Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε g2 φιλου βγαζει αυτο το λαθος οταν παει να κανει εγκατασταση αναβαθμισης....ειναι εργοστασιακο,ουτο ρουτ,ουτε τιποτα,καμμια ιδεα???
2i6fhs-5.png

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε καμια περιπτωση δεν κουραζει. Και σκεψου οτι πολλες φορες στο κρεβατι πριν κοιμηθω καθομαι και το σκαλιζω για ωρες με μοναδικο φωτισμο μονο αυτον της οθονης.

Η οθονες των Samsung ειναι αλλης τεχνολογιας (amoled). Αυτες οι οθονες, οπως ειναι γνωστο, εχουν κορεσμενα χρωματα και προσωπικα με κουραζουν περισσοτερο ενω η οθονη του G2 εχει πιο φυσικα χρωματα.

Ότι και να λέμε το λευκό φόντο στα περισσότερα μενού του κινητού είναι κάπως κουραστικό το βράδυ αν αναλογιστούμε και το γεγονός ότι η ελάχιστη φωτεινότητα που μπορεί να πιάσει η συσκευή είναι σχετικά υψηλή. Άλλα η μεγαλύτερη χαζομάρα για μένα είναι ότι παρ όλες τις τόσες ρυθμίσεις δεν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει κανείς το λευκό σε κάτι πιο σκούρο:wacko:. Μιλάμε για στοκ κινητό πάντα.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Ότι και να λέμε το λευκό φόντο στα περισσότερα μενού του κινητού είναι κάπως κουραστικό το βράδυ αν αναλογιστούμε και το γεγονός ότι η ελάχιστη φωτεινότητα που μπορεί να πιάσει η συσκευή είναι σχετικά υψηλή. Άλλα η μεγαλύτερη χαζομάρα για μένα είναι ότι παρ όλες τις τόσες ρυθμίσεις δεν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει κανείς το λευκό σε κάτι πιο σκούρο:wacko:. Μιλάμε για στοκ κινητό πάντα.

Φίλε μου ολη την ώρα στις ρυθμίσεις είσαι;γιατί browser,tapatalk και άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε έχουν και σκούρο φόντο.;)

Άρα κουράζει.

Ξέρετε γιατί ρώτησα, διότι παλιότερα είχα LG κινητό και το έδωσα γιαυτό το λόγο

Κούραζε αρκετά, μην την πατήσω ξανά!!!

Καλησπέρα παιδιά ήρθε στην κατοχή μου ένα κόκκινο g2 το οποίο είναι αγορασμένο από Αγγλία,υπάρχει πιθανότητα να έχει θέμα με το 4g?πως μπορώ να τσεκάρω την χώρα κατασκευής?

Άρα κουράζει.

Καλα θα αστειευεσαι ebook διαβαζεις και εισαι συνεχεια σε λευκο φοντο?Ολα τα αλλα παιχνιδια φορουμ κλπ δεν εχουν λευκο,,ε αν εχεις πια τοσο θεμα χαμηλωνε τη φωτεινοτητα αυτη σε κουραζει.:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπέρα παιδιά ήρθε στην κατοχή μου ένα κόκκινο g2 το οποίο είναι αγορασμένο από Αγγλία,υπάρχει πιθανότητα να έχει θέμα με το 4g?πως μπορώ να τσεκάρω την χώρα κατασκευής?

Βάλε ΕΔΩ το IMEI

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Άρα κουράζει.

Οχι φιλε, η οθονη του G2 ΔΕΝ κουραζει.

Ο φιλος μιλησε για ψυχρα και θερμα χρωματα και αν η οθονη του G2 κουραζει και το συγκρινε με το galaxy s4 γι' αυτο και του απαντησα οτι δεν θα τον κουρασει γιατι το G2 εχει μια απο τις καλυτερες οθονες με καλη αναλυση και φυσικα χρωματα.

Το ασπρο εννοειται οτι κουραζει πιο πολυ απο το μαυρο αλλα αυτο συμβαινει σε ολα τα κινητα. Οχι οτι εχει προβλημα η οθονη του G2.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βάλε ΕΔΩ το IMEI

Εντάξει φτιαγμένο στην Κορέα είναι.!!

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.το βραδύ το βάζω αθόρυβο και το πρωί έχει μπει δυνατό.γιατί γίνεται αυτό??

και εμενα με κουραζει το λευκο του G 2 . Προτιμω το λευκο του moto G η του GS 4 . Αλλα μονο γιαυτο να χασεις τοσο καλη συσκευη δεν λεει...

Απλα δεν διαβαζεις σε λευκο φοντο :)

My Name Is George V.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.το βραδύ το βάζω αθόρυβο και το πρωί έχει μπει δυνατό.γιατί γίνεται αυτό??

Και σε εμένα γίνεται αυτό?

Ξέρει κάποιος κάτι και αν διορθώνεται?

Είναι bag της καινούργια έκδοσης 20g.

Αμα κάτσουν να το παρατηρήσουν, θα το ανακαλύψουν όλοι με 20g ότι μετά από πολλές ώρες... πχ μέσα στην νύχτα γυρνάει σε ενεργή φωνή με την ελάχιστη ένταση!

εχετε βαλει αφυπνηση?

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παιδιά μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε όσοι έχετε ελληνική συσκευή, ποιό firmware update σας έχει έρθει επίσημα; Από τον Ιούλιο που το ρουτάρισα είχε δώσει την 220D. Έκτοτε είμαι με custom.Έχει δώσει την F ή όχι ακόμα;

Παιδιά μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε όσοι έχετε ελληνική συσκευή, ποιό firmware update σας έχει έρθει επίσημα; Από τον Ιούλιο που το ρουτάρισα είχε δώσει την 220D. Έκτοτε είμαι με custom.Έχει δώσει την F ή όχι ακόμα;

Εγώ με αγορασμένο την προηγούμενη βδομάδα σειρά 410 Ελληνικό, κατευθείαν πήρε ΟΤΑ την 220g.

Παρεμπιπτόντως, όλα δουλεύουν μια χαρά π.χ. GPS.

Υ.Γ. Είχα και 403 Ελληνικό πάλι το οποίο επίσης ήταν όλα μια χαρά (από τα προβλήματα), δυστυχώς εκλάπη, αλλά δεν άντεξα χωρίς G2!

Είχε κάποιος θέμα με το δίκτυο 3g η 4g η θέμα με την σιμ,να χάνει το σήμα και να το ξανάβρίσκει,με το g2?και αν ναι τι έκανε?

Είχε κάποιος θέμα με το δίκτυο 3g η 4g η θέμα με την σιμ,να χάνει το σήμα και να το ξανάβρίσκει,με το g2?και αν ναι τι έκανε?

εγώ έχω θέμα με vodafone 3G/4G. στο άσχετο χάνεται το σήμα και επιστρέφει. να πω την αλήθεια δεν έχω κάνει κάτι. απλά βλέπω το κινητό να πέρνει το δρόμο για τα αποδυτήρια :)

εγώ έχω θέμα με vodafone 3G/4G. στο άσχετο χάνεται το σήμα και επιστρέφει. να πω την αλήθεια δεν έχω κάνει κάτι. απλά βλέπω το κινητό να πέρνει το δρόμο για τα αποδυτήρια :)

και εμενα μου το κανει αυτο αναμεσα σε 2G/3G σε wind. Ενταξει το κινητο ειναι οτι να ναι ...οριακα το κραταω διοτι ειναι γρηγορο. Αν συνεχισω ομως να χανω κλησεις...δυσκολα να το κρατησω.

My Name Is George V.

Εγώ με αγορασμένο την προηγούμενη βδομάδα σειρά 410 Ελληνικό, κατευθείαν πήρε ΟΤΑ την 220g.

Παρεμπιπτόντως, όλα δουλεύουν μια χαρά π.χ. GPS.

Υ.Γ. Είχα και 403 Ελληνικό πάλι το οποίο επίσης ήταν όλα μια χαρά (από τα προβλήματα), δυστυχώς εκλάπη, αλλά δεν άντεξα χωρίς G2!

Δυστυχώς εκλάπη....??? Δήλωσε το ΙΜΕΙ ΕΔΩ που να του καεί το video του κερατά...!!!:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και εμενα μου το κανει αυτο αναμεσα σε 2G/3G σε wind. Ενταξει το κινητο ειναι οτι να ναι ...οριακα το κραταω διοτι ειναι γρηγορο. Αν συνεχισω ομως να χανω κλησεις...δυσκολα να το κρατησω.

Δεν έχω χάσει πότε κλήσεις με οτι κουστουμιά και αν φόρεσα...! Με μαμά Rom έκατσα 3 μέρες, όποτε δεν ξέρω αν θα έχανε κλησεις, και με ποια mama rom...;)

Δυστυχώς εκλάπη....??? Δήλωσε το ΙΜΕΙ ΕΔΩ που να του καεί το video του κερατά...!!!:lol:

Το είχα κάνει στον πάροχο μου(εκλάπη αφού είχε ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία). Θα το κάνανε ανταλλακτικά ή ωραίο media player-camera-gps:mad:

Γενικά αυτό το πρόβλημα παίζει πολύ με τη voda. Με την κοτε που είμαι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τραγικό εδώ και 11 μήνες που το έχω. Σε αυτό το διάστημα μόνο 2-3 φορές μου έχει τύχει να δείχνει ότι έχει σήμα αλλά να στέλνει όλες τις κλήσεις στην ευγενική κυρία που δεν κοιμάται ποτέ.

Υ.Γ. Σπάνια το γυρνάω σε 4G

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Το είχα κάνει στον πάροχο μου(εκλάπη αφού είχε ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία). Θα το κάνανε ανταλλακτικά ή ωραίο media player-camera-gps:mad:

Ωραία θα ήταν να υπήρχε κουμπί ....αυτό καταστροφής.....:knife::lol:

Ωραία θα ήταν να υπήρχε κουμπί ....αυτό καταστροφής.....:knife::lol:

Φίλε mariodj μου θύμισες αυτό: http://www.reuters.com/article/2014/02/27/us-boeing-phone-idUSBREA1Q04K20140227 :lol:

Tι ΚΝΟΧ και αηδίες... :p

Πάντως έχω την εντύπωση ότι πλέον έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα αχρήστευσης της συσκευής μέσω των παρόχων δίνοντας στις Αρχές το ΙΜΕΙ της συσκευής.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Την έκανα την διαδικασία με το ΙΜΕΙ, δεν νομίζω ότι αχρηστεύεται η συσκευή, απλά δε δουλεύει ως κινητό τηλέφωνο στο Ελληνικό δίκτυο.

Τέλοσπαντων, νομίζω είναι εκτός θέματος, σημασία πιο πολύ έχει ότι δε νομίζω ότι υπάρχουν πια G2 με προβληματάκια, και επίσης έχει την τελευταία ενημέρωση.