gerstavros2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σας ευχαριστώ και τους 2! έριξα παραγγελία στο to2c γτ είναι το μαύρο χρώμα ενώ στο minideals είναι το γκρι. μόλις παραλάβω θα τα λέμε συχνότερα εδώ μέσα! Μόνο σκούρο γκρι υπάρχει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 καλησπερα ,Ηθελα να σας ρωτησω 1.ο ηχος στα ακουστικα με mp3 τι ποιοτητα εχει ? 2.το ακουστικο του σε κληση ειναι δυνατο και καθαρο? 3.η φορτιση της μπαταριας γινεται γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 επαιζα ενα παιχνιδι και εβγαζε διαφημησεις αναμεσα και ενω ειχα εγκαταστησει το adblock. υπαρχει κανενας τροπος να μη βγαινουν οι διαφημησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolib Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 καλησπερα ,Ηθελα να σας ρωτησω 1.ο ηχος στα ακουστικα με mp3 τι ποιοτητα εχει ? 2.το ακουστικο του σε κληση ειναι δυνατο και καθαρο? 3.η φορτιση της μπαταριας γινεται γρηγορα? 1. Εξαρτάται από τα ακουστικά. Με μέτρια ακουστικά είναι επαρκώς καλός. 2. Ναι 3. Εξαρτάται από το φορτιστή. Συνήθως φορτίζω από τον η/υ, σχετικά αργά. Με φορτιστή από SONY φορτίζει σχετικά γρήγορα. Το δικό του δεν τον έχω ανοίξει καν. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επαιζα ενα παιχνιδι και εβγαζε διαφημησεις αναμεσα και ενω ειχα εγκαταστησει το adblock. υπαρχει κανενας τροπος να μη βγαινουν οι διαφημησεις? Δοκίμασε το Lucky patcher. Αν είσαι τυχερός μπορεί να τις εξοντώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 To ακουστικο στις κλησεις ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλο, ακομα δεν το εχω συνηθισει και ολο το κοιταω να δω μηπως εχω βαλει την ανοιχτη ακροαση.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgoku Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Περασα την τελευταια rom, εκανα και root ολα μια χαρα. Το μονο προβληματακι που εχω ειναι οτι τωρα δε φαινεται στον υπολογιστη η συσκευη οταν τη συνδεω. Τι εγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Πάντως και μετά την αναβάθμιση το πρόβλημα με τα SMS παραμένει... Sent from my xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Για τους 160 χαρακτήρες στα SMS υπάρχει καμιά λύση για την stock εφαρμογή; Δοκίμασα αυτό : ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ υποστήριξη 160 χαρακτήρων στα ελληνικά στην Stock εφαρμογή μηνυμάτων DUAL SIM 1. Κατεβάζουμε το αρχείο mms.apk 2. Με μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων με πρόσβαση root, πάμε στο /system/app 3. Μεταφέρουμε για καλό και για κακό τα mms.apk και mms.odex, που υπάρχουν ήδη στον φάκελο /system/app, σε ένα δικό μας φάκελο backup 4. Αντιγράφουμε το mms.apk που κατεβάσαμε, στο /system/app 5. Κάνουμε επανακίνηση το κινητό, και πλέον μπορούμε να στείλουμε ελληνικά μηνύματα έως 160 χαρακτήρες, με την στοκ εφαρμογή με το Dual Sim :D ΥΓ. Η δουλειά έγινε απ τον έλληνα theos0o στο XDA, και προσωπικα του εκανα donate για την σημαντικη συνεισφορα του κατα τη γνωμη μου. Οποιος θελει ας στηριξει την δουλεια:) αλλά δεν δουλέυει το apk στο συγκεκριμένο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Για τους 160 χαρακτήρες στα SMS υπάρχει καμιά λύση για την stock εφαρμογή; Δοκίμασα αυτό : αλλά δεν δουλέυει το apk στο συγκεκριμένο κινητό άμα ξες πια έκδοση έχεις τότε εδώ http://91.205.75.29/zdunex25/wip/sms/ το έχω δοκιμάσει με την rom ultimate και παίζει (απλά αν βγει αναβάθμιση υπάρχει θέμα για αυτό κατέφυγα πάλι στο κλασικό go sms) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Να ρωτήσω παιδιά το ραδιόφωνο σε σας δουλεύει? Η το κινητό μας δεν έχει αναμεταδοτη να για αυτό δεν δουλεύει και η εφαρμογή για το ράδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Να ρωτήσω παιδιά το ραδιόφωνο σε σας δουλεύει? Η το κινητό μας δεν έχει αναμεταδοτη να για αυτό δεν δουλεύει και η εφαρμογή για το ράδιο αν δεν είχε δεν θα είχε και την εφαρμογή σε stock (όταν την είχα) δεν μου δούλευε και είχα βάλει ένα άλλο apk (από άλλη rom) και δούλεψε αν δεν κάνω λάθος ήταν αυτό https://dl.dropboxusercontent.com/u/1527405/FMRadio.apk στην ultimate που έχω τώρα δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Ναι αυτή είναι φίλε μου να είσαι καλά Απλά σε κάποιες εφαρμογές που δοκίμασα μου έβγαζε ότι δεν έχει το τηλέφωνο αναμεταδοτη για αυτό ρώτησα Edited March 24, 2014 by fck23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 καλησπερα παιδια. η κοπελια μου θελει να της βρω ενα κινητο μεχρι 130ευρω μαζι με τα μεταφορικα και σκεφτομαι το Xiaomi Hongmi και επισης σκεφτομαι και το INew V3 που ειναι σε αυτα τα λεφτα. εγω ειχα και εχω Xiaomi και ειμαι φουλ ικανοποιημενος. τι λετε και εσεις ? αν εχετε καποια αλλη προταση παρακαλω βοηθηστε. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Για κοπελιες καλυτερα το Xiaomi, μη σε πριζει "μου εκανε αυτο" και "μου εκανε εκεινο" Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 να σε καλα φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 http://www.ebay.com/itm/XIAOMI-Hongmi-Red-Rice-4-7-IPS-Dual-Sim-MTK6589T-QuadCore-GPS-Smartphone-Gray-/321357955745?pt=Cell_Phones&hash=item4ad26d42a1&autorefresh=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) καλησπερα παιδια. η κοπελια μου θελει να της βρω ενα κινητο μεχρι 130ευρω μαζι με τα μεταφορικα και σκεφτομαι το Xiaomi Hongmi και επισης σκεφτομαι και το INew V3 που ειναι σε αυτα τα λεφτα. εγω ειχα και εχω Xiaomi και ειμαι φουλ ικανοποιημενος. τι λετε και εσεις ? αν εχετε καποια αλλη προταση παρακαλω βοηθηστε. ευχαριστω. Tι το θες το προβληματικό το inew; Αν θες κάτι λεπτό κ στυλάτο, χωρίς ένα σωρό προβλήματα, δες το Mpai 809T. Aλλα για αξιοπιστο, to Xiaomi η το THL W200 Edited March 24, 2014 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 καλησπερα παιδια. η κοπελια μου θελει να της βρω ενα κινητο μεχρι 130ευρω μαζι με τα μεταφορικα και σκεφτομαι το Xiaomi Hongmi και επισης σκεφτομαι και το INew V3 που ειναι σε αυτα τα λεφτα. εγω ειχα και εχω Xiaomi και ειμαι φουλ ικανοποιημενος. τι λετε και εσεις ? αν εχετε καποια αλλη προταση παρακαλω βοηθηστε. ευχαριστω. Εδώ συζητάμε αποκλειστικά για τη συσκευή του τίτλου, για συγκρίσεις / επιλογές κινέζικων συσκευών απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλη μερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες σημερα!!!μολις πηγα να παρω το σετακι μπαταρια-ακουστικα απο ibuygou και ειδα οτι ειναι μονο με fedex!!στο τσακ σταματησα!επισης μια ερωτηση τα ακουστικα που δινει ειναι xiaomi η καποια αλλη μαρκα? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qash75 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Διαβάζοντας το συγκεκριμενο θεμα αλλα και αλλα κατεληξα στο Xiaomi red rice.Θα το παραγγειλω με την original rom cn/en μιας και τα παω αρκετα καλα με τα αγγλικα αλλα και με την ειδικη ορολογια.Δεν εχω ασχοληθει με ρουτ καθοτι τα κινητα μου δεν τα πειραζω και ειμαι γενικά απλός χρηστης.Τωρα σκεφτομαι με αυτο να κανω τα updates και μετα να κανω ρουτ για να αφαιρεσω τις κινεζιες.Δεν νομιζω να εχω πρβλημα καθοτι η τεχνολογια και γενικα οι υπολογιστες ειναι η δουλεια μου!Ελεγα και για το νεο lenovo s660 με την μεγαλη μπαταρια των 3000mAh αλλα ειναι στα 150 και δεν υπαρχουν ακομα reviews απο χρηστες καθοτι νεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Πάντως και μετά την αναβάθμιση το πρόβλημα με τα SMS παραμένει... Sent from my xiaomi ποιο είναι το πρόβλημα ; (μη πεις για τους 160chars , δεν είναι πρόβλημα , απλά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα) Καλη μερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες σημερα!!!μολις πηγα να παρω το σετακι μπαταρια-ακουστικα απο ibuygou και ειδα οτι ειναι μονο με fedex!!στο τσακ σταματησα!επισης μια ερωτηση τα ακουστικα που δινει ειναι xiaomi η καποια αλλη μαρκα? αν ήταν xiaomi , εκτός του ότι θα το έλεγε, θα έβλεπες και διπλάσια τιμή γιατί 25$ έχουν μόνο τα ακουστικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 ποιο είναι το πρόβλημα ; (μη πεις για τους 160chars , δεν είναι πρόβλημα , απλά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα) αν ήταν xiaomi , εκτός του ότι θα το έλεγε, θα έβλεπες και διπλάσια τιμή γιατί 25$ έχουν μόνο τα ακουστικά :) μαλιστα τα xiaomi piston ειναι συμβατα με το hongmi?γιατι τα βρηκα στο ebay 6.99 euro τα ασιμη.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 ρε συ ακουστικά είναι :) και μάλιστα της ίδια εταιρίας δεν ξέρω αν όντως είναι αυθεντικά όμως αυτά που βρήκες , διπλάσια τιμή έχουν (εκτός αν πέσαν τόσο λόγο της καινούριας έκδοσης ακουστικών) υ.γ. περιμένω να μου έρθουν τα ακουστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 ρε συ ακουστικά είναι :) και μάλιστα της ίδια εταιρίας δεν ξέρω αν όντως είναι αυθεντικά όμως αυτά που βρήκες , διπλάσια τιμή έχουν (εκτός αν πέσαν τόσο λόγο της καινούριας έκδοσης ακουστικών) υ.γ. περιμένω να μου έρθουν τα ακουστικά http://www.ebay.com/itm/Silver-Piston-Ear-Earphones-Headset-Headphones-for-xiaomi-M3-2S-2A-Tide-/161245761053?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item258aff0e1d αυτα πηρα.. τωρα δεν ξερω εμενα μου φαινονται οτι ειναι xiaomi τωρα ιδωμεν.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 http://www.ebay.com/itm/Silver-Piston-Ear-Earphones-Headset-Headphones-for-xiaomi-M3-2S-2A-Tide-/161245761053?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item258aff0e1d αυτα πηρα.. τωρα δεν ξερω εμενα μου φαινονται οτι ειναι xiaomi τωρα ιδωμεν.. ναι είναι xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts