TheBerliner Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εγώ πάντως πήγα χθες στο σέρβις για το πρόβλημα με το handsfree μου, σε 10 λεπτά έγινε η καταγραφή του προβλήματος, ένας μικρό έλεγχος και μου έδωσαν σακουλάκι με καινούρια. Για το θέμα του gps μου είπαν ότι θέλουν τουλάχιστον δύο 24 ώρα. Το μοναδικό αρνητικό που βρήκα (βέβαια δεν είχα και σοβαρή ζημια) είναι ότι δεν βρίσκεις εύκολα πάρκινγκ και χθες που πήγα εγώ είχε και λαϊκή :cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 δεν μπορει ρε παιδια να δινουν ανακατασκευμενη συκευη....μηπως δεν του εκανα καλο servise????στο δικο μου εγινε αντικατασταση συσκευης,δεν εχει υπαρξει το παραμικρο προβλημα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Οταν αλλαζουν κεντρικη πλακετα αλλαζει και κεραια του gps;Γιατι δεν το εχω υσεκαρει μιας και πριν δεν ειχα προβλημα. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Ενα πολυ περιεργο προβλημα! μολις ηρθε το g2 d802 που ειχα παραγγειλει καινουριο απο ebay hong kong. Tο κουτί σφραφισμένο. Ελειπαν οι ζελατίνες μπρος πισω και το κινητο είχε οταν ανοιξε χωρις καν σιμ ελληνικα. Ενταξει λέω για να είναι σιγουροι το τσεκαραν πριν το στείλουν για να αποφυγουν κραξιμο. Το κινητό άψογο ως καινουριο. Παω στον αποθηκευτικο χώρο και βλέπω υπόλοιπο 24,1 GB!! Ειναι 32 gb, το κινητο πίσω γράφει 16 gb to imei είναι ιδιο με το #*06#. Τι εχει γίνει? Πως να βεβαιωθω οτι είναι αυθεντικο? Ειχε περασμένο απο πριν 4.4.2 kernel 3.4.0 κατασκευη KOT49I.D80220b Edited August 29, 2014 by silentpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ενα πολυ περιεργο προβλημα! μολις ηρθε το g2 d802 που ειχα παραγγειλει καινουριο απο ebay hong kong. Tο κουτί σφραφισμένο. Ελειπαν οι ζελατίνες μπρος πισω και το κινητο είχε οταν ανοιξε χωρις καν σιμ ελληνικα. Ενταξει λέω για να είναι σιγουροι το τσεκαραν πριν το στείλουν για να αποφυγουν κραξιμο. Το κινητό άψογο ως καινουριο. Παω στον αποθηκευτικο χώρο και βλέπω υπόλοιπο 24,1 GB!! Ειναι 32 gb, το κινητο πίσω γράφει 16 gb to imei είναι ιδιο με το #*06#. Τι εχει γίνει? Πως να βεβαιωθω οτι είναι αυθεντικο? Ειχε περασμένο απο πριν 4.4.2 kernel 3.4.0 κατασκευη KOT49I.D80220b Τα ελληνικα τα εβαλε λογο SIM καρτας. Που ακριβως γραφει 16GB γιατι στο δικο μου δεν γραφει τιποτα απο πισω? Τα 24Gb ειναι ενταξει για 32αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Δεν είχε καν sim οταν εδειχνε ελληνικά. Εχει να ταμπελακι στο πισω μέρος πάνω απο το σήμα της LG ίσως ειναι αυτοκολλητο κατω απο το D802 leii 16gb Edit : ειναι αυτοκολλητο που γραφει κ ΙΜΕΙ κ S/N οπως εδω https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=m0dsCDxszuIEwM&tbnid=nPnLT8ZoAHaQqM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Frecombu.com%2Fmobile%2Freviews%2Flg%2Fg2%2F&ei=hp0AVKSgH7GR0QWtk4DICg&bvm=bv.74115972,d.bGQ&psig=AFQjCNEiKKusUNPcK9ygJggrA89sSdPpUA&ust=1409412752449919 μπορω να δω αλλιως ποια εκδοση είναι? Edited August 29, 2014 by silentpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Τωρα γυρισα απο τη δουλεια και θα χτυπησω ενα τηλεφωνο στη procordia να δω τη θα μου πουν.... Επειδη βλεπω οτι ειναι Αθηνα, εγω που ειμαι απο Θεσσαλονικη τι γινετε εχουν και εδω αντιπροσωπο η θα σταλει Αθηνα και αν ναι με πιο τροπο; δεν μπορει ρε παιδια να δινουν ανακατασκευμενη συκευη....μηπως δεν του εκανα καλο servise????στο δικο μου εγινε αντικατασταση συσκευης,δεν εχει υπαρξει το παραμικρο προβλημα Σε iphone σου εγινε αντικατασταση η σε G2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Παρε στην lg ερχεται σπιτι κουριερ το παιρνει και στο φερνει φτιαγμενο μετα απο μια εβδομαδα.Αλλα το ραντεβου το κλεινει η lg Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 υπαρχει πιθανοτητα να μην δεχτει αλλες αναβαθμισεις το g2 οπως λεει το δημοσιευμα; http://www.doctorandroid.gr/2014/08/g3-ux-for-all-lg-devices.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Δεν είχε καν sim οταν εδειχνε ελληνικά. Εχει να ταμπελακι στο πισω μέρος πάνω απο το σήμα της LG ίσως ειναι αυτοκολλητο κατω απο το D802 leii 16gb Edit : ειναι αυτοκολλητο που γραφει κ ΙΜΕΙ κ S/N οπως εδω https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=m0dsCDxszuIEwM&tbnid=nPnLT8ZoAHaQqM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Frecombu.com%2Fmobile%2Freviews%2Flg%2Fg2%2F&ei=hp0AVKSgH7GR0QWtk4DICg&bvm=bv.74115972,d.bGQ&psig=AFQjCNEiKKusUNPcK9ygJggrA89sSdPpUA&ust=1409412752449919 μπορω να δω αλλιως ποια εκδοση είναι? Μοντελο δεν θα σου πει αλλα ολα τα αλλα στα λεει, βαλε το ΙΜΕΙ σου εδω http://sndeep.info/en εμενα πχ μου βγαζει LG G2 , για Ελλαδα, Μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Τωρα γυρισα απο τη δουλεια και θα χτυπησω ενα τηλεφωνο στη procordia να δω τη θα μου πουν.... Επειδη βλεπω οτι ειναι Αθηνα, εγω που ειμαι απο Θεσσαλονικη τι γινετε εχουν και εδω αντιπροσωπο η θα σταλει Αθηνα και αν ναι με πιο τροπο; Σε iphone σου εγινε αντικατασταση η σε G2; σε g2 ελληνικο παρτιδα 310 προβλημα gps και περιμενα να αλλαξουν mainboard και μου ειπαν να τους το παω πισω για αντικατασταση..μου εδωσαν 403 παρτιδα ελληνικο παλι Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μοντελο δεν θα σου πει αλλα ολα τα αλλα στα λεει, βαλε το ΙΜΕΙ σου εδω http://sndeep.info/en εμενα πχ μου βγαζει LG G2 , για Ελλαδα, Μαυρο. Ευχαριστω φίλε Εμιράτα μου το βγάζει αλλά δεν λέει χωρητικότητα Το πρόβλημα μετρό GPS. Ποτέ διορθώθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Τωρα γυρισα απο τη δουλεια και θα χτυπησω ενα τηλεφωνο στη procordia να δω τη θα μου πουν.... Επειδη βλεπω οτι ειναι Αθηνα, εγω που ειμαι απο Θεσσαλονικη τι γινετε εχουν και εδω αντιπροσωπο η θα σταλει Αθηνα και αν ναι με πιο τροπο; Σε iphone σου εγινε αντικατασταση η σε G2; εγω ειμαι απο πατρα η lg μου εστειλε κουριερ απο αθηνα το παρελαβε απο το σπιτι μου και το επεστρεψε παλι σε 3 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ευχαριστω φίλε Εμιράτα μου το βγάζει αλλά δεν λέει χωρητικότητα Το πρόβλημα μετρό GPS. Ποτέ διορθώθηκε Τι παρτιδα ειναι το δικο σου; Το βλεπεις απ' τα τρια πρωτα ψηφια του serial number που γραφει στο πλαι του κουτιου. Δεν υπηρχαν παρτιδες που ειχαν στανταρ προβλημα..... ηταν λιγο λαχειο :p Νομιζω κατα γενικη ομολογια στις παρτιδες του 2014 (παρτιδες 401 και νεοτερες) αρχισε να μην υπαρχει προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Τι παρτιδα ειναι το δικο σου; Το βλεπεις απ' τα τρια πρωτα ψηφια του serial number που γραφει στο πλαι του κουτιου. Δεν υπηρχαν παρτιδες που ειχαν στανταρ προβλημα..... ηταν λιγο λαχειο :p Νομιζω κατα γενικη ομολογια στις παρτιδες του 2014 (παρτιδες 401 και νεοτερες) αρχισε να μην υπαρχει προβλημα! Εγω που το κοιταξα τωρα ειναι 404 και κατασκευαστηκε 4-7-14 βαλτικες χωρες προελευση.ΚΑΙπροβληματα ουδεν εχει την 20 f Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Το τηλεφωνώ δεν υποστηρίζει flashplayer...Γιατί??? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Το τηλεφωνώ δεν υποστηρίζει flashplayer...Γιατί??? :( Αυτο ισχυει σε ολα τα android απ' την εκδοση 4.0 και μετα, επισημα τουλαχιστον! Θα ψαξεις στο xda για τροποποιημενο flash player (αν δεν εχεις καθολου) και δουλεψε κατα προτιμηση dolphin browser. Edited August 29, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 σε g2 ελληνικο παρτιδα 310 προβλημα gps και περιμενα να αλλαξουν mainboard και μου ειπαν να τους το παω πισω για αντικατασταση..μου εδωσαν 403 παρτιδα ελληνικο παλι 309 εμιρατά εγώ. Πως κατάλαβες το πρόβλημα με το.GPS? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε g2 ελληνικο παρτιδα 310 προβλημα gps και περιμενα να αλλαξουν mainboard και μου ειπαν να τους το παω πισω για αντικατασταση..μου εδωσαν 403 παρτιδα ελληνικο παλι 309 εμιρατά εγώ. Έβαλα GPS status Πως κατάλαβες το πρόβλημα με το.GPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Ο φίλος από πάνω πήρε ανακατασκευασμένη συσκευή με χειρότερη οθόνη. Όταν περάσει ο ένας χρόνος της εγγύησης αυτή την ανακατασκευασμένη συσκευή πρέπει να την αγοράσεις και ας κάνει 30€ η ζημιά. Αν η οθονη ειχε προβλημα , μπορουσε να επιστρεψει και αυτη τη συσκευη. Αλλα προφανως δεν ειχε προβλημα. Το "χειροτερη" ειναι η καθαρα υποκειμενικη του αποψη. Τα θερμοτερα ή ψυχροτερα χρωματα σε μια οθονη δεν ειναι προβλημα. Ειναι γνωστο αλλωστε οτι σε καμια συσκευη, οποιασδηποτε μαρκας 2 οθονες δεν ειναι 100% ιδιες. Οσο για το κοστος επισκευης εκτος εγγυησης, αυτο το οριζει η καθε εταιρια. Πως λες οτι ειναι 30 ευρω? απο ποιον τιμοκαταλογο προκυπτει αυτο? Αν το κοστος επισκευης εκτος εγγυησης το θεωρεις σημαντικο κριτηριο αγορας, παω πασο. Φανταζομαι θα το εχεις ψαξει και για το G2 που αγορασες. Edited August 29, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Αν η οθονη ειχε προβλημα , μπορουσε να επιστρεψει και αυτη τη συσκευη. Αλλα προφανως δεν ειχε προβλημα. Το "χειροτερη" ειναι η καθαρα υποκειμενικη του αποψη. Τα θερμοτερα ή ψυχροτερα χρωματα σε μια οθονη δεν ειναι προβλημα. Ειναι γνωστο αλλωστε οτι σε καμια συσκευη, οποιασδηποτε μαρκας 2 οθονες δεν ειναι 100% ιδιες. Οσο για το κοστος επισκευης εκτος εγγυησης, αυτο το οριζει η καθε εταιρια. Πως λες οτι ειναι 30 ευρω? απο ποιον τιμοκαταλογο προκυπτει αυτο? Αν το κοστος επισκευης εκτος εγγυησης το θεωρεις σημαντικο κριτηριο αγορας, παω πασο. Φανταζομαι θα το εχεις ψαξει και για το G2 που αγορασες. Δεν το έψαξα αυτό πριν αγοράσω το G2. Αν ήξερα όμως ότι μετά τον πρώτο χρόνο, για οποιαδήποτε βλάβη, ακόμα και για την πιο μικρή, θα έπρεπε να τα σκάσω για να αγοράσω ανακατασκευασμένη συσκευή, τότε σίγουρα δεν θα το επέλεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Δεν το έψαξα αυτό πριν αγοράσω το G2. Αν ήξερα όμως ότι μετά τον πρώτο χρόνο, για οποιαδήποτε βλάβη, ακόμα και για την πιο μικρή, θα έπρεπε να τα σκάσω για να αγοράσω ανακατασκευασμένη συσκευή, τότε σίγουρα δεν θα το επέλεγα. Εγω το επελεξα, γιατι αν παθει κατι εκτος εγγυησης, θα παω σε ενα απο τα δεκαδες εξειδικευμενα κεντρα που κανουν εξαιρετικη δουλεια και θα πληρωσω λογικη τιμη. Και η εγγυηση ειναι για 2 χρονια. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εγω το επελεξα, γιατι αν παθει κατι εκτος εγγυησης, θα παω σε ενα απο τα δεκαδες εξειδικευμενα κεντρα που κανουν εξαιρετικη δουλεια και θα πληρωσω λογικη τιμη. Και η εγγυηση ειναι για 2 χρονια. :) Όχι επίσημα και εξουσιοδοτημένα όμως. Τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία μηδέν δηλαδή. Ίδια περίπτωση δηλαδή με την υποστήριξη σε software, όπου μπορεί η LG κάποια στιγμή να σταματήσει την υποστήριξη, αλλά οι custom roms θα υπάρχουν. Για την εγγύηση σου έχει τύχει να το πας μετά τον χρόνο και να περάσει η εγγύηση? Θα σε πίστευα αν δεν είχα ζωντανό παράδειγμα τον φίλο μου που έφαγε άκυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Όχι επίσημα και εξουσιοδοτημένα όμως. Τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία μηδέν δηλαδή. Ίδια περίπτωση δηλαδή με την υποστήριξη σε software, όπου μπορεί η LG κάποια στιγμή να σταματήσει την υποστήριξη, αλλά οι custom roms θα υπάρχουν. Για την εγγύηση σου έχει τύχει να το πας μετά τον χρόνο και να περάσει η εγγύηση? Θα σε πίστευα αν δεν είχα ζωντανό παράδειγμα τον φίλο μου που έφαγε άκυρο. Καταρχην, λεω τι θα κανω εγω. Παρολα αυτα, για οποιον θελει, μπορει παντα να απευθυνθει στην αντιπροσωπεια. Και δεν ειναι το ιδιο με τις custom roms. Δηλαδη αν αλλαξω την οθονη μονος μου, θα πει οτι του εβαλα custom οθονη;; :p Για την εγγυηση, εγω δεν εχω εμπειρια, εχουν ομως αλλοι. Παντως, η συζητηση αυτη ξεκινησε απο τη δηλωση σου οτι το σερβις της απλ ειναι ανυπαρκτο, (καμια σχεση με το παρον θεμα, αλλα ενταξει, τα μιση δεν κρυβονται) πραγμα το οποιο δεν ισχυει και το γνωριζεις. Edited August 30, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδιά, γεια σας. Μια ερώτηση να κάνω επειδή σκέφτομαι την αγορά του g2. Τα πίσω κουμπιά, δεν πατιούνται όταν το βάζετε στην τσέπη-θήκη-τσαντάκι, με αποτέλεσμα να ανοιγοκλείνει το κινητό; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καταρχην, λεω τι θα κανω εγω. Παρολα αυτα, για οποιον θελει, μπορει παντα να απευθυνθει στην αντιπροσωπεια. Και δεν ειναι το ιδιο με τις custom roms. Δηλαδη αν αλλαξω την οθονη μονος μου, θα πει οτι του εβαλα custom οθονη;; :p Για την εγγυηση, εγω δεν εχω εμπειρια, εχουν ομως αλλοι. Παντως, η συζητηση αυτη ξεκινησε απο τη δηλωση σου οτι το σερβις της απλ ειναι ανυπαρκτο, (καμια σχεση με το παρον θεμα, αλλα ενταξει, τα μιση δεν κρυβονται) πραγμα το οποιο δεν ισχυει και το γνωριζεις. Είναι αντίστοιχο με τις custom roms. Όταν μια εταιρεία επίσημα σταματάει την υποστήριξη, τότε ψάχνεις άλλες λύσεις. Εγώ σε software θα πάω σε custom rom, εσύ σε hardware θα πας σε μη εξουσιοδοτημένο service. Η συζήτηση ξεκίνησε όταν έγινε σύγκριση των service των δύο εταιρειών. Όταν λοιπόν η μία εταιρεία σου αλλάζει πχ μπαταρία με 28€ και η άλλη σε αναγκάζει να αγοράσεις άλλη συσκευή, εκεί σταματάει η συζήτηση. Τα μίση όντως δεν κρύβονται, το βλέπω. Όσο για το πόσα χρόνια είναι η εγγύηση, από τη στιγμή που έχω παράδειγμα δικού μου ανθρώπου, θα συνεχίζω να το υποστηρίζω ότι είναι ένα έτος. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά η συσκευή ήταν από επιδότηση COSMOTE. Όπως και να έχει όμως θα έπρεπε να υποστηρίζεται για δύο έτη όπως αυτές των περιπτώσεων που ανέφερες. Τελειώνει εδώ το off topic και σου εύχομαι να μην σου χρειαστεί το service και αναγκαστείς να αλλάξεις γνώμη για όσα λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts