Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξέρω ότι είναι εύκολο το customizing αλλά δεν μπαίνω πλέον σε αυτη την λογική.

Πάνε οι εποχές που κάνοντας σκοπιά Πυλη άλλαζα με mobile Odin ρομς και Κερνελς μπας και περάσει η ώρα χά χά χά...

Τώρα θέλω out the box performance.

Με τόσα specs θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο στην εποχή μας αλλα anyway.

Μάλλον πρέπει να πάω σε κάποιο plaisio/public να ασχοληθώ λίγο μαζί του...

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε μου, να είσαι καλά!

Μπαινω, να φανταστεις (off topic), και διαβαζω τα νήματα του Note 4 και καθε λιγο αναφερονται "θεματα" για lag, μη αξιοπρεπες multitasking, υπερθερμανση κτλ σε μια συσκευη με κορυφαια spec's που θεωρειται (και οχι τοσο αδικα.....top) και στοιχιζει αυτη τη στιγμη....ενα μισθό!!

Αρα ολα ειναι σχετικά!!

Σιγουρα το καλυτερο ειναι να το δεις απο κοντα (αν και δε θεωρω πολυ αντιπροσωπευτικο δειγμα τις συσκευες στα καταστηματα αυτα).

Τελος θεωρω το volue for money αυτη τη στιγμη του G2 ειναι ενα μεγαλο συν;)

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπαινω, να φανταστεις (off topic), και διαβαζω τα νήματα του Note 4 και καθε λιγο αναφερονται "θεματα" για lag, μη αξιοπρεπες multitasking, υπερθερμανση κτλ σε μια συσκευη με κορυφαια spec's που θεωρειται (και οχι τοσο αδικα.....top) και στοιχιζει αυτη τη στιγμη....ενα μισθό!!

Αρα ολα ειναι σχετικά!!

Σιγουρα το καλυτερο ειναι να το δεις απο κοντα (αν και δε θεωρω πολυ αντιπροσωπευτικο δειγμα τις συσκευες στα καταστηματα αυτα).

Κινητο για χρηση με το ενα χερι ,ειναι μεγεθος του g2 το οριο,απο εκει και πανω ξεφευγει η δουλεια.το Ν4 απλα εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το δικο μας απλα σε υψηλοτερες συχνοτητες χρονισμενο,καθως και τα pixels ειναι πολλα πλεον στην qhd

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Βρίσκω το 16gb στα 250€ πλεον στο σκρουτζ, τι λέτε αξίζει η αγορά του;

Βασικά, συγκλίνω προς nexus 5 μόνο και μόνο για την ταχύτητα και το smoothness που έχει. Σε αυτά τα δύο, το g2 πως τα πάει, παρουσιάζει κάποιο lag π.χ στην κιτ κατ;:rolleyes::rolleyes:

Με 290 ευρώ παίρνεις το 32gb .... αξίζει την διαφορά

με 250 ειναι μια χαρα το g2 16 gb!!!δεν χρειαζεται να δωσεις 300 για να παρεις το 32 gb!εκει πας για το g3 χωρις δευτερη σκεψη!!ουτε nexus κτλπ...
I Want To Believe

Κινητο για χρηση με το ενα χερι ,ειναι μεγεθος του g2 το οριο,απο εκει και πανω ξεφευγει η δουλεια.το Ν4 απλα εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το δικο μας απλα σε υψηλοτερες συχνοτητες χρονισμενο,καθως και τα pixels ειναι πολλα πλεον στην qhd

Στο μέγεθος συμφωνώ, θεωρώ ότι είναι στο όριο χωρίς να το ξεπερνάει. Σχετικα με τον επεξεργαστή, δεν είναι ίδιος με του g2 (snap 800 δηλαδή) καθώς είναι ο νέος snap 805. Νομίζω ότι το μπερδεύεις με τον snap 801 που φοράει το s5 και που ουσιαστικά είναι ίδιος με τον 800αρι σε λίγο υψηλότερη συχνότητα.

Αρα ολα ειναι σχετικά!!

Vfm ψάχνω σίγουρα καθώς είμαι της γνώμης ότι δεν συμφέρει αυτή την περίοδο η αγορά τοπ συσκευής. Θα το δω φίλε μου, θα το δουλέψω και εύχομαι να κατάληξω κάπου επιτέλους.

Με 290 ευρώ παίρνεις το 32gb .... αξίζει την διαφορά

Δεν έχω πολύ media περιεχόμενο, κυρίως έγγραφα.

Usb otg δεν υποστηρίζει;

με 250 ειναι μια χαρα το g2 16 gb!!!δεν χρειαζεται να δωσεις 300 για να παρεις το 32 gb!εκει πας για το g3 χωρις δευτερη σκεψη!!ουτε nexus κτλπ...

Αν πήγαινα σε G3 θα διάλεγα την 32gb έκδοση που έχει και 3gb ram.

Για την ώρα δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω πάνω απο 280-300 ευρώ.

Thanks παίδες.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Usb otg δεν υποστηρίζει;

Υποστηριζει κανονικα!!

Εγω στο galaxy s2 που ειχα 16gb εσωτερικη + 16gb micro SD....... στο G2 πηγα κατευθειαν στην 32αρα εκδοση!!

Υποστηριζει κανονικα!!

Εγω στο galaxy s2 που ειχα 16gb εσωτερικη + 16gb micro SD....... στο G2 πηγα κατευθειαν στην 32αρα εκδοση!!

Εμένα νομίζω ότι μου φτάνουν τα 16gb.

Βαςικα καμία 200φωτογραφιες, 100mp3 και 3gb έγγραφα. Επίσης έχω και στο Dropbox 50gb συν και usb on the go και καλύπτομαι στην ανάγκη.

Δεν αξίζει να πάω στο 32αρι...

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

Απλα εχω ακουσει θεματα με τη ποιοτητα κλησεων στο g3, ειναι χαμηλη λεει. Παιδια εγω περιμενω απο τεταρτη που παρηγγειλα το G2 τη 32αρα εκδοση.... νισαφι πια... βαρεθηκα να περιμενω το καταστημα...:happy:

Edited by jim19

Στο μέγεθος συμφωνώ, θεωρώ ότι είναι στο όριο χωρίς να το ξεπερνάει. Σχετικα με τον επεξεργαστή, δεν είναι ίδιος με του g2 (snap 800 δηλαδή) καθώς είναι ο νέος snap 805. Νομίζω ότι το μπερδεύεις με τον snap 801 που φοράει το s5 και που ουσιαστικά είναι ίδιος με τον 800αρι σε λίγο υψηλότερη συχνότητα.

Vfm ψάχνω σίγουρα καθώς είμαι της γνώμης ότι δεν συμφέρει αυτή την περίοδο η αγορά τοπ συσκευής. Θα το δω φίλε μου, θα το δουλέψω και εύχομαι να κατάληξω κάπου επιτέλους.

Usb otg δεν υποστηρίζει;

Thanks παίδες.

Νεος ο 810 θα ειναι,ολοι οι προηγουμενοι ιδιοι ειναι

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Usb otg δεν υποστηρίζει;

Thanks παίδες.

θα σου ελεγα τοτε να δεις και το samsung galaxy s4 I9506 LTE-A

I Want To Believe

Μόνο και μόνο για αυτονομία τρώει Χ για μένα.... Τεράστιο μείον. Τουλάχιστον 2,5 φορές πάνω η μπαταρία του G2

Καθώς και το knox αν δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση σε αυτό το θέμα.

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

Δεν θα προτιμούσα samsung πάλι, δεν μου αρέσουν τα lag.

Μόνο και μόνο για αυτονομία τρώει Χ για μένα.... Τεράστιο μείον. Τουλάχιστον 2,5 φορές πάνω η μπαταρία του G2

Καθώς και το knox αν δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση σε αυτό το θέμα.

Είναι αυτή η μεγάλη αυτονομία του τελικά που το χαρακτηρίζει...δεν μου φεύγει το g2 απο το μυαλό...

Ηρακλής!

Είναι αυτή η μεγάλη αυτονομία του τελικά που το χαρακτηρίζει...δεν μου φεύγει το g2 απο το μυαλό...

Όταν φτάνεις τους χρόνους των Note και μερικές φορές τους ξεπερνάει κιόλας σε ένα κινητό πολύ πιο εύχρηστο τότε καταλαβαίνεις ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι μία κατηγορία μόνο του.

Google Pixel 6 Pro

Όταν φτάνεις τους χρόνους των Note και μερικές φορές τους ξεπερνάει κιόλας σε ένα κινητό πολύ πιο εύχρηστο τότε καταλαβαίνεις ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι μία κατηγορία μόνο του.

Όλα καλά ακούγονται για την συγκεκριμένη συσκευή, κανένα καραμπινάτο αρνητικό που σας πειράζει έχει;

Ηρακλής!

Όλα καλά ακούγονται για την συγκεκριμένη συσκευή, κανένα καραμπινάτο αρνητικό που σας πειράζει έχει;

Ναι. Δεν έχει AMOLED. :lol::lol::lol:

Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα για μένα αρνητικό. Όλα θετικά.

Google Pixel 6 Pro

Σε τι τα συγκρίνεις? Τα θετικά και αρνητικά για κάθε ένα είναι γνωστά

Google Pixel 6 Pro

Αν ξεπεράσουμε το "ψυχολογικό" θέμα της αποσπώμενης μπαταρίας και της απουσίας θύρας sd, που το πρώτο ουσιαστικά είναι αδιάφορο αφού ουδέποτε άλλαξα μπαταρία σε κινητό, ενώ το δεύτερο λύνεται με την αγορά της έκδοσης 32, θα έλεγα πως το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι πως γεμίζει δακτυλιές τραγικά εύκολα το πίσω κάλυμμα. Απο τον καιρό που είχα το LG Chocolate χρησιμοποιούν αυτό το υλικό. :lol:

Αν ξεπεράσουμε το "ψυχολογικό" θέμα της αποσπώμενης μπαταρίας και της απουσίας θύρας sd, που το πρώτο ουσιαστικά είναι αδιάφορο αφού ουδέποτε άλλαξα μπαταρία σε κινητό, ενώ το δεύτερο λύνεται

Με την αγορά usb OTG ;):cool:

Σιγά μη δώσω 50 ευρώ γιά 16 Gb παραπάνω :mad:

Ναι. Δεν έχει AMOLED. :lol::lol::lol:

Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα για μένα αρνητικό. Όλα θετικά.

Αν ξεπεράσουμε το "ψυχολογικό" θέμα της αποσπώμενης μπαταρίας και της απουσίας θύρας sd, που το πρώτο ουσιαστικά είναι αδιάφορο αφού ουδέποτε άλλαξα μπαταρία σε κινητό, ενώ το δεύτερο λύνεται με την αγορά της έκδοσης 32, θα έλεγα πως το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι πως γεμίζει δακτυλιές τραγικά εύκολα το πίσω κάλυμμα. Απο τον καιρό που είχα το LG Chocolate χρησιμοποιούν αυτό το υλικό. :lol:

Πέραν τούτων, έχει κάποιο πρόβλημα ας πούμε με το gps, multitasking, ή κάτι άλλο σχετικό με την συμπεριφορά της συσκευής; :)

Ηρακλής!

Πέραν τούτων, έχει κάποιο πρόβλημα ας πούμε με το gps, multitasking, ή κάτι άλλο σχετικό με την συμπεριφορά της συσκευής; :)

Έχει τεράστια προβλήματα, αλλά έχουμε συνομωτήσει όλοι να σου τα κρύψουμε :)

Στην ίδια ερώτηση απαντάμε, ξαναρωτώντας δεν θα πάρεις άλλη απάντηση...

Φιλε ειναι το καλυτερο vfm smartphone για αγορα απο Ελλαδα. Τα αρνητικα και τα θετικα τα ξερεις.

Για μενα το χειροτερο ειναι που δεν παιρνει microSD card. Αν εισαι ok με αυτο τοτε βουρ!

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει τεράστια προβλήματα, αλλά έχουμε συνομωτήσει όλοι να σου τα κρύψουμε :)

Στην ίδια ερώτηση απαντάμε, ξαναρωτώντας δεν θα πάρεις άλλη απάντηση...

Ρωτάω όχι για να σας πρήξω αλλά επειδή θυμάμαι ότι παλαιότερα εδώ στο νήμα διάβαζα κάποια θέματα που παρουσιάζει η συσκευή με το gps συγκεκριμένα, δεν θυμάμαι ακριβώς, για αυτό ρώτησα αλλά απο ότι φαίνεται έχουν διορθωθεί ή δεν το είχαν όλοι οι χρήστες.

Σόρυ για την επιμονή μου, σας ευχαριστώ όλους και αυτές τις ημέρες θα προβώ στην αγορά του.

Και πάλι thanks :)

Ηρακλής!

Είπαμε... την απουσίας θύρας sd που με την αγορά usb OTG λύνεται, εγώ έχω πάρει μια 64αρα και δεν γεμίζει με τίποτα λέμε....!

θα έλεγα πως το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι πως γεμίζει δακτυλιές τραγικά εύκολα το πίσω κάλυμμα. Απο τον καιρό που είχα το LG Chocolate χρησιμοποιούν αυτό το υλικό. :lol:

Έχω την λευκή συσκευή,;) που κάτι τέτοιο δεν φαίνεται με τίποτα, δεν ξέρω για της μαύρες....!!!

Ρωτάω όχι για να σας πρήξω αλλά επειδή θυμάμαι ότι παλαιότερα εδώ στο νήμα διάβαζα κάποια θέματα που παρουσιάζει η συσκευή με το gps συγκεκριμένα, δεν θυμάμαι ακριβώς, για αυτό ρώτησα αλλά απο ότι φαίνεται έχουν διορθωθεί ή δεν το είχαν όλοι οι χρήστες. αγορά του.

Και πάλι thanks :)

Το θέμα με το gps πράγματι υπήρχε μέχρι την έκδοση 400-402 περίπου, σήμερα αν πάρεις την συσκευή θα πάρεις πάνω από 409 παρτίδα αρα χωρείς κανένα θέμα....!!!! το 4 είναι η χρονολογία (14) και το 09 ο μήνας παραγωγής, Σεπτέμβριος;)

τώρα ....... το πάρεις, δεν το πάρεις είναι δικό σου θέμα. Πήγαινε σε ένα κατάστημα (μην ακούσεις τον πολίτη) και παρτο στα χέρια, μαζί με άλλες συσκευές, και θα καταλάβεις πολλά....!!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Εμένα σήμερα αποφάσισε πως δεν θέλει να δεχτεί καμία κάρτα σιμ. Περιμένω SMS για να το δώσω σε κατάστημα ΕΛΤΑ.

Έγινε αλλαγή motherboard εντός εγγύησης τελικά!