Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ποιο έμπειρους απευθύνεται το ερώτημα... Όταν με το καλό έρθει η lollipop πριν την εγκατάσταση προτείνεται να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; κ αν ναι γιατί;;;
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε μου τα είπες όλα....value for money ...! με 250€ 16gb & 300€ 32gb τέτοιο τηλέφωνο δεν βρίσκεις, internet, viber, skype, evernote, μουσική τρέχει απροβλημάτιστα, & απο camera έχει απο της καλύτερες με μερικά tips που μπορείς να κάνεις..! άσε που θα ξεχνάς να το φορτίζεις,(3000mah) χτύπα το κατά την γνώμη μου λευκό...!!!!;)

Διάβασε ΕΔΩ ότι άλλο θες να μάθεις για το G2

εγω σκέφτομαι να παρω άλλο ένα για καβαντζα!

Σε ποιο έμπειρους απευθύνεται το ερώτημα... Όταν με το καλό έρθει η lollipop πριν την εγκατάσταση προτείνεται να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; κ αν ναι γιατί;;;

Πάντα σε major αλλαγές όπως είναι η αλλαγή έκδοσης του android προτείνεται αυτό! Γενικώς καλό κάνει και σίγουρα θα είσαι σίγουρος για το αν πάει κάτι στραβά όπως το να έχεις FCs και λοιπά τέτοια ότι δεν φταίει κάποιο conflict λόγω του μεγάλου update. Εγώ προσωπικά είμαι υπερ του διπλού factory reset. Ένα πριν και ένα μετά την εγκατάσταση. Και είμαι υπερ ακόμα και αν μιλάμε για ίδια έκδοση αλλά μεγάλο update.

Μια καθαρή εγκατάσταση κάνει πάντα καλό. Παντού ισχύει αυτό! Εγώ ας πούμε σε custom roms πάντα κάνω clean και όχι dirty. Το έχω και στην υπογραφή μου. Δεν αλλάζει κάτι για τις στοκ ρομ.

Google Pixel 9 Pro XL

Εγώ πάλι δεν έχω κάνει ποτέ factory reset λόγω βαρεμάρας καθαρά, αλλά Συμφωνώ και είναι λογικό ότι μια εργοστασιακή επαναφορά καθαρίζει την συσκευή από σκουπίδια και μετά απλά πετάει ακόμα και χωρίς αναβαθμιση.

Θα πάρει επίσημα Lollipop έτσι;

Nαι φιλε απο Ιανουαριο...

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Εχει συμβει σε καποιες οθονες και θελει αλλαγη στο σερβις. Εγω εχω δυο κιτρινιλες.

Θυμασαι μηπως αν ζοριζες το κινιτο και ανεβασε πολυ θερμοκρασια;

Κοιτα εχθες που το εβαλα στη φορτηση κατεβαζα το ναβιγκον και χαζευα και στο φορουμ.Οποτε ανεβασε θερμοκρασια.την ωρα εκεινη την προσεξα στην οθονη την κιτρινιλα.ειναι παντως πολυ ισχνή αλλα υπαρχει.Φανταζομαι οτι αν το αφησω ετσι θα γινει πιο εντονη σωστα?

Καλησπερα, νέος κάτοχος κι εγώ του φημισμένου g2. Πρώτες εντυπώσεις ανάμικτες θα έλεγα. Κάνοντας μία μίνι σύγκριση με το Ζ θα έλεγα πως περίμενα μεγάλες διαφορές, πράγμα που δεν διαπιστώνω αρχικά θα έλεγα. Η sony τελικα εχει κανει εξαιρετικη δουλεια με την 4.4.4. Εχω την εντυπωση πως ειναι λιγακι πιο smooth το Ζ.Είχα πάρει μια πρώτη εικόνα με το άλλο διάσημο samsung s4, φίλου κολλητού που δεν με εντυπωσίασε όσο περίμενα τουλάχιστον σε θέμα οθόνης.Ίσως να ήμουν από τους τυχερούς με την οθόνη της sharp στο Ζ,δεν ξέρω τι να πω στα μάτια μου τουλάχιστον η οθόνη του παρεξηγημενου Ζ είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή!Κατά τα άλλα όλα είναι Οκ δίχως το παραμικρό πρόβλημα από αυτά που έχουν αναφερθεί παλιότερα, η συσκευή είναι ολόφρεσκη 410 και είναι Γερμανικη έκδοση unbranded και φέρει την 4.4.2 kit kat. Ενώ ήταν να δώσω το Ζ σε άλλον φιλο,σκέφτομαι να πασαρω τελικά το g2 στην γυναίκα και να κρατήσω το Ζ ,δίνοντας τελικά το xperia L που έχει. Παραδόξως ο snapdragon 800 στο samsung tab Pro 8.4 που έχω επίσης με οθόνη wqhd πιστεύω ότι αναπνέει ακόμα καλύτερα ,όλα γίνονται ακαριαία, αστραπιαια, όχι ότι στο g2 δεν συμβαίνει το ίδιο, η αίσθηση όμως στο ταμπλετ είναι μοναδική! :confused:

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να συμπληρώσω επίσης πως ενώ περιμενα πιο "πλαστικη" υφή και συνολική παρουσία του g2 ,μου άρεσε πάρα πολύ και δείχνει πολύ ποιοτική συσκευή με πολύ καλή συναρμόλογηση, δηλαδή εκεί που περίμενα να απογοητευτώ, εντυπωσιαστηκα κι εκεί που περίμενα την οθοναρα και τις απόλυτες επιδόσεις, απλά έμεινα ευχαριστημενος :)

Konakis.

Εγώ πάντως που το έχω συγκρίνει με ζ κολλητου μου, μου φάνηκε αισθητά πιο αργό,σε σημείο που όταν πήγα να παίξω real racing 3, μέχρι να το φορτώσει, νομιζα ότι κόλλησε. Επίσης η οθόνη του είναι με διαφορά η χειρότερη 1080p που έχω δει ποτέ. Δεν λέω ότι ντε και καλά έτσι είναι τα πράγματα, αυτή είναι μόνο η άποψη μου.

Εγώ πάντως που το έχω συγκρίνει με ζ κολλητου μου, μου φάνηκε αισθητά πιο αργό,σε σημείο που όταν πήγα να παίξω real racing 3, μέχρι να το φορτώσει, νομιζα ότι κόλλησε. Επίσης η οθόνη του είναι με διαφορά η χειρότερη 1080p που έχω δει ποτέ. Δεν λέω ότι ντε και καλά έτσι είναι τα πράγματα, αυτή είναι μόνο η άποψη μου.

Δεν καταλαβαίνω ποιό θεωρείς καλύτερο... Το Ζ η το γ2....;

Πάντως παιδιά αυτό που λέγαν μερικοί ότι με την 20Η έχουμε καλύτερο σήμα αυτό είναι μύθος, κολοκυθια δηλαδή, σε σημείο που ήμουν στο όριο πάλι έτσι είναι, τεσπα, δε νομίζω να συμβαίνει μόνο στο δικό μου

Εννοείται πως το g2 είναι πιο γρήγορο ...δεν συγκρίνεται ο 800 με τον S4 ...απλά το αισθητά χαμηλότερων επιδόσεων Ζ με την 4.4.4 έχει τρομερή βελτίωση σε όλους τους τομείς που έπασχε ...μπαταρία ,smooth κίνηση κύληση και μετάβαση ...έχω χαζέψει τα έχω τέρμα 100 % φωτεινότητα διπλα διπλα και το Ζ είναι ελαφρώς πιο φωτεινό σε ευθεία γωνία μιλάμε ...φώναξα και την γυναίκα μου για μάρτυρα-επαλήθευση των ματιών μου!!! ...όσον αφορά το 3g στην περιοχή μου το πάει σφαίρα το lg ....παιχνίδια επείδή έχει μάθει το μάτι με το tablet στην wqhd οθόνη, δεν παίζω στα κινητά

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως παιδιά αυτό που λέγαν μερικοί ότι με την 20Η έχουμε καλύτερο σήμα αυτό είναι μύθος, κολοκυθια δηλαδή, σε σημείο που ήμουν στο όριο πάλι έτσι είναι, τεσπα, δε νομίζω να συμβαίνει μόνο στο δικό μου

θεωρώ πως έχει κρυστάλλινο δυνατό ήχο το g2 σε σχέση με το Ζ και μάλιστα στο κενό,όταν δεν μιλούν οι συνομιλητές ακούς και κάποια παράσιτα ελαφρυά στο βάθος... Vodafone- Wind η κλήση ,ενώ από το lg σε σταθερό δεν άκουγα κάτι , όμως δεν ήταν το ίδιο κρυστάλλινη οπως μεταξύ των κινητών,λογικά η συσκευή στο σταθερό θα ήταν ψιλο μάπα ...το περνάω κόσκινο και καταγράφω τα πλην και τα συν μεταξύ Ζ & g2

Konakis.

καλησπερα εχω ενα lg g2 d802 alla to modem o αριθμος του μου βγαζει

οτι ειναι t-mobile αμερικης Baseband-Version: M8974A-AAAANAZM-1.0.190084 που ειναι αν δεν κανω λαθος το 801

γινετε αυτο?η κατι δεν εχω κανει σωστα στα φλασαρισματα?

τωρα εχω πανω cloudy g3 2.1

οτι ειναι t-mobile αμερικης Baseband-Version: M8974A-AAAANAZM-1.0.190084 που ειναι αν δεν κανω λαθος το 801

Μια χαρα εισαι........

Το ιδιο νουμερο μου βγαζει και μενα, σε cloudyG3 2.0 και περασμενο το νεο baseband 20H!

Καλησπέρα σε όλους. Έχω αγοράσει εδώ και καιρό αυτό το media player http://www.ebay.com/itm/281430655876?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT αλλά το χειριστήριό του μου κάνει νερά τελευταία. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό του κινητού για να μπορέσω να το δουλέψω; Το έχει δοκιμάσει κάποιος που έχει το media player;

ολα τα 20Η αυτο πρεπει να εχουν (μαλλον)

Καλησπέρα σε όλους. Έχω αγοράσει εδώ και καιρό αυτό το media player http://www.ebay.com/itm/281430655876?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT αλλά το χειριστήριό του μου κάνει νερά τελευταία. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό του κινητού για να μπορέσω να το δουλέψω; Το έχει δοκιμάσει κάποιος που έχει το media player;

Δοκίμασε το :blink:

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Μια χαρα εισαι........

Το ιδιο νουμερο μου βγαζει και μενα, σε cloudyG3 2.0 και περασμενο το νεο baseband 20H!

ολα τα 20Η αυτο πρεπει να εχουν (μαλλον)

Το ιδιο εχω κι εγω που δεν εχω βαλει το 20h baseband και ειμαι και με MIUI.

Δε νομιζω οτι υπαρχει κανενας με κατι διαφορετικο.

Κοιτα εχθες που το εβαλα στη φορτηση κατεβαζα το ναβιγκον και χαζευα και στο φορουμ.Οποτε ανεβασε θερμοκρασια.την ωρα εκεινη την προσεξα στην οθονη την κιτρινιλα.ειναι παντως πολυ ισχνή αλλα υπαρχει.Φανταζομαι οτι αν το αφησω ετσι θα γινει πιο εντονη σωστα?

Ωχ! Να τα, να τα...

Δυστυχως φιλε θα σου μεγαλωσει και θα αρχισει να μοβίζει στο κεντρο.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε την οθόνη του g2 (για μένα είναι ίσως η καλύτερη ips) με την ξεβαμενη του Ζ...? Να πούμε οτι οι superamoled είναι πολύ καλύτερες απο του g2 το καταλαβαίνω. Οι χειρότερες full hd οθόνες σε βάθος χρώματος και γωνία θέασης είναι για μένα του Xperia Z και του Nexus 5.

Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε την οθόνη του g2 (για μένα είναι ίσως η καλύτερη ips) με την ξεβαμενη του Ζ...? Να πούμε οτι οι superamoled είναι πολύ καλύτερες απο του g2 το καταλαβαίνω. Οι χειρότερες full hd οθόνες σε βάθος χρώματος και γωνία θέασης είναι για μένα του Xperia Z και του Nexus 5.

Κι εγώ αυτήν ακριβώς την απορία είχα όταν διάβαζα τα προηγούμενα posts. Πριν απο έναν χρόνο που έψαχνα και σύγκρινα τα περισσότερα (αν οχι όλα) smartphones που κυκλοφορούσαν τότε για να αποφασίσω ποιο θα αγοράσω, παρατήρησα πως το Z είχε την χειρότερη ποιότητα χρωμάτων απο όλα τα υπόλοιπα. Ήταν πιο "ξεβαμμένα"/"ξεθωριασμένα". Η διαφορά μάλιστα ήταν τόσο εμφανής που δεν χρειάζονταν καν να το δείς στα χέρια σου. Μέχρι και απο τα βίντεο στο youtube φαίνεται (το είδα φυσικά και απο κοντά για να είμαι σίγουρος).

Ο μόνος τομέας που ίσως είναι καλύτερη η οθόνη του Ζ είναι η ποιότητα κατασκευής, μιας και οι αναφορές για "κιτρινίλες" στις οθόνες του G2 πληθαίνουν.

Edited by Stratos86

Παιδιά κι εγώ μαζί σας είμαι, θα με κάνετε να τα φωτογραφήσω :rolleyes: για να το δείτε και εσείς. Απλά στο νήμα για το Ζ είχα διαβάσει παλιά ότι υπηρχαν δύο προμηθευτές οθονών με έντονες διαφορές μεταξύ τους και στα χρώματα και στις γωνίες θέασης .Μπορεί να ήμουν τυχερός δεν λέω....Πάντως είναι πολύ πιο γρήγορο και παραμετρεποιησημο και μαμισιο σε σχέση με το Ζ.Εξαιρετική συσκευουλα με καλή μπαταρία
Konakis.

καλησπερα παιδες,,ειμαι σε αναμονη να μου στειλουν το Imei της συσκευης που εχω παραγγειλει για το αδερφακι μουυ, για να δω παρτιδα και χωρα που προοριζοταν,,αλλα δεν θυμαμαι την σελιδα που πηγαινουμε και ριχνουμε το νουμερακι και μας λεει τισ λεπτομερειες της συσκευης,,μπορει καποιος να το ποσταρει αν το θυμαται??ευχαριστω

ΥΓ:για μενα αυτη ειναι πλεον η ποιο σωστη κινηση πριν παραγειλεις μια συσκευη να τους ρωτησεις και να σου στειλουν απαντησεις για την συσκευη πριν την παραγγελια!!