Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι το ίδιο ems με dhl φίλε μου. Η ems είναι σαν τα ελτα κούριερ που έχουμε εδώ..τα δέματα της ems καταλήγουν στα ελτα. Τα δέματα της dhl καταλήγουν στη dhl. Εσύ μπορεί να είχες το κοκκαλακι της νυχτερίδας, για να μη το πω αλλιώς, αλλά μη συστηνεις στο κόσμο να παραγγέλνει με dhl. Φύλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισά..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν είναι το ίδιο ems με dhl φίλε μου. Η ems είναι σαν τα ελτα κούριερ που έχουμε εδώ..τα δέματα της ems καταλήγουν στα ελτα. Τα δέματα της dhl καταλήγουν στη dhl. Εσύ μπορεί να είχες το κοκκαλακι της νυχτερίδας, για να μη το πω αλλιώς, αλλά μη συστηνεις στο κόσμο να παραγγέλνει με dhl. Φύλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισά..

Και πως εξηγεις οτι το παιδι πληρωσε 70 ευρω με EMS ; και εγω 12 φορες με τελευταιο το HONGMI,

με DHL δεν πληρωσα μια;Ενταξει να ειμαι τυχερος 1-2-3-4 φορες,αλλα 12;Εγω δεν συστηνω τιποτα

σε κανεναν,ο καθενας παραγγελνει οπως του αρεσει.Για το πακετο συστησα να επιμενουν στο καθε

μαγαζι που παραγγελνουν,να τους βαζουν αποδειξη με 30 δολαρια κοστος συσκευης.

αν θελουμε να κρατησουμε back up της εφαρμογες στην multi εκτος titanium backup τι αλλο μπορουμε να χρησιμοποιησουμε?επισης το gps σε ποση ωρα κανει σε εσας να κλειδωση?εμενα με συννεφια εκανε κανα 3 λεπτο..

Το official είναι πολύ καλό. Το δοκίμασα, εκανα επαναφορά στο τελευταιο update. Όλα καλά και πολύ πολύ ευκολο.

Αγαπητοί φίλοι παρακαλώ κάποιον που γνωρίζει να με ενημερώσει για το εξής:

Η official rom δεν υποστηρίζει ελληνικά. Αυτό είναι στο επίπεδο μενού μόνο; Δηλαδή σε επαφές, πληκτρολόγια, λεξικά κλπ υποστηρίζονται τα ελληνικά;

Θα με βοηθήσει να παραγγείλω με την σωστή ρομ - τουλάχιστον για το αρχικό σετάρισμα. Αργότερα θα σκαλίσω και τα ενδότερα

Αγαπητοί φίλοι παρακαλώ κάποιον που γνωρίζει να με ενημερώσει για το εξής:

Η official rom δεν υποστηρίζει ελληνικά. Αυτό είναι στο επίπεδο μενού μόνο; Δηλαδή σε επαφές, πληκτρολόγια, λεξικά κλπ υποστηρίζονται τα ελληνικά;

Θα με βοηθήσει να παραγγείλω με την σωστή ρομ - τουλάχιστον για το αρχικό σετάρισμα. Αργότερα θα σκαλίσω και τα ενδότερα

Ακιρβως ετσι. Ειναι στο επιπεδο των μενου. κατάλογοι, sms, mail, κλπ εμφανιζονται κανονικά. Με την εγκτάτασταση ενόςπληρκτολογιου με ελληνικά μπορεις να γραφεις και εσυ ελληνικά. μετα απο παρότρυνη φιλου εδω εγκατεστησα το TouchPal X. Μπορεις φυσικα να εγκαταστησεις οποιοδηποτε σε βολευει καλυτερα απο το Playstore

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

Και πως εξηγεις οτι το παιδι πληρωσε 70 ευρω με EMS ; και εγω 12 φορες με τελευταιο το HONGMI,

με DHL δεν πληρωσα μια;Ενταξει να ειμαι τυχερος 1-2-3-4 φορες,αλλα 12;Εγω δεν συστηνω τιποτα

σε κανεναν,ο καθενας παραγγελνει οπως του αρεσει.Για το πακετο συστησα να επιμενουν στο καθε

μαγαζι που παραγγελνουν,να τους βαζουν αποδειξη με 30 δολαρια κοστος συσκευης.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5129126

Κατά γενική ομολογία την πατάς. Εννοείται ότι με ems τη πάτησε επειδη έγραψε πάνω κανονική αξία. Και με απλό ταχυδρομείο μπορεί να τη πατούσε..

Μήπως έχεις κάνα γνωστό στη dhl; :lol:

Τεσπα βγήκαμε οφ τοπικ..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ακιρβως ετσι. Ειναι στο επιπεδο των μενου. κατάλογοι, sms, mail, κλπ εμφανιζονται κανονικά. Με την εγκτάτασταση ενόςπληρκτολογιου με ελληνικά μπορεις να γραφεις και εσυ ελληνικά. μετα απο παρότρυνη φιλου εδω εγκατεστησα το TouchPal X. Μπορεις φυσικα να εγκαταστησεις οποιοδηποτε σε βολευει καλυτερα απο το Playstore

Ευχαριστώ, κάτι τελευταίο, το Play store υπάρχει ή πρέπει να κάνω καμιά μαϊμουδιά;

υπαρχει μεσα η εφαρμογη mi market απο οπου εγκαθιστας το playstore ετσι
θεωρω οτι και να μην το εγκαταστησεις μπορεις ανετα να κανεις τη δουλεια σου και με εξωτερικη εφαρμογη οπως το aptoide

- Oneplus 12

μετα το fake που ειχα παραλαβει απο aliexpress, ηρθε και το καινουριο απο merimobiles με multi & rooted. Ολα τα τεστ μεσω xiaomi website περασαν με επιτυχια ενω και το cpu-z δειχνει τα σωστα (αλλα οχι 100%) στατιστικα. Π.χ. επεξεργαστη δινει τον 6589 (οχι turbo), το dpi ειναι 320 (διαβασα εδω οτι το σωστο ειναι το 312).

για τον επεξεργαστη ετσι των δειχνη!απλα ο χρονισμος ειναι στα 1,5 και νομιζω υπαρχει διαφορα απο ppi(pixel per inch) σε dpi(dpi) αλλα σε ολους ετσι δειχνη!!

αυτο πχ ειναι το δικο μου

Edited by Shinig
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

σκεφτομαι να το κανω δωρο στην αδερφη μου...

μπορει καποιος να μου πει αν εχει θεμα σε

1.χρηση σε 2g

2. κλησεις ,wifi

3.οθονη και φωτεινοτητα

4.μπαταρια ποσες ωρες βγαζει ;Οθονη ειμαστε στις 3,5 ωρες;

ευχαριστω!

μαλλον απο ibuygou θα αγορασω οπως εκανα και παλια...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

επειδή έχω περάσει αγγλικό ρεκοβερυ και μουλτι έκδοση υπάρχει κάποιος οδηγός να κάνω το κινητό ''μαμά'' ?

το κινητό δεν είναι ρουτ και δεν μπορούσα να το κάνω και με το vroot

σκεφτομαι να το κανω δωρο στην αδερφη μου...

μπορει καποιος να μου πει αν εχει θεμα σε

1.χρηση σε 2g

2. κλησεις ,wifi

3.οθονη και φωτεινοτητα

4.μπαταρια ποσες ωρες βγαζει ;Οθονη ειμαστε στις 3,5 ωρες;

ευχαριστω!

μαλλον απο ibuygou θα αγορασω οπως εκανα και παλια...

θα την αγαπάς πολυ :)

Πάρτο αφοβα. στα 1.2.3 ειναι σουπερ. Το 4 ειναι κατα τη γνώμη μου επίσης μια χαρα. Σιγουρα εηαρταται τι χρηση του κανεις.

Πάρτο απο οπου νοιωθεις εσυ καλυτερα και θεωρείς ότι εχεις καλυτερη εξυπηρετηση. Εχουμε ηδη πει παρα πολλά για τα καταστηματα.

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

μολις παρατηρησα πως στο antutu μου εμφανιζει στα g-sensor, gyro sensor, linear acceleration sensor & rotation vector sensor οτι ειναι not supported. Απο οτι βλεπω ομως σε διαφορα youtube videos θα επρεπε να ειναι supported. Μπορει καποιος με multi lang version να μου πει τι του εμφανιζει, μηπως ειναι θεμα software?

παιδια το παραγγελνω αυριο.Η αγγλικη ρομ κανει update αυτοματα χωρις να χανω δεδομενα?επισης χρειαζεται να ζητησω root βαλω δεν βαλω ελληνικα?

μη ζητας τιποτα..μονο την αγγλικη stable που οπως λες κανεις μονη της update..αν χρειαστεις ρουτ εδω ειμαστε..

- Oneplus 12

επειδή έχω περάσει αγγλικό ρεκοβερυ και μουλτι έκδοση υπάρχει κάποιος οδηγός να κάνω το κινητό ''μαμά'' ?

το κινητό δεν είναι ρουτ και δεν μπορούσα να το κάνω και με το vroot

Ούτε και εγώ μπόρεσα με το vroot και το πέρασα από το cwm recovery απλός κάνοντας install ένα αρχείο με όνομα root. Zip

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

καντε μια δοκιμη με το kingoapp root μπας και...http://www.kingoapp.com/

- Oneplus 12

παραθέτω τη νέα διαδικασία από 1 Ιαν 2014 για MIUI Theme policy, για όσους εντόπισαν πρόβλημα στο να βάλουν ένα νέο unofficial theme από site

http://en.miui.com/thread-11723-1-1.html

:ninja:

δεν καταλαβα τι ισχυει με αυτο που παρεθεσες; πλεον δεν μπορεις να βαζεις ξεχωριστο theme για τον dialer η για την lockscreen?απλα δεν μπορεις να εγκαταστησεις themes εκτος miui theme εφαρμογης;

- Oneplus 12

οταν πατε στο σχετικα με το τηλεφωνο,στο μοντελο γραφει ”HM1W”;

δεν καταλαβα τι ισχυει με αυτο που παρεθεσες; πλεον δεν μπορεις να βαζεις ξεχωριστο theme για τον dialer η για την lockscreen?απλα δεν μπορεις να εγκαταστησεις themes εκτος miui theme εφαρμογης;

δε μπορείς να κάνεις εγκατάσταση theme εαν δεν το έχει κάνει επίσημα upload o designer στη MIUI εφαρμογή, δηλ με απλά λόγια themes από διάφορα sites που κυκλοφορούν θα χάνονται από το τηλ σου σε μια αλλαγή θέματος και δε θα μπορείς να τα επανεγκαταστήσεις αν ο δημιουργός δε τα ανεβάσει στο site που λεει το link:cool:

οταν πατε στο σχετικα με το τηλεφωνο,στο μοντελο γραφει ”HM1W”;

Και εμένα το ίδιο γράφει. Αλλά δεν με απασχολεί τι γράφει αφού το τηλέφωνο είναι άψογο και δουλεύει απροβλημάτιστα σε όλους τους τομείς. (έχω multi v5)

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Και εμένα το ίδιο γράφει. Αλλά δεν με απασχολεί τι γράφει αφού το τηλέφωνο είναι άψογο και δουλεύει απροβλημάτιστα σε όλους τους τομείς. (έχω multi v5)

μωρε και εμενα απλα δεν το ειχα προσεξει..γενικα απο updates κανουν καθε μηνα;bull εχεις κανει εννοποιησει χωρου;με ποιον τροπο;