DjTony Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Όταν πας να γράψεις κάπου που; σε browser;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosexc Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 ναι και σε μήνυμα γενικά όταν πάω να γράψω οπουδήποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Έχεις δοκιμάσει άλλο πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosexc Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Ναι αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 μερικές φορές αυτά διορθώνονται με dalvik + cache wipe. Δοκίμασε, μου έχει τύχει με το Swype και μετά πετόυσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να διώξω επιτέλους αυτό το ενοχλητικό μήνυμα; Πατάω παρατεταμένα, το κάνω διακοπή και μετά από λίγο πάλι εμφανίζεται... http://www.imagebam.com/image/2b74b8448948765 Διόρθωση: Στο φυλλομετρητή μου δεν εμφανίζεται η εικόνα. Ορίστε και ο σύνδεσμος. http://www.imagebam.com/image/2b74b8448948765 Edited November 23, 2015 by sakis543 Μη εμφάνιση εικόνας Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Λες αυτο που σου λεει για την υγεια της μπαταριας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Αχχαχ, όχι ρε συ. Αυτό με τη γαλλική φωνή... Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Δεν φορτωνει ποτε ; Χρησιμοποιεις το TTS ; Εκανες κανενα ρισταρτ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εγκατέστησα το Sygic για να το δοκιμάσω και από τότε δεν μπορώ να ξεφορτωθώ αυτό το μήνυμα. Δοκιμάζω και με ασύρματο δίκτυο και με δεδομένα κινητής μπας και κατέβει επιτέλους αυτή η γαλλική φωνή αλλά τίποτα. Δείχνει πως κατεβαίνει αλλά από 3 ώρες που το άφησα στο καθένα, μιά στο ασύρματο και μιά στα δεδομένα, δεν έγινε και πάλι τίποτα. Και στα δεδομένα δεν ξοδεύτηκε ούτε kilobyte. Προσπάθησα μέσω Sygic αλλά η γαλλική TTS φωνή ήταν ήδη εκεί. Έχω κάνει επανεκκινήσεις, μετά το Sygic το έσβησα εντελώς, αλλά προκοπή δεν είδα. Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 κανε επαναφορα δεδομενων στην εφαρμογη κειμενο σε ομιλια αυτη ευθυνεται πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Έχει πλάκα τελικά η υπόθεση. Απεγκατέστησα εντελώς τη μηχανή κειμένου σε ομιλία, έσβησα προσωρινές μνήμες κλπ. από σχεδόν όλες τις εφαρμογές, έκανα επανεκκίνηση αλλά το άτιμο το μήνυμα επιμένει να εμφανίζεται. Ωραία πράγματα. Και είμαι και ψηλά, στον 4ο όροφο. Αν φύγει από εκεί το κινητό, δυστυχώς δεν θα μείνει τίποτα...:D Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Σοβαρα δεν εχει φυγει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Leo, με αυτά τα πράγματα δεν έχει αστεία. Μιλάμε είχα φτάσει σε οριακό σημείο. Να πραγματοποιήσω αυτό που γράφω στην τελευταία γραμμή του προηγούμενου μηνύματος. Ώσπου πριν από λίγο μου ήρθε η ιδέα να καθαρίσω τους διαχειριστές λήψεων των ES File Explorer και UC Browser που χρησιμοποιώ. Και ευτυχώς λύθηκε το θέμα. Σ' ευχαριστώ όπως και να' χει. Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Γλιτωσαμε το τηλεφωνο τουλαχιστον :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Έχω ενεργοποιησει τη μαγνητοφωνηση των κλήσεων με το tweaksbox. Που αποθηκεύεται όμως η καταγραφή; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Έχω ενεργοποιησει τη μαγνητοφωνηση των κλήσεων με το tweaksbox. Που αποθηκεύεται όμως η καταγραφή; Πάρε ένα τηλ. και θα την βρεις εύκολα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πάρε ένα τηλ. και θα την βρεις εύκολα...! Τι εννοείς? Έχω μια κλήση αποθηκευμένη και δεν ξέρω που... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Τι εννοείς? Έχω μια κλήση αποθηκευμένη και δεν ξέρω που... Μετά την ενεργοποίηση απο το tweaksbox έκανες επανεκκίνηση ? κανονικά φτιάχνει φάκελο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Μετά την ενεργοποίηση απο το tweaksbox έκανες επανεκκίνηση ? κανονικά φτιάχνει φάκελο ! Είχα πατήσει το restart από τη notification bar και επειδή ενεργοποιήθηκε νόμιζα ότι ήταν εντάξει. Όλα καλά τώρα. Ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) http://imgur.com/lLOZa1l και μετά από αυτό......... Πάω σιγουρα για αλλαγή μπαταρίας!!!! Κ έπεσε πολύ απότομα...... Μια χαρά ήταν η μπαταρία του πριν μια βδομάδα!! Edited November 24, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 http://imgur.com/lLOZa1l και μετά από αυτό......... Πάω σιγουρα για αλλαγή μπαταρίας!!!! Κ έπεσε πολύ απότομα...... Μια χαρά ήταν η μπαταρία του πριν μια βδομάδα!! ετσι ειναι αυτα μερικες φορες.:( Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 ετσι ειναι αυτα μερικες φορες.:( Το τελευταίο 2μηνο έχει αρχίσει τα προβλήματα. Τραβάω φωτο και πολλές φορές δεν τις αποθηκεύει η τις αποθηκεύει σαν καμένες, μου διαγραφεί μόνο του ολοκληρους φακέλους με φωτο και τώρα η μπαταρία..... Όλο ζητάει σιγά σιγα! Δεν ξέρω κατά πόσο με συμφαιρει να του αλλάξω μπαταρία η να πάω σε κάτι καινούριο πλεον Γιατί βλέπω ότι σιγά σιγά όλο και κάτι χαλάει... Το έχω από τότε που κυκλοφόρησε οπότε δεν έχω παράπονο! Τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω! Του έχω κάνει τρελή χρήση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Το τελευταίο 2μηνο έχει αρχίσει τα προβλήματα. Τραβάω φωτο και πολλές φορές δεν τις αποθηκεύει η τις αποθηκεύει σαν καμένες, μου διαγραφεί μόνο του ολοκληρους φακέλους με φωτο και τώρα η μπαταρία..... Όλο ζητάει σιγά σιγα! Δεν ξέρω κατά πόσο με συμφαιρει να του αλλάξω μπαταρία η να πάω σε κάτι καινούριο πλεον Γιατί βλέπω ότι σιγά σιγά όλο και κάτι χαλάει... Το έχω από τότε που κυκλοφόρησε οπότε δεν έχω παράπονο! Τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω! Του έχω κάνει τρελή χρήση! Ξερεις αυτα στα κανει πιθανον γτ η μπαταρια εχει διακυμανσεις στο ρευμα και οι επεξεργαστες παθαινουν κοκομπλοκο και κανουν διαφορα οπως το λογισμικο θελει σταθερη ροη ρευματος αλλα μια μπαταρια που πνεει τα λοισθια.Κατι τετοιες χαριτωμενιες αναλογες ειχα σε ενα σαμσουνκ και λεω παει ταφτυσε το κινητο,αλλαξα μπαταρια και ως δια μαγειας δεν ξανακανε τπτ.Ομως να σημειωσω οτι το τηλεφωνο ηταν μαμα.Σου ακουγεται απιθανο αλλα μπορει να επεσες στα ιδια τωρα 28 ευρω αν δε σου περισευουν οκ κατανοητο.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Ξερεις αυτα στα κανει πιθανον γτ η μπαταρια εχει διακυμανσεις στο ρευμα και οι επεξεργαστες παθαινουν κοκομπλοκο και κανουν διαφορα οπως το λογισμικο θελει σταθερη ροη ρευματος αλλα μια μπαταρια που πνεει τα λοισθια.Κατι τετοιες χαριτωμενιες αναλογες ειχα σε ενα σαμσουνκ και λεω παει ταφτυσε το κινητο,αλλαξα μπαταρια και ως δια μαγειας δεν ξανακανε τπτ.Ομως να σημειωσω οτι το τηλεφωνο ηταν μαμα.Σου ακουγεται απιθανο αλλα μπορει να επεσες στα ιδια τωρα 28 ευρω αν δε σου περισευουν οκ κατανοητο.:) 28€ για μπαταρια δεν είναι τίποτα να τα δωσω! Αλλά όπως είπα είναι διαφορα τα θέματα του κινητου.... Λες να έχει χαζεψει ολόκληρο το συστημα λόγω της μπαταρίας; Μου φαίνεται περίεργο δεν έχω ξανακουσει κάτι παρόμοιο!! Και το δικό μου δεν το έχω πειράξει ποτέ με root και τέτοια. Είναι όλα μαμα Αν ήξερα ότι 100% φταίει για όλα η μπαταρία θα την άλλαζα επιτοπου! Αν όμως αλλάξω την μπαταρία και συνεχίσουν τα υπόλοιπα..... Αξίζει; Για μένα είναι πολύ σοβαρό το να διαγραφεί από μόνο του το κινητό διάφορα από μέσα και να μην αποθηκεύει τις φωτο που τραβάω η να βγαίνουν οι 5 στις 10 καμένες. Edited November 24, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts