Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εκανα root γιατι με εφαρμογη τσεκαρα οτι δεν ειχε εβαλα την ultimate rom 4.1.27 και ολα μια χαρα...

ευχαριστω :)

Το καλό είναι ότι δουλεύει :)

Το λινκ για τη 4.2.23 δουλεύει μια χαρά. Προσπάθησε να βάλεις αυτή. Έχει λύσει προβλήματα της 4.1.27.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ωραια τρεχω ως admin τον driver(DPinst64) μου βγαζει πρασινα τικ και στoυς 3 driver που περναει(εναν της google 2 της mediatek).Μετα?συνδεω το τηλεφωνο(ανοιχτο με την μπαταρια του)και μου το βγαζει παλι ως HM1 ANDROID phone στο other devices..

Καλησπέρα παιδιά! Έχω κάποιες απορίες. Αγόρασα το κινητό και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Λοιπόν... :

1) Δεν έχω ιδέα πως να αλλάζω ROM κλπ. Αξίζει να προσπαθήσω να αλλάξω με κάποιον οδηγό; Θα δω βελτίωση στην συσκευή;

2) Με το GPS τι γίνεται; Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε εσείς; Χρειάζεται να κάνω κάτι για να κλειδώνει γρήγορα;

3)Όταν πατάω "Ενημερώσεις Συστήματος" με πετάει στην αρχική οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Δεν υπάρχουν ενημερώσεις;

4) Έχω κατεβάσει 4 θέματα αλλά δεν μπορώ να τα διαγράψω. Πως διαγράφονται;

Ίσως οι απαντήσεις υπάρχουν μέσα στο topic αλλά δεν γνωρίζω πως να κάνω search.

Ευχαριστώ πολύ

1) Aν δεν εχει κανενα προβλημα δε χρειαζεται να αλλαξεις. Αλλιως εδω

2)Κατεβασε το faster gps, μαλλον θα κλειδωνει πιο γρηγορα

3)Εχεις ελληνικη ρομ (μουλτι), δεν εχει ανανεωσεις

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

ωραια τρεχω ως admin τον driver(DPinst64) μου βγαζει πρασινα τικ και στoυς 3 driver που περναει(εναν της google 2 της mediatek).Μετα?συνδεω το τηλεφωνο(ανοιχτο με την μπαταρια του)και μου το βγαζει παλι ως HM1 ANDROID phone στο other devices..

Ωραία και το πρόβλημα ποιο είναι; τι θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Administrators
2)Κατεβασε το faster gps, μαλλον θα κλειδωνει πιο γρηγορα

Από μόνο του όχι, θα χρειαστεί να κάνει αυτό.

Modpic.gif

Ωραία και το πρόβλημα ποιο είναι; τι θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς;

θελω να κανω αυτο εδω http://xiaomi.eu/community/threads/restore-stock-firmware-and-lost-imei-baseband-by-spflash-tool.23188/

απλα δεν βλεπω το πρωτο screen shot στο pc μου.Να τρεξω το SP Flash Tool ετσι και βλεπω?Η θα εχω θεμα και θα κλειδωσει το κινητο?

Νομίζω οτι δεν εχεις θέμα. Αν δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ο driver απλα δεν θα συνεχιστεί η διαδικασία...

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Νομίζω οτι δεν εχεις θέμα. Αν δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ο driver απλα δεν θα συνεχιστεί η διαδικασία...

οκ φιλε θα το δω ευχαριστω για τις απαντησεις :)

Παιδια τελευταια ερωτηση.Περασα αλλη ρομ(ΜΙUI-JHBCCNAL5.0) και προσπαθω μεσω του default browser να κατεβασω εφαρμογες πχ τον chrome.Παταω εγκατασταση και λεει θα κατεβει συντομα,μετα μου λεει εγκατασταθηκε,αλλα η εφαρμογη δεν βρισκεται πουθενα στο μενου,ουτε στις downloaded εφαρμογες μεσω του settings.Τι παιζει?

Οταν λες browser εννοεις Internet browser? οι εφαρμογεες εγκαθιστανται (συνηθως) απο playstore

Μια πλήρης φόρτιση.

Οταν λες browser εννοεις Internet browser? οι εφαρμογεες εγκαθιστανται (συνηθως) απο playstore

ναι αυτο εννοω.Πρεπει να βαλω πρωτα το playstore?

Nαι. Δυσκολο να μην το εχει ηδη η ρομ..

Μια πλήρης φόρτιση.

• Administrators
θελω να επεκτεινω τη μνημη με micro sd 16g. Ποια η διαφορα class 4-class 6-class 10. Στο eshop εχει διαφορες, ειναι ολες ενταξει για το κινητο?

Όσο μεγαλύτερο το class, τόσο γρηγορότερη η κάρτα. Προτίμησε κάρτα με Class 10.

Modpic.gif

Προς ενημέρωση της παρέας, και κυρίως για να γνωρίζει κάποιος αν του συμβεί, το πρόβλημα με το IMEI το έλυσα σε συνεργασία με το minideal σε 2 λεπτά ακριβώς. Δεν χρειάστηκε καμιά αλλαγή ρομ, τιποτα τέτοιο. Μου έστειλαν ενα αρχειάκι με τα στοιχεία του ΙΜΕΙ το οποιο αντέγραψα στο φάκελο data/NVNAM/MD/NVRAM/NVD_IMEI και μετά το reboot το πρόβλημα είχε λυθεί...

Ωραίος!το αρχειακι αυτό όμως δεν θα είναι λογικά ίδιο για όλους..Μπορεί να κάνω και λάθος.. Edited by gsir

- Oneplus 12

Σιγουρα δεν είναι το ίδιο, γιατί μου ζήτησαν το IMEI για να το ενσωματώσουν στο αρχείο.. Θελω να πω τελικά οτι το θέμα λύνεται με μια απλή διαδικασία, και μπορεί να αποφύγει κανείς όλες τις πολύπλοκες μεθόδους, αν δεν θέλει να ρισκάρει με αλλαγές ρομ.

Παιδιά σήμερα που ήρθε και το δικό μου (από μινιντεαλ), όλα άψογα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή αλλά και το MIUI. Και δεν έχω κανένα θέμα με το ΙΜΕΙ.

Το μόνο θεματάκι που έχω κ ψάχνω τώρα για λύση είναι ότι στα μηνύματα μερικές φορές αφαιρεί το πρόθεμα +30 οπότε μπορεί να καταλάβει ποια επαφή έστειλε το μήνυμα, ενώ άλλες φορές δεν το αφαιρεί οπότε εμφανίζει τον αριθμό +3069******** αντί για την επαφή. Στις κλήσεις όμως δεν το κάνει αυτό.

Αν στις επαφές σου έχεις αποθηκεύσει τον αριθμό με το +30 μπροστά θα σου βγάλει όνομα αν δεν έχεις βάλει στην επαφή το +30 μπροστά από το νούμερο θα το θεωρήσει άγνωστο νούμερο οπότε θα σου βγάλει μόνο τον αριθμό

Στο play store, όταν έχω το 3g και όχι το WiFi δεν με αφήνει να κατεβασω μεγαλες εφαρμογές πανω απο 5-10 mb ακόμα και όταν ξετσεκαρω την επιλογή για WiFi . H συγκεκριμένη επιλογή δεν δουλεύει. Δεν με νοιάζει δεν: θα χρεωθω έχω 1500μβ το μήνα. οτι και ναδοκιμασα δεν. Πάντως μπορω να κάνω download 100+ MB εντος 2-3 λεπτών apo τον browser στην SD.

δεν έχω πειράξει τίποτα ούτε καν ροοτ.

Στο play store, όταν έχω το 3g και όχι το WiFi δεν με αφήνει να κατεβασω μεγαλες εφαρμογές πανω απο 5-10 mb ακόμα και όταν ξετσεκαρω την επιλογή για WiFi . H συγκεκριμένη επιλογή δεν δουλεύει. Δεν με νοιάζει δεν: θα χρεωθω έχω 1500μβ το μήνα. οτι και ναδοκιμασα δεν. Πάντως μπορω να κάνω download 100+ MB εντος 2-3 λεπτών apo τον browser στην SD.

δεν έχω πειράξει τίποτα ούτε καν ροοτ.

Άνοιξε το Downloads , settings, "Data usage prompt" ρύθμισε το όσο νομίζεις..