The Ace Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά του lg θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Κοιτώντας τις προηγούμενες σελίδες (αρκετά πίσω) διάβασα για προβλήματα με το gps. Στις πιο πρόσφατες όχι. Διορθώθηκε το πρόβλημα με κάποιο update;; Διάβασα επίσης ότι πιάνει δορυφόρους. Τι σχέση έχουν οι δορυφόροι :;; AGPS δεν είναι;;; Για μένα τουλάχιστον είναι πολύ σοβαρό θέμα εάν έχει πρόβλημα το gps και κατ΄επέκταση η πλοήγηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις. Νομίζω ότι δεν υπάρχει συσκευή που να δουλεύει μόνο με a-GPS (δηλαδή με τις κεραίες της κινητής). Όλα παίζουν με το GPS (δορυφόρους) και βοηθάνε με τις κεραίες για πιο γρήγορο και ακριβές λοκάρισμα τοποθεσίας. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 ***αν και είμουν για άλλο είπα να κάνω την υπερβαση και να πάω για to G2 *γιατί όμως δεν φέρνει το 16GB το expansys.com.gr αλλά το expansys.co.uk το έχει κανονικά? Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 παιδια ηταν παιχνιδακι....παπα η Vodafone και ειμαι οκ τωρα...stock euro version !!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 το κανες συμφωνα με τον οδηγο που εχει στις τροποποιησεις; απορία: επέλεξες για χωρα Κορεα οπως λεει και μετα english στο λογισμικο της lg στον υπολογιστή σου; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Κοιτώντας τις προηγούμενες σελίδες (αρκετά πίσω) διάβασα για προβλήματα με το gps. Στις πιο πρόσφατες όχι. Διορθώθηκε το πρόβλημα με κάποιο update;; Διάβασα επίσης ότι πιάνει δορυφόρους. Τι σχέση έχουν οι δορυφόροι :;; AGPS δεν είναι;;; Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα απο πλευράς δέκτη. Ούτε άν υπήρχε πρόβλημα στην λήψη σήματος απο τους δορυφόρους θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να λυθεί με update γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν θέμα hardware. Κάποια θέματα υπήρχαν σε κάποιους και μάλλον ήταν απο μη καλά στημένα για προγράμματα πλοήγησης. Και εγώ χρησιμοποιώ το primo απο την πρώτη μέρα, δεν έχω κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simple_user Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Θα το χτυπήσω και εγώ από expansys αφού πρώτα ξεφορτωθώ το iphone5. :):) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Θα το χτυπήσω και εγώ από expansys αφού πρώτα ξεφορτωθώ το iphone5. :):) μια απο τα ιδια φιλε μου.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 παιδια ηταν παιχνιδακι....παπα η Vodafone και ειμαι οκ τωρα...stock euro version !!! :D το πηρες απο σκρουτζομαγαζο με logo vodafone που λενε? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 το κανες συμφωνα με τον οδηγο που εχει στις τροποποιησεις; απορία: επέλεξες για χωρα Κορεα οπως λεει και μετα english στο λογισμικο της lg στον υπολογιστή σου; Βημα βημα απο τον οδηγο.Ναι αυτο κανεις Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosqt Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Εχει παρατηρησει κανεις σπανια στην οθονη μικρες αυξομειωσεις στη φωτεινοτητα;υπαρχει και σχετικο βιντεο στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ναι το ειχα παρει branded vodafone...ειναι πανευκολο...ναι korean και english γλωσσα...προσοχη...μπαινετε στο download mode οχι οπως λεει ο τυπος volume keys up and down πατημενα ταυτοχρονα και μετα το usb καλωδιο αλλα πατημενο μονο το volume up πληκτρο και μετα συνδεεται το usb ...φυσικα η συσκευη κλειστη οκ?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλησπέρα, χθες παρέλαβα το 32άρι σε λευκό από expansys. Το άνοιξα και εντόπισα καμένο pixel κάτω δεξιά στη γωνία. Μετά από επικοινωνία μαζί τους (αφού με ρώτησαν αν θέλω αντικατάσταση ή τα χρήματά μου πίσω) το έστειλα πίσω (doa) με δικά τους έξοδα φυσικά. Θα παραλάβω το καινούργιο μέχρι την επόμενη Παρασκευή. Μου έκανε θετική εντύπωση η εξυπηρέτησή τους και η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Έχω παραγγείλει αρκετές φορές από expansys και συνεχίζω να είμαι ευχαριστημένος. Αυτό που μου συμβαίνει δεν γίνεται ούτε στον κινηματογράφο... :X Ήρθε μετά από 10 ημέρες το νέο τηλέφωνο. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βγάλω μόνο την μπροστινή ζελατίνα και να βάλω σε πλήρη οθόνη μια μαύρη εικόνα για να δω αν έχει καμμένα pixel. Καμμένα pixel δεν έχει αλλά έχει μια γκρι «μουτζούρα» διαμέτρου 2 χιλιοστών στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Κατευθείαν πήρα τηλέφωνο στην Expansys και τους εξήγησα τι συμβαίνει. Αυτή τη φορά απαίτησα μόλις παραλάβουν το δεύτερο ελαττωματικό G2, να το ελέγξουν αμέσως δίνοντάς του προτεραιότητα. Αφού μίλησα και με τον Άγγλο προϊστάμενο, με διαβεβαίωσε ότι θα γίνει έτσι. Τέτοιο ξενέρωμα δεν έχω ξαναφάει!!! 2 στα 2 ελαττωματικά... Σας ζηλεύω όλους εσας που το έχετε και το χαίρεστε. Να πω την αλήθεια, φοβάμαι μην έχει και το 3ο πρόβλημα. Τρίτη και φαρμακερή... Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά του lg θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Κοιτώντας τις προηγούμενες σελίδες (αρκετά πίσω) διάβασα για προβλήματα με το gps. Στις πιο πρόσφατες όχι. Διορθώθηκε το πρόβλημα με κάποιο update;; Διάβασα επίσης ότι πιάνει δορυφόρους. Τι σχέση έχουν οι δορυφόροι :;; AGPS δεν είναι;;; Για μένα τουλάχιστον είναι πολύ σοβαρό θέμα εάν έχει πρόβλημα το gps και κατ΄επέκταση η πλοήγηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις. Κυρίως εγω ανέφερα πρόβλημα με το gps, οχι οι υπολοιποι οποτε ισως ειναι θεμα της συσκευης μου. Απο την αλλη, αμφιβάλλω αν ολοι απο οσους δεν αναφέρουν θεμα, εχουν αυξημένες απαιτήσεις απο το gps όπως εγω που το χρησιμοποιώ και σε γυμναστικη οπου τα δευτερόλεπτα μετρανε, και όπου αν μια μικρη στροφη γινει ευθυα υπάρχει θεμα. Αν δεν εκανα τετοια χρηση, και αν δεν ειχα ηδη αλλο κινητο με gps για να συγκρινω ουτε εγω θα ανεφερα πρόβλημα. Σε καθε περίπτωση απο τη στιγμη που δεν ξερω πως δουλευει το gps των υπολοίπων δε μπορω να γενικευσω και να το θεωρήσω κατι που συμβαίνει σε ολα. Παντως θεμα υπάρχει και σε αλλους και δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου. Για του λογου το αληθες, διαβαστε εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2485088 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ναι το ειχα παρει branded vodafone...ειναι πανευκολο...ναι korean και english γλωσσα...προσοχη...μπαινετε στο download mode οχι οπως λεει ο τυπος volume keys up and down πατημενα ταυτοχρονα και μετα το usb καλωδιο αλλα πατημενο μονο το volume up πληκτρο και μετα συνδεεται το usb ...φυσικα η συσκευη κλειστη οκ?:DΦιλε μια ερωτηση μονο, τωρα που εβαλες την official europe open το κινητο υποστηριζει update over the air??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Αυτό που μου συμβαίνει δεν γίνεται ούτε στον κινηματογράφο... :X Ήρθε μετά από 10 ημέρες το νέο τηλέφωνο. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βγάλω μόνο την μπροστινή ζελατίνα και να βάλω σε πλήρη οθόνη μια μαύρη εικόνα για να δω αν έχει καμμένα pixel. Καμμένα pixel δεν έχει αλλά έχει μια γκρι «μουτζούρα» διαμέτρου 2 χιλιοστών στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Κατευθείαν πήρα τηλέφωνο στην Expansys και τους εξήγησα τι συμβαίνει. Αυτή τη φορά απαίτησα μόλις παραλάβουν το δεύτερο ελαττωματικό G2, να το ελέγξουν αμέσως δίνοντάς του προτεραιότητα. Αφού μίλησα και με τον Άγγλο προϊστάμενο, με διαβεβαίωσε ότι θα γίνει έτσι. Τέτοιο ξενέρωμα δεν έχω ξαναφάει!!! 2 στα 2 ελαττωματικά... Σας ζηλεύω όλους εσας που το έχετε και το χαίρεστε. Να πω την αλήθεια, φοβάμαι μην έχει και το 3ο πρόβλημα. Τρίτη και φαρμακερή... Κι εγω εχω ενα προβλημα με το κινητο,οτι δεν του βρισκω προβληματα! :D Υ.Γ.Πιστευα πως επειδη χρησιμοποιει Ταϊβανέζικη rom θα ηταν απο Ταϊβάν , αλλα οταν πηρα στο vnp με επιβεβαιωσαν πως ειναι Αγγλικο.Οποιος. εχει παρει το κινητο απο το vnp μπορει να μου πει τι rom χρησιμοποιει ; Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Κυρίως εγω ανέφερα πρόβλημα με το gps, οχι οι υπολοιποι οποτε ισως ειναι θεμα της συσκευης μου. Απο την αλλη, αμφιβάλλω αν ολοι απο οσους δεν αναφέρουν θεμα, εχουν αυξημένες απαιτήσεις απο το gps όπως εγω που το χρησιμοποιώ και σε γυμναστικη οπου τα δευτερόλεπτα μετρανε, και όπου αν μια μικρη στροφη γινει ευθυα υπάρχει θεμα. Αν δεν εκανα τετοια χρηση, και αν δεν ειχα ηδη αλλο κινητο με gps για να συγκρινω ουτε εγω θα ανεφερα πρόβλημα. Σε καθε περίπτωση απο τη στιγμη που δεν ξερω πως δουλευει το gps των υπολοίπων δε μπορω να γενικευσω και να το θεωρήσω κατι που συμβαίνει σε ολα. Παντως θεμα υπάρχει και σε αλλους και δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου. Για του λογου το αληθες, διαβαστε εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2485088 Kαι εμένα έχει πρόβλημα to GPS και θα το στείλω για αλλαγή. Χάνει το σήμα στα καλά καθούμενα. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Όσοι έχετε πρόβλημα με το gps έχετε official rom? Κάνατε μια επαναφορά ρυθμίσεων; Κάποιος στο XDA γράφει ότι είχε ανάλογο θέμα και του το δημιουργούσανε κάτι πρόσθετα απο το XDA που χρησιμοποιούσε. Για μένα το πιο πιθανό είναι να μην είναι απόλυτα συμβατά τα προγράμματα πλοήγησης που χρησιμοποιείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Όσοι έχετε πρόβλημα με το gps έχετε official rom? Κάνατε μια επαναφορά ρυθμίσεων; Κάποιος στο XDA γράφει ότι είχε ανάλογο θέμα και του το δημιουργούσανε κάτι πρόσθετα απο το XDA που χρησιμοποιούσε. Για μένα το πιο πιθανό είναι να μην είναι απόλυτα συμβατά τα προγράμματα πλοήγησης που χρησιμοποιείτε. Official rom, κανένα πρόσθετο και δοκίμασα 4 προγράμματα, Sygic, Navigon, Dont panic, Google Maps. Eίναι καθαρά θέμα hardware. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Official rom, κανένα πρόσθετο και δοκίμασα 4 προγράμματα, Sygic, Navigon, Dont panic, Google Maps. Eίναι καθαρά θέμα hardware. Το gps test το έβαλες να δείς τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Το gps test το έβαλες να δείς τι λέει; Και το GPS Test και το GPS Status. Κλειδώνει κανονικά και γρήγορα τους δορυφόρους, δεν έχει πρόβλημα εκεί. Στη πλοήγηση στο αυτοκίνητο είναι που χάνει συνεχώς το σήμα. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Και το GPS Test και το GPS Status. Κλειδώνει κανονικά και γρήγορα τους δορυφόρους, δεν έχει πρόβλημα εκεί. Στη πλοήγηση στο αυτοκίνητο είναι που χάνει συνεχώς το σήμα. Μήπως κατά τύχη έχεις γαλλικό αυτοκίνητο ? (ειδικά Renault) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μήπως κατά τύχη έχεις γαλλικό αυτοκίνητο ? (ειδικά Renault) Όχι, κορεάτικο, είναι ασορτί με το κινητό :lol: (αν και αυτό δεν έχει βγάλει πρόβλημα :p) Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Και το GPS Test και το GPS Status. Κλειδώνει κανονικά και γρήγορα τους δορυφόρους, δεν έχει πρόβλημα εκεί. Στη πλοήγηση στο αυτοκίνητο είναι που χάνει συνεχώς το σήμα. Βάλε λοιπόν το gps test και πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο. Άν χάνει τους δορυφόρους που λές ότι κλειδώνει σε βαθμό να χάνεται το σήμα, τότε ναί έχεις πρόβλημα hardware. Στην παρούσα φάση και εφόσον λές οτι κλειδώνει κανονικά και γρήγορα παίζει να έχεις πρόβλημα software και δεν εννοώ την rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Όχι, κορεάτικο, είναι ασορτί με το κινητό :lol: (αν και αυτό δεν έχει βγάλει πρόβλημα :p) Τότε δεν νομίζω να είναι το παρμπρίζ το πρόβλημα...μήπως έχεις polarised γυαλιά να δεις αν το παρμπρίζ κάνει πολύχρωμα σχέδια ? (χαρακτηριστικό των γαλλικών, γι'αυτό ρώτησα) Ή μήπως έχει ένα "διάτρητο" σχέδιο το τζάμι στο χώρο γύρω από τον καθρέπτη ? Η διαφορά στη χρήση κινητού και GPS στο σημείο αυτό (που είναι "ελεύθερο") με το υπόλοιπο τζάμι σε γαλλικά είναι μέρα με τη νύχτα (π.χ. η συσκευή e-pass δεν δουλεύει καν σε γαλλικά αν δεν το βάλεις ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Εγώ ένα ξέρω για το GPS,έξω ρίχνει καρεκλοποδαρα και εγώ μέσα στο δωμάτιο με τα πάντα κλειστά,από 19 λοκαρω τους 15. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts