Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε καμία ''αναβάθμιση'' (φτιαχτή xda-developers) 6 η 7 ????:p

Προτείνω AOSP Extended 4.6 (Android 7.1.2)

https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-aospextended-rom-v3-3-t3573700

Πολύ γρήγορη και ελαφριά (δεν έχω ξαναδεί προσωπικά τόσο γρήγορη χωρίς να είμαι και ROM freak). Δεν λειτουργεί το tethering και μερικές φορές (πχ 1 στις 20 φορές) δεν λειτουργεί το fast charging και φορτίζει αργά. Αλλά το βλέπεις στη lockscreen (τα mA) και βγάζεις το καλώδιο, το ξαναβάζεις και φορτίζει.

Φορτίζει σε 1μιση ώρα, το οποίο δεν ξέρω αν είναι κ καλό, αν θυμάμαι καλά η Lollipop ήθελε 2μιση ώρες.

Βέβαια μπορεί να θέλεις να περιμένεις την 8 Μάριε :P :P

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πεμπτη 14 του μήνα ηρθε ο κουριερ το πηρε...... Τετάρτη 20 του μήνα, μου το παρέδωσε,(Ιωάννινα) μετά απο αλλαγη οθόνης. Αλλα δυο χρόνια εγγύηση οθόνης, και συνεχίζουμε :D . Παρεμπιπτόντως, της μέρες αυτές είχα το παλιό μου iphone 5s. Εμένα πάντως, μου έκανε τι ζωή δύσκολη :lol:, σε σχέση με το Lg G2.....! ::whistle: Τελικα όταν σου λειψει τότε βλέπεις την αξια του...:w00t:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Πεμπτη 14 του μήνα ηρθε ο κουριερ το πηρε...... Τετάρτη 20 του μήνα, μου το παρέδωσε,(Ιωάννινα) μετά απο αλλαγη οθόνης. Αλλα δυο χρόνια εγγύηση οθόνης, και συνεχίζουμε :D . Παρεμπιπτόντως, της μέρες αυτές είχα το παλιό μου iphone 5s. Εμένα πάντως, μου έκανε τι ζωή δύσκολη :lol:, σε σχέση με το Lg G2.....! ::whistle: Τελικα όταν σου λειψει τότε βλέπεις την αξια του...:w00t:

Το δικό μου g2 με cloudy 3.3 δουλεύει σφαίρα

Φυσικά δεν έχω μέσα Facebook και messenger

Για τα χρόνια του τα πηγαίνει άψογα

Nokia 8800 Scirocco

@mariodj ... όταν το είχα κι εγώ και έχοντας πρωτοβγεί τοτε θυμάμαι το i phone 6 πόσο λίγο μου χε φανεί σε όλα του το i phone...
Konakis.

Το δικό μου g2 με cloudy 3.3 δουλεύει σφαίρα

Φυσικά δεν έχω μέσα Facebook και messenger

Για τα χρόνια του τα πηγαίνει άψογα

Σωστός....!;)

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προτείνω AOSP Extended 4.6 (Android 7.1.2)

https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-aospextended-rom-v3-3-t3573700

Πολύ γρήγορη και ελαφριά (δεν έχω ξαναδεί προσωπικά τόσο γρήγορη χωρίς να είμαι και ROM freak). Δεν λειτουργεί το tethering και μερικές φορές (πχ 1 στις 20 φορές) δεν λειτουργεί το fast charging και φορτίζει αργά. Αλλά το βλέπεις στη lockscreen (τα mA) και βγάζεις το καλώδιο, το ξαναβάζεις και φορτίζει.

Φορτίζει σε 1μιση ώρα, το οποίο δεν ξέρω αν είναι κ καλό, αν θυμάμαι καλά η Lollipop ήθελε 2μιση ώρες.

Βέβαια μπορεί να θέλεις να περιμένεις την 8 Μάριε :P :P

Ευχαριστω φιλαράκι....!;)

Ξέχασα να αναφέρω ότι έβαλα καινούργια μπαταρία με 15€ και το τηλέφωνο είναι πλέον πάλι σαν καινούργιο

Το άνοιξα καθάρισα και το ακουστικό και το ηχείο και πλέον έχει ζωή για ακόμα δύο χρόνια

Nokia 8800 Scirocco

Ξέχασα να αναφέρω ότι έβαλα καινούργια μπαταρία με 15€ και το τηλέφωνο είναι πλέον πάλι σαν καινούργιο

Το άνοιξα καθάρισα και το ακουστικό και το ηχείο και πλέον έχει ζωή για ακόμα δύο χρόνια

Αθάνατο g2 εξαιρετικό κινητό με ένα εξαιρετικό socket και κορυφαίο ratio οθόνης.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Δώσε λινκ, για όσους κατόχους ενδιαφέρονται να μην τους χαϊδεύουν τον πισινό στην LG

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δώσε λινκ, για όσους κατόχους ενδιαφέρονται να μην τους χαϊδεύουν τον πισινό στην LG

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτήν αγόρασα

https://m.ebay.com/itm/Original-BL-T7-3000mAh-Internal-Battery-For-LG-Optimus-G2-D800-D802-LS980-VS980-/332114537097?txnId=1443454149014

Όλα καλά μέχρι στιγμής

Nokia 8800 Scirocco

Την έχουν βγάλει! Λέει : "Αυτή η καταχώριση 332114537097 έχει καταργηθεί ή αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο."

Έχει κ στο σκρουτζ παίδες. Λέει Bulk δηλ χύμα αλλά και μια χρονιά να σε βγάλει αξίζει πιστεύω! 9 ευρουλάκια + τα έξοδα αποστολής κλπ 15 πάλι

https://www.skroutz.gr/s/4306713/LG-BL-T7.html

και την εβαλες; μονος σου; ευκολα;

Μόνος το έφτιαξα

Βέβαια φτιάχνω τέτοια εδώ και χρόνια δεν είναι η πρώτη φορά

Κάποιος που δεν γνωρίζει ίσως του έρθει κάπως δύσκολο

Nokia 8800 Scirocco

αν και υπαρχει θεμα για τις μπαταριες του g2 και επρεπε να ποσταρεις εκει μαλλον:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379812

ερωτηση: πως καταλαβες οτι ηθελε αλλαγη η μπαταρια;

φανταζομαι απο διαφορα στις.. αντοχες και τις.. συνηθειες της;

δεν υπαρχει αλλος τροπος;

αν και υπαρχει θεμα για τις μπαταριες του g2 και επρεπε να ποσταρεις εκει μαλλον:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379812

ερωτηση: πως καταλαβες οτι ηθελε αλλαγη η μπαταρια;

φανταζομαι απο διαφορα στις.. αντοχες και τις.. συνηθειες της;

δεν υπαρχει αλλος τροπος;

Ναι δεν κρατούσε καθόλου

Ξανά ανέβηκε στα επίπεδα που αναλογούν στην συσκευή

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπερα, τελευταια δεν αποκρινεται η οθονη σωστα σε καθε αγγιγμα... δηλαδη μια ανοιγουν ολες οι εφαρμογες, μια δεν κανει τιποτα κ πρεπει να το πατησω κ 2η κ 3η φορα... διαβασα στο γκουγκλ οτι ειναι digitizer κ οτι πολλα g2 το εμφανιζουν. Γνωριζει καποιος?

Καλησπερα, τελευταια δεν αποκρινεται η οθονη σωστα σε καθε αγγιγμα... δηλαδη μια ανοιγουν ολες οι εφαρμογες, μια δεν κανει τιποτα κ πρεπει να το πατησω κ 2η κ 3η φορα... διαβασα στο γκουγκλ οτι ειναι digitizer κ οτι πολλα g2 το εμφανιζουν. Γνωριζει καποιος?

Από το κρυφό μενού έχεις μία επιλογή για "update touch firmware", δοκίμασε το. Εάν έχεις προστατευτικό οθόνης (μεμβράνη, ή γυαλί) αφαίρεσέ το. Ως τελική λύση, εφόσον μπορείς να το κάνεις, επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Εάν με τα παραπάνω δεν βελτιωθεί, τότε είναι πρόβλημα υλικού.

Από το κρυφό μενού έχεις μία επιλογή για "update touch firmware", δοκίμασε το. Εάν έχεις προστατευτικό οθόνης (μεμβράνη, ή γυαλί) αφαίρεσέ το. Ως τελική λύση, εφόσον μπορείς να το κάνεις, επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Εάν με τα παραπάνω δεν βελτιωθεί, τότε είναι πρόβλημα υλικού.

ευχαριστω φιλε μου. Μετα απο ενα update touch firmware και μια επανεκκινηση φαινεται να εχει φτιαξει το touch! :)

Βρε παλικάρια, σε ποια σελίδα βάζουμε :wacko: το IME και κατεβάζουμε την Stock rom....? ;)

Βρε παλικάρια, σε ποια σελίδα βάζουμε :wacko: το IME και κατεβάζουμε την Stock rom....? ;)

Για σελιδα δε γνωριζω,υπαρχει ομως η εφαρμογη LG Phone from την οποια κατεβαζεις απο το play store..μολις την ανοιξεις σου ανιχνευει το imei κ σου δινει διαφορα στοιχεια της συσκευης σου καθως επισης κ το αντιστοιχο λινκ απο το οποιο θα κατεβασεις το τελευταιο λογισμικο της stock εκδοσης της χωρας για την οποια προοριζοταν το κινητο σου..good luck☺

Νομίζω μια παλιά σελίδα δεν υπάρχει πλέον.

Υπάρχει η http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/

όμως, πας επάνω που λέει ΙΜΕΙ

Παιδια μεγαλη γκαντεμια! Χτες εκλεισα ραντεβου για αυριο με Procordia για 4η αλλαγη οθονης λογω κιτρινιλας. Σημερα επεσε απο τα χερια μου και ραγισε το γυαλι. Θα μου την αλλαξουνε κανονικα; Τι λετε;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χλωμο το κοβω, και συ στη θεση τους το ιδιο θα εκανες, αλλα ποτε δεν ξερεις. :)
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra