Tasos19s Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Δεν καταλαβαινω τι θερμοκρασιες λετε συνεχεια ρε παιδια ειναι φυσιολογικο να ζεσταινονται ολα τα κινητα αλλα πολυ αλλα λιγοτερο ετσι λειτουργουν πιστευω εγω εχω κιτκατ καραμαμα σπειραχτο με γνησια θηκη και το δουλευω απο πολυ πολυ εως αρκετα πολυ και ζεσταινεται φυσιολογικα ακιμα και στις παραλιες με τις πολλες ζεστες χωρις κιτρινιλες κλπ .Χαρειτε τα κινητα σας φιλοι μου. Άμα βάλεις Lollipop θα καταλάβεις ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα ή συσκευές δεν ζεσταινονται λογικά αλλά παραπάνω από το λογικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Οσον Αφορα τις θερμοκρασιες απο το κικ κατ μπορω να τις τσεκαρω; υπαρχει καποια λειτουργια; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Παιδια εμενα παντως με cloudyg2 3.3 και παλιοτερα sompons rom και κερνελ ειτε dori ειτε xceed ηταν και ειναι παντα οσο ζεστο ηταν με kk... Δηλαδη ουσιαστικά καθολου Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Άμα βάλεις Lollipop θα καταλάβεις ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα ή συσκευές δεν ζεσταινονται λογικά αλλά παραπάνω από το λογικό Οποτε καλυτερα να μη βαλω μια χαρα ειμαι και ετσι.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι σε ποιον θα τύχει.Όσο το σκέφτεσαι και το ψάχνεις, το κυνηγάς Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ξαναγύρισα στην 4.4... Είχε γίνει αστείο και να βράζει το τηλέφωνο και να αδειάζει η μπαταρία για πλάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ξαναγύρισα στην 4.4... Είχε γίνει αστείο και να βράζει το τηλέφωνο και να αδειάζει η μπαταρία για πλάκα. Πες μας εντυπώσεις αύριο μεθαύριο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatsos13 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Πες μας εντυπώσεις αύριο μεθαύριο Εκτος απο τις εντυπωσεις φιλε αν μπορεις πες μας και τη διαδικασια για εμας που δεν ασχολουμαστε με rootαρισμα,kernel κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Εκτος απο τις εντυπωσεις φιλε αν μπορεις πες μας και τη διαδικασια για εμας που δεν ασχολουμαστε με rootαρισμα,kernel κλπ. Θέλεις δηλαδή να γυρίσεις σε Kit Kat από lollipop; Αν ναι, δε χρειάζεται να ασχοληθείς ούτε με root, ούτε με kernel, ούτε τίποτα..... Θα περάσεις απλά official firmware (KK) με flash tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Εκτος απο τις εντυπωσεις φιλε αν μπορεις πες μας και τη διαδικασια για εμας που δεν ασχολουμαστε με rootαρισμα,kernel κλπ. Όπως τα είπε και ο από πάνω. Οδηγίες έχει στο xda-developers, αν θέλεις να βρω το λινκ. Σε ακριβώς 4.5 λεπτά είχε τελειώσει. Πήρα backup με το helium και όλα ήταν όπως τα άφησα, με ελάχιστες εφαρμογές ασχολήθηκα χειροκίνητα. Την μπαταρία περιμένω μερικές μέρες να στρώσει, σαν χρήση λίγο το βραχυ-μακρύ πάτημα πρέπει να συνηθίσω πάλι. Και το παλιό πληκτρολόγιο δεν μου αρέσει και έβαλα της google που επίσης δεν μου αρέσει... Και δεν θυμάμαι ποιό είχα πριν. Κατά τα λοιπά, ναι το γραφικό περιβάλλον ήταν πιο ωραίο στην 5. Αλλά σήμερα, μετά από μια ώρα browsing, είναι ακόμα δροσερό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Αν θυμηθείς το πληκτρολόγιο. ....με ενδιαφέρει και μένα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Μπορεί και να ήταν το στοκ λολιποπ. Είχε swipe πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Tι είναι το swipe? Μήπως αυτό που αλλάζεις γλώσα με το space? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Αυτό που γράφεις σέρνοντας το δάχτυλο στην οθόνη. Επίσης μετά από προτροπή φίλου έκλεισα από τις ρυθμίσεις google την αναμονή για την φράση "ok google" που σίγουρα τρώει το κάτι της σε μπαταρία, αφού κρυφακούει όλη μέρα και νύχτα. Edited September 22, 2015 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Αυτό που γράφεις σέρνοντας το δάχτυλο στην οθόνη. Επίσης μετά από προτροπή φίλου έκλεισα από τις ρυθμίσεις google την αναμονή για την φράση "ok google" που σίγουρα τρώει το κάτι της σε μπαταρία, αφού κρυφακούει όλη μέρα και νύχτα. Πως το έκανες αυτό; μπορείς να πεις την διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ρυθμίσεις google, αναζήτηση και now, φωνή, ανίχνευση ok google. Το βάζεις απενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Πως το έκανες αυτό; μπορείς να πεις την διαδικασία; Τι αυτά τα έχετε ανοιχτά? Εγώ αυτά τα σβήνω πριν ακόμα ανοίξω την συσκευή με το μαγικό κοπιδι από το κουτί Αστειεύομαι φυσικά λίγο. Google search δεν έχω καν τα έχω σβήσει όλα αυτά καταναλώνουν μπαταρία χωρίς να τα ανοίξεις ποτέ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ρυθμίσεις google, αναζήτηση και now, φωνή, ανίχνευση ok google. Το βάζεις απενεργοποίηση. Τι αυτά τα έχετε ανοιχτά? Εγώ αυτά τα σβήνω πριν ακόμα ανοίξω την συσκευή με το μαγικό κοπιδι από το κουτί Αστειεύομαι φυσικά λίγο. Google search δεν έχω καν τα έχω σβήσει όλα αυτά καταναλώνουν μπαταρία χωρίς να τα ανοίξεις ποτέ Δεν είχα μπει ποτέ στις ρυθμίσεις google!! Τόσο άσχετη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παιδιά σημερα ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την στοκ εφαρμογή που έχει το κινητό για sms! Mεχρι τώρα είχα γι αυτή την δουλειά μια άλλη εφαρμογή από το play. Παρατηρώ λοιπόν 2 προβλήματα!! Το ένα είναι πως όταν Έχω ένα εισερχόμενο sms αναβοσβήνει το μπροστινό λαμπακι λεντ μόνο μια φορά και μετά σταματάει ενώ ΔΕΝ έχω διαβάσει το μνμ!!!! Και δεύτερον, όταν γράφω ένα μήνυμα και πατάω την αποστολή αργεί πολύ να στείλει το μήνυμα. Ενώ έχω φουλ σημα, φορτώνει το κυκλακι ένα πενταλεπτο μέχρι να το στειλει. Δεν είμαι root κ έχω λολιποπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Τι αυτά τα έχετε ανοιχτά? Εγώ αυτά τα σβήνω πριν ακόμα ανοίξω την συσκευή με το μαγικό κοπιδι από το κουτί Αστειεύομαι φυσικά λίγο. Google search δεν έχω καν τα έχω σβήσει όλα αυτά καταναλώνουν μπαταρία χωρίς να τα ανοίξεις ποτέ Χμ... Λες να πάω στις εφαρμογές και να πατήσω απενεργοποίηση στο βιβλία, παιχνίδια, μουσική, plus, αναζητηση και ότι άλλο τέτοιο έχει; Το είχα δοκιμάσει κάποτε αλλά θυμάμαι ρώτησε αν θέλω να ξαναγυρίσει στην εργοστασιακή έκδοση του προγράμματος και μου φάνηκε περίεργο. Θα το κάνω, έχω δει αρκετές φορές το plus να έχει φάει μπαταρία ενώ δεν το χρησιμοποιώ. Edit. Λοιπόν το έκανα. Και τα άτιμα έκαναν πάλι ενημέρωση και ενεργοποίηση μόνα τους! Εσβησα αυτό το checkbox που λέει ειδοποιήσεις και ελπίζω ότι τώρα δεν θα "ζωντανέψουν" πάλι. Edited September 22, 2015 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Χμ... Λες να πάω στις εφαρμογές και να πατήσω απενεργοποίηση στο βιβλία, παιχνίδια, μουσική, plus, αναζητηση και ότι άλλο τέτοιο έχει; Το είχα δοκιμάσει κάποτε αλλά θυμάμαι ρώτησε αν θέλω να ξαναγυρίσει στην εργοστασιακή έκδοση του προγράμματος και μου φάνηκε περίεργο. Θα το κάνω, έχω δει αρκετές φορές το plus να έχει φάει μπαταρία ενώ δεν το χρησιμοποιώ. Edit. Λοιπόν το έκανα. Και τα άτιμα έκαναν πάλι ενημέρωση και ενεργοποίηση μόνα τους! Εσβησα αυτό το checkbox που λέει ειδοποιήσεις και ελπίζω ότι τώρα δεν θα "ζωντανέψουν" πάλι. Πάγωμα η ξήλωμα με TitaniumBackup ;) Edited September 22, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Χμ... Λες να πάω στις εφαρμογές και να πατήσω απενεργοποίηση στο βιβλία, παιχνίδια, μουσική, plus, αναζητηση και ότι άλλο τέτοιο έχει; Το είχα δοκιμάσει κάποτε αλλά θυμάμαι ρώτησε αν θέλω να ξαναγυρίσει στην εργοστασιακή έκδοση του προγράμματος και μου φάνηκε περίεργο. Θα το κάνω, έχω δει αρκετές φορές το plus να έχει φάει μπαταρία ενώ δεν το χρησιμοποιώ. Edit. Λοιπόν το έκανα. Και τα άτιμα έκαναν πάλι ενημέρωση και ενεργοποίηση μόνα τους! Εσβησα αυτό το checkbox που λέει ειδοποιήσεις και ελπίζω ότι τώρα δεν θα "ζωντανέψουν" πάλι. Πρώτα πατάς επαναφορά σε εργοστασιακή έκδοση η κάπως έτσι. Μετά πατάς ανενεργό και μετά βγάζεις το τικ από την ειδοποίηση ώστε να μην σου εμφανίζει τις εφαρμογές αυτές στο Play Store και τις κάνεις ενημέρωση πάλι. Έχει πάρα πολλές εγώ παίζει 15-20 να έχω σβήσει εσύ μπορείς να απενεργοποιησεις Δεν είναι ότι θα δεις ότι τρώνε μπαταρία αλλά ξυπνανε ειδικά κάποιες το σύστημα και σου τρώνε αρκετή μπαταρία αλλά δεν εμφανίζεται το ποσοστό αυτό στην κάθε εφαρμογή αλλά εμφανίζεται ως κατανάλωση συστήματος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Πάγωμα η ξήλωμα με TitaniumBackup ;) Eίσαι στο επίσημο αν δεν το κατάλαβες... Δεν είναι όλοι root εδώ...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Κ σε σας τόση ram έχει ελεύθερη;γιατί νομίζω ότι τις τελευταίες μέρες μου το κάνει αυτό; κ δεν αδειάζει κιόλας... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Κ σε σας τόση ram έχει ελεύθερη;γιατί νομίζω ότι τις τελευταίες μέρες μου το κάνει αυτό; κ δεν αδειάζει κιόλας... Ναι εκει μου παίζει και εμένα αλλά πάει απροβληματιστα το τηλέφωνο και δεν με ενδιαφέρει.. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts