hraklhs57 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Ναι. Δεν έχει AMOLED. :lol::lol::lol: Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα για μένα αρνητικό. Όλα θετικά. Αν ξεπεράσουμε το "ψυχολογικό" θέμα της αποσπώμενης μπαταρίας και της απουσίας θύρας sd, που το πρώτο ουσιαστικά είναι αδιάφορο αφού ουδέποτε άλλαξα μπαταρία σε κινητό, ενώ το δεύτερο λύνεται με την αγορά της έκδοσης 32, θα έλεγα πως το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι πως γεμίζει δακτυλιές τραγικά εύκολα το πίσω κάλυμμα. Απο τον καιρό που είχα το LG Chocolate χρησιμοποιούν αυτό το υλικό. :lol: Πέραν τούτων, έχει κάποιο πρόβλημα ας πούμε με το gps, multitasking, ή κάτι άλλο σχετικό με την συμπεριφορά της συσκευής; :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Πέραν τούτων, έχει κάποιο πρόβλημα ας πούμε με το gps, multitasking, ή κάτι άλλο σχετικό με την συμπεριφορά της συσκευής; :) Έχει τεράστια προβλήματα, αλλά έχουμε συνομωτήσει όλοι να σου τα κρύψουμε :) Στην ίδια ερώτηση απαντάμε, ξαναρωτώντας δεν θα πάρεις άλλη απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Φιλε ειναι το καλυτερο vfm smartphone για αγορα απο Ελλαδα. Τα αρνητικα και τα θετικα τα ξερεις. Για μενα το χειροτερο ειναι που δεν παιρνει microSD card. Αν εισαι ok με αυτο τοτε βουρ! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Έχει τεράστια προβλήματα, αλλά έχουμε συνομωτήσει όλοι να σου τα κρύψουμε :) Στην ίδια ερώτηση απαντάμε, ξαναρωτώντας δεν θα πάρεις άλλη απάντηση... Ρωτάω όχι για να σας πρήξω αλλά επειδή θυμάμαι ότι παλαιότερα εδώ στο νήμα διάβαζα κάποια θέματα που παρουσιάζει η συσκευή με το gps συγκεκριμένα, δεν θυμάμαι ακριβώς, για αυτό ρώτησα αλλά απο ότι φαίνεται έχουν διορθωθεί ή δεν το είχαν όλοι οι χρήστες. Σόρυ για την επιμονή μου, σας ευχαριστώ όλους και αυτές τις ημέρες θα προβώ στην αγορά του. Και πάλι thanks :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Όλα καλά ακούγονται για την συγκεκριμένη συσκευή, κανένα καραμπινάτο αρνητικό που σας πειράζει έχει; Είπαμε... την απουσίας θύρας sd που με την αγορά usb OTG λύνεται, εγώ έχω πάρει μια 64αρα και δεν γεμίζει με τίποτα λέμε....! θα έλεγα πως το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι πως γεμίζει δακτυλιές τραγικά εύκολα το πίσω κάλυμμα. Απο τον καιρό που είχα το LG Chocolate χρησιμοποιούν αυτό το υλικό. :lol: Έχω την λευκή συσκευή,;) που κάτι τέτοιο δεν φαίνεται με τίποτα, δεν ξέρω για της μαύρες....!!! Ρωτάω όχι για να σας πρήξω αλλά επειδή θυμάμαι ότι παλαιότερα εδώ στο νήμα διάβαζα κάποια θέματα που παρουσιάζει η συσκευή με το gps συγκεκριμένα, δεν θυμάμαι ακριβώς, για αυτό ρώτησα αλλά απο ότι φαίνεται έχουν διορθωθεί ή δεν το είχαν όλοι οι χρήστες. αγορά του. Και πάλι thanks :) Το θέμα με το gps πράγματι υπήρχε μέχρι την έκδοση 400-402 περίπου, σήμερα αν πάρεις την συσκευή θα πάρεις πάνω από 409 παρτίδα αρα χωρείς κανένα θέμα....!!!! το 4 είναι η χρονολογία (14) και το 09 ο μήνας παραγωγής, Σεπτέμβριος;) τώρα ....... το πάρεις, δεν το πάρεις είναι δικό σου θέμα. Πήγαινε σε ένα κατάστημα (μην ακούσεις τον πολίτη) και παρτο στα χέρια, μαζί με άλλες συσκευές, και θα καταλάβεις πολλά....!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Εμένα σήμερα αποφάσισε πως δεν θέλει να δεχτεί καμία κάρτα σιμ. Περιμένω SMS για να το δώσω σε κατάστημα ΕΛΤΑ. Έγινε αλλαγή motherboard εντός εγγύησης τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Ρε παιδιά μια ερώτηση, το ράδιο σας δουλεύει κανονικά; και πιάνετε σταθμούς; και εμένα δεν πιάνει τίποτα και ακούω μόνο παράσιτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Ρε παιδιά μια ερώτηση, το ράδιο σας δουλεύει κανονικά; και πιάνετε σταθμούς; και εμένα δεν πιάνει τίποτα και ακούω μόνο παράσιτα Τί Rom έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Ρε παιδιά μια ερώτηση, το ράδιο σας δουλεύει κανονικά; και πιάνετε σταθμούς; και εμένα δεν πιάνει τίποτα και ακούω μόνο παράσιτα Μια χαρα και καθαρα.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Στοκ είναι δεν το πείραξα καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Στοκ είναι δεν το πείραξα καθόλου Τα ακουστικά σου είναι καλά συνδεδεμένα? Σταθμούς έχεις αποθηκευμένους, η σκανάρεις όλες τις συχνότητες και δε σταματάει πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Στοκ είναι δεν το πείραξα καθόλου Ποτέ το αγόρασες; Δούλεψε καθόλου ή από την αρχή έχει προβλήματα; Με τα ακουστικά είσαι εντάξει, δουλεύουν; γιατί ως γνωστό είναι η κεραία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Εδω και λιγο καιρο εχει ξεκινησει και λαγκαρει συχνα, η οθονη κανει οτι γουσταρει το εχω παει 2 φορες στην lg δεν μου εχουν βρει τιποτα, εχετε να προτεινετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Τα ακουστικά δουλεύουν κανονικά αφού ακούω μουσική αλλά στο ράδιο δεν πιάνει τίποτα σκάναρει και δεν σταματάει Πουθενά, ακόμα και εάν το πάω σε καλό σταθμό που ξέρω ότι έχει δυνατό σήμα πάλι δεν πιάνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Τα ακουστικά δουλεύουν κανονικά αφού ακούω μουσική αλλά στο ράδιο δεν πιάνει τίποτα σκάναρει και δεν σταματάει Πουθενά, ακόμα και εάν το πάω σε καλό σταθμό που ξέρω ότι έχει δυνατό σήμα πάλι δεν πιάνει τίποτα Φαντάζομαι το έχεις στα FM....!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Το έχω ναι το Σκέφτηκα κι το τσέκαρα αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Ποτέ το αγόρασες; Δούλεψε καθόλου ή από την αρχή έχει προβλήματα; Πες μας και τις πρώτες..... Αν και σε βλέπω για service.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Πρώτες? ?τι εννοείς δεν το κατάλαβα φίλε μυ. Σέρβις δεν το στέλνω γι'αυτό. δεν θα μπω στην διαδικασία.απλά θέλω να δω μήπως είναι γενικότερο το πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ίδιο ακριβός θέμα είχα και με το σ3 που ειχα..περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Πρώτες? ?τι εννοείς δεν το κατάλαβα φίλε μυ. Σέρβις δεν το στέλνω γι'αυτό. δεν θα μπω στην διαδικασία.απλά θέλω να δω μήπως είναι γενικότερο το πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ίδιο ακριβός θέμα είχα και με το σ3 που ειχα..περίεργο Οπα! Ειχες το ιδιο και με αλλο κινητο; Μηπως χρησιμοποιεις τα ιδια ελατωματικα ακουστικα; Edited December 10, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδια η θήκη QuickWindow για προστασια της συσκευης ποσο κοστιζει τωρα; να κοιταξω ebay για καλυτερη τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Παιδια η θήκη QuickWindow για προστασια της συσκευης ποσο κοστιζει τωρα; να κοιταξω ebay για καλυτερη τιμη; ☆☆☆☆☆Συγνωμη. Ας διαγραφει.☆☆☆☆☆ Edited December 10, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Όχι χρησιμοποιώ διαφορετικά ακουστικά αλλά όπως και να έχει δουλεύουν κανονικά δεν είναι ελαττωματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Πήγαινε από τις εφαρμογές στο ραδιόφωνο και κάνε εκκαθάριση δεδομένων και προσωρινής μνήμης, εμένα έτσι μου έστρωσε μια φορά που είχα αντίστοιχο πρόβλημα με το ραδιόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Πήγαινε από τις εφαρμογές στο ραδιόφωνο και κάνε εκκαθάριση δεδομένων και προσωρινής μνήμης, εμένα έτσι μου έστρωσε μια φορά που είχα αντίστοιχο πρόβλημα με το ραδιόφωνο. Θα κάνω τώρα μια δοκιμή όπως είπες ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπαα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδιά εδώ και λίγες μέρες μου εμφανίζει μόνιμα την ένδειξη τοποθεσίας στο notification bar χωρίς να έχω ανοίξει κάποια εφαρμογή και παρατήρησα ότι μου τρώει και μπαταρία σε stamina mode. Δεν μπορώ να εντοπίσω που οφείλεται... Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts