nico4gr Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Παιδια μηπως γνωριζει κανεις απο που μπορω να κατεβασω την official και τελευταια miui rom για το hongmi?? Ευχαριστω!! http://en.miui.com/download-82.html#131 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismpak Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Ευχαριστω πολυ!! Τελικα εκανα φορματ το κινητο αλλα μ σβιστηκε το play store... απο που μπορω να το κατεβασω?? Edited July 7, 2014 by dimitrismpak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 καινούργια updated rom :) >>> Xiaomi Hongmi - Redmi 1 (GTV-3.14) https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/8075-xiaomi-miui-hellas-4-2-2-HM2013023-Stable15-Hellas-GTV-3-14-0-zip-WCDMA/ ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω πολυ!! Τελικα εκανα φορματ το κινητο αλλα μ σβιστηκε το play store... απο που μπορω να το κατεβασω?? είναι το 4. εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ευχαριστω πολυ!! Τελικα εκανα φορματ το κινητο αλλα μ σβιστηκε το play store... απο που μπορω να το κατεβασω?? Μπορεις να φλασαρεις από τη ρεκαβερι το Gapps 4.2.x που κατεβαζεις από http://xiaomi.eu/community/threads/miui-multi-lang-3-10-25.22498/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismpak Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Οκ φιλε σε ευχαριστω πολυ!!! Τωρα κατι αλλο.. δεν μπορω να το κανω ροοτ!!! δοκιμασα vroot αλλα μετα που κανει το reboot το προγραμμα μ πεταει ενα Χ και διπλα κατι κινεζικα.. Ξερει κανεις τι φταιει?? Ξεχασα να αναφερω πως η εκδοση MIUI ειναι η JHBCNBD 15.0 Edited July 8, 2014 by dimitrismpak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Κατέβασε και φλάσαρε το root-stable.zip από http://en.miui.com/thread-17437-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismpak Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ φιλε να σαι καλά!! ;) Μόλις το κατέβασα το βαλα χιμα στν sdcard μπήκα ρεκοβερι και εγκατεστησα το ΤWRP και το εγκατέστησαν μια χαρά.Κάνω επανεκκίνηση το κινητό και μετα μπαίνω παλι σε ρεκοβερι αλλά μ βγάζει την stock. Μετα πάτησα να εγκαταστησω το root stable αλλά λέει Invalid OTA package, missing scatter... Installation aborted... Κάνω κάτι λάθος?? Edited July 8, 2014 by dimitrismpak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anmak Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ XIAOMI REDRICE ΕΧΩ ΤΟ VIBER ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ?ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited July 8, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ φιλε να σαι καλά!! ;) Μόλις το κατέβασα το βαλα χιμα στν sdcard μπήκα ρεκοβερι και εγκατεστησα το ΤWRP και το εγκατέστησαν μια χαρά.Κάνω επανεκκίνηση το κινητό και μετα μπαίνω παλι σε ρεκοβερι αλλά μ βγάζει την stock. Μετα πάτησα να εγκαταστησω το root stable αλλά λέει Invalid OTA package, missing scatter... Installation aborted... Κάνω κάτι λάθος?? Δεν ξέρω να σου πω, εγώ έχω την TWRP και το έκανα ρουτ από κει χωρίς κανένα πρόβλημα. Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις το ΤWRP από το mobileuncle tools ( υπάρχει στο playstore) με τη διαδικασία που περιγάφεται στο ποστ 2380 στο 3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5186362#post5186362 απλώς εσύ βαλε το recovery του TWRP (δεν θυμάμαι αν πρέπει να αποσυμπιέσεις το zip και να μετονομάσεις το recovery σε recovery.img). Η άλλη διαδικασία είναι αυτή http://en.miui.com/thread-17437-1-1.html Edited July 8, 2014 by nico4gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismpak Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εντάξει φιλε σε ευχαριστω πολύ αλλά το βρήκα..το μονο που έπρεπε να κάνω ηταν να βγάλω την μπαταρια για κάνα 3λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Βρε παιδια κανε σπαστηρι που να δουλευει η να βρισκει κωδικο απο ρουτερ κλειδωμενο ξερει κανεις;ειμαι διακοπες και σερνετε του δυκτιου το νετ εχει wifi το διπλανο δωματιο απο εκει που μενω. Του ζητησα να μου πει τον κωδικο,αλλα μου ειπε αφου μενω αλου μπαααα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλά σου είπε ο άνθρωπος... :p Βάλε το Greek WPA Finder. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 νεο update stable 16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλά σου είπε ο άνθρωπος... :p Βάλε το Greek WPA Finder. Το ειχα αυτο,αλλα οταν παταγα να συνδεθω μου ελεγε δεν υποστηρίζεται. Τεσπα βρηκα λυση ρωτησα καποιον αλλον απο εκεθ και μου εδωσε τον κωδικο χεχε ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- νεο update stable 16 Εχει τιποτα βελτιωσεις;με σχεση την 15αρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 το εκανα και μου αλαξε το recovery υπαρχει καπου να την κατεβασουμε; την περασα με ota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Το ειχα αυτο,αλλα οταν παταγα να συνδεθω μου ελεγε δεν υποστηρίζεται. Τεσπα βρηκα λυση ρωτησα καποιον αλλον απο εκεθ και μου εδωσε τον κωδικο χεχε ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει τιποτα βελτιωσεις;με σχεση την 15αρα; δεν βλέπω καμία αλλαγή και μάλιστα ήταν και πολύ μικρή αλλά και δόθηκε Πέμπτη και όχι παρασκευή όπως συνήθως . Λέτε να είναι κανένας προάγγελος για άλλη έκδοση ανρόιντ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 δεν βλέπω καμία αλλαγή και μάλιστα ήταν και πολύ μικρή αλλά και δόθηκε Πέμπτη και όχι παρασκευή όπως συνήθως . Λέτε να είναι κανένας προάγγελος για άλλη έκδοση ανρόιντ ? Εμενα παντος ακομα στην μουλτι 15αρα που εχω δεν μου εχει βγαλει ακομα να κανει αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Εμενα παντος ακομα στην μουλτι 15αρα που εχω δεν μου εχει βγαλει ακομα να κανει αναβαθμιση και ούτε πρόκειται , για να έχεις οτα πρέπει να έχεις την αγγλοκινέζικη και το στοκ ρεκοβερυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 και ούτε πρόκειται , για να έχεις οτα πρέπει να έχεις την αγγλοκινέζικη και το στοκ ρεκοβερυ Μου φαινετε οτι κσνεις λαθος,το εχουν σλλαξει οταν ειχα την 13αρα μου εβγαλε να κανω αναβαθμιση στην 15αρα και εκανα.αν και προτιμω παντα να φλασαρω απο recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 και ούτε πρόκειται , για να έχεις οτα πρέπει να έχεις την αγγλοκινέζικη και το στοκ ρεκοβερυ Jokey το κινέζικο κοιτάς να υποθέσω μιας και στο αγγλικό επίσημο δεν έχει βγει ακόμα το post με την 11 (και λογικό να το δεις πέμπτη) Μου φαινετε οτι κσνεις λαθος,το εχουν σλλαξει οταν ειχα την 13αρα μου εβγαλε να κανω αναβαθμιση στην 15αρα και εκανα.αν και προτιμω παντα να φλασαρω απο recovery αν έχεις Multi και οτα να έχει δεν μπορούν να κάνουν θαύματα :) , περίμενε να κυκλοφορήσει , σε μια δυο μέρες θα δεις αν έχεις οτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 νεο update stable 16 kitkat??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Όχι 4.2.2 είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδες δε βλέπω φως!Παει μας ξέχασαν εμας με το Hongmi !!Δε βλέπω να βγαίνει kit Kat :( Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδες δε βλέπω φως!Παει μας ξέχασαν εμας με το Hongmi !!Δε βλέπω να βγαίνει kit Kat :( ααααν βγει , μην βιάζεστε , νωρίς είναι ακόμα , κάτσε να βγει πλήρως για τις πιο εύκολες συσκευές και μετά βλέπουμε για το hongmi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Η kit kat τι καλο εχει που την θελετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts