vagelis83 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Παραπάνω φαίνεται πως είχα 20 λεπτά οθόνη και δεν έπεφτε. Τελικά 99% έγραψε στο μισάωρο. Είναι φοβερό αυτό που έχουν καταφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Λοιπόν το πρώτο είναι τωρινό την τελευταία μισή ώρα που μιλάμε τα έχω όλα ανοιχτά και έπαιξα και ένα 10 λεπτο παιχνιδάκι οπότε την κατάφερα να πέσει κάτω από 30 και σου βάζω αλλά 3 screen shot ύστερα από πλήρη φόρτιση που είχα τραβήξει και βγάλε τα συμπεράσματα σου. Εχω screenshot και με 7 ωρες οθονη στο ΝΟΤΕ 2 κι αλλα παιδια εχουν και 8. Κατα τα αλλα δειχνει να εχει ικανοποιητικη καταναλωση το G2.Αυριο ή μεθαυριο θα εχω και τα 2 οποτε θα σου πω με πιο ασφαλη συμπερασματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 εγώ όταν το λιώνω το κινητό (το έλιωνα στην αρχή) με έβγαζε μία μέρα και το έβαζα στη φόρτιση αργά το βράδυ.) με μέτρια χρήση με βγάζει 2 μέρες ολόκληρες αλλά κυρίως με browsing και συγχρονισμούς ανοιχτούς. αλλά παίζουν μεγάλο ρόλο και η ένταση φωτεινότητας. φυσικά αν παίζεις παιχνίδια με γραφικά θα σου ρουφήξει τη μπαταρία θες δε θες. το εντυπωσιακό (για μένα) είναι ότι στην αναμονή ρουφάει περίπου 1% περίπου κάθε 3 ώρες! δηλαδή τίποτα. είναι μεγάλο κατόρθωμα το γεγονός ότι ευχαριστιέσαι το τηλέφωνο και σου βγάζει και 2 μέρες. κακά τα ψέμματα δεν υπάρχει άτομο εδώ που να αγόρασε αυτό το τηλέφωνο και να μην το λειτουργεί τουλάχιστον 2 ώρες τη μέρα (on screen time). πλέον αν θέλω να το λιώσω δεν κάθομαι να μοιρολογήσω τη μπαταρία ούτος η άλλος έχει ταχυφορτιση. (και τώρα θυμήθηκα το παλιό μου htc one και το πόσες ώρες ήθελε να φορτίσει και γελάω.....) hack μιας και ησουν πρωην κατοχος One, έχεις δικιο σε ότι αφορά τη μπαταρία αλλά δεν μπορω να μην αναφέρω πως το sense σε εμπειρία χρησης ειναι ανωτερο. αν μου λεγες πιο απο τα δυο θα πουλουσες και πιο θα κρατουσες θα δυσκολευόμουν να απαντησω. ολη η ιστορια με το g2 ειναι η απιστευτη μπαταρία και καμερα που εχει συν η μεγαλη οθονη του με τα μικρά περιθώρια. softwarικα δεν ειναι το σουπερ ουαου οπως ακουγα απ ολους. ειναι μεν lagfree αλλα καθημερινα διπλα με το one και μετα απο 2 εβδομαδες κατοχης του g2 την αμεσοτητα του πρώτου δεν την εχει Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 hack μιας και ησουν πρωην κατοχος One, έχεις δικιο σε ότι αφορά τη μπαταρία αλλά δεν μπορω να μην αναφέρω πως το sense σε εμπειρία χρησης ειναι ανωτερο. αν μου λεγες πιο απο τα δυο θα πουλουσες και πιο θα κρατουσες θα δυσκολευόμουν να απαντησω. ολη η ιστορια με το g2 ειναι η απιστευτη μπαταρία και καμερα που εχει συν η μεγαλη οθονη του με τα μικρά περιθώρια. softwarικα δεν ειναι το σουπερ ουαου οπως ακουγα απ ολους. ειναι μεν lagfree αλλα καθημερινα διπλα με το one και μετα απο 2 εβδομαδες κατοχης του g2 την αμεσοτητα του πρώτου δεν την εχει Ε νομίζω πως αναφέρεις όλα αυτά ακριβώς που ζητάει κανείς από μια κορυφαία συσκευή. Απίστευτη μπαταρία, καλή κάμερα , μεγάλη και πάρα πολύ καλή οθόνη σε μέγεθος που άλλη χωράνε τις 4,7 ίντσες και να αναφέρουμε πως η αυτονομία του κρατιέται σε τέτοια επίπεδα κυρίως από softwarικους λόγους. Το one σαν κατασκευή δεν το συζητάμε πολύ καλύτερο και το προτιμώ από το πλαστικό, το κακό όταν το είχα όμως ήταν πως χωρίς θήκη δεν μπορούσα να το κρατήσω με τίποτα γλίστραγε επικίνδυνα από το χέρι και βαρέθηκα να το προσέχω τόσο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Καλησπερα κι απο μενα . Υπαρχει καπου οδηγος για το πως περναμε την Ευρωπαικη , ολα τα βηματα, ξεκινοντας απ το download mode και προχωραμε. Διαβασα καμια 100 σελιδες αλλα δεν βρισκω τιποτα .Ερχομαι απο Samsung κι εκει γινοταν με το Odin , εδω πιστευω ειναι αλλη διαδικασια. Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Καλησπερα κι απο μενα . Υπαρχει καπου οδηγος για το πως περναμε την Ευρωπαικη , ολα τα βηματα, ξεκινοντας απ το download mode και προχωραμε. Διαβασα καμια 100 σελιδες αλλα δεν βρισκω τιποτα .Ερχομαι απο Samsung κι εκει γινοταν με το Odin , εδω πιστευω ειναι αλλη διαδικασια. http:// http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 http:// http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 Αργυρη τοχω δει αυτο, λεει για ολα τα αλλα εκτος απο το πως περναμε μια ρομ. Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ε νομίζω πως αναφέρεις όλα αυτά ακριβώς που ζητάει κανείς από μια κορυφαία συσκευή. Απίστευτη μπαταρία, καλή κάμερα , μεγάλη και πάρα πολύ καλή οθόνη σε μέγεθος που άλλη χωράνε τις 4,7 ίντσες και να αναφέρουμε πως η αυτονομία του κρατιέται σε τέτοια επίπεδα κυρίως από softwarικους λόγους. Το one σαν κατασκευή δεν το συζητάμε πολύ καλύτερο και το προτιμώ από το πλαστικό, το κακό όταν το είχα όμως ήταν πως χωρίς θήκη δεν μπορούσα να το κρατήσω με τίποτα γλίστραγε επικίνδυνα από το χέρι και βαρέθηκα να το προσέχω τόσο πολύ. τα παντα εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους. στη περιπτωση του g2 εχει περισσοτερα θετικα απο αρνητικα γι αυτο και ειναι η τοπ συσκευή αυτο το διαστημα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 hack μιας και ησουν πρωην κατοχος One, έχεις δικιο σε ότι αφορά τη μπαταρία αλλά δεν μπορω να μην αναφέρω πως το sense σε εμπειρία χρησης ειναι ανωτερο. αν μου λεγες πιο απο τα δυο θα πουλουσες και πιο θα κρατουσες θα δυσκολευόμουν να απαντησω. ολη η ιστορια με το g2 ειναι η απιστευτη μπαταρία και καμερα που εχει συν η μεγαλη οθονη του με τα μικρά περιθώρια. softwarικα δεν ειναι το σουπερ ουαου οπως ακουγα απ ολους. ειναι μεν lagfree αλλα καθημερινα διπλα με το one και μετα απο 2 εβδομαδες κατοχης του g2 την αμεσοτητα του πρώτου δεν την εχει μου έχει λήψει το sense είναι αλήθεια.... σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής και την ανάλυση + του ότι μου είχε πετύχει καλή συσκευή χωρίς προβλήματα.... νομίζω ο launcher είναι πολύ καλός και κολλάει με το hardware πιο καλά από το lg g2. παρόλα αυτά σίγουρα θα κρατούσα το g2 για τους λόγους που έχω ήδη αναφέρει σε παλαιότερο μου ποστ..... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 εχει κανενας το wakelock detector? τι ακριβως ειναι αυτο το 1013 που μου τρωει τοση μπαταρια; απο το λιγο που εψαξα στο ιντερνετ το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα. μπορει καποιος να εγκαταστησει το wakelock να μου πει αν ειναι το ιδιο και σε αυτον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 εχει κανενας το wakelock detector? τι ακριβως ειναι αυτο το 1013 που μου τρωει τοση μπαταρια; απο το λιγο που εψαξα στο ιντερνετ το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα. μπορει καποιος να εγκαταστησει το wakelock να μου πει αν ειναι το ιδιο και σε αυτον; Οτιδήποτε έχει να κάνει με audio playback είναι.Από Ραδιόφωνο, μουσική, μέχρι tune in radio και ήχους ειδοποιήσεων.δε τρώει αυτό μπαταρία, οι εφαρμογές σου και η χρήση που έκανες την κατανάλωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Αργυρη τοχω δει αυτο, λεει για ολα τα αλλα εκτος απο το πως περναμε μια ρομ. Καλημερα.Διαβασε ολο το πρωτο post και ειδικα απο εδω και κατω "How to unroot Σε περίπτωση που θέλουμε να επαναφέρουμε τη συσκευή στην αρχική της κατάσταση, official δηλαδή, σε περίπτωση service ή πώλησης, ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:" Ειναι η διαδικασια του πώς να περασεις stock rom Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλημερα.Διαβασε ολο το πρωτο post και ειδικα απο εδω και κατω "How to unroot Σε περίπτωση που θέλουμε να επαναφέρουμε τη συσκευή στην αρχική της κατάσταση, official δηλαδή, σε περίπτωση service ή πώλησης, ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:" Ειναι η διαδικασια του πώς να περασεις stock rom OK . Σ ευχαριστω. Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Το δικό μου πάντως είναι branded Vodafone Γερμανικό και δεν έχει κανένα θέμα. Το μόνο ενοχλητικό είναι το σήμα της Vodafone μόλις μπουταρει. Μπορεις να αλλαξεις το bootanimation.zip στο /system/media Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Για την μπαταρία έχω ήδη πει την άποψή μου, με 2 φορτίσεις (αφού δεν αδειάζει κιόλας η άτιμη :p ), σήμερα είμαι με 26 ώρες χρήσης, 2 ώρες οθόνη, είμαι στο 47% και κάνει project ότι θα είναι ανοιχτό για ακόμα 26 ώρες :blink: Αυτό δεν το έχω ξαναδεί σε κανένα σύγχρονο android κινητό με μη-MTK επεξεργαστή (της γυναίκας μου το Lenovo αντέχει και παραπάνω, αλλά στο 1/3 των specs). Επίσης να αναφέρω ότι μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα (από ραδιόφωνο μέχρι και πειράγματα σε kernel) στην OpenEurope rom, και δεν έχω βρει τίποτα που να μην δουλεύει. Άρα compatibility με το SEA -αρχικά- κινητό μου στο 100% :cool: Όσοι θέλετε EUR, προχωρήστε άφοβα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Σήμερα έρχεται και το δικό μου. Ψάχνω για θήκη και screen protector. Στο xda μιλάνε για temperred glass protectors. Εγώ βρήκα εδώ ένα protector http://www.x-one.cn/EN/aspcms/product/2013-6-14/231.html. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης για θήκη να βάλω κάποια με tpu η flip case? Σας παρακαλώ όποιος έχει δοκιμάσει ας πει την άποψη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 ξέρει κανεις τι είναι το alarmmanager. system app Που φαίνεται ότι ξυπνάει τη συσκευή μου? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Σήμερα έρχεται και το δικό μου. Ψάχνω για θήκη και screen protector. Στο xda μιλάνε για temperred glass protectors. Εγώ βρήκα εδώ ένα protector http://www.x-one.cn/EN/aspcms/product/2013-6-14/231.html. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης για θήκη να βάλω κάποια με tpu η flip case? Σας παρακαλώ όποιος έχει δοκιμάσει ας πει την άποψη του. Protector δεν μου αρέσει γενικώς και δεν βάζω στα κινητά μου. Επιλέγω πάντα μια θήκη που με κάποιο τρόπο προστατεύει την οθόνη (είτε flip, είτε pouch, είτε αν είναι απλή back να έχει "χείλος" γύρω-γύρω). Αλλά προφανώς ότι πληρώσεις παίρνεις (απλή ζελατίνα 1-2 ευρώ, "κανονικό" γυαλί 20 και βάλε... Ότι πληρώσεις παίρνεις και στην περίπτωση της θήκης. Μόλις τώρα παρέλαβα την αυθεντική QuickWindow της LG, και πρέπει να πω ότι, σε σχέση με τις generic flip (με window) που βρίσκω στο eBay, ίσως (*ίσως* λέω...:p) και να αξίζει τα σχεδόν διπλά λεφτά που κάνει. Πολύ καλά υλικά, άριστη εφαρμογή (προφανώς....), το πίσω μέρος είναι αντιγραφή του πίσω μέρους του κινητού (δεν φαίνεται δηλαδή στο μάτι και στο χέρι ότι είναι θήκη, μοιάζει σαν το πίσω μέρος του G2), κλείνει καλά -χωρίς όμως μαγνήτη, δεν ξέρω μετά από αρκετή χρήση πως θα συμπεριφερθεί- ενώ το μπροστινό μέρος είναι στιβαρό και σίγουρα θα προστατέψει και την οθόνη. Α, και το QuickWindow feature είναι ΠΟΛΥ εύχρηστο και όμορφο :cool: Χαλάλι τα 30€...και από σήμερα η θήκη είναι διαθέσιμη σε όλα τα μαγαζιά που την διαφημίζουν, χθες παρέλαβαν όλοι τους... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ότι πληρώσεις παίρνεις και στην περίπτωση της θήκης. Μόλις τώρα παρέλαβα την αυθεντική QuickWindow της LG, και πρέπει να πω ότι, σε σχέση με τις generic flip (με window) που βρίσκω στο eBay, ίσως (*ίσως* λέω...:p) και να αξίζει τα σχεδόν διπλά λεφτά που κάνει. Πολύ καλά υλικά, άριστη εφαρμογή (προφανώς....), το πίσω μέρος είναι αντιγραφή του πίσω μέρους του κινητού (δεν φαίνεται δηλαδή στο μάτι και στο χέρι ότι είναι θήκη, μοιάζει σαν το πίσω μέρος του G2), κλείνει καλά -χωρίς όμως μαγνήτη, δεν ξέρω μετά από αρκετή χρήση πως θα συμπεριφερθεί- ενώ το μπροστινό μέρος είναι στιβαρό και σίγουρα θα προστατέψει και την οθόνη. Α, και το QuickWindow feature είναι ΠΟΛΥ εύχρηστο και όμορφο :cool: Χαλάλι τα 30€...και από σήμερα η θήκη είναι διαθέσιμη σε όλα τα μαγαζιά που την διαφημίζουν, χθες παρέλαβαν όλοι τους... Συμφωνώ απολύτως, εγώ την παρέλαβα από την Τρίτη και αξίζει τα €30. Τέλεια εφαρμογή, πολύ καλή ποιότητα υλικών και δε με πειράζει καθόλου που δεν κλείνει με μαγνήτη. Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Παιδια φιλος πηρε το g2 απο το king box, ειναι γερμανικο και του βγαζει welcome message της t-mob (μονο αυτο ομως και τιποτα αλλο) αρα το τηλεφωνο ειναι branded....(?) που μπορει να παει να δει, στα specs/menu του τηλεφωνου, οτι ειναι οντως branded ... γιατι θελει να το επιστρεψει και στο μαγαζι του λενε οτι ειναι unbranded:mad: Για οσους θυμουνται την περιπτωση...στο hidden menu δεν μπορεσαμε να δουμε αν ειναι branded...οποτε εγκατασταθηκε το antutu και ολως περιεργως στο device info στο κελι Brand βγαζει LGE και οχι T Mobile.....κουλο δεν νομιζετε? Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 LGE ειναι το LG electronics δεν έχει σχέση; Δοκιμάσατε και το cpu z? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 στο δικο μου τηλεφωνο εκει λεει Ο2 de...οποτε αν ηταν TMob θα επρεπε να το λεει εκει...παντως θα κατεβασουμε και το cpu z να δουμε και αυτο τι μας βγαζει Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Για οσους θυμουνται την περιπτωση...στο hidden menu δεν μπορεσαμε να δουμε αν ειναι branded...οποτε εγκατασταθηκε το antutu και ολως περιεργως στο device info στο κελι Brand βγαζει LGE και οχι T Mobile.....κουλο δεν νομιζετε? Κουλό ναι, αλλά μοιάζει για de-branded "branded" συσκευή...δηλαδή branded συσκευή που της περάστηκε η European rom Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) στο δικο μου τηλεφωνο εκει λεει Ο2 de...οποτε αν ηταν TMob θα επρεπε να το λεει εκει...παντως θα κατεβασουμε και το cpu z να δουμε και αυτο τι μας βγαζει α τώρα μου ρθε, λογικα έτσι θα βγάλεις άκρη. το ειχε ποστάρει και ο elthis πιο πριν. κανε ακριβώς αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2484476 κανονικά θα σου βγάλει το στοκ firmware αυτο που φορουσε αρχικα η συσκευη. αυτή τη διαδικασία elthis γιατί δεν τη βάζεις στους οδηγούς; είναι χρήσιμη πιστεύω.. Edited November 29, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Μπορώ να αφαιρέσω εντελώς αυτό που έχει τώρα η θα έχω πρόβλημα στο bootαρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts