Jump to content

papageo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About papageo

  • Ημ. Γέννησης 04/04/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    MTN - Κύπρος

papageo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Την αναβάθμιση την έκανα με τις οδηγίες που βρήκα εδώ ! Ναι, δεν είναι η "ευρωπαική" έκδοση, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν με πολύαπασχολεί. Είχα γνώση του τί αγόραζα. Το ηχειάκι είναι αρκετά ικανοποιητικό. Δεν έχω παράπονο. Η φωτεινότητα της οθόνης είναι πολύ καλή. Το ίδιο και η ποιότητα, αλλά μιλάμε για οθόνη 4,7 ιντσών. Σε σχεση με του Glide που είχα, η οποια ήταν 4 ινσών super AMOLED, μου φαίνεται αρκετά μεγαλύτερη. Είδα ταινία με υπότιτλους άνετα. Μου άρεσε το USB OTG. Διευκολύνει τα πράγματα με μεταφορά αρχείων. Κάποιοι με ρωτάγανε για το GPS! Δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω ποτέ για πλοήγηση οπότε είναι κάτι που επίσης δεν με ενδιέφερε. Γενικά δεν είμαι απο αυτούς που πολυψάχνονται με τα κινητά. Ήθελα κάποια συγκεκριμένα πράγματα, είδα οτι αυτό το κινητό με καλύπτει, είδα οτι και η τιμή του ήταν πολύ καλή για τα χαρακτηριστικά και για αυτό προχώρησα. Πριν προχωρήσω στην παραγγελία του συγκεκριμένου, είχα διαβάσει αρκετά για κάποια κινέζικα κινητά και τελικά κατέληξα εδώ.. Κάποια πραγματάκια (προσωπικά) που δεν μου άρεσαν: Τα κουμπιά δεν είναι φωτιζόμενα (Home,back,menu) Tο οτι δεν συνδέεται με καλώδιο MHL (αν και έμαθα σχετικά με το WIDI και ακούγεται πολύ ενδιαφέρον) Όποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε, ευχαρίστως να απαντήσω..
  2. Εάν δεν κάνει κόπο το Xiaomi Red Rice ή αλλιώς Hongmi Ευχαριστώ..
  3. Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Μετά απο δυο εβδομάδες χρήσης του Red Rice, μπορώ να πώ οτι το κινητό είναι πολύ καλό για τα χρήματα που κοστίζει! Είχα κάνει παραγγελία μέσα Αυγούστου αλλά ακύρωσα την παραγγελία μετά απο 2(!) μήνες γιατί όλο μου έλεγαν την άλλη εβδομάδα, έχει εξαντληθει, είναι πολύ popular, ειναι hot selling και άλλα τέτοια (jsxltech) . Είχαν πει πως για αυτή την καθυστέρηση θα έστελναν δώρο θήκη, φορτιστή αυτοκινήτου, προστατευτικό και κάτι άλλα, αλλά δεν πήγενε άλλο. Στο τέλος μου είπαν "ε, με αυτή την τιμή που το παρήγγειλες (120ε), θα πρεπει να περιμένεις ακόμα 1 μήνα!" Το παρήγγειλα απο άλλού, αφού πρώτα ρώτησα καμια 10αριά καταστήματα πότε μπορώ να το έχω απο την στιγμή που θα κάνω τηνα παραγγελία. Ένας τύπος μου απάντησε σε 3 μέρες απο την στιγμή που θα πληρώσω. Έντάξει, το έστειλε σε 4, αλλά μετά απο 5 μέρες το είχα στα χέρια μου.. Το κινητό ξεκίνησε κάτι σε κινέζικα αλλά είχε αγγλικά, οπότε προχώρησα στις αρχικές ρυυμίσεις. Ψάχνοντας βρήκα εναν αρκετά καλό οδηγό για αναβάθμιση του Miui, το 3.10.25 το οποίο έχει πολλές γλώσσες (συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών) και προχώρησα στην αναβάθμιση. Ήμουν λίγο αγχωμένος, καθώς δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο και ήταν όλα στα κινέζικα (τα οποία τα έχω ψιλοξεχάσει:lol:) Όλα πήγαν καλά όμως! Εντυπωσιάτηκα απο την οθόνη του. Πολύ καλύτερη σε σχέση με την 4ιντσών του προηγούμενου samsung μου. Το λειτουργικό στην αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι, αλλά μετά απο λίγο μου άρεσε. Απλό και εύκολο (και γρήγορο!) Με μέτρια χρήση wifi, λίγη ώρα ομιλίας και μέτρια προς πολύ χρήση του κινητου η μπαταρία κρατάει περίπου 1μιση μέρα. Γενικά θα έλεγα οτι είμαι ευχαριστημένος απο τα χρήματα που έδωσα. Υ.Γ. Σε ποιόν να μιλήσω για να μπεί και το συγκεκριμένο στα avatar :lol:?
  4. Τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν οτι θα μου στείλουν με την επόμενη παρτίδα, που σημαίνει 20-25 Αυγούστου. Όντως, το 3G δεν με ενδιαφέρει, καθώς εδώ σχεδόν παντού βρίσκω κάποιο wifi δίκτυο να συνδεθώ. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σου πώ αν δουλεύει με ελληνικά 3G δίκτυα, καθώς είμαι Κύπρο :lol: Τα υπόλοιπα εν καιρό. Μέσα Σεπτέμβρη λογικά :what:
  5. Σήμερα το πρωί προχώρησα στην παραγγελία του συγκεκριμένου! Το Captivate Glide άρχισε να τα παίζει και έψαχνα να το αντικαταστήσω με κάτι οικονομικό. Πιστεύω το Red Rice (ή Hongmi) να με καλύψει. Σύμφωνα με τα όσα διάβασα είμαι σίγουρα καλυμένος! Το κινητό $164.99 και μια θήκη $6.99 , σύνολο δηλαδή €130 απο aliexpress.com Απο εβδομάδα περιμένουν νεα παρτίδα. Δεν βιάζομαι όμως...
  6. Καλή επιτυχία σε όλους (κυρίως σε εμένα όμως :lol: )
×
×
  • Create New...