crusader-21- Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Παω ταχυδρομειο να το στειλω πισω. Ο πωλητης αποδεχτηκε τελικα το dispute και μου υποσχεθηκε μολις του καταχωρησω tracking code (εντος του dispute), θα μου ελευθερωσει αμεσα τα χρηματα. Οποτε μετα παω για νεα παραγγελια μεσω πλεον merimobiles 186+8$ (Singapore Post) ή Minideal (China Post) 199$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 εγω εβαλα αυτη miuiandroid_multi_V6W_3.12.6_jb-4.2 εχει ελληνικα και play store επισης αν και δεν εχει την εφαρμογη superuser οι εφαρμογες που θελουν root παιζουν κανονικα δε ξερω αν χρειαζεται να την περασω την εφαρμογη αυτη η ρομ εχει καλυτερα μεταφρασμενα τα ελληνικα απο αυτη του το2c επισης 3g μονο στη πρωτη σιμ παλι Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Kεραταδες ταχυδρομειου για δεμα 500 γραμμαρια με χρεωσανε 15 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Kεραταδες ταχυδρομειου για δεμα 500 γραμμαρια με χρεωσανε 15 ευρω... τοσο παει,εγω για 300 εδωσα 9.20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) εγω εβαλα αυτη miuiandroid_multi_V6W_3.12.6_jb-4.2 εχει ελληνικα και play store επισης αν και δεν εχει την εφαρμογη superuser οι εφαρμογες που θελουν root παιζουν κανονικα δε ξερω αν χρειαζεται να την περασω την εφαρμογη αυτη η ρομ εχει καλυτερα μεταφρασμενα τα ελληνικα απο αυτη του το2c επισης 3g μονο στη πρωτη σιμ παλι και εμένα η έκδοση που είχε μουλτι to merimobile δεν δουλευε σωστά . και πλέον δουλεύουν σωστά και οι 2 σιμ αλλά και η κάμερα υπάρχει κάπου επιλογή να έχει διαφορετικό ήχο σε κάθε σιμ ? Edited December 11, 2013 by Jokey5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Τραβα στα ελτα , δεν ειναι δεμα αλλα καπως αλλιως λεγετε . Ειναι κατω απο 1,5 κιλα Ταμπλετα 10΄ απο κρητη κοστισε 13 ευρω ========================================= Οσο για το τηλεφωνο τωρα εχω ξεκινησει να το ψαχνω . Αρχικα περασα την miuiandroid_multi_HM2013023_3.11.29_jb-4.2 με τις οδηγιες απο το "Xiaomi Hongmi TD + WCDMA Update Guide" . Του εβαλα μια 32gb sandisk ultra class10 και χρησημοποιωντας τις οδηγιες απο το Replace internal memory by SD card το τουμπανιασα ! ! ! ! Ακουστικα δοκιμασα τα Original απο το Jiayu G3 και παιζουν μια χαρα . Κακη εντυπωση απο το καλωδιο φορτισης Usb (ξεκουμπωνει και δεν καθετε σωστα στο τηλεφωνο ) Και απο την πλαστικη θηκη , ο θεως να την κανει θηκη , κακη κατασκευη , αχρηστευει σχεδον τα κουμπια on/off και ηχου κανοντας τα δυσχρηστα Ακομα ειμαι στο ψαξιμο γενικα Ερωτησούλες :) : 1. Τωρα που εχεις κανει το κολπο με την sd οταν το συνδεεις στο pc σου αναγνωριζει κανονικα ολους τους χωρους μνημης του κινητού? 2. Δλδ έχεις την τελευταια miui ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ολα δουλευουν σωστα? 3. με αυτην δεν εχεις OTA update ετσι? μονο χειροκινητα (cwm->install zip from sd card και περνας το update) 4. και μια γενικη ερωτηση για miui + δικαρτο, φανταζομαι υπαρχει επιλογη πριν γινει η κληση να μπορεις να επιλεξεις απο πια sim θα γινει ετσι? ή πρέπει καθε φορα ξερω γω να πηγαινεις ρυθμίσεις και να οριζεις την εκαστοτε sim κάθε φορα? Edited December 11, 2013 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ερωτησούλες :) : 1. Τωρα που εχεις κανει το κολπο με την sd οταν το συνδεεις στο pc σου αναγνωριζει κανονικα ολους τους χωρους μνημης του κινητού? 2. Δλδ έχεις την τελευταια miui ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ολα δουλευουν σωστα? 3. με αυτην δεν εχεις OTA update ετσι? μονο χειροκινητα (cwm->install zip from sd card και περνας το update) 4. και μια γενικη ερωτηση για miui + δικαρτο, φανταζομαι υπαρχει επιλογη πριν γινει η κληση να μπορεις να επιλεξεις απο πια sim θα γινει ετσι? ή πρέπει καθε φορα ξερω γω να πηγαινεις ρυθμίσεις και να οριζεις την εκαστοτε sim κάθε φορα? 1. αν και ακόμα δεν το έκανα γιατί κάτι γίνεται με τους drivers στο pc και δεν μπορώ να το κάνω ρουτ. αναγνωρίζει 2 χώρους όπως και πριν κάνεις ενοποίηση. ένα μικρό κομμάτι της εσωτερικής μνήμης πάει ουσιαστικά χαμένο (όταν έχεις κάρτα sd δεν βλέπεις πιο μεγάλο κομμάτι ) 2.την ίδια ρομ πέρασα και βλέπω να δουλεύουν όλα σωστά. 3.θέλω να πιστεύω πως την μηνιαία έκδοση θα την βλέπω κανονικά ΟΤΑ. 4. ναι μπορείς κάθε φορά να επιλέγεις κάρτα για να κάνεις την κλήση .όχι δεν χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Παω ταχυδρομειο να το στειλω πισω. Ο πωλητης αποδεχτηκε τελικα το dispute και μου υποσχεθηκε μολις του καταχωρησω tracking code (εντος του dispute), θα μου ελευθερωσει αμεσα τα χρηματα. Οποτε μετα παω για νεα παραγγελια μεσω πλεον merimobiles 186+8$ (Singapore Post) ή Minideal (China Post) 199$. εγω απο minideal το παρηγγειλα και στο στελνει με singapore post .... οχι china post Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Παω ταχυδρομειο να το στειλω πισω. Ο πωλητης αποδεχτηκε τελικα το dispute και μου υποσχεθηκε μολις του καταχωρησω tracking code (εντος του dispute), θα μου ελευθερωσει αμεσα τα χρηματα. Οποτε μετα παω για νεα παραγγελια μεσω πλεον merimobiles 186+8$ (Singapore Post) ή Minideal (China Post) 199$. χωρις να θελω να κανω διαφημιση, ουτε να σε παρω και στο λαιμο μου, γιατι δεν κοιτας και to2c εχει και δωρακια. Πάντως έχω παραγγειλει tablet απο merimobiles και smartphone απο to2c και στις δυο περιπτωσεις ηρθαν γνησια και γρηγορα με δωρεαν μεταφορικα. Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 δεν με προλαβες και το παραγγειλα απο merimobiles. Ελπιζω να μην κανει 2 χρονια να φτασει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 δεν με προλαβες και το παραγγειλα απο merimobiles. Ελπιζω να μην κανει 2 χρονια να φτασει. :p και το Minideal και το Merimobiles μεσω singapore post το στελνουν η μονη διαφορα είναι οτι το Minideal δινει tracking number και το στελνει την επομενη μερα ενώ το Merimobiles κραταει 3-4 μερες και μετα το στελνει Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδια απο καμερα πως παει το κινητο?εχει θεματα γενικα?απο ακουστικο?ηχειο? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOGUS Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 δεν με προλαβες και το παραγγειλα απο merimobiles. Ελπιζω να μην κανει 2 χρονια να φτασει. :p 12 ημέρες έκανε το δικό μου από merimobiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 12 ημέρες έκανε το δικό μου από merimobiles 12 ημέρες από την ημέρα που παρήγγειλες ή από την ημέρα που έφυγε από εκεί ? Με ποιο τρόπο σου το έστειλαν? (απλό singpost , ems ??) Όποιος μπορεί από τους κατόχους ας ανεβάσει κάποιο δείγμα φωτο ή βίντεο . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Πάντως και με απλό Sing Post δεν αργεί καθόλου :) 2013-12-11 00:00, Arrived at overseas (Country code: GR) 2013-11-30 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR) Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 εμενα απο 3/12 ειναι κολημενο στο information receive. :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOGUS Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 12 ημέρες από την ημέρα που παρήγγειλες ή από την ημέρα που έφυγε από εκεί ? Με ποιο τρόπο σου το έστειλαν? (απλό singpost , ems ??) Όποιος μπορεί από τους κατόχους ας ανεβάσει κάποιο δείγμα φωτο ή βίντεο . Ευχαριστώ Καταχώρηση παραγγελίας 25/11 και παραλαβή απο ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ 3/12 το απόγευμα .Πήγα εγώ και το πήρα.Αποστολή μέσω ems Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 καποιος που να εχει παρει screen protector για το hongmi?(το παρηγγειλα και εγω σημερα!) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 έχει ψωνίσει κανείς από εδώ...??? http://www.anybuying.com/xiaomi.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 έχει ψωνίσει κανείς από εδώ...??? http://www.anybuying.com/xiaomi.html δεν νομίζω πως έχουν 3g για Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Πάντως και με απλό Sing Post δεν αργεί καθόλου :) 2013-12-11 00:00, Arrived at overseas (Country code: GR) 2013-11-30 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR) H αποστολή με sg ποστ δεν είναι πάντα το ίδιο . Ίσως έχει να κάνει και με τον φόρτο εργασίας που έχουν κατά περίοδο. Εμένα μου έχουν έρθει πράγματα σε νησί σε 13-14 μέρες , έχω φάει όμως αναμονή και για 25 περίπου . Έχω ακούσει άλλα παιδιά και για 35 μέρες. εμενα απο 3/12 ειναι κολημενο στο information receive. :mad::mad: Αυτό σημαίνει ότι δεν το έχουν στείλει .Απλώς σου έδωσαν ένα tracking από αυτά που έχουν . Συνήθως το δίνουν άμεσα για να φανεί και καλά ότι έχουν άμεση εξυπηρέτηση και την επόμενη ή την μεθεπόμενη πρέπει να στείλουν και το προιόν. Μίλα με το μαγαζί που το αγόρασες να δεις τι γίνεται. Καταχώρηση παραγγελίας 25/11 και παραλαβή απο ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ 3/12 το απόγευμα .Πήγα εγώ και το πήρα.Αποστολή μέσω ems Ο χρόνος είναι λογικός για ems . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Στα τεχνικά χαρακτηριστικά πάντως αναφέρει: Νetwork Technology : GSM, WCDMA (για το anybuying.com αναφέρομαι) Edited December 12, 2013 by ANTONIS_V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Στα τεχνικά χαρακτηριστικά πάντως αναφέρει: Νetwork Technology : GSM, WCDMA (για το anybuying.com αναφέρομαι) αν και το κοίταξα δεν το είδα ,οπότε λογικά υποστηρίζει . καλό είναι πάντως να ρωτήσεις στο τοπικ με τα κινέζικα καταστήματα αν είναι οκ το κατάστημα . απλά κυκλοφορούν και αρκετά μαιμού και θέλει λίγη προσοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Είναι όμως out of stock. Αν είναι διαθέσιμα πάλι τότε και η τιμή θ' ανέβει, να 'σαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Είναι όμως out of stock. Αν είναι διαθέσιμα πάλι τότε και η τιμή θ' ανέβει, να 'σαι σίγουρος. παντα ηταν διχως στοκ εκει,τους ειχα ρωτησει και ειπαν θα το εφερναν,η τιμη ειναι πλασματικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts