Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι ετσι θα κανεις..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θεμα πειραγματος ρομ απο μινιντιλ παιζει να ναι,

που σας φευγει το go..

το δα κ σε φιλο απο μινιντιλ χονγκμι:)

απο την 1η στιγμη που το αναψες στο κανε παλικαρι αποτι θυμαμαι:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Ποιος ο λογος να ξοδευτεις οταν σε λιγο καιρο θα εισαι εντελως ξεπερασμενος με την ρεπλικα σου; οπως κσι ναχει σε αφηνω να ξεστοκαρεις τις αποθηκες τους μια και ΗΔΗ τα νεα τηλ ειναι στην 'γωνια'. Αλλωστε η αναμονη ποτε δεν εβλαψε κανεναν.. Ετσι το βλεπω εγω αυτην την στιγμη

Εγώ αγόρι μου έχω λεφτά να αγοράζω "ρέπλικες" κάθε εβδομάδα. όσο για την "γωνία" άμα στρίψουν θα πάρω 1-2 έτσι για να κάνω κέφι :lol:

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Παρελαβα και εγω( minideal), ειναι πολυ ωραιο! Απο φοτο για μενα σκιζει,gps τελειο , οθονη κρυσταλο.

Βεβαια το ζητησα με ελληνικα και ηρθε με αγγλικα, ηθελα google store, εχει android market το οποιο ειναι στα κινεζικα και με εχει τρελανει. Εγκαθιστω το google store αλλα ανοιγει στιγμιαια και κλεινει. Απο symbian σε android και τα εχω παιξει λιγο. Εχει κανεις ιδεα, απο εσας τα γατονια τον android, πως να αλλαξω απο κινεζικα σε αγγλικα το γ.....μαρκετ τουλαχιστον?

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

το Playstore πρέπει να το εγκαταστησεις ετσι

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παρελαβα και εγω( minideal), ειναι πολυ ωραιο! Απο φοτο για μενα σκιζει,gps τελειο , οθονη κρυσταλο.

Βεβαια το ζητησα με ελληνικα και ηρθε με αγγλικα, ηθελα google store, εχει android market το οποιο ειναι στα κινεζικα και με εχει τρελανει. Εγκαθιστω το google store αλλα ανοιγει στιγμιαια και κλεινει. Απο symbian σε android και τα εχω παιξει λιγο. Εχει κανεις ιδεα, απο εσας τα γατονια τον android, πως να αλλαξω απο κινεζικα σε αγγλικα το γ.....μαρκετ τουλαχιστον?

Ρίξε μία ματιά εδώ http://xiaomi.eu/community/threads/google-play-and-gmail-dont-work-on-hongmi.22584/

το ίδιο πρόβλημα με εσένα και η λύση του.

1. Use Market to install Google Installer

2. Use Google Installer to install Google Account Manager

3. Use Google Installer to install Google Play Services

4. Use Google Installer to install Google Play Store

5. Use Google Play to install the rest of the software I needed with the exception of Google Maps, Google Translate, etc.

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

να σε ρωτησω και εγω απο minideal θα παρω,πως τους ειπες θελεις στα ελληνικα και στο φερανε στα αγγλικα?απο τι βλεπω στο minideal ειναι πλεον στανταρ το μουλτι,εκτος αμα την παραγγελεια την εκανες πριν το βγαλουν με μουλτι

Εγώ αγόρι μου έχω λεφτά να αγοράζω "ρέπλικες" κάθε εβδομάδα. όσο για την "γωνία" άμα στρίψουν θα πάρω 1-2 έτσι για να κάνω κέφι :lol:

χαχαχααχα bull απιστευτος!!"εγω αγορι μου"χαχαχα..λοιπον οπως εχουμε ξαναπει ρεπλικα ξερεπλικα το κινητο τα σπαει!!απο εκει και επειτα ο καθενας πρατει οπως νομιζει..το θεμα ειναι για οταν κατεβαζω εφαρμογη απο το playstore μου λεει μονο μεσω wifi και αμα θελει αναβαθμιση και εχω 3g λεει αναμονη για wifi..:O

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

οι multi δεν μπορουν να κανουν update ota σε κανενα xiaomi. οπως ανεφεραν και αλλα παιδια δεν θα σου κανει την αναβαθμιση..

στο Μ2Α που εχω με multi μια χαρα κανω update on air καθε παρασκευη

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω παντως θα περιμενω τα νεα 'hongmi' που θα ελθουν σε λιγο.... :)

Δειτε αυτο εδω....

http://www.gizchina.com/2014/01/17/lte-xiaomi-mi3s-hongmi-1s-hongmi-2/

Mε 5.5 ιντσες οθονη πηγαινε παρε κανα ταμπλετ καλυτερα χεχεχε

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

παιδια sos !!!!!! εσβησα κατα λαθος τους χαρτες , πως μπορω να τους ξαναβαλω ?????????????????

Κατεβασε το απο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.maps&hl=el

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Επειδη τωρα λειπω από το σπίτι όταν θα επιστρέψω θα προσπαθήσω να το περάσω. Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Το κινητακι τα σπάει.

Saouron τους έγραψα το κλασικό 1,2,3,4..... αντιγραφή επικόλληση το έκανα. Απλά δεν μου το έστειλαν με μουλτι , δε χάθηκε ο κόσμος, θα το φιαξουμε , γι αυτό υπάρχει το my phone και εσείς, για να βοηθάτε εμάς που δε σκαμπαζουμε μια!

Θα επανέλθω να σας ζητήσω βοήθεια αν χρειαστώ.

Ευχαριστώ!

χαχαχααχα bull απιστευτος!!"εγω αγορι μου"χαχαχα..λοιπον οπως εχουμε ξαναπει ρεπλικα ξερεπλικα το κινητο τα σπαει!!απο εκει και επειτα ο καθενας πρατει οπως νομιζει..το θεμα ειναι για οταν κατεβαζω εφαρμογη απο το playstore μου λεει μονο μεσω wifi και αμα θελει αναβαθμιση και εχω 3g λεει αναμονη για wifi..:O

Πήγες: Κέντρο ασφαλείας ---> Λήψεις ---> Μενού ---> Παράμετροι ---> Και το έβαλες Unlimided?

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

στο Μ2Α που εχω με multi μια χαρα κανω update on air καθε παρασκευη

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Mε 5.5 ιντσες οθονη πηγαινε παρε κανα ταμπλετ καλυτερα χεχεχε

Τι ισχύει τελικά,κάνει αναβάθμιση η multi ή όχι;

Παράκληση,ας μας πουν όσοι έχουν multi.

Πήγες: Κέντρο ασφαλείας ---> Λήψεις ---> Μενού ---> Παράμετροι ---> Και το έβαλες Unlimided?

μολις τωρα!!ευχαριστωωω!!:lol::)

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Τι ισχύει τελικά,κάνει αναβάθμιση η multi ή όχι;

Παράκληση,ας μας πουν όσοι έχουν multi.

το hongmi σιγουρα δεν κανει ota update με multi 100%. επισης δεν βγαινουν οπως στα υπολοιπα xiaomi εβδομαδιαια update αλλα μηνιαια.

- Oneplus 12

το hongmi σιγουρα δεν κανει ota update με multi 100%. επισης δεν βγαινουν οπως στα υπολοιπα xiaomi εβδομαδιαια update αλλα μηνιαια.

Θα προτιμήσω να μην το πάρω multi και να έχω τα update!

Tελικα τα Xiaomi pistons κανουνε και για Hongmi εκτος απο ΜΙ2?

Οσα ακουστικα ειναι για Xiaomi κανουνε και για Hongmi?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Έχω τα pistons updated και λειτουργούν μια χαρά με το Hongmi.

κι εγώ έχω πήξει στις ρέπλικες, αλλά είμαι λίγο διεστραμμένος και μου αρέσουν πολύ:p

και του χρόνου πάλι ρέπλικα θα πάρω αφού τα original κινητά είναι τελικά ένας μύθος..όλα Κίνα κατασκευάζονται :(

Μόλις το παράγγειλα από εδώ . Έχει την καλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή ($184.99) και με 2,5% κουπόνι για την πρώτη παραγγελία λόγω registration ("Signup") βγαίνει τελική τιμή $180.37. Για να δούμε πόσο αξιόπιστο θα αποδειχθεί.

update: Και γρήγοροι. 02:10 έκανα την παραγγελία, 05:07 μου έστειλαν tracking number.

Edited by noths

Για πιο λόγο διαγράφηκε το σχόλιό μου;;;;;;;
I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

ρε παιδια ελεος, ακουστικα ειναι γιατι να μην κανουν για το Hongmi ή οποιαδηποτε αλλη συσκευη (οχι μονο κινητου) με υποδοχη 3.5mm?