miltos74 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Προσπάθησα να τραβήξω video αλλά μου γραφει: δεν ειναι δυνατή η εγγραφή video όσο η κλήση ειναι ενεργη φυσικά κλήση δεν γινεται εκεινη την ωρα. φωτογραφιες τραβαει κανονικα. καμια ιδεα πριν απο hard reset και τα χασω ολα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Παιδια, εχω το κινητο μολις ενα μηνα και ειμαι πολυ ατυχος. Στα καλα καθουμενα, εκει που ειχα το κινητο στο τσαντακι-τσεπη, το βγαζω, και δεν ανταποκρινεται η οθονη του κινητου. Οι ηχοι κλειδωματος-ξεκλειδωματος, ακουγονται, και προφανως, ειναι θεμα οθονης.... Τι προτεινεται να κανω; Το κινητο, ειναι εντος εγγυησης. Το πηρα, απο το Phone Gallery, να τους το παω να το στειλουν στην LG; Ευχαριστω. Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Παιδια, εχω το κινητο μολις ενα μηνα και ειμαι πολυ ατυχος. Στα καλα καθουμενα, εκει που ειχα το κινητο στο τσαντακι-τσεπη, το βγαζω, και δεν ανταποκρινεται η οθονη του κινητου. Οι ηχοι κλειδωματος-ξεκλειδωματος, ακουγονται, και προφανως, ειναι θεμα οθονης.... Τι προτεινεται να κανω; Το κινητο, ειναι εντος εγγυησης. Το πηρα, απο το Phone Gallery, να τους το παω να το στειλουν στην LG; Ευχαριστω. παιρνεις lg , στελνουν κουριερ και το πανε στην προκορντια ! βρισκουν τι εχει και αν δεν φταις εσυ (οπως λες) στο φτιαχνουν και στο στελνουν πισω ! ολα δωρεαν ! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις θερμοκρασιες του εν λογω κινητου οπως αναφέρει και ο τιτλος. Σε browsing καλη ωρα βρισκομαι αναμεσα στους 50 - 58 βαθμους ( cpu & μπαταρια 32 ) και αν ανοιξω πολλα θεωρω ισως χτυπησω και 70αρι! Να ανυσηχω ? Ειναι λογικο? Εσεις τι θερμοκρασιες εχετε? Ευχαριστω Υ.Γ να σημειωσω οτι και με την θηκη δεν καιει μεν αλλα το αισθανομαι ζεστο...και εννοειται με την φωτηνοτιτα στο auto.Φοαω την cloudyg3 rom.... η θερμοκρασια του κινητού ειναι λογικη φιλε μου !!το 70 δεν το λες και λογικό πανω απο 65 βαθμούς το αφήνεις να κρυώσει!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Xristos 350 θα πας στις ρυθμισεις μυνηματων κειμενου και θα ξετικαρεις το αυτοματο στην κωδικοποιηση χαρακτηρων και θα τικαρεις την ενδειξη στη φωτο που παραθετω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Xristos 350 θα πας στις ρυθμισεις μυνηματων κειμενου και θα ξετικαρεις το αυτοματο στην κωδικοποιηση χαρακτηρων και θα τικαρεις την ενδειξη στη φωτο που παραθετω. Σε ευχαριστω παρα πολυ,να σαι καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Σε ευχαριστω παρα πολυ,να σαι καλα!!! Προς ενημέρωση αυτό συμβαίνει και συνέβαινε σε όλα τα κινητά! Δεν είναι μόνο θέμα G2. Σε όλα πρέπει να αλλαχτεί η κωδικοποίηση. Αλλά αν δεν κάνω λάθος μπορείς να γράψεις μόνο με κεφαλαία. Τουλάχιστον στο S4 έτσι ήταν! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Προς ενημέρωση αυτό συμβαίνει και συνέβαινε σε όλα τα κινητά! Δεν είναι μόνο θέμα G2. Σε όλα πρέπει να αλλαχτεί η κωδικοποίηση. Αλλά αν δεν κάνω λάθος μπορείς να γράψεις μόνο με κεφαλαία. Τουλάχιστον στο S4 έτσι ήταν! Oχι στο g2 γραφεις και με μικρα.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Oχι στο g2 γραφεις και με μικρα.:) Γραφεις με μικρα αλλα πανε κεφαλαια οταν ειναι 160 χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Oχι στο g2 γραφεις και με μικρα.:) Σε ολες τις συσκευές ( android) μπορει να γράψεις μικρά αλλά μόνο με 70 χαρακτήρες ,αν θελεις 160 τότε μόνο κεφαλαία . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Προσπάθησα να τραβήξω video αλλά μου γραφει: δεν ειναι δυνατή η εγγραφή video όσο η κλήση ειναι ενεργη φυσικά κλήση δεν γινεται εκεινη την ωρα. φωτογραφιες τραβαει κανονικα. καμια ιδεα πριν απο hard reset και τα χασω ολα:( καλήμερα φίλε Νομίζω οτι υπάρχει bug και ευθύνεται η αναζήτηση με το "Google Now" Με την αναβάθμιση του Google Search..μπορείς να βάλεις να ακούει την λέξη ΚΛΕΙΔΙ " OK Google" από την α)Lock Screen και β)Any screen, για φωνητική αναζήτηση. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Google Now και κανε uncheck αυτές τις επιλογές και μάλλον η κάμερα θα παίζει πάλι κανονικά. (Σημ. η φωνητική αναζήτηση θα παίζει όταν την επιλέγεις στην δική της οθόνη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Παιδιά όσους από εσάς σας εβγαλε πρόβλημα πήρατε τηλέφωνο την LG η την procordia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhxmhx Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Μία βοήθεια.Εάν χάσω κλήση , όταν έχω το κινητό κλειστό δεν έρχεται μήνυμα, πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση ? ή ειναι θέμα δικτύου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Μία βοήθεια.Εάν χάσω κλήση , όταν έχω το κινητό κλειστό δεν έρχεται μήνυμα, πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση ? ή ειναι θέμα δικτύου θεμα δικτυου. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ολες τις συσκευές ( android) μπορει να γράψεις μικρά αλλά μόνο με 70 χαρακτήρες ,αν θελεις 160 τότε μόνο κεφαλαία . Συγνωμη αυτη η συσκευη adroid γραφει μικρα 160 χαρακτηρες αλλα αποστελονται κεφαλαια στον παραληπτη.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Κοιτα επισυναπτομενη φωτο λες να μη ξερουμε τι θηριο εχουμε; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Επιβεβαιωνω και εγω,μεσα στην εφαρμογη παταμε το πληκτρο των ρυθμισεων/μηνυμα κειμενου/κωδικοποιηση χαρακτηρων και επιλεγουμε προεπιλεγμενη αλφαβητος και ειμαστε κομπλε,επισης με την ιδια διαδικασια αλλα στο μενου ειδοποιηση μπορουμε να βαλουμε αλλο ηχο απο αυτο των ειδοποιησεων και ετσι να ξεχωριζουμε τα μηνυματα απο τις ειδοποιησεις.:D:D Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Παιδιά από πιο ποσοστό είναι καλύτερα γιατην μπαταρία να το βάζουμε για φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Παιδιά από πιο ποσοστό είναι καλύτερα γιατην μπαταρία να το βάζουμε για φόρτιση. Δεν υπάρχει τέλειος κανόνας. Καλό είναι να μην το αφήνεις να πέσει κάτω από 20% και να φορτίζεις μέχρι 80%, αλλά μη νομίζεις ότι έχει τεράστια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ρε παιδιά τελικά το 32αρι καλύπτεται σίγουρα από την procordia;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Παιδιά Καλημέρα.. Ανακάλυψα μια τρομερή εφαρμογή την δουλεύω 2 μέρες τώρα και από την χαρά μου θέλω να σας την μοιραστώ η οποία για μας που έχουμε g2 μας κάνει την ζωή ποιο εύκολη.. Για όσους δεν το ξέρουν υπάρχει και μπείτε μέσα λίγο άξιζει να την δείτε ή εξής εφαρμογή https://play.google.com/st....gmd.immersive η οποία << χωρίς root >> το τονίζω με ένα χάδι εξαφανίζει οπότε θες και οπουδήποτε είσαι μέσα στο κινητό τα touch buttons... αλλά και την πάνω μπάρα πληροφοριών αν θες μαζί ή ξεχωριστά άρα πλέον τα touch κουμπιά δεν αποτελούν πρόβλημα ότι και να κάνεις .. Οπότε έτσι έχεις μια ολόκληρη οθόνη ωφέλιμη να ευχαριστηθεις το κινητό.. Έγω π.χ τώρα που βλέπω ίντερνετ στο κινητό έχω φουλ σελίδα σε 5.2 ίντσες.. Απίστευτο...!!! Άσχετο αυτή η ρημάδα η νέα αναβάθμιση 20f πότε θα έρθει εδώ σε εμάς τα ελληνικά?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά Καλημέρα.. Ανακάλυψα μια τρομερή εφαρμογή την δουλεύω 2 μέρες τώρα και από την χαρά μου θέλω να σας την μοιραστώ η οποία για μας που έχουμε g2 μας κάνει την ζωή ποιο εύκολη.. Για όσους δεν το ξέρουν υπάρχει και μπείτε μέσα λίγο άξιζει να την δείτε ή εξής εφαρμογή https://play.google.com/st....gmd.immersive η οποία << χωρίς root >> το τονίζω με ένα χάδι εξαφανίζει οπότε θες και οπουδήποτε είσαι μέσα στο κινητό τα touch buttons... αλλά και την πάνω μπάρα πληροφοριών αν θες μαζί ή ξεχωριστά άρα πλέον τα touch κουμπιά δεν αποτελούν πρόβλημα ότι και να κάνεις .. Οπότε έτσι έχεις μια ολόκληρη οθόνη ωφέλιμη να ευχαριστηθεις το κινητό.. Έγω π.χ τώρα που βλέπω ίντερνετ στο κινητό έχω φουλ σελίδα σε 5.2 ίντσες.. Απίστευτο...!!! Άσχετο αυτή η ρημάδα η νέα αναβάθμιση 20f πότε θα έρθει εδώ σε εμάς τα ελληνικά?? Πες το όνομα της εφαρμογής, το λινκ δεν το βγάζουν οι browsers στα κινητά Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Πες το όνομα της εφαρμογής, το λινκ δεν το βγάζουν οι browsers στα κινητά Φαντάζομαι αυτήν εννοεί!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.immersive ( GMD Full Screen Immersive Mode ) Είναι η γνωστή GMD αλλά σε no root mode όπως λέει. Η οποία δείχνει να έχει το ίδιο θέμα με την απλή. Αν δεν θες αυτήν σάπια κοκκινίλα στο κάτω μέρος για να κάνεις trigger την navbar πρέπει να έχεις την αγορασμένη έκδοση. Edited September 2, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ρε παιδιά τελικά το 32αρι καλύπτεται σίγουρα από την procordia;;; Έστειλα email στην LG HELLAS με σχετικό ερώτημα, μιας και έχω και εγώ το 32GB και πήρα αυτή την απάντηση ''Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η LG Electronics Ελλάς καλύπτει με διετή εγγύηση, την επισκευή μοντέλων κινητής τηλεφωνίας με κατασκευαστικό πρόβλημα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό ή δεν έχουν εισαχθεί από την LGEHS. Οφείλουμε να τονίσουμε πως η LGEHS αδυνατεί λογιστικώς, να πραγματοποιήσει την αντικατάσταση ή αναστροφή πώλησης προβληματικής συσκευής η οποία έχει αγοραστεί από το εξωτερικό ή δεν έχουν εισαχθεί από την LGEHS. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η απαίτηση του αγοραστή για αντικατάσταση της συσκευής, μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνο από το κατάστημα αγοράς το οποίο έχει λειτουργήσει ως ο εισαγωγέας. Σε ότι αφορά το γραφικό περιβάλλον της συσκευής LG G2 (D802), δεν διαθέτουμε προς το παρόν επίσημη πληροφόρηση για μεταβολή του στα πρότυπα του user interface της συσκευής LG G3 (D855). Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 48 00 564, Δευτέρα με Κυριακή. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας http://www.lg.com/gr και να δείτε όλα μας τα προϊόντα.'' Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Έστειλα email στην LG HELLAS με σχετικό ερώτημα, μιας και έχω και εγώ το 32GB και πήρα αυτή την απάντηση ''Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η LG Electronics Ελλάς καλύπτει με διετή εγγύηση, την επισκευή μοντέλων κινητής τηλεφωνίας με κατασκευαστικό πρόβλημα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό ή δεν έχουν εισαχθεί από την LGEHS. Οφείλουμε να τονίσουμε πως η LGEHS αδυνατεί λογιστικώς, να πραγματοποιήσει την αντικατάσταση ή αναστροφή πώλησης προβληματικής συσκευής η οποία έχει αγοραστεί από το εξωτερικό ή δεν έχουν εισαχθεί από την LGEHS. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η απαίτηση του αγοραστή για αντικατάσταση της συσκευής, μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνο από το κατάστημα αγοράς το οποίο έχει λειτουργήσει ως ο εισαγωγέας. Σε ότι αφορά το γραφικό περιβάλλον της συσκευής LG G2 (D802), δεν διαθέτουμε προς το παρόν επίσημη πληροφόρηση για μεταβολή του στα πρότυπα του user interface της συσκευής LG G3 (D855). Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 48 00 564, Δευτέρα με Κυριακή. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας http://www.lg.com/gr και να δείτε όλα μας τα προϊόντα.'' Ωραιοι και πολυ σωστοι ευχαριστουμε για την ενημερωση καθοτι και γω κατοχος 32g.:happy: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ξερετε αν οι παρτιδες μεταξυ τους εχουν διαφορες?πχ στο ηχειο η αλλου Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts