Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλοριζικα τα g2 σας παιδια....

Τελικα μαλλον θα παω και εγω για αγορα αλλα το θελω ασπρο και στα σκρουτζομαγαζα δεν μπορω να το βρω!

Ξερεις κανεις που θα βρω?

Παιδια ξερεις κανεις που μπορω να το βρω σε ασπρο?

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση όμως πεσίματος έχει καθόλου προστασία;

Βασικά προστατεύει απο γρατζουνιές,δαχτυλιες,ιδρώτα και δίνει πιο ωραία αίσθηση στην υφή κατα το κράτημα της συσκευής.

Επίσης αισθάνεσαι πιο σίγουρη τη συσκευή διότι δεν γλυστραει στο βαθμό με την glossy επιφάνεια εξ αρχής.

Στο πέσιμο λογικά θα προσφέρει μια extra προστασία κυριως στο θέμα γρατζουνιές,αλλά σε καμια περίπτωση οσο μια κανονική θήκη.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ανυπομονησία...

Μία από τα ίδια φίλε!Μόνο που εγώ το περιμένω από στιγμή σε στιγμή από το vnp ! :D

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

Ειχα παρει το κινητο στο γυμναστηριο και το αφησα πανω σε ενα παγκο γυμναστικης μαζι με τη πετσετα μου. Ενας στοκος πηγε να μετακινησει τον παγκο και το τηλεφωνο γλυστρησε και πηγε να πεσει! Ευτυχως εκανα βουτια και το.επιασα στον αερα! Μου φανηκε να το εκανε επιτηδες και τον βαφτισα με κοσμητικα επιθετα

Για την αποδειξη εγω δεν θα αγοραζα απο το ebay για 2 λογους. Πρωτον το 32αρη δεν κυκλοφορει ελλαδα αρα ακομα και imei να γραφαν με επωνυμια πανω παλι θα επρεπε να το στειλεις εξωτερικο και δευτερον εμενα δε με καλυπτει 100% η αξιοπιστια του πωλητη στο ebay και δεν αξιζει το αγχος. Φυσικα δεν το συζητω καν για μη ευρωπαικα τηλεφωνα. Φανταζεστε τι θα τραβηξετε αν το ανοιξετε και ειναι dead on arrival η αλλα προβληματα?

Δωστε κατι παραπανω και παρτε το απο expansys η skroutzομαγαζο με DOA η παρτε 16αρη με usb OTG. Εγω ειμουν τυχερος και το πηρα καινουργιο απο expansys λευκο απο συμφωρουμητη!

Παντως η μπαταρια τα σπαει! Φορτιζει γρηγορα και κραταει μια χαρα! Δεν περιμενα να φυγω απο htc one η galaxy s4 αλλα πραγματικα αξιζε για μενα τουλαχιστον! Με κερδισε σε αρκετα.σημεια

technoholic maniac reviewer

φιλε ειναι αξιοπιστο το sait ?το ρωταω γιατι απο οσο ξερω στην ελλαδα δεν εχει ερθει το 32GB?

To 16αρι σε λευκό παρήγγειλα! Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως θα έρθει σήμερα.Μόλις έρθει θα ενημερώσω!

To 16αρι σε λευκό παρήγγειλα! Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως θα έρθει σήμερα.Μόλις έρθει θα ενημερώσω!

περιμενουμε με ανυπομονησία τιs εντυπωσειs σου φιλε μου.γιατι ακουω απο παντου τα καλυτερα για το κινητο.

Από χθες και εγω κατοχος ενος μαυρου lg g2 το αγορασα σε καλη τιμη απο ενα φιλο μου ερωτευμενο με τα iphone .Μολις το ειδα επαθα πλακα με την ομορφια του αυτο το μαυρο γυαλι απο ακρη σε ακρη ειναι ολα τα λεφτα ,η πιο ωραια απιστευτη αισθηση σε κρατημα για τοσο μεγαλο κινητο, το s4 μπροστα του ειναι ενα πλαστικο παιχνιδακι και φυσικα η οθοναρα που ειναι μια απολαυση, πρωτη φορα (ειχα και αλλα) ευχαριστηθικα πλοήγηση ιντερνετ σε κινητο.Γενικα ειναι απίστευτο σε ολα του τι να πεις για αυτη την μπαταρια δεν κατεβαινει ....δεν καταβενει.Το μονο που φοβαμαι να μην μετανιωαω που πηρα το μαυρο αντι του ασπρου , Και δυστυχως εδω πανω δεν υπαρχει πουθενα σε κανενα κατάστημα να το δεις .ΜΠΡΑΒΟ LG εκανες το πιο ωραιο κινητο

To 32άρι δεν έχει καθόλου εγγύηση στην Ελλάδα, ή η εγγύηση απλώς δεν καλύπτει πιθανή βλάβη στη μνήμη και καλύπτει τις υπόλοιπες βλάβες;

Επίσης το usb otg δουλεύει και στο G2; Γιατί αν είναι έτσι, τότε πρακτικά παρακάμπτεις τον περιορισμό στη μνήμη.

Iphone 7 plus 32GB

εδω και λιγες ωρες εχω στα χερια μου το 16αρι σε λευκο. το κινητο ειναι απιστευτο. οθονη και ηχος ειναι το κατι αλλο . στο antutu μου εβγαλε 32454 !!!!!!!!! μαλλον ειναι πραγματικο τερας. δεν ειχα χωνεψει ποτε την lg λογω αναβαθμισεων, ημουν παντα σε νεχους.

αλλα αυτο ειναι πραγματικα το κατι αλλο.

ας ελπισουμε οτι θα δωσει και καμμια αναβαθμιση, τωρα ειναι με 4.2.2

Σημερα παρελαβα και εγω :) διαπιστωσα ομως στο ανοιγμα και το κλεισιμο το bradname της vodafone...παιζει τπτ να μην παρω αναβαθμιση οταν θα παρουν τα αλλα αλλα αργοτερα ? λετε να φλασαρω καμια stock rom?

Σημερα παρελαβα και εγω :) διαπιστωσα ομως στο ανοιγμα και το κλεισιμο το bradname της vodafone...παιζει τπτ να μην παρω αναβαθμιση οταν θα παρουν τα αλλα αλλα αργοτερα ? λετε να φλασαρω καμια stock rom?

Απο ποιο καταστημα :)

Μέχρι πριν μισή ώρα ήταν 515, τώρα το πήγε 530.

Αν είναι να δώσω 530 ρε μάστορα δίνω άλλα 30 και παίρνω το Note 3.

Χωρίς Fm radio και παντοφλιτσα...

Άστα Jonous. Τελικά νομίζω πως μόνο ο Manos the greek παρέλαβε εντός επτά ημερών το κινητό από Hong Kong.

Εγώ καταχώρισα την παραγγελία στις 24/10, το έστειλε στις 29/10 και.. ακόμα περιμένω.. Κλασσική αποστολή από Hong Kong δηλαδή.

Nov 07, 2013 09:15am Handover to Airline

Nov 06, 2013 11:19pm Acknowledged at Transit Centre

Nov 06, 2013 10:17pm Processing at Air Transit Center

Nov 06, 2013 11:55am Processing at Sorting Centre

Oct 30, 2013 05:30pm Shipment ready

Oct 30, 2013 05:01pm 操作完成 HONG KONG - HONG KONG

Oct 30, 2013 04:57pm 货物到达作业中心 HONG KONG - HONG KONG

Oct 29, 2013 09:43am 货物电子信息已经收到

Αααααα καλά που μου το πες, τότε αράζω και προσπαθώ να το ξεχάσω για λίγες μέρες... :rolleyes:

Από εκεί πήρες 16άρι ή 32άρι??

καλορίζικο κιόλας :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Ειχα ενα καλωδιο στο htc one που το συνδεα με την τηλεοραση αλλαδεν δουλευει στο lg. Ξερει κανεις τι καλωδιο υποστηριζει το lg?
technoholic maniac reviewer

Από εκεί πήρες 16άρι ή 32άρι??

καλορίζικο κιόλας :)

16αρι...σε ευχαριστω :)

Παίδες πήρα τηλ. πριν λίγο το vnp και μου είπαν πως θα έρθει αύριο τελικά λόγω προβλήματος με το αεροδρόμιο!

Χθες παρέλαβα το άσπρο 32gb lg g2 που αγόρασα από το Digivire την Πέμπτη το απόγευμα. Ο χρόνος παράδοσης αν αναλογιστεί κανείς ότι το έστειλαν Δευτέρα και το Παρέλαβα Τετάρτη μεσημέρι είναι ικανοποιητικός. Αγόρασα μέσω paypal και δεν είχα κάποιο θέμα εκεί , ούτε κ στην συσκευασία που ήταν σφραγισμένη.Ακόμα και οι άνθρωποι ήταν πολύ ευγενικοί κ η μέθοδος αποστολής τους ήταν η tnt express courier κ μέχρι εκεί όλα καλά. Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό και ακόμα το μαθαίνω αν κ από την αρχή βλέπω αυτό που λένε όλοι για την μπαταρία από χθες το μεσημέρι μέχρι σήμερα του έχω πιεί το αίμα κ είναι στο 41%..

Θέλω την προσοχή όλων σε ένα θέμα πολύ σημαντικό, η συσκευασία δεν είχε μέσα απόδειξη!!!!!!!! Τους μίλησα και μου είπαν ότι κ στο άλλο παλικάρι που το παρήγγειλε μέσω ebay ότι το ξέχασαν ότι το σύστημα τους έχει χαλάσει κ έπρεπε να μου είχε έρθει αυτοματοποιημένη απόδειξη στο μαιλ μου..Όλα αυτά σε live chat και η αλήθεια είναι ότι είναι ευγενικοί...Τους ζήτησα λοιπόν απόδειξη κ μου έστειλαν ένα χαρτί που δεν γράφει πάνω ούτε επωνυμία εταιρείας ούτε ιμει συσκευής ούτε τίποτα..Τύπωσαν ένα χαρτί από ένα υπολογιστή κ μου το πέταξαν έτσι. Ζήτησα να γραφτεί το ΙΜΕΙ και με το ζόρι το έγραψαν, ούτε πάλι επωνυμία εταιρείας..Έχω παραγγείλει από expansys αρκετές φορές και στέλνουν απόδειξη κανονικά με ιμει πάνω με στοιχεία εταιρείας. Μετά από μια ώρα στο τσατ απόδειξη όπως την ήθελα δεν μου έστειλαν μου έλεγαν μπούρδες, ότι είναι στην αγορά από το 2006 ότι έτσι λειτουργούν πλέον στην Ευρώπη κ απόδειξη είναι τα μαιλ τους!!!!!Λες και το expansys είναι στην Ουγκάντα που στέλνει κανονικά!!!! Αν πάθει κάτι επιμένει αυτός ότι στέλνουν τντ το μαζεύει και το πάνε οι ίδιοι στην lg και στο φτιάχνουν κ το στέλνουν πίσω. Κάποιος πιο έμπειρος στις αγορές από Ευρώπη να μας πει τι γίνεται; Όποιος πάρει από εκεί (469 το πήρα 479 έχει τώρα) πιστεύω ότι θα ήθελε να ξέρει για αυτό κ έγραψα το κείμενο αυτό...

και το δικό σου είχε τελικά Hong Kong Firmware?

Ειχα ενα καλωδιο στο htc one που το συνδεα με την τηλεοραση αλλαδεν δουλευει στο lg. Ξερει κανεις τι καλωδιο υποστηριζει το lg?

Τα lg G2, G Pro & Nexus δεν υποστηρίζουν mhl αλλά slimport.

Μιας και το έψαξα πρόσφατα....:D

Xiaomi Mi5 White 32GB

Ανυπομονησία...

Άστα Jonous. Τελικά νομίζω πως μόνο ο Manos the greek παρέλαβε εντός επτά ημερών το κινητό από Hong Kong.

Εγώ καταχώρισα την παραγγελία στις 24/10, το έστειλε στις 29/10 και.. ακόμα περιμένω.. Κλασσική αποστολή από Hong Kong δηλαδή.

Nov 07, 2013 09:15am Handover to Airline

Nov 06, 2013 11:19pm Acknowledged at Transit Centre

Nov 06, 2013 10:17pm Processing at Air Transit Center

Nov 06, 2013 11:55am Processing at Sorting Centre

Oct 30, 2013 05:01pm 操作完成 HONG KONG - HONG KONG

Oct 30, 2013 04:57pm 货物到达作业中心 HONG KONG - HONG KONG

Oct 29, 2013 09:43am 货物电子信息已经收到

Φάγαμε φόλα αν το πάρουμε στο τέλος της άλλης βδομάδας τυχεροί θα είμαστε. Από τον ίδιο Seller & εγώ.

Με ίδια ημερομηνία καταχώρισης (Sale date: 10/24/13). Ο Seller είπε και καλά ότι τέλος αυτής της βδομάδας θα παραλάβω σε ερώτηση που τον έκανα χθες.

Τρίχες...

Το μόνο που μας μένει τώρα είναι να έρθει και ένα κουστούμι τελωνείο και τπτ άλλο δεν θέλουμε μετά την καθυστέρηση:X

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

daospi και το δικό σου είχε τελικά Hong Kong Firmware?

Παρασύρθημεν κύριοι από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό υμών!

Nαι, άμα δε μου επιστρέψει ένα καλό ποσό πίσω, θα φάει negative, θα το γυρίσω πίσω και θα ζητήσω refund από ebay.

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.