kakofonixx Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 για την ιστορια το κινητακι κυκλοφορησε επισημα σημερα και καταφερε και ξεπουλησε τα 100.000 διαθεσιμα κομματια σε 1,5 λεπτο!! :rolleyes: πηγη: http://e.weibo.com/3021514657/A4nHMaobd http://techcrunch.com/2013/08/12/xiaomi-beats-samsung-to-top-chinas-smartphone-charts/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Κρίμα που δεν υποστηρίζει 3g θα το χα πάρει Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 εδω ξεπουλησαν σε δευτερολεπτα τα mi2a mi2s δε θα ξεπουλουσε το κινητο του εκατοσταρικου? :) ενταξει οποιος δε καιγεται για 3g και δουλευει με wifi μια χαρα ειναι απλα θα το ηθελα μικροτερου μεγεθους θα μου πεις ολα τα xiaomi μεγαλα ειναι και χοντρα (για τη 2000 μπαταρια που κουβαλανε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 το 90% των xiaomi πωλουνται στην εγχωρια αγορα. 1δις ειναι οι κινεζοι σκεφτειτε το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papageo Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Σήμερα το πρωί προχώρησα στην παραγγελία του συγκεκριμένου! Το Captivate Glide άρχισε να τα παίζει και έψαχνα να το αντικαταστήσω με κάτι οικονομικό. Πιστεύω το Red Rice (ή Hongmi) να με καλύψει. Σύμφωνα με τα όσα διάβασα είμαι σίγουρα καλυμένος! Το κινητό $164.99 και μια θήκη $6.99 , σύνολο δηλαδή €130 απο aliexpress.com Απο εβδομάδα περιμένουν νεα παρτίδα. Δεν βιάζομαι όμως... Edited August 13, 2013 by papageo Παράθεση -- Γιώργος -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Σήμερα το πρωί προχώρησα στην παραγγελία του συγκεκριμένου! Το Captivate Glide άρχισε να τα παίζει και έψαχνα να το αντικαταστήσω με κάτι οικονομικό. Πιστεύω το Red Rice (ή Hongmi) να με καλύψει. Σύμφωνα με τα όσα διάβασα είμαι σίγουρα καλυμένος! Το κινητό $164.99 και μια θήκη $6.99 , σύνολο δηλαδή €130 απο aliexpress.com Απο εβδομάδα περιμένουν νεα παρτίδα. Δεν βιάζομαι όμως... Αν δεν σε απασχολεί η απουσία του 3G τότε έκανες καλή αγορά γι αυτά τα χρήματα. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Σήμερα το πρωί προχώρησα στην παραγγελία του συγκεκριμένου! Το Captivate Glide άρχισε να τα παίζει και έψαχνα να το αντικαταστήσω με κάτι οικονομικό. Πιστεύω το Red Rice (ή Hongmi) να με καλύψει. Σύμφωνα με τα όσα διάβασα είμαι σίγουρα καλυμένος! Το κινητό $164.99 και μια θήκη $6.99 , σύνολο δηλαδή €130 απο aliexpress.com Απο εβδομάδα περιμένουν νεα παρτίδα. Δεν βιάζομαι όμως... Όταν σου έρθει με το καλό, αν μπορείς λύσε μας τις εξής απορίες: - Παίζει Ελληνικό 3G; Κι αν ναι, σε ποιες εταιρίες. - Είναι rooted από το εργοστάσιο; - Από ποιότητα κατασκευής τι λέει. - Αντοχή μπαταρίας. Με γεια όπως και να ΄χει! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Όταν σου έρθει με το καλό, αν μπορείς λύσε μας τις εξής απορίες: - Παίζει Ελληνικό 3G; Κι αν ναι, σε ποιες εταιρίες. - Είναι rooted από το εργοστάσιο; - Από ποιότητα κατασκευής τι λέει. - Αντοχή μπαταρίας. Με γεια όπως και να ΄χει! :) Δηλαδή, υπονοεις οτι θα δουλεύει 3G (στην Ευρώπη) και απλώς οι Κινέζοι δεν το "μαρτυρούνε"??? Αφού στις προδιαγραφές λέει: China Mobile TD-SCDMA 3G(available for China only) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Δηλαδή, υπονοεις οτι θα δουλεύει 3G (στην Ευρώπη) και απλώς οι Κινέζοι δεν το "μαρτυρούνε"??? Αφού στις προδιαγραφές λέει: China Mobile TD-SCDMA 3G(available for China only) Δεν υπονοώ τίποτα. Απλά ψάξε-ψάξε έχω μπερδευτεί άγρια! Άλλοι λένε έτσι, άλλοι αλλιώς. Γι'αυτό και θέλω να μάθω σίγουρα... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Δηλαδή, αυτό το "αλλιώς" που το είδες (links)? Εγω ΠΑΝΤΟΥ διαβάζω οτι ΔΕΝ θα δουλευει στο Ευρωπαικό 3G.. (Αν δούλευε, είμαστε πολλοί που θα ενδιαφερόμασταν...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Δηλαδή, αυτό το "αλλιώς" που το είδες (links)? Εγω ΠΑΝΤΟΥ διαβάζω οτι ΔΕΝ θα δουλευει στο Ευρωπαικό 3G.. (Αν δούλευε, είμαστε πολλοί που θα ενδιαφερόμασταν...) Επειδή ενδιαφέρομαι και γώ το ψάχνω... ;) Είχα δει σε έναν μεταπώλητη κάτι μπερδεμένα, δεν έχω πρόχειρο το λινκ δυστυχώς. Συν τις δικτυώσεις που έψαχνα, όπου έχω μπερδευτεί για τα καλά... Αν το έχει κάποιος στα χέρια του και το δοκιμάσει, θα μου φύγει κάθε απορία... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papageo Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Όταν σου έρθει με το καλό, αν μπορείς λύσε μας τις εξής απορίες: - Παίζει Ελληνικό 3G; Κι αν ναι, σε ποιες εταιρίες. - Είναι rooted από το εργοστάσιο; - Από ποιότητα κατασκευής τι λέει. - Αντοχή μπαταρίας. Με γεια όπως και να ΄χει! :) Τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν οτι θα μου στείλουν με την επόμενη παρτίδα, που σημαίνει 20-25 Αυγούστου. Όντως, το 3G δεν με ενδιαφέρει, καθώς εδώ σχεδόν παντού βρίσκω κάποιο wifi δίκτυο να συνδεθώ. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σου πώ αν δουλεύει με ελληνικά 3G δίκτυα, καθώς είμαι Κύπρο :lol: Τα υπόλοιπα εν καιρό. Μέσα Σεπτέμβρη λογικά :what: Παράθεση -- Γιώργος -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 http://www.gizchina.com/2013/08/22/white-version-xiaomi-hongmi-will-support-wcdma-networks/ τον επομενο μηνα μαλλον αναμενεται η λευκη εκδοση του με υποστηρηξη WCDMA αναμενουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 εκει διαβασα και εγω οτι θα βγει και wcdma αλλα σε τιμη ποιο ακριβο?και τι μονο λευκο? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 εκει διαβασα και εγω οτι θα βγει και wcdma αλλα σε τιμη ποιο ακριβο?και τι μονο λευκο? Το πισω καλυμα,κι ετοιμαζουν 8 πυρηνες για το 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 (edited) επιτελους..κοιτας εδω http://blog.merimobiles.com/xiaomi-to-launch-wcdma-version-of-the-red-rice-soon :D:D:D θα βγει κ wcdma μονο λευκο.. Edited August 31, 2013 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Όχι ρε γμτ... Και παρηγγειλα ενα zte v987... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Όχι ρε γμτ... Και παρηγγειλα ενα zte v987... Ακύρωσε την παραγγελία πριν στην στείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 παιδια ποτε θα ειναι διαθεσιμο το wcdma Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 παιδια ποτε θα ειναι διαθεσιμο το wcdma Θα το καταλάβεις από τον πανικό που θα γίνεται εδώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) παιδια ποτε θα ειναι διαθεσιμο το wcdma 5 Σεπτεμβρίου.. http://www.jsxltech.com/blogs/news/8767829-white-xiaomi-hongmi-red-rice-supporting-wcdma-is-exposed http://cdn.shopify.com/s/files/1/0157/7514/files/White_Xiaomi_Hongmi_Red_Rice_WCDMA_News.jpg?38303 Edited September 1, 2013 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Εχω περιεργεια το GPS να δω πως θα δουλευει. Αραγε η Xiaomi θα το προσεξει? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Εχω περιεργεια το GPS να δω πως θα δουλευει. Αραγε η Xiaomi θα το προσεξει? Και εγώ περιμένω να το δω αυτό, αν και όλα τα MTK ζορίζονται δεν ξέρω αν μπορεί η Xiaomi να κάνει κάτι γιαυτό.. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 (edited) Μπορει για παραδειγμα να βαλει ξεχωριστο τσιπακι για το GPS και μια καλη κεραια. Δεν πιστευω πως θα ρισκαρει να κηλιδωσει το καλο ονομα που εχει, κατι θα κανει.. Την ιδια περιεργεια εχω και για το Oppo R819 αλλα εκεινο ξεφευγει στην τιμη. Edited September 2, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Παιδια η απαντηση της xiaomi για το ποτε θα κυκλοφορησει ειναι η παρακατω "Hi,dear Lampis Hongmi W+G version is being developed,we do not know the date right now,we will tell all of you if we get the news about it,please follow us to see,thank you! " οποτε μαλλον αργει ακομα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts