manthosffvll Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Δεν εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια, αλλα ξερω πως εχουν γενικως πολλους "θαυμαστες":D .Αν εχει δοκιμασει καποιος ας μας πει εντυπωσεις! Ειχα παλιά xiaomi Και μου είχε αρέσει πάρα πολύ το miui!!!Και ψήνομαι πολύ να το δοκιμάσω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Ειχα παλιά xiaomi Και μου είχε αρέσει πάρα πολύ το miui!!!Και ψήνομαι πολύ να το δοκιμάσω:p Αν τη δοκιμασεις πες μας εντυπωσεις ;) Εγω λεω να μεινω προς το παρων λιγο με cloudyG3, μου αρεσε.... αν βεβαια βρω λιγο ακρη με τη μπαταρια γιατι τωρα μου κανει "νερα". Αλλιως θ' αρχισω παλι το.......ψαξιμο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hid3tosi Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 λοιπον παιδια μετα απο αρκετη ενασχοληση με το κινητο απο χθες το μονο που λογικα εχω θεμα ειναι το gps.. καποια mail δεν μου τα εκανε συγχρονισμο πιστευω πως το εφτιαξα καθως και στα δεδομενα που μου εδειχνε H αντι για 3G/4G και δεν ηξερα γιατι, μου το ελυσε ενα παλικαρι απο δω και τον ευχαριστω! στα του gps δοκιμασα με google maps ανοιγωντας δεδομενα να Lockarei και απο την στιγμη π τα εκλεισα χαθηκε και η τοποθεσια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Αλλαξε kernel και βάλε τον stock του cloudy.Την τελευταία έκδοση.Θα δεις αμέσως διαφορά και στην μπαταρία και στην θερμοκρασία και στα benchmarks.Τα kernels του dori έχουν πολλές παραμετροποιήσεις αλλά δεν τα θεωρώ και πολύ σταθερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Αλλαξε kernel και βάλε τον stock του cloudy.Την τελευταία έκδοση.Θα δεις αμέσως διαφορά και στην μπαταρία και στην θερμοκρασία και στα benchmarks.Τα kernels του dori έχουν πολλές παραμετροποιήσεις αλλά δεν τα θεωρώ και πολύ σταθερά. Που μπορουμε να βρουμε ρε παιδια τον stock kernel του cloudy για την cloudyG3; Αν τον εχεις καποιος ας τον ανεβασει! Βρηκα στο site του dorimanx εναν kernel που εγραφε stock cloudyfa kernel for K.K., τον δοκιμασα αλλα δεν εκανε....... προφανως δεν ηταν για G3 rom, δεν ξερω! Edited August 10, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Που μπορουμε να βρουμε ρε παιδια τον stock kernel του cloudy για την cloudyG3; Αν τον εχεις καποιος ας τον ανεβασει! Βρηκα στο site του dorimanx εναν kernel που εγραφε stock cloudyfa kernel for K.K., τον δοκιμασα αλλα δεν εκανε....... προφανως δεν ηταν για G3 rom, δεν ξερω! Δοκιμασε αυτον https://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567716368 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Δοκιμασε αυτον https://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567716368 Ευχαριστω φιλε μου....... Τον εβαλα τωρα, θα τον δοκιμασω να δω πως θα παει :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ευχαριστω φιλε μου....... Τον εβαλα τωρα, θα τον δοκιμασω να δω πως θα παει :wink: Χρίστο για μένα κακός άλλαξες τον κέρνελ του dorimanx γιατί είναι φανταστικός και σφαίρα σε όλα του!!!όσο για την μπαταρία του σου είπα ότι θέλει χρόνω!!!;)βιαστικές πολύ!! όσο για την θερμοκρασία εμένα μου φαινόταν μια χαρα σύμφωνα με τον καιρό! !!!τέλος πάντων εσυ ξέρεις τι θέλεις! !!:p Εγω παλι δεν άντεξα και πέρασα την miui και τι να πω απλά ειναι φανταστικη πανέμορφη και ultra smooth μου αρεσε παρα παρα πολύ μαλλον θα μείνω εδω για πολύ καιρό! !!!:D Περνα την θα σου αρέσει στα σίγουρα! !!!δεν ξερω αν ειχες καμια φορα miui αλλα ειναι τελεια!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Παιδια βοηθεια! Εκει που κοιταγα κατι φωτογραφιες στο κινητο ξαφνικα κολισε' παγωσε και πλεον δεν αποκρινεται... Πρωτη φορα το κανει αυτο και δεν μπορω να το ξεμπλοκαρω.. Τι κανω; υπαρχει καποιος συνδυασμος των buttons; οτι και αν πατησω δεν εμφανιζεται τιποτα στην οθονη.. Να σημειωσω οτι δεν το εχω πειραξει σχετικα με rooting etc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Παιδια βοηθεια! Εκει που κοιταγα κατι φωτογραφιες στο κινητο ξαφνικα κολισε' παγωσε και πλεον δεν αποκρινεται... Πρωτη φορα το κανει αυτο και δεν μπορω να το ξεμπλοκαρω.. Τι κανω; υπαρχει καποιος συνδυασμος των buttons; οτι και αν πατησω δεν εμφανιζεται τιποτα στην οθονη.. Να σημειωσω οτι δεν το εχω πειραξει σχετικα με rooting etc. Κρατα πατημένα Volume Up και Power για περίπου 7 δευτερόλεπτα. Θα πρέπει να κανει επανεκκίνηση. Αν οχι ακολούθησε τις οδηγίες εδω για hard reset. Με hard reset χανεις τα παντα απο την συσκευή. http://www.android.gs/hard-reset-lg-g2/ Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Χρίστο για μένα κακός άλλαξες τον κέρνελ του dorimanx γιατί είναι φανταστικός και σφαίρα σε όλα του!!!όσο για την μπαταρία του σου είπα ότι θέλει χρόνω!!!;)βιαστικές πολύ!! όσο για την θερμοκρασία εμένα μου φαινόταν μια χαρα σύμφωνα με τον καιρό! !!!τέλος πάντων εσυ ξέρεις τι θέλεις! !!:p Εγω παλι δεν άντεξα και πέρασα την miui και τι να πω απλά ειναι φανταστικη πανέμορφη και ultra smooth μου αρεσε παρα παρα πολύ μαλλον θα μείνω εδω για πολύ καιρό! !!!:D Περνα την θα σου αρέσει στα σίγουρα! !!!δεν ξερω αν ειχες καμια φορα miui αλλα ειναι τελεια!!!:lol: Τι να πω φιλε μου.... χθες παντως με "τρομαξε" :p η μπαταρια μου κατεβαινε σφαιρα! Blowsing μεσα στο σπιτι με φωτεινοτητα 35% πρωτη φορα ειδα τη μπαταρια μου να πεφτει τοσο γρηγορα εδω και 9 μηνες που εχω το κινητο μου. Μπορει οντως να ηθελε το χρονο του, μπορει να του δωσω καποια στιγμη μια δευτερη ευκαιρια :lol: Εβαλα χθες αυτον του cloudy, αφησα το κινητο να φορτισει τη νυχτα, το εβγαλα 5:30 που εφυγα για τη δουλεια και τωρα ειμαι με 1 ωρα οθονη και καποιες τηλεφωνικες κλησης με μπαταρια στο 91%!! Και μπορω να πω οτι ειναι εξισου γρηγορος και ισως και ελαχιστα πιο smooth. Θα δειξει. Θα τον δοκιμασω κανα δυο μερες και μπορει να ξαναβαλω τον dorimanx! Και μολις κατασταλαξω θα.................. βαλω την miui!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Καλήσπερα, ψάχνω για τον πατέρα μου κινητό! Έχει τπτ προβλήματα το g2? Με ρουτάρισμα τπτ κλειδώματα τύπου knox? Όποιος μπορεί να απαντήσει οσο πιο αντικειμενικα γίνεται, μερικά σημεία που θεωρεί άξια αναφοράς από την εμπειρία του. Ευχαριστώ! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Χρίστο για μένα κακός άλλαξες τον κέρνελ του dorimanx γιατί είναι φανταστικός και σφαίρα σε όλα του!!!όσο για την μπαταρία του σου είπα ότι θέλει χρόνω!!!;)βιαστικές πολύ!! όσο για την θερμοκρασία εμένα μου φαινόταν μια χαρα σύμφωνα με τον καιρό! !!!τέλος πάντων εσυ ξέρεις τι θέλεις! !!:p Εγω παλι δεν άντεξα και πέρασα την miui και τι να πω απλά ειναι φανταστικη πανέμορφη και ultra smooth μου αρεσε παρα παρα πολύ μαλλον θα μείνω εδω για πολύ καιρό! !!!:D Περνα την θα σου αρέσει στα σίγουρα! !!!δεν ξερω αν ειχες καμια φορα miui αλλα ειναι τελεια!!!:lol: Απο κάμερα πως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Απο κάμερα πως είναι? Πολύ καλή Εγω τουλάχιστον δεν βλέπω καμια διάφορα με την κάμερα που είχα πριν!!! Πάντως το λέω ξανά μου αρέσει παρα πολυ!!!!:Dθα μείνω για καιρό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Πολύ καλή Εγω τουλάχιστον δεν βλέπω καμια διάφορα με την κάμερα που είχα πριν!!! Πάντως το λέω ξανά μου αρέσει παρα πολυ!!!!:Dθα μείνω για καιρό!!!! Τωρα γιατι μας αναβεις φωτιες δηλαδη :lol: Σημαντικο αυτο που λες για την καμερα, ξερω οτι γενικως εχεις ασχοληθει με την καμερα το G2 οσο αναφορα τη βελτιωση της (mod's κτλ) αρα "βαραινει" αυτο που λες! Και μενα παντως μ' ενδιαφερει η καμερα (λογω παιδιων)! Απο αλλες εφαρμογες της LG τυπου remote control, quick memo και τα λοιπα εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Πολύ καλή Εγω τουλάχιστον δεν βλέπω καμια διάφορα με την κάμερα που είχα πριν!!! Πάντως το λέω ξανά μου αρέσει παρα πολυ!!!!:Dθα μείνω για καιρό!!!! Λοιπόν προσπάθησα να τη φλασάρω,αλλά κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις στην αναγνώριση της κάρτας sim.Τι φταίει?Την ξαναπέρασα και πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Τωρα γιατι μας αναβεις φωτιες δηλαδη :lol: Σημαντικο αυτο που λες για την καμερα, ξερω οτι γενικως εχεις ασχοληθει με την καμερα το G2 οσο αναφορα τη βελτιωση της (mod's κτλ) αρα "βαραινει" αυτο που λες! Και μενα παντως μ' ενδιαφερει η καμερα (λογω παιδιων)! Απο αλλες εφαρμογες της LG τυπου remote control, quick memo και τα λοιπα εχει; δεν αναβω καμια φωτια!!:rolleyes: εχω και εγω δυο παιδάκια και οποτε και εμενα με ενδιαφερει πολυ η καμερα του!!αλλα ειναι καλη μην σε προβληματίζει!! remote control εχει αλλα το quick memo οχι!εγω ετσι και αλλιως δεν το χρησιμοποιούσα!!:lol: αν ειναι να το περάσεις μεγάλη προσοχή να έχεις περασμένο αυτο το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554053 το recorery!!το προσπαθούσα εγω εχθες με TWRP και συνεχεια μου εβγαζε προβλημα και αβέρτα η επανεκκινήσεις δεν έβρισκε την καρτα sim και διφορα χαζα με PhilZ Touch με την μια ολα καλα!!!!:D και πολυ σημαντικό να ελέγξετε το md5 του αρχειου που θα κατεβασετε!!! οριστε απο εδω το κατεβασα και με ελληνικά φυσικα!!!:happy: http://xiaomi.eu/community/threads/4-8-8.25262/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Λοιπόν προσπάθησα να τη φλασάρω,αλλά κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις στην αναγνώριση της κάρτας sim.Τι φταίει?Την ξαναπέρασα και πάλι τα ίδια. ενταξει το πέρασες με τον τρόπο που σου ειπα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 ενταξει το πέρασες με τον τρόπο που σου ειπα?? Ναι.Ολα καλά.Η κάμερα του πάντως πάσχει λίγο.Θα τη δοκιμάσω και εκτός σπιτιού για πιο ολοκληρωμένη άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ναι.Ολα καλά.Η κάμερα του πάντως πάσχει λίγο.Θα τη δοκιμάσω και εκτός σπιτιού για πιο ολοκληρωμένη άποψη. βαλε την ανάλυση στο super fine και 13 mp μια χαρα ειναι η καμερα!!εχω τραβήξει αρκετες φωτογραφίες και ειναι μια χαρα και αν δεν σου αρκει εχει ενα σωρό άλλες εφαρμογες για την καμερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Καλησπέρα. Μετά από 18 μέρες με το g2 οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές :) - Κατ' αρχήν είναι best value for money αφού στο μόνο που υστερεί από htc one m7 και galaxy s4 (το xperia z1 για μένα είναι ένα σκαλί κάτω από τα άλλα 3) είναι στην περιορισμένη εσωτερική μνήμη (εμένα προσωπικά και τα 16gb μου είναι υπεραρκετά, αλλά δεν είναι αρκετά για όλους). - Σχεδιασμός άψογος, είναι μια από τις ομορφότερες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου, για πλαστικό το σώμα είναι αρκετά στιβαρό. - Η οθόνη παρόλο που δεν είναι amoled είναι πάρα πολύ καλή! Κανένα θέμα με την ανταπόκριση της αφής. Πολύ δυνατή κάτω από τον ήλιο. Γωνία θέασης καλή αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. - Ηχείο και ακουστικό πάρα πολύ καλά, θύρα ακουστικών κάτω έτσι όπως με βολεύει, ledάκι κομπλέ (το nexus 5 έχει το led στην πιο βολική θέση για μένα), το κουμπάκι πίσω σχεδόν τέλειο, έναν πόντο πιο πάνω θα ήταν τέλειο. - Το UI ταχύτατο, όμορφο, χωρίς κολλήματα (μόνο στην εφαρμογή τηλέφωνο κάνει ένα lag στην εναλλαγή καρτελών) και κάποιες stock εφαρμογές πολύ προσεγμένες. - Με το δίκτυο κινητής μια χαρά, με το wifi σε 4 διαφορετικά router που έχω δοκιμάσει κανένα απολύτως πρόβλημα, το gps κλειδώνει σχεδόν άμεσα (5-10 δευτερόλεπτα). Για το gps να επισημάνω ότι πάντα χρησιμοποιώ Α-GPS (ανοιχτά δεδομένα συνέχεια), το πιο άμεσο κλείδωμα το έχω συναντήσει στα windows phone (1-5 δευτερόλεπτα). - Την κάμερα δεν μπορώ να την κρίνω γιατί 2 φωτογραφίες έχω βγάλει, είναι πολύ καλές για κινητό, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει καλύτερες από το lumia 1020 που είχα για καιρό και λογικό είναι. - Τέλος, για την μπαταρία θα επιβεβαιώσω αυτό που αρκετός κόσμος αναφέρει, είναι από τις καλύτερες που έχω συναντήσει σε smartphone. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα πρέπει να κάνω μεγάλη ανάλυση του τι χρησιμοποιώ και τι όχι, με μια μέση χρήση που κάνω σε όλα τα smartphone που έχουν περάσει από τα χέρια μου το lg g2 είναι από τα ελάχιστα που βγάζει άνετα 2 μέρες και αυτό με χαροποιεί πολύ! Μετά από καιρό είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά smartphone που έκανα και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξω σύντομα συσκευή (το σύντομα βέβαια είναι πως το εννοεί ο καθένας...!). Φυσικά και δηλώνω ερωτευμένος με το lumia 930 (τα έχω αγαπήσει τα windows phone) αλλά αν δε βγει σε προσφορά γύρω στα 350 από ελληνικό κατάστημα δύσκολα θα αλλάξω το πανίσχυρο g2 για το 930.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 παιδια η χωρητικότητα της μπαταριας του κινητου ειναι 3000 mA. Aν παρω εναν εξωτερικο φορτιστη ταξιδιου που η χωριτηκοτητα του ειναι 2000 mA ποσο θα μου το φορτισει? ας υποθεσουμε οτι το εχω 0% μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 παιδια η χωρητικότητα της μπαταριας του κινητου ειναι 3000 mA. Aν παρω εναν εξωτερικο φορτιστη ταξιδιου που η χωριτηκοτητα του ειναι 2000 mA ποσο θα μου το φορτισει? ας υποθεσουμε οτι το εχω 0% μπαταρια. Ε, τα 2/3 σχεδον, δηλαδη 66% Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Μετά από 3 μήνες κατοχής και χρήσης του G2 κι ενώ το προσέχω σαν τα μάτια μου, (καλή θήκη, μεμβράνη οθόνης από την πρώτη μέρα), σήμερα ανακάλυψα στην οθόνη κάτι πραγματικά κουφό. Στο άνω μέρος της επιφάνειας της οθόνης, περίπου 2 εκατοστά κάτω από τον αισθητήρα που βρίσκεται στα δεξιά της μπροστινής κάμερας, υπάρχει ένα κυκλικό βουλιαγματάκι στο γυαλί της οθόνης, ανεπαίσθητο και μη ορατό κοιτώντας την κάθετα, αλλά ορατό κοιτώντας την υπό γωνία στο φως του ήλιου. Για να καταλάβετε, είναι ανάλογο με τα βουλιάγματα που έχουν πολλές φορές οι λαμαρίνες των αυτοκινήτων όταν τρώνε χαλάζι κλπ, κάτι τέτοιο, αναλογικά πάντα: http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/742/gmDjv8.jpg Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο στην επιφάνεια της οθόνης (corning gorilla glass) από τη στιγμή που το τηλέφωνο δεν έχει πέσει και δεν έχει χτυπηθεί ποτέ, το δε σημείο που έγινε δεν είναι κοντά στο κέντρο της οθόνης που θεωρητικά είναι το πιο αδύναμο σημείο της σε παραμόρφωση. Το τηλέφωνο το κουβαλάω πάνω μου στην μπροστά τσέπη του παντελονιού, πάντα χωρίς άλλα αντικείμενα στην ίδια τσέπη, αλλά και πάλι το θεωρώ απίθανο να συμπιέστηκε τόσο πολύ και να το έπαθε αυτό. Επίσης δεν έχω παρατηρήσει απολύτως κανένα θέμα, ούτε στην απόκριση της οθόνης ούτε στην απεικόνιση σε εκείνο το σημείο. Από την άλλη πλευρά, από τον πρώτο καιρό χρήσης της συσκευής, είχα προσέξει ότι σε εκείνη την περιοχή και στο μπροστινό και στο οπίσθιο τμήμα του τηλεφώνου, ζεσταίνει αρκετά μετά από κάποια ώρα χρήσης, με την οθόνη σε λειτουργία, έστω κι αν έχω μόνιμα την φωτεινότητα στο 60% κι όχι στο μάξιμουμ. Θα μπορούσε να πάθει κάτι τέτοιο από τη ζέστη; Το έχει προσέξει κάτι ανάλογο κάποιος άλλος κάτοχος στη συσκευή του; Τι λέτε ότι μπορεί να το προκάλεσε; Πραγματικά μου φαίνεται εντελώς κουφό και φυσικά δε μου έχει ξανατύχει σε κανένα άλλο τηλέφωνο. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Α. Δεν καταλαβαινω απο τη φωτογραφια που ακριβως ειναι το σημαδι. Β. Μοιαζει σαν κατι κατι μυτερο να σε ακουμπισε πανω απο τη θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts