lek88 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Μέσα σε 3 ώρες από 85% -> 16% Το κινητό φοράει έκδοση 5.0.2 Τον τελευταίο καιρό μου το έκανε κ εμένα αυτό !!!! Αυτός ήταν κ ο λόγος που το άλλαξα το κινητό. Χωρίς ιδιεταιρη χρήση. Μόνο το wifi ανοιχτό και λίγο facebook. Τίποτα άλλο. Το φορτιζα στο 100% και όταν το έβγαζα από την πρίζα και πήγαινα να δω πόσος χρόνος απομένει μου έλεγε ότι απομένουν 3 με 4 ώρες! Αλλά δεν κρατούσε τόσο! Κρατούσε ακόμα πιο λίγο. Το είχα πάνω από 2 χρόνια και του έκανα φουλ χρήση. Ποσο καιρό το έχεις ;;;;; Αυτό το 3ωρο τι χρήση του κάνεις;; Edited February 17, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Τον τελευταίο καιρό μου το έκανε κ εμένα αυτό !!!! Αυτός ήταν κ ο λόγος που το άλλαξα το κινητό. Χωρίς ιδιεταιρη χρήση. Μόνο το wifi ανοιχτό και λίγο facebook. Τίποτα άλλο. Το φορτιζα στο 100% και όταν το έβγαζα από την πρίζα και πήγαινα να δω πόσος χρόνος απομένει μου έλεγε ότι απομένουν 3 με 4 ώρες! Αλλά δεν κρατούσε τόσο! Κρατούσε ακόμα πιο λίγο. Το είχα πάνω από 2 χρόνια και του έκανα φουλ χρήση. Ποσο καιρό το έχεις ;;;;; Αυτό το 3ωρο τι χρήση του κάνεις;; Το έχω 2 χρόνια μα αγόρασα καινούρια μπαταρία και την έχω 2 μέρες ! Σε αυτό το 3ωρο λίγο Facebook και παιχνίδια .. Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Το έχω 2 χρόνια μα αγόρασα καινούρια μπαταρία και την έχω 2 μέρες ! Σε αυτό το 3ωρο λίγο Facebook και παιχνίδια .. Αυτά! Αφού η μπαταρία είναι καινούρια δεν δικαιολογείται τότε! Τι να πω..... Μπορεί να έχει πρόβλημα Η Μήπως θέλει λίγες μέρες/φορτίσεις για να στρώσει;;; Δεν ξέρω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Το έχω 2 χρόνια μα αγόρασα καινούρια μπαταρία και την έχω 2 μέρες ! Σε αυτό το 3ωρο λίγο Facebook και παιχνίδια .. Αυτά! Σου έκαναν την αλλαγή στην procordia?? Να σου προτείνω κάτι..φορτισε το 100% το βράδυ, βάλτο σε airplane mode να είναι όλα κλειστά και μην το ακουμπήσεις. Το πρωί που θα ξυπνήσεις δες πόσο % έχεις. Σίγουρα θέλει 3-4 κύκλους φόρτισης μια μπαταρία για να δείξει τα δόντια της, αν και χωρίς στατιστικά και πληροφοριες για το τι έχεις στο τηλ σου όλα είναι λίγο υποκειμενικά. Edited February 17, 2016 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Σου έκαναν την αλλαγή στην procordia?? Να σου προτείνω κάτι..φορτισε το 100% το βράδυ, βάλτο σε airplane mode να είναι όλα κλειστά και μην το ακουμπήσεις. Το πρωί που θα ξυπνήσεις δες πόσο % έχεις. Σίγουρα θέλει 3-4 κύκλους φόρτισης μια μπαταρία για να δείξει τα δόντια της, αν και χωρίς στατιστικά και πληροφοριες για το τι έχεις στο τηλ σου όλα είναι λίγο υποκειμενικά. Σε κάτι τέτοια εγώ πάντα έβαζα μια εφαρμογή να δω μήπως κάποια εφαρμογή δεν αφήνει την συσκευή να μπει σε αναμονή και κρατάει τους επεξεργαστές σε λειτουργία. Wake lock derector αλλα θέλει root Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Παιδιά η φωτεινότητα μου σαν να είναι χαμηλά. Είχα παλιότερα ενα άλλο τηλέφωνο και το είχα στο 20-25% και έβλεπα μια χαρά. Σε αυτο το βάζω στο 50% και παλι ειναι χαμηλά. Επίσης κάθε φορα που κανω επανεκκίνηση χάνετε η επιλογή της αυτοματης φωτεινότητας και πάει μόνη της στο 100% Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Παιδιά η φωτεινότητα μου σαν να είναι χαμηλά. Είχα παλιότερα ενα άλλο τηλέφωνο και το είχα στο 20-25% και έβλεπα μια χαρά. Σε αυτο το βάζω στο 50% και παλι ειναι χαμηλά. Επίσης κάθε φορα που κανω επανεκκίνηση χάνετε η επιλογή της αυτοματης φωτεινότητας και πάει μόνη της στο 100% Έχεις μέσα κάρτα sim; Αν δεν έχεις, πιθανόν φταίει αυτό και σου πάει τη φωτεινότητα στο 100%..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Έχεις μέσα κάρτα sim; Αν δεν έχεις, πιθανόν φταίει αυτό και σου πάει τη φωτεινότητα στο 100%..... Είσαι ωραίος. Δεν έχω ακόμα το πηρα σήμερα το πρωί και το στήνω και έχω ακόμα την σιμ στο iphone Ευχαριστώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 εχω την 4.4.2 και στην ενημερωση λογισμικου γραφει δεν εγινε ακομα εγγραφεί της συσκευης.τη ειναι ακριβως αυτο? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Η αυτόματη φωτεινότητα στην συσκευή μου δεν δουλεύει καθόλου σωστά. Το έχω 50% αυτόματο και είναι πολύ σκοτεινή η οθόνη. Και παραπάνω να το βάλω πάλι είναι σκοτεινή. Χωρίς το αυτόματο έχει κανονική φωτεινότητα. Κάτι σαν bug μου φαίνεται. Cloudy 3.3 έχω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Η αυτόματη φωτεινότητα στην συσκευή μου δεν δουλεύει καθόλου σωστά. Το έχω 50% αυτόματο και είναι πολύ σκοτεινή η οθόνη. Και παραπάνω να το βάλω πάλι είναι σκοτεινή. Χωρίς το αυτόματο έχει κανονική φωτεινότητα. Κάτι σαν bug μου φαίνεται. Cloudy 3.3 έχω Τι συσκευή μου την έχω 2.5 χρόνια! Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την αυτόματη φωτεινότητα. Μου φαίνεται πολύ σκοτεινό! Πάντα το δουλεύω χειροκίνητα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Τι συσκευή μου την έχω 2.5 χρόνια! Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την αυτόματη φωτεινότητα. Μου φαίνεται πολύ σκοτεινό! Πάντα το δουλεύω χειροκίνητα..... Οκ απλά το προηγούμενο που είχα δούλευε μια χαρά αλλά αυτό έχει κάποιο θέμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Η μαμά ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας είναι λίγο άθλια, προσωπικά έχω βάλει το Lux https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux&hl=en το οποίο δουλεύει εξαιρετικά. Edit: το λινκ πιο πάνω είναι από την paid έκδοση, εγώ έχω την δωρεάν: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitocassisi.luxlite&hl=en η οποία δουλεύει εξίσου καλά. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Η μαμά ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας είναι λίγο άθλια, προσωπικά έχω βάλει το Lux https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux&hl=en το οποίο δουλεύει εξαιρετικά. Edit: το λινκ πιο πάνω είναι από την paid έκδοση, εγώ έχω την δωρεάν: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitocassisi.luxlite&hl=en η οποία δουλεύει εξίσου καλά. Το εβαλα κι εγω αλλα εχει 100 ρυθμισεις και νευριαζω με κατι τετοια. Πρεπει να εισαι προγραμματιστης για να το δουλεψεις Το εσβησα απευθειας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 παιδιά θέλει μια φίλη μου να αγοράσει το g2 αλλά δεν το βρίσκει ελλαδα μήπως το έχει αγοράσει κάποιος από έξω να μου στείλει κάποιο αξιόπιστο λινκ? ebay η amazon κατά προτίμηση.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_1981 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω downgrade σε kit Kat Μην τα κάνω μαντάρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Έχει ακουστεί τίποτα για Android 6 η θα μείνει η συσκευή με 5.0.2; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω downgrade σε kit Kat Μην τα κάνω μαντάρα; και εγω το ιδιο επιστροφη σε κκ πωσ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Έχει ακουστεί τίποτα για Android 6 η θα μείνει η συσκευή με 5.0.2; Ήδη παρουσιάστηκε το G5. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι επίσημη Μ δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ήδη παρουσιάστηκε το G5. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι επίσημη Μ δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει. Καλύτερα ας παρουσιαζαν το G2 με Android 6, καλύτερη κάμερα αποσπομενη μπαταρία και κάρτα μνήμης. Ειναι κινηταρα δεν θα ξανά βγάλει η Lg κάτι ανάλογο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλύτερα ας παρουσιαζαν το G2 με Android 6, καλύτερη κάμερα αποσπομενη μπαταρία και κάρτα μνήμης. Ειναι κινηταρα δεν θα ξανά βγάλει η Lg κάτι ανάλογο. Ετσι ακριβως αν προσεξεις το εμπρος μερος μοιαζει σε τζι2 και οι ιντσες σχεδον ιδιες .,απο πισω ασχημοοοοο βρε τζι2 και ξερο ψωμι και ναυρχιδα αν θελουμε; το v10 ειναι τελειο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ετσι ακριβως αν προσεξεις το εμπρος μερος μοιαζει σε τζι2 και οι ιντσες σχεδον ιδιες .,απο πισω ασχημοοοοο βρε τζι2 και ξερο ψωμι και ναυρχιδα αν θελουμε; το v10 ειναι τελειο Το v10 πρέπει να είναι τεράστιο σαν συσκευή συγκριτικά που είδα με το ήδη μεγάλο iPhone 6 plus Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Το v10 πρέπει να είναι τεράστιο σαν συσκευή συγκριτικά που είδα με το ήδη μεγάλο iPhone 6 plus Ειναι μολις μισο εκατοστο μεγαλυτερο απο το note 5. Και 2,5 χιλιοστα απο το huawei mate 7 και μολις 1,5 χιλιοστο απο το iphone 6 plus και μικροτερο απο το sony c5 ultra. Κατα 1 χιλιοστο οποτε σιγα την διαφορα μεγεθους μην τρελαθουμε κιολας.Εγω θα μεινω με αυτο και το τζι2 νομιζω ειναι και θα ειναι τα καλυτερα της lg και το τζι 2 τουμπανο και διαχρονικο δεν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ειναι μολις μισο εκατοστο μεγαλυτερο απο το note 5. Και 2,5 χιλιοστα απο το huawei mate 7 και μολις 1,5 χιλιοστο απο το iphone 6 plus και μικροτερο απο το sony c5 ultra. Κατα 1 χιλιοστο οποτε σιγα την διαφορα μεγεθους μην τρελαθουμε κιολας.Εγω θα μεινω με αυτο και το τζι2 νομιζω ειναι και θα ειναι τα καλυτερα της lg και το τζι 2 τουμπανο και διαχρονικο δεν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Έχεις δίκιο τώρα το είδα καλύτερα. Είναι όντως καλή συσκευή το v10? Για το G2 ξέρουμε εγγύηση είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Έχεις δίκιο τώρα το είδα καλύτερα. Είναι όντως καλή συσκευή το v10? Για το G2 ξέρουμε εγγύηση είναι ΑΝ ΕΙΝΑΙ? οργωνει μπες στο αναλογο thread του myphone κολασηηηηηηηηηηηηηηηη το εχω λιωσει που λεει ο λογος και δεν μασαει τπτ. https://youtu.be/ELD_6aeHGKQ Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts