bandi650 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 εγινε και απο εμενα η παραγγελια απο το t2c. ξεκιναει η αναμονη. :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Καλημερα..Το ελαβε κανεις με DHL χωρις να πληρωσει τελωνειο απο το to2c.com ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 εγινε και απο εμενα η παραγγελια απο το t2c. ξεκιναει η αναμονη. :D:D Καλώς να το δεχτείς! Έλα να γίνουμε πολλοί! Ελπίζω να το πάρουμε πριν τα Χριστούγεννα. Εμένα προσωπικά σε 1 μέρα μου έδωσαν και tracking number. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 εγινε και απο εμενα η παραγγελια απο το t2c. ξεκιναει η αναμονη. :D:D Αντε με το καλο :) Περιμενω να μαθω για το απο κατω και θα ερθω και εγω στην παρεα 3g έχει μονο στη μια θύρα sim ή μπορουμε να επιλέξουμε μέσα από το μενού και να έχουμε 3g από όποια θύρα sim θέλουμε? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Αντε με το καλο :) Περιμενω να μαθω για το απο κατω και θα ερθω και εγω στην παρεα 3g έχει μονο στη μια θύρα sim ή μπορουμε να επιλέξουμε μέσα από το μενού και να έχουμε 3g από όποια θύρα sim θέλουμε? αυτο νομιζω ειναι θεμα λειτουργικου και οχι συσκευης. παντως σε αυτο που εχω τωρα κανεις αλλαγη και οριζεις εσυ οποια θελεις για 3g μετα απο 2 ωρες απο τη παραγγελια μου στειλανε tracking number!!!! Edited December 2, 2013 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Αντε με το καλο :) Περιμενω να μαθω για το απο κατω και θα ερθω και εγω στην παρεα 3g έχει μονο στη μια θύρα sim ή μπορουμε να επιλέξουμε μέσα από το μενού και να έχουμε 3g από όποια θύρα sim θέλουμε? η υποδοχή της κάρτας γράφει μόνο η μια πως έχει 3g η πρώτη . Όμως μέσα στο μενού έχει επιλογή να επιλέξεις ποια θέλεις να έχει δεδομένα , το αν δουλεύει όμως δεν μπορώ να σου το πω γιατί μόνο στην μια κάρτα εχω ιντερνετ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 η υποδοχή της κάρτας γράφει μόνο η μια πως έχει 3g η πρώτη . Όμως μέσα στο μενού έχει επιλογή να επιλέξεις ποια θέλεις να έχει δεδομένα , το αν δουλεύει όμως δεν μπορώ να σου το πω γιατί μόνο στην μια κάρτα εχω ιντερνετ . αν δε βαριεσαι ομως μπορεις να αλλαξεις θεση τις σιμ και μετα να ορισεις τη καρτα που εχει τα δεδομενα και βρισκετε στη νο2 θεση σα 3γ :rolleyes::rolleyes::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μια ερωτηση βρε παιδια.Επειδη ενδιαφερεται να το παρει ενας φιλος,θελει αν γνωριζει αν το κινητο ερχεται με Ελληνικα και play store.To miui αν δε κανω λαθος δεν τα υποστιριζει ακομα,σωστα?Μεσω καποιας αναβαθμισης,υπαρχει κατι? Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 η υποδοχή της κάρτας γράφει μόνο η μια πως έχει 3g η πρώτη . Όμως μέσα στο μενού έχει επιλογή να επιλέξεις ποια θέλεις να έχει δεδομένα , το αν δουλεύει όμως δεν μπορώ να σου το πω γιατί μόνο στην μια κάρτα εχω ιντερνετ . Οπως γραφει και ο αλλος φιλος, σου ειναι ευκολο να βαλεις την sim σου στην αλλη θυρα και να δεις αν εχει 3g? Ευχαριστω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Το έχει προσφορά το minideal 200$ καλή τιμή θα έλεγα http://www.minideal.net/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 ...το καλό πλέον με τον ανταγωνισμό και εδώ μέσα μεταξύ των "καταστημάτων", είναι ότι οι τιμές πέφτουν/αναπροσαρμόζονται γρηγορότερα. Το κακό είναι ότι μόλις προλάβεις μία σχετική μείωση, κατά 99% θα ακολουθήσει, αφού παραγγείλεις και η επόμενη. :p Πριν 10 ημέρες είχε ~230$, έπεσε λόγω ανταγωνισμού στα ~210$, το αγόρασα, σε 3-4 μέρες έπεσε στα ~200$. Λογικά θα πέσει και άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 ...το καλό πλέον με τον ανταγωνισμό και εδώ μέσα μεταξύ των "καταστημάτων", είναι ότι οι τιμές πέφτουν/αναπροσαρμόζονται γρηγορότερα. Το κακό είναι ότι μόλις προλάβεις μία σχετική μείωση, κατά 99% θα ακολουθήσει, αφού παραγγείλεις και η επόμενη. :p Πριν 10 ημέρες είχε ~230$, έπεσε λόγω ανταγωνισμού στα ~210$, το αγόρασα, σε 3-4 μέρες έπεσε στα ~200$. Λογικά θα πέσει και άλλο. αν το πηρες απο το to2c οπως εγω με 212 με τη 32 καρτα παλι ειναι πιο φθηνο απο τα 200 ποθ εβαλαν τωρα φιατι η καρτα εχει πανω απο 20 ευρω. και εκτος αυτου θα κανεις χριστουγενα με νεο τηλεφωνο:D:D:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 αν το πηρες απο το to2c οπως εγω με 212 με τη 32 καρτα παλι ειναι πιο φθηνο απο τα 200 ποθ εβαλαν τωρα φιατι η καρτα εχει πανω απο 20 ευρω. και εκτος αυτου θα κανεις χριστουγενα με νεο τηλεφωνο:D:D:lol::lol: ...ναι όντως η προσφορά του to2c φαίνεται καλύτερη, αλλά προτίμησα minideal επειδή το χρειαζόμουν γρήγορα και τους εμπιστεύομαι έως τώρα. Κάρτες micro-SDHC προτιμώ απευθείας από Ελλάδα, δεδομένου ότι με lifetime εγγύηση και επώνυμες, δεν απέχουν σημαντικά όταν τις πετύχεις σε προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOGUS Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 STATUS DATE HOURAREA Receive Item From Customer29-11-2013 10:42IPS Εγώ έλαβα από το tracking το εξής μήνυμα.Οπότε πότε πιστεύετε,οι έμπειροι,ότι θα το έχω στα χέρια μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 STATUS DATE HOURAREA Receive Item From Customer29-11-2013 10:42IPS Εγώ έλαβα από το tracking το εξής μήνυμα.Οπότε πότε πιστεύετε,οι έμπειροι,ότι θα το έχω στα χέρια μου; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Θεωρώ και εγώ ότι για κάποιον που δεν έχει micro sd η καλύτερη αγορά είναι από το to2c. Παιδιά η αγορά από Ασία με sg post είναι ότι κάτσει. Έχω παραλάβει από minideal από 13 ημέρες έως ~35-38 ημέρες. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 παιδιά problem , ενώ στον dialer σου βγάζει επιλογή να καλέσεις με όποια από τις 2 σιμ θέλεις , όταν επιλέγεις μια επαφή καλεί χωρίς να σου δώσει επιλογή από ποια κάρτα να καλέσει . ψάχνω αν μπορείς να βάλεις προεπιλογή ή κάτι άλλο και δεν βρίσκω τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 παιδιά problem , ενώ στον dialer σου βγάζει επιλογή να καλέσεις με όποια από τις 2 σιμ θέλεις , όταν επιλέγεις μια επαφή καλεί χωρίς να σου δώσει επιλογή από ποια κάρτα να καλέσει . ψάχνω αν μπορείς να βάλεις προεπιλογή ή κάτι άλλο και δεν βρίσκω τπτ. μαλον θεμα λογισμικου ειναι . ποιο λογισμικο εχει η συσκευη σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 3.11.8 multi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 3.11.8 multi δε εχω τη συσκευη ακομη και δε εχω ψαχτει αλλα γιατι δε δοκιμαζεις να βαλεις τη οφισιαλ ρομ κρατωντας παντα ενα αντιγραφο της υπαρχουσας και εγω τη μουλτι παρηγγειλα αλλα αν δω θεματα θα βαλω τη οριτζιναλ και ας ειναι στα αγγλικα. θα εχει και ενημερωσεις αυτοματες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μολις παρηγγειλα και εγω αλλα οχι για εμενα, (για ενα φιλο) απο το minideal με δωρεαν αποστολη 153.88€ Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Η ρύθμιση που έχει ενσωματωθεί η μνήμη χάνεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 δε εχω τη συσκευη ακομη και δε εχω ψαχτει αλλα γιατι δε δοκιμαζεις να βαλεις τη οφισιαλ ρομ κρατωντας παντα ενα αντιγραφο της υπαρχουσας και εγω τη μουλτι παρηγγειλα αλλα αν δω θεματα θα βαλω τη οριτζιναλ και ας ειναι στα αγγλικα. θα εχει και ενημερωσεις αυτοματες. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η official rom να μην έχει ελληνικά. είναι θέμα της xiaomi ?? Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η official rom να μην έχει ελληνικά. είναι θέμα της xiaomi ?? η μαμα ρομ εχει μονο αγγλικα και κινεζικα. μετα αν θελεις εγκαθιστας το μουλτι πακετο που βγαινει λιγο μετα απο τη καθε αναβαθμιση της ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp1967 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Με ποιο software το συνδέουμε στο PC? μαζί με το τηλέφωνο όταν το παρέλαβα δεν υπήρχε κάποιο CD. Παράθεση «Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Με ποιο software το συνδέουμε στο PC? μαζί με το τηλέφωνο όταν το παρέλαβα δεν υπήρχε κάποιο CD. Στα περισσότερα κινέζικα δεν υπάρχει κάποιο "ειδικό" software για σύνδεση... Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις συνδεόντας το κινητό στο PC? Drivers χρειάζεσαι μάλλον, για να αναγνωριστεί το τηλέφωνο και να έχεις "πρόσβαση" Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts