DarthGRE Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδιά έχω T-Mobile branded 16ari γερμανικό, αμα του περάσω Ελληνικό firmware από δω προσεχτικά όπως στο οδηγό εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 θα θεωρηθεί root? απλά περνάω το firmware ή θέλει τίποτα recovery κλπ ( όταν τα αναφαίρετε μερικοί σαν κινέζικα που ακούγονται :lol: ) Δεν θα θεωρηθει root καθως ειναι το stock firmware. Eμενα παντως το εργαλειο δεν μου δουλεψε :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ειχα ρωτησει & στις τροποποιησεις & δεν απαντησε κανεις... ρωταω και εδω μπας και δεν το ειδαν διπλα... Στις επαφες βλεπω την επαφη " ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ " κανονικα... Όταν παταω κλήση βλέπω " ΚΥΡΙΑ ΜΑ " γιατι γινεται αυτο ? οι επαφες μου ειναι στο google & σε ΚΑΝΕΝΑ αλλο android δεν ειχα αυτο το θεμα... εκανε κανονικα κληση με το πληρες ονομα... Καμια ιδεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Δεν θα θεωρηθει root καθως ειναι το stock firmware. Eμενα παντως το εργαλειο δεν μου δουλεψε :wacko: Ούτε εμένα, κράσαρε το πρόγραμμα και τις 2 φορές που δοκίμασα ( windows 8 όχι 8.1 ) :confused: επίσης προσπάθησα να φορτώσω το back up, όπως βλέπετε παρακάτω και κόλλησε και τις δύο φορές στο 14% ( πέρασα και την 4.4.2 t mobile ) EDIT: Τελικά δε κατάφερα να το προχωρήσω και τα επανέφερα με το "χέρι" όλα. Παιδιά παρατηρήσατε ότι στον στοκ browser, έφτιαξε το θέμα με το " ταπ ταπ " για ζουμ ιν ζουμ αουτ , ενώ αμα ζουμάρετε με τα δυο δάχτυλα κάνει σαν να λαγκάρει? Edited March 23, 2014 by Wolfox Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Επίσης υποστηρίζει usb otg χωρίς root πλέον Otg υποστηριζε και με την 4.2.2. Δεν χρειαζοταν root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδιά βοήθεια κάποιος προσπαθώ ακόμα να περάσω κιτκατ έχω κατεβάσει στο μακ το LG Suite Και με το που συνδέσω το κινητό κολλάει όλο το μακ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνο ρεσετ. Άλλαξα USB και δεν κολλάει αλλά πάλι μου λέει cannot connect to update centre... Το έχει κανείς άλλος αυτό? Και από το κινητό μου λέει ότι έχω τη νεότερη έκδοση.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 λοιπον το πηρα και εγω το κινητο, ειμαι ακομα σε 4,2 το κινητο ειναι απιστευτο, οτι καλυτερο κυκλοφορει απολαυση να το ανοιγω και να κανω την δουλεια μου το μονο κακο ειναι το multitasking, εχει λιγες εφαρμογες που μπορεις να δουλεψεις και δευτερον το κινητο δεν εχει καλο grip και (ειναι μεγαλο και glossy) στο τζιν χωραει οριακα οσο εισαι ορθιος, αν κατσεις θα πρεπει να το βγαλεις θα ηταν τελειο αν ειχε 4,7 αλλα την ιδια μπαταρια για εμενα Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδιά βοήθεια κάποιος προσπαθώ ακόμα να περάσω κιτκατ έχω κατεβάσει στο μακ το LG Suite Και με το που συνδέσω το κινητό κολλάει όλο το μακ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνο ρεσετ. Άλλαξα USB και δεν κολλάει αλλά πάλι μου λέει cannot connect to update centre... Το έχει κανείς άλλος αυτό? Και από το κινητό μου λέει ότι έχω τη νεότερη έκδοση.. Από ότι έχουν πει τα παιδιά εδώ μέσα και από την εμπειρία μου δε δουλεύει το update σε Mac υπολογιστή. Μου έβγαζέ το ίδιο μήνυμα και τελικά αναγκάστηκα και έκανα το update από Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Από ότι έχουν πει τα παιδιά εδώ μέσα και από την εμπειρία μου δε δουλεύει το update σε Mac υπολογιστή. Μου έβγαζέ το ίδιο μήνυμα και τελικά αναγκάστηκα και έκανα το update από Windows. Αυτό νομίζω και εγώ ότι φταίει... Ξέρεις αν μπορει να γίνει κάπως αλλιώς το update?δεν έχω υπολογιστή με Windows... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Αυτό νομίζω και εγώ ότι φταίει... Ξέρεις αν μπορει να γίνει κάπως αλλιώς το update?δεν έχω υπολογιστή με Windows... Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος από την στιγμή που δεν στο βγάζει κατευθείαν στο τηλέφωνο ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samana Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ούτε εμένα, κράσαρε το πρόγραμμα και τις 2 φορές που δοκίμασα ( windows 8 όχι 8.1 ) :confused: επίσης προσπάθησα να φορτώσω το back up, όπως βλέπετε παρακάτω και κόλλησε και τις δύο φορές στο 14% ( πέρασα και την 4.4.2 t mobile ) EDIT: Τελικά δε κατάφερα να το προχωρήσω και τα επανέφερα με το "χέρι" όλα. Παιδιά παρατηρήσατε ότι στον στοκ browser, έφτιαξε το θέμα με το " ταπ ταπ " για ζουμ ιν ζουμ αουτ , ενώ αμα ζουμάρετε με τα δυο δάχτυλα κάνει σαν να λαγκάρει? Πρέπει να πατήσεις την επιλογή που έχει πιο κάτω για normal Web update και στο επόμενο παράθυρο πατα start update. Μέχρι εκεί όλα καλά σε μένα. μετά με βάζει στο lg support tool και μου λέει ότι εχω την τελευταία έκδοση. Pls help!!!! Δεν θα θεωρηθει root καθως ειναι το stock firmware. Eμενα παντως το εργαλειο δεν μου δουλεψε :wacko: Εγώ κατάφερα να περάσω το ελληνικό 4.4.2 firmware σε T-mobile. Σύμφωνα με τον οδηγό (2η μέθοδος) μου κράσαρε το πρόγραμμα στο τελευταίο βήμα, όταν πατούσα start upgrade. Έπρεπε να πατήσω το normal web update που πρότεινε παραπάνω και ο jrgr. Μετά προχώρησε κανονικά η αναβάθμιση (σε pc με windows 7 x64). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Εγώ κατάφερα να περάσω το ελληνικό 4.4.2 firmware σε T-mobile. Σύμφωνα με τον οδηγό (2η μέθοδος) μου κράσαρε το πρόγραμμα στο τελευταίο βήμα, όταν πατούσα start upgrade. Έπρεπε να πατήσω το normal web update που πρότεινε παραπάνω και ο jrgr. Μετά προχώρησε κανονικά η αναβάθμιση (σε pc με windows 7 x64). ακριβως και εγω το ιδιο θεμα ειχα, ειδα το videaki ομως οτι τελικα παταμε normal web update καλο θα ηταν να διορθωθει και στο πρωτο ποστ εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 γιατι απ οτι βλεπω πολυς κοσμος την εχει πατησει στο τελευταιο βημα... Edited March 23, 2014 by em_seven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) με το data ανοικτο και με την φωτεινοτητα στο 100% μετα απο κανα 10λεπτο με 15λεπτο ανοικτης οθονης ανεβαινει η θερμοκρασια πανω απο τους 40 με αποτελεσμα να μου ριχνει τη φωτεινοτητα γυρω στο 80%. Σας συμβαινει και σε εσας αυτο το πραγμα ή εχει καποιο προβλημα το κινητο μου ? Σημειωτεον οτι εχω περασει σε κιτ κατ 4.4.2 unrooted με την original rom. Πιο πριν που ειχα root ειχα δοκιμασει τη μεθοδο http://www.talkmob.com/2013/11/04/how-to-faster-the-performance-of-your-lg-g2-832/ αλλα και αυτη με το trickster mod http://www.droidviews.com/make-lg-g2-perform-faster-by-fixing-lag-issue/#sthash.haZeVrzi.dpbs αλλα και παλι το προβλημα δεν λυθηκε? καμια προταση? Edited March 23, 2014 by Floyd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Θα πας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και στην κωδικοποίηση χαρακτήρων θα επιλέξεις το προεπιλεγμένη αλφαβητος και θα έχεις κανονικά 160 χαρακτήρες και με μικρά και με μεγάλα... Ακόμα δεν έχω βρει πώς πάω στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Όποιος μπορεί ας με κατευθύνει γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να τις βρω! Και κάτι άλλο ρε παιδιά. Υπάρχει το Play Books από το οποίο μπορείς να αγοράζεις/διαβάζεις e-books. Δεν μπορώ με τίποτα να βρω πώς γίνεται να ανεβάσεις στην εφαρμογή το pdf που έχω αποθηκευμένο για να το διαβάσω ως e-book. Έχω κατεβάσει και το Kindle Amazon και πάλι δεν μ' αφήνει να ανοίξω κάποιο αρχείο για να διαβάσω, παρά μόνο να αγοράσω. Καμιά ιδέα του τι μπορώ να κάνω; Γουσταρω πολύ να το χρησιμοποιήσω ως e-reader λόγω της μεγάλης, καταπληκτικής οθόνης του. EDIT: Άκυρο για τα e-books, μόλις το βρήκα! Edited March 23, 2014 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ακόμα δεν έχω βρει πώς πάω στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Όποιος μπορεί ας με κατευθύνει γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να τις βρω! Και κάτι άλλο ρε παιδιά. Υπάρχει το Play Books από το οποίο μπορείς να αγοράζεις/διαβάζεις e-books. Δεν μπορώ με τίποτα να βρω πώς γίνεται να ανεβάσεις στην εφαρμογή το pdf που έχω αποθηκευμένο για να το διαβάσω ως e-book. Έχω κατεβάσει και το Kindle Amazon και πάλι δεν μ' αφήνει να ανοίξω κάποιο αρχείο για να διαβάσω, παρά μόνο να αγοράσω. Καμιά ιδέα του τι μπορώ να κάνω; Γουσταρω πολύ να το χρησιμοποιήσω ως e-reader λόγω της μεγάλης, καταπληκτικής οθόνης του. Πας στα μυνήματα και πατάς το κουμπί του μενού, αυτό κάτω με τις 3 γραμμουλες τις οριζόντιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Πας στα μυνήματα και πατάς το κουμπί του μενού, αυτό κάτω με τις 3 γραμμουλες τις οριζόντιες. Σ' ευχαριστώ πολύ, δεν το έχω συνηθίσει ακόμα :) Κάτι άλλο. Βλέπω πως μπορώ να βάλω δύο εικονίδια Gmail (όχι Email) στην home screen του κινητού. Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομά τους και πώς γίνεται να έχω δύο διαφορετικούς λογαριασμούς e-mail στο καθένα και όχι τον default; Γίνεται κάτι τέτοιο; Edited March 23, 2014 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σαν να λαγκαρουν οι browsers ( όλοι ) με την κιτ κατ στο zoom in-out με τα δυο δάχτυλα ( Τ mobile ) ; έκανα πριν και μετά hard reset Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδια να σας κανω μια ερωτηση??απο χθες δεν μου βγαζει στην αρχικη οθονη τον εντοπισμο της τοποθεσιας,..οταν παω να κανω ενημερωση μου κανει για καιρο κομπλε αλλα μου λεει ο εντοπισμος της τοποθεσιας ειναι προσωρινα μη διαθεσιμος... επισης εχω πατησει στο κουρτινακι πανω την τοποθεσια ανοιχτη αλλα παλι τπτ....τι στο καλο να συμβαινει αραγε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σαν να λαγκαρουν οι browsers ( όλοι ) με την κιτ κατ στο zoom in-out με τα δυο δάχτυλα ( Τ mobile ) ; έκανα πριν και μετά hard reset Δεν έχω κάποιο λαγκαρισμα εγώ με stock kk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Lag στο browser δεν έχω,σε άλλες λειτουργίες κάτι ψηλά όμως έχω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Lag στο browser δεν έχω,σε άλλες λειτουργίες κάτι ψηλά όμως έχω. ρολλαρει καλά με το διπλό τάπ ταπ με το ένα δάχτυλο για αυτόματη εστίαση ενώ άμα ζουμάρω με τα δυο δάχτυλα σαν να τρέμει δεξιά κι αριστερά Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ρολλαρει καλά με το διπλό τάπ ταπ με το ένα δάχτυλο για αυτόματη εστίαση ενώ άμα ζουμάρω με τα δυο δάχτυλα σαν να τρέμει δεξιά κι αριστερά Δεν έχω τέτοιο θέμα...Δουλεύουν όλα κομπλέ Και σε chrome Και σε lg browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) ακριβως και εγω το ιδιο θεμα ειχα, ειδα το videaki ομως οτι τελικα παταμε normal web update καλο θα ηταν να διορθωθει και στο πρωτο ποστ εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 γιατι απ οτι βλεπω πολυς κοσμος την εχει πατησει στο τελευταιο βημα... Πω πω και εριξα κατι π@ναγιες χτες πρωινιατικα.. Δηλαδη εχει που ελεγε normal web upgrade μπορουσες να το πατησεις? Ειχα την εντυπωση οτι ηταν καποιου ειδους drop down menu και δεν το πειραζα γιατι επρεπε ουτως ή αλλως να ειναι αυτο επιλεγμενο, οπως το εβλεπα στις φωτογραφιες. :/ Edited March 23, 2014 by DarthGRE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Βλέπω πως μπορώ να βάλω δύο εικονίδια Gmail (όχι το email της LG) στην home screen του κινητού. Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομά τους και πώς γίνεται να έχω δύο διαφορετικούς λογαριασμούς e-mail στο καθένα και όχι μόνο τον default; Γίνεται κάτι τέτοιο; Παίζει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παίζει αυτό; http://google.about.com/od/socialtoolsfromgoogle/ss/add-multiple-gmail-accounts-android.htm ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδιά μια ερώτηση νομίζω ότι ίσως έχει ξαναειπωθεί αλλά δεν είμαι σίγουρος.. Αν σε g2 απο Χονγκ Κονγκ βάλουμε κιτκατ έχουμε επιλογή για 4G έστω και από το κρυφό μενού? Γιατί αν θυμάμαι κάπου διάβασα ότι δεν μπορείς να το ενεργοποίησεις.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts