιδια μηπως μπορείτε να βοηθησετε? Εφερα ενα hogmi σε μια φιλη και περασα την τελευταια ελληνικη ρομ και twrp. To τηλέφωνο δουλευε κανονικα αλλα μετα απο 2-3 μερες το wifi σταματησε να ενεργοποιείται και η καμερα σταματησε να δουλευει. Αναλυτικότερα μολις πατάω τον διακόπτη του wifi πάει να ενεργοποιηθεί και απλα δεν το κάνει και γυρίζει στο ανενεργο. Επίσης παρατήρησα οτι δεν εμφανίζει κάποια mac address και φυσικα ουτε IP address αφου δεν ανοιγει καν το wifi Η καμερα μολις πατησω την εφαρμογη και ανόιξει απλα δεν εμφανίζει τίποτα και μετα απο λιγο εμφανίζεται το μηνυμα "Δεν μπορει να συννδεθει στην κάμερα". 1-2 φορες καταφερα να ανοίξει πατώντας το πλήκτρο εναλλαγης σε βιντεο, αλλα και πάλι άνοιξε η μπροστινή κάμερα και δεν εμφανίζεται πουθενα το πλήκτρο εναλλαγης εμπρός/πίσω κάμερας. Δοκίμασα factory reset απο miui και twrp και ξαναπερασμα english και greek ρομ αλλα τίποτα... Λογικά το στέλνω πίσω εεε?? Κάνε και αυτό το TEST πριν αποφασίσεις να το στείλεις πίσω Edited July 15, 2014 by caeser Παράθεση Proud Member of Xiaomi Miui Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ρε παιδια μηπως μπορείτε να βοηθησετε? Εφερα ενα hogmi σε μια φιλη και περασα την τελευταια ελληνικη ρομ και twrp. To τηλέφωνο δουλευε κανονικα αλλα μετα απο 2-3 μερες το wifi σταματησε να ενεργοποιείται και η καμερα σταματησε να δουλευει. Αναλυτικότερα μολις πατάω τον διακόπτη του wifi πάει να ενεργοποιηθεί και απλα δεν το κάνει και γυρίζει στο ανενεργο. Επίσης παρατήρησα οτι δεν εμφανίζει κάποια mac address και φυσικα ουτε IP address αφου δεν ανοιγει καν το wifi Η καμερα μολις πατησω την εφαρμογη και ανόιξει απλα δεν εμφανίζει τίποτα και μετα απο λιγο εμφανίζεται το μηνυμα "Δεν μπορει να συννδεθει στην κάμερα". 1-2 φορες καταφερα να ανοίξει πατώντας το πλήκτρο εναλλαγης σε βιντεο, αλλα και πάλι άνοιξε η μπροστινή κάμερα και δεν εμφανίζεται πουθενα το πλήκτρο εναλλαγης εμπρός/πίσω κάμερας. Δοκίμασα factory reset απο miui και twrp και ξαναπερασμα english και greek ρομ αλλα τίποτα... Λογικά το στέλνω πίσω εεε?? 1.από που το αγόρασες? 2.IMEI έχεις? 3.αν ήρθε με ανεπίσημη multi απ'το κατάστημα,μπορεί αυτή να μην κάθισε καλά,το reset δεν βοηθάει σ'αυτήν την περίπτωση.Δοκίμασε να φλασάρεις την επίσημη(en/ch). ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε και αυτό το TEST πριν αποφασίσεις να το στείλεις πίσω σε ποιά ROM ενεργοποίησες έτσι το root? έχεις το hongmi ή κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ερώτηση καθώς βρίσκομαι στα τελευταία στάδια της επιλογής και τα έχω παίξει με την ποσότητα της πληροφόρησης. Οι δύο εκδόσεις του κινητού βγαίνουν ουσιαστικά στην ίδια τιμή. Για ποιο λόγο να προτιμήσω την έκδοση Red Rice σε σχέση με την 1S; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ερώτηση καθώς βρίσκομαι στα τελευταία στάδια της επιλογής και τα έχω παίξει με την ποσότητα της πληροφόρησης. Οι δύο εκδόσεις του κινητού βγαίνουν ουσιαστικά στην ίδια τιμή. Για ποιο λόγο να προτιμήσω την έκδοση Red Rice σε σχέση με την 1S; αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια θα έχεις καλύτερη αυτονομία . Στα υπόλοιπα νομίζω είναι καλύτερο το αναβαθμισμένο μοντέλο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια θα έχεις καλύτερη αυτονομία . Στα υπόλοιπα νομίζω είναι καλύτερο το αναβαθμισμένο μοντέλο . Εαν δεν παίζεις παιχνίδια το 1s κρατάει περιπου δυο μέρες, έχει δυνατότερο επεξεργαστή με καλύτερη υποστήριξη απο τους developers άρα αναβαθμίσεις για μεγαλύτερο διάστημα. Ήδη διαθέτει 4.3 αντί 4.2 του απλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ευχαριστώ παιδιά. θα ανοίξω νέο νήμα στο κατάλληλο σημείο, για να μην σας βγάζω εκτός θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Ρε παιδια μηπως μπορείτε να βοηθησετε? Εφερα ενα hogmi σε μια φιλη και περασα την τελευταια ελληνικη ρομ και twrp. To τηλέφωνο δουλευε κανονικα αλλα μετα απο 2-3 μερες το wifi σταματησε να ενεργοποιείται και η καμερα σταματησε να δουλευει. Αναλυτικότερα μολις πατάω τον διακόπτη του wifi πάει να ενεργοποιηθεί και απλα δεν το κάνει και γυρίζει στο ανενεργο. Επίσης παρατήρησα οτι δεν εμφανίζει κάποια mac address και φυσικα ουτε IP address αφου δεν ανοιγει καν το wifi Η καμερα μολις πατησω την εφαρμογη και ανόιξει απλα δεν εμφανίζει τίποτα και μετα απο λιγο εμφανίζεται το μηνυμα "Δεν μπορει να συννδεθει στην κάμερα". 1-2 φορες καταφερα να ανοίξει πατώντας το πλήκτρο εναλλαγης σε βιντεο, αλλα και πάλι άνοιξε η μπροστινή κάμερα και δεν εμφανίζεται πουθενα το πλήκτρο εναλλαγης εμπρός/πίσω κάμερας. Δοκίμασα factory reset απο miui και twrp και ξαναπερασμα english και greek ρομ αλλα τίποτα... Λογικά το στέλνω πίσω εεε?? ίσως είσαι ο 3ος που παθαίνει κάτι τέτοιο πιθανόν σε λίγο καιρό να μην σου ανοίγει καθόλου ..https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5913-To-hongmi-%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1/?pageNo=2 Edited July 16, 2014 by georger_volos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Τελικα εβαλα την 16αρα χειροκηνητα με φλασαρισμα. Περιεργο ενω οταν ειχα παλια την 5.0 μου ειχε βγαλει μεσω οτα την αναβαθμιση σε 13 και μετα σε 15αρα,αλλα την 16αρα γιοκ. Ενταξει πληροφοριακα το λεω,να σημειωσω δεν βαζω την ελληνικη,να πω την αληθεια δεν την εμπιστευομε,παρολου που τα παιδια κανουν καλη δουλεια. Προτιμώ απο το επισημο σαιτ χαομι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosky Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παιδια μιας και ψαχνομαι να αντικαταστησω το νοκια ν8 που εχω, το τηλεφωνο με ομιλια περιπου κανα 20λεπτο την μερα και καμια ωρα viber, θα βγαζει πανω απο μερα; Επειδη βλεπω οτι αλλαζετε συνεχεια roms, εχει καποιο θεμα το κινητο και γινονται συνεχεια δοκιμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Θα σου βγάζει άνετα την μέρα. Οι αλλαγές της rom δεν είναι θέμα. Αν θες δεν κάνεις αναβάθμιση εφόσον δεν εισαι γκατζετακιας. Απλά η rom γίνεται όλο και καλύτερη χωρίς να σημαίνει ότι έχει πρόβλημα. Edited July 17, 2014 by GR_MAcedon Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παιδια μιας και ψαχνομαι να αντικαταστησω το νοκια ν8 που εχω, το τηλεφωνο με ομιλια περιπου κανα 20λεπτο την μερα και καμια ωρα viber, θα βγαζει πανω απο μερα; Επειδη βλεπω οτι αλλαζετε συνεχεια roms, εχει καποιο θεμα το κινητο και γινονται συνεχεια δοκιμες; πανω απο μερα ναι βγαζει.Γενικα εγω καθε 2 μερες το φορτιζω.Εγω αλλαξα ρομ μολις το πηρα γιατι ενω ειχα ζητησει την επισημη αγγλοκινεζικη ρομ,ειχε γινει καποιο λαθος και δεν εκανε ota updates.Απο τοτε(φλεβαρη) δεν εχω αλλαξει κατι μιας και δουλευει ο updater και το κινητο δουλευει εξαιρετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Εμενσ παντος στο τελος της ημερας το φορτιζω,αλλα το κεσκιζω στα παιχνιδια αλλα και σχεδομ συνεχεια ιντερνετ.τολυπαμε το κακομοιρο σχεδον καθε μερα φορτισμα θα τα παιξει η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosky Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Οκ, να φανταστειτε το ν8 με την χρηση που το κανω βγαζει 4 μερες τουλαχιστον. Ποιο μοντελο ειναι καλυτερα να προτειμησω, στα χρηματα δεν εχουν διαφορα. Το 1ς εχει τοση μεγαλη διαφορα στην αυτονομια; το κοκκινο ειναι τελικα προς ροζ; Ευχαριστω για τις απαντησεις, το ψαχνω αρκετα απλα πριν παρω, γιατι ειναι δυσκολοι οι καιροι. Παντως ειμαι ααμεσα σε αυτο και το thl t5s, πιστευω ομως το xiaomi ειναι ανωτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Παιδιά καλησπέρα!παλιότερα όταν μιλούσα στο τηλέφωνο όταν πλησίαζα την οθόνη στο αυτί έκλεινε!τώρα ξαφνικα δε το κάνει με αποτελεσματα να πατιουντε διάφορα κουμπιά!Είναι κάποια ρύθμιση η αρχίζει κ τα παιζει το κινητο Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts