eddieobscurant Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά έχω ένα φίλο στην Σανγκάη που θα ρθει για χριστουγεννα ελλάδα και λέω να του πω να μου το φέρει. Η τιμή εκεί είναι στα 100 ευρώ και για την wcdma εκδοση ή μόνο για την κινεζικη? Εχουμε κανα έμπιστο site που να το χει σε αυτή την τιμή για να του πω να μου το πάρει απο εκεί, γιατί δεν πολυασχολείται και τον φοβάμαι μη μου φέρει τπτ άλλο ή την κινέζικη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά έχω ένα φίλο στην Σανγκάη που θα ρθει για χριστουγεννα ελλάδα και λέω να του πω να μου το φέρει. Η τιμή εκεί είναι στα 100 ευρώ και για την wcdma εκδοση ή μόνο για την κινεζικη? Εχουμε κανα έμπιστο site που να το χει σε αυτή την τιμή για να του πω να μου το πάρει απο εκεί, γιατί δεν πολυασχολείται και τον φοβάμαι μη μου φέρει τπτ άλλο ή την κινέζικη έκδοση. και τα δυο ιδια τιμη εχουν εκει,αν το παρει απο σαιτ ομως θα το πληρωσει οσο το χρεωνουν κι εδω,ρωτα τον gerstavros2 αν ξερει κανενα εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? Στο merimobiles το εχουν 155 ευρω με κουπονι. Ε εδω ειναι χωρις κουπονι !!!!!! Εν πασει περιπτωσει, οποιος θελει αγοραζει απο οπου νομιζει αυτος οτι τον συμφερει, δεν υπαρχει προβλημα :happy: Καποια Info για το κουπονι για μας που θελουμε να παρουμε Plz ? Βρεθηκε Get 5% OFF Coupon Code: KIM Edited November 14, 2013 by villasg Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 και τα δυο ιδια τιμη εχουν εκει,αν το παρει απο σαιτ ομως θα το πληρωσει οσο το χρεωνουν κι εδω,ρωτα τον gerstavros2 αν ξερει κανενα εκει thanks, του έστειλα. Μου φαινεται πάντως δύσκολο η τιμη των 100 ευρώ να ισχύει μόνο για αγορες απο φυσικά καταστήματα. Λογικά και κάποια site που στελνουν μόνο μέσα στην Κίνα θα στο έχουν σε αυτήν την τιμή, απλώς δεν τα ξέρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά έχω ένα φίλο στην Σανγκάη που θα ρθει για χριστουγεννα ελλάδα και λέω να του πω να μου το φέρει. Η τιμή εκεί είναι στα 100 ευρώ και για την wcdma εκδοση ή μόνο για την κινεζικη? Εχουμε κανα έμπιστο site που να το χει σε αυτή την τιμή για να του πω να μου το πάρει απο εκεί, γιατί δεν πολυασχολείται και τον φοβάμαι μη μου φέρει τπτ άλλο ή την κινέζικη έκδοση. http://www.tmall.com/ Δοκιμασμένος συνεργάτης http://en.miui.com/thread-10504-1-1.html Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 thanks, του έστειλα. Μου φαινεται πάντως δύσκολο η τιμη των 100 ευρώ να ισχύει μόνο για αγορες απο φυσικά καταστήματα. Λογικά και κάποια site που στελνουν μόνο μέσα στην Κίνα θα στο έχουν σε αυτήν την τιμή, απλώς δεν τα ξέρουμε. φυσικα,δεν μιλαω για αυτα,θα υπαρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) http://www.tmall.com/ Δοκιμασμένος συνεργάτης http://en.miui.com/thread-10504-1-1.html Βρήκα αυτά τα δύο στα 120 και 140 ευρώ αλλά απ'ότι καταλαβαίνω κανένα απο τα δύο δεν είναι η wcdma έκδοση, ή κάνω λάθος? link1 link2 edit: στο merimobiles, το root firmware install που κοστιζει 7 $ τι ακριβώς προσφέρει? Στο miui δεν είσαι έτσι κι αλλιως root? Edited November 15, 2013 by eddieobscurant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Για όσους ψάχνονται για αγορά αυτόν τον καιρό... Προσοχή ! "Επικίνδυνο" e-Shop. Τελευταία έχει εμφανιστεί από το πουθενά ένα e-shop με το όνομα xiaomiworld.com . Το συγκερκιμένο e-shop είναι επικίνδυνο και καλό είναι να το αποφύγετε γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε προβλήματα ! Πηγή https://xiaomi-miui.gr/forums/board3-3/board14-14/1937-e-shop/ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papageo Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Μετά απο δυο εβδομάδες χρήσης του Red Rice, μπορώ να πώ οτι το κινητό είναι πολύ καλό για τα χρήματα που κοστίζει! Είχα κάνει παραγγελία μέσα Αυγούστου αλλά ακύρωσα την παραγγελία μετά απο 2(!) μήνες γιατί όλο μου έλεγαν την άλλη εβδομάδα, έχει εξαντληθει, είναι πολύ popular, ειναι hot selling και άλλα τέτοια (jsxltech) . Είχαν πει πως για αυτή την καθυστέρηση θα έστελναν δώρο θήκη, φορτιστή αυτοκινήτου, προστατευτικό και κάτι άλλα, αλλά δεν πήγενε άλλο. Στο τέλος μου είπαν "ε, με αυτή την τιμή που το παρήγγειλες (120ε), θα πρεπει να περιμένεις ακόμα 1 μήνα!" Το παρήγγειλα απο άλλού, αφού πρώτα ρώτησα καμια 10αριά καταστήματα πότε μπορώ να το έχω απο την στιγμή που θα κάνω τηνα παραγγελία. Ένας τύπος μου απάντησε σε 3 μέρες απο την στιγμή που θα πληρώσω. Έντάξει, το έστειλε σε 4, αλλά μετά απο 5 μέρες το είχα στα χέρια μου.. Το κινητό ξεκίνησε κάτι σε κινέζικα αλλά είχε αγγλικά, οπότε προχώρησα στις αρχικές ρυυμίσεις. Ψάχνοντας βρήκα εναν αρκετά καλό οδηγό για αναβάθμιση του Miui, το 3.10.25 το οποίο έχει πολλές γλώσσες (συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών) και προχώρησα στην αναβάθμιση. Ήμουν λίγο αγχωμένος, καθώς δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο και ήταν όλα στα κινέζικα (τα οποία τα έχω ψιλοξεχάσει:lol:) Όλα πήγαν καλά όμως! Εντυπωσιάτηκα απο την οθόνη του. Πολύ καλύτερη σε σχέση με την 4ιντσών του προηγούμενου samsung μου. Το λειτουργικό στην αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι, αλλά μετά απο λίγο μου άρεσε. Απλό και εύκολο (και γρήγορο!) Με μέτρια χρήση wifi, λίγη ώρα ομιλίας και μέτρια προς πολύ χρήση του κινητου η μπαταρία κρατάει περίπου 1μιση μέρα. Γενικά θα έλεγα οτι είμαι ευχαριστημένος απο τα χρήματα που έδωσα. Υ.Γ. Σε ποιόν να μιλήσω για να μπεί και το συγκεκριμένο στα avatar :lol:? Edited November 16, 2013 by papageo Παράθεση -- Γιώργος -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Μετά απο δυο εβδομάδες χρήσης του Red Rice, μπορώ να πώ οτι το κινητό είναι πολύ καλό για τα χρήματα που κοστίζει! Είχα κάνει παραγγελία μέσα Αυγούστου αλλά ακύρωσα την παραγγελία μετά απο 2(!) μήνες γιατί όλο μου έλεγαν την άλλη εβδομάδα, έχει εξαντληθει, είναι πολύ popular, ειναι hot selling και άλλα τέτοια (jsxltech) . Είχαν πει πως για αυτή την καθυστέρηση θα έστελναν δώρο θήκη, φορτιστή αυτοκινήτου, προστατευτικό και κάτι άλλα, αλλά δεν πήγενε άλλο. Στο τέλος μου είπαν "ε, με αυτή την τιμή που το παρήγγειλες (120ε), θα πρεπει να περιμένεις ακόμα 1 μήνα!" Το παρήγγειλα απο άλλού, αφού πρώτα ρώτησα καμια 10αριά καταστήματα πότε μπορώ να το έχω απο την στιγμή που θα κάνω τηνα παραγγελία. Ένας τύπος μου απάντησε σε 3 μέρες απο την στιγμή που θα πληρώσω. Έντάξει, το έστειλε σε 4, αλλά μετά απο 5 μέρες το είχα στα χέρια μου.. Το κινητό ξεκίνησε κάτι σε κινέζικα αλλά είχε αγγλικά, οπότε προχώρησα στις αρχικές ρυυμίσεις. Ψάχνοντας βρήκα εναν αρκετά καλό οδηγό για αναβάθμιση του Miui, το 3.10.25 το οποίο έχει πολλές γλώσσες (συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών) και προχώρησα στην αναβάθμιση. Ήμουν λίγο αγχωμένος, καθώς δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο και ήταν όλα στα κινέζικα (τα οποία τα έχω ψιλοξεχάσει:lol:) Όλα πήγαν καλά όμως! Εντυπωσιάτηκα απο την οθόνη του. Πολύ καλύτερη σε σχέση με την 4ιντσών του προηγούμενου samsung μου. Το λειτουργικό στην αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι, αλλά μετά απο λίγο μου άρεσε. Απλό και εύκολο (και γρήγορο!) Με μέτρια χρήση wifi, λίγη ώρα ομιλίας και μέτρια προς πολύ χρήση του κινητου η μπαταρία κρατάει περίπου 1μιση μέρα. Γενικά θα έλεγα οτι είμαι ευχαριστημένος απο τα χρήματα που έδωσα. Υ.Γ. Σε ποιόν να μιλήσω για να μπεί και το συγκεκριμένο στα avatar :lol:? Εδώ! 10 χαρακτήρες Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ψάχνοντας βρήκα εναν αρκετά καλό οδηγό για αναβάθμιση του Miui, το 3.10.25 το οποίο έχει πολλές γλώσσες (συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών) και προχώρησα στην αναβάθμιση. Καλοδουλευτο . Δωσε Info και για εμας για την αναβαθμηση Miui ( το περιμενω εφυγε απο κινα εχθες ) Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Μετά απο δυο εβδομάδες χρήσης του Red Rice, μπορώ να πώ οτι το κινητό είναι πολύ καλό για τα χρήματα που κοστίζει! Εντυπωσιάτηκα απο την οθόνη του. Πολύ καλύτερη σε σχέση με την 4ιντσών του προηγούμενου samsung μου. Το λειτουργικό στην αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι, αλλά μετά απο λίγο μου άρεσε. Απλό και εύκολο (και γρήγορο!) Με μέτρια χρήση wifi, λίγη ώρα ομιλίας και μέτρια προς πολύ χρήση του κινητου η μπαταρία κρατάει περίπου 1μιση μέρα. Γενικά θα έλεγα οτι είμαι ευχαριστημένος απο τα χρήματα που έδωσα. Έχει δυνατό ηχείο? Έχει καλό wifi? Είναι αρκετά φωτεινή η οθόνη του στον ήλιο? Έχει καλή ποιότητα οθόνης? Αυτά είναι τα δικά μου ερωτήματα :) Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 καλα 2 βδομαδες πως το εχεις στα χερια σου ; εισαι σιγουρος οτι εχεις wcdma εκδοση ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Όντως, ποια έκδοση δικτύου είναι; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papageo Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Την αναβάθμιση την έκανα με τις οδηγίες που βρήκα εδώ ! Ναι, δεν είναι η "ευρωπαική" έκδοση, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν με πολύαπασχολεί. Είχα γνώση του τί αγόραζα. Το ηχειάκι είναι αρκετά ικανοποιητικό. Δεν έχω παράπονο. Η φωτεινότητα της οθόνης είναι πολύ καλή. Το ίδιο και η ποιότητα, αλλά μιλάμε για οθόνη 4,7 ιντσών. Σε σχεση με του Glide που είχα, η οποια ήταν 4 ινσών super AMOLED, μου φαίνεται αρκετά μεγαλύτερη. Είδα ταινία με υπότιτλους άνετα. Μου άρεσε το USB OTG. Διευκολύνει τα πράγματα με μεταφορά αρχείων. Κάποιοι με ρωτάγανε για το GPS! Δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω ποτέ για πλοήγηση οπότε είναι κάτι που επίσης δεν με ενδιέφερε. Γενικά δεν είμαι απο αυτούς που πολυψάχνονται με τα κινητά. Ήθελα κάποια συγκεκριμένα πράγματα, είδα οτι αυτό το κινητό με καλύπτει, είδα οτι και η τιμή του ήταν πολύ καλή για τα χαρακτηριστικά και για αυτό προχώρησα. Πριν προχωρήσω στην παραγγελία του συγκεκριμένου, είχα διαβάσει αρκετά για κάποια κινέζικα κινητά και τελικά κατέληξα εδώ.. Κάποια πραγματάκια (προσωπικά) που δεν μου άρεσαν: Τα κουμπιά δεν είναι φωτιζόμενα (Home,back,menu) Tο οτι δεν συνδέεται με καλώδιο MHL (αν και έμαθα σχετικά με το WIDI και ακούγεται πολύ ενδιαφέρον) Όποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε, ευχαρίστως να απαντήσω.. Παράθεση -- Γιώργος -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Thanks for reply Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 οθόνη δεν είναι ogs έτσι; υπάρχει αρκετή απόσταση μεταξύ τζαμιού και οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Το gps θα ειναι σημαντικος παραγοντας για να το παραγγειλει καποιος. Υπαρχουν σημαντικα προβληματα στο gps σε κινητα που φορανε επεξεργαστες mediateck και ειναι σημαντικο να δουμε αν η xiaomi κραταει ποιοτητα xiaomi Και στο gps ή ειναι στο ιδιο μετριο επιπεδο πυο κινουνται τα κινητα με mediateck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Το gps θα ειναι σημαντικος παραγοντας για να το παραγγειλει καποιος. Υπαρχουν σημαντικα προβληματα στο gps σε κινητα που φορανε επεξεργαστες mediateck και ειναι σημαντικο να δουμε αν η xiaomi κραταει ποιοτητα xiaomi Και στο gps ή ειναι στο ιδιο μετριο επιπεδο πυο κινουνται τα κινητα με mediateck http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2413406 Το συγκεκριμένο δεν έχει προβλήματα με το gps. Διάβασε να δεις. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Καποιος που το εχει αγορασει και το εχει παραλαβει μπορει να μου πει αν πληρωσε τελωνειο και πως το γλυτωνουμε? Παρηγγειλα το hongmi απο το jxltech.com και επελεξα να ερθει express σε 3 εργασιμες. Δεν εχει σταλει ακομη οποτε μπορω να κανω αλλαγη στον τροπο αποστολης αν προκειται με σιγουρια να γλυτωσω τελωνειο και οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Για να ερθει σε 3 μερες μαλλον εχεις επιλεξει ups or dhl που σημαινει σιγουρο τελωνειο και νταβατζιλικι κανα 100ρικο εξοδα εκτελωνισμου Διαλεξε ems (6-8 μερες) η Singapore registered shipping Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Για να ερθει σε 3 μερες μαλλον εχεις επιλεξει ups or dhl που σημαινει σιγουρο τελωνειο και νταβατζιλικι κανα 100ρικο εξοδα εκτελωνισμου Διαλεξε ems (6-8 μερες) η Singapore registered shipping Με ems γλυτωνω τελωνειο ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Με ems γλυτωνω τελωνειο ετσι? Κατα 95% δεν περναει τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ξερουμε το SAR απο αυτο το εργαλειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) νομιζω https://play.google.com/store/apps/details?id=net.androidresearch.acr ή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.n8zone.pushnotifications2 αν δεν κανω λαθος. :) Edited November 21, 2013 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts