jpcupra Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Κι εγώ με wind και βλέπω μόνο Η. Δες το βίντεο όχι με το μαμά αλλά με bsb, για παράδειγμα και θα δεις ότι δε θα έχει κανένα σπάσιμο και δε θα σου γράψει αυτόματη παύση. Δεν μου εγραψε αυτοματη παυση πριν απλα εκανε σπασιματα. Το ιδιο και με bs και mx player Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καταρχήν για την μπαταρία να πω κάτι πολύ σημαντικό ώστε να μην αγχωνόμαστε με τις επιδόσεις. Δεν πέφτει με τον ίδιο ρυθμό σε όλα τα ποσοστά. Όλοι θα έχετε δει ότι από το 100% πρέπει να βάλεις μπροστά κάνα Volvo truck turbo intrcooler για να πέσει στο 99%. Σε άλλα πάλι ποσοστά πέφτει πιο γραμμικά οπότε έχετέ το υπόψη σας. Επίσης ότι χρήση και να έκανε ο προηγούμενος χρήστης με ένα ωραίο κύκλο φορτίσεων (4-5 φορτίσεις) πιστεύω ότι η μπαταρία θα πάρει τα πάνω της. Το βάζετε πρίζα περίπου στο 15-20% (το ελάχιστο) και το αφήνετε και λιγάκι παραπάνω κι ας έχει πάει στο 100%. Επίσης επιβεβαιώνω ότι μεταμορφώθηκε η συσκευή μετά την 4η 5η φόρτιση (ίσως ήταν μετά την 3η αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας) Εμένα σε δίκτυο του εξωτερικού δείχνει ένδειξη Η και μετά δείχνει 4G, οπότε όντως είναι απούσα η ένδειξη Η+. Παιδιά η συσκευή είναι φανταστική, δεν ζεσταίνεται στην πλοήγηση (και με ανοιχτό data) και υπόψη εδώ ακόμα έχουμε 26-30C... Η οθόνη όνειρο, η μπαταρία ασύλληπτη και γενικά νομίζω ότι η LG έκανε την υπέρβασή της. Και όλα αυτά σε μερικούς από εμάς στοίχισαν μόλις 410€!!!! :dance: Μακάρι να τα πάει καλά και σε πωλήσεις ώστε να ιδρώσει το αυτί της Samsung (αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το βλέπω...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Η πλοήγηση του maps απαιτεί data για να δουλέψει. Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ εγώ και που δεν απαιτούν data αλλά δουλεύουν μόνο με χρήση του gps είναι το Igo primo και το Navigon. Φίλε μου από που βρήκες το primo και σου δουλεύει σωστά??αν μπορείς 'στειλε μου λινκ στα πμ!!!γιατί εγώ δεν έχω βρει κάτι που να δουλεύει σωστά!!!:happy: Μόνο navigon πάει καλά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καταρχήν για την μπαταρία να πω κάτι πολύ σημαντικό ώστε να μην αγχωνόμαστε με τις επιδόσεις. Δεν πέφτει με τον ίδιο ρυθμό σε όλα τα ποσοστά. Όλοι θα έχετε δει ότι από το 100% πρέπει να βάλεις μπροστά κάνα Volvo truck turbo intrcooler για να πέσει στο 99%. Σε άλλα πάλι ποσοστά πέφτει πιο γραμμικά οπότε έχετέ το υπόψη σας. Επίσης ότι χρήση και να έκανε ο προηγούμενος χρήστης με ένα ωραίο κύκλο φορτίσεων (4-5 φορτίσεις) πιστεύω ότι η μπαταρία θα πάρει τα πάνω της. Το βάζετε πρίζα περίπου στο 15-20% (το ελάχιστο) και το αφήνετε και λιγάκι παραπάνω κι ας έχει πάει στο 100%. Επίσης επιβεβαιώνω ότι μεταμορφώθηκε η συσκευή μετά την 4η 5η φόρτιση (ίσως ήταν μετά την 3η αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας) Εμένα σε δίκτυο του εξωτερικού δείχνει ένδειξη Η και μετά δείχνει 4G, οπότε όντως είναι απούσα η ένδειξη Η+. Παιδιά η συσκευή είναι φανταστική, δεν ζεσταίνεται στην πλοήγηση (και με ανοιχτό data) και υπόψη εδώ ακόμα έχουμε 26-30C... Η οθόνη όνειρο, η μπαταρία ασύλληπτη και γενικά νομίζω ότι η LG έκανε την υπέρβασή της. Και όλα αυτά σε μερικούς από εμάς στοίχισαν μόλις 410€!!!! :dance: Μακάρι να τα πάει καλά και σε πωλήσεις ώστε να ιδρώσει το αυτί της Samsung (αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το βλέπω...) οντως στα 410 που δωσαμε μερικοι για το 32αρι δεν μπορεις να πας αλλου. στο χερι της ειναι της lg. αν καποιος παρακολουθει γενικα το φορουμ μπορει να καταλάβει ότι απο το optimus g και μετα η lg "ακουγεται". με το g2 εχει δωσει προσωπικα οτι καλυτερο κυκλοφορεί και τώρα που πολλοί έχουν ξενερωσει με samsung λογω knox, αναβαθμίσεων κλπ στο χέρι της ειναι να δώσει και κανα δυο καλες αναβαθμίσεις να παρει τα πανω της Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καταρχήν για την μπαταρία να πω κάτι πολύ σημαντικό ώστε να μην αγχωνόμαστε με τις επιδόσεις. Δεν πέφτει με τον ίδιο ρυθμό σε όλα τα ποσοστά. Όλοι θα έχετε δει ότι από το 100% πρέπει να βάλεις μπροστά κάνα Volvo truck turbo intrcooler για να πέσει στο 99%. Σε άλλα πάλι ποσοστά πέφτει πιο γραμμικά οπότε έχετέ το υπόψη σας. Επίσης ότι χρήση και να έκανε ο προηγούμενος χρήστης με ένα ωραίο κύκλο φορτίσεων (4-5 φορτίσεις) πιστεύω ότι η μπαταρία θα πάρει τα πάνω της. Το βάζετε πρίζα περίπου στο 15-20% (το ελάχιστο) και το αφήνετε και λιγάκι παραπάνω κι ας έχει πάει στο 100%. Επίσης επιβεβαιώνω ότι μεταμορφώθηκε η συσκευή μετά την 4η 5η φόρτιση (ίσως ήταν μετά την 3η αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας) Εμένα σε δίκτυο του εξωτερικού δείχνει ένδειξη Η και μετά δείχνει 4G, οπότε όντως είναι απούσα η ένδειξη Η+. Παιδιά η συσκευή είναι φανταστική, δεν ζεσταίνεται στην πλοήγηση (και με ανοιχτό data) και υπόψη εδώ ακόμα έχουμε 26-30C... Η οθόνη όνειρο, η μπαταρία ασύλληπτη και γενικά νομίζω ότι η LG έκανε την υπέρβασή της. Και όλα αυτά σε μερικούς από εμάς στοίχισαν μόλις 410€!!!! :dance: Μακάρι να τα πάει καλά και σε πωλήσεις ώστε να ιδρώσει το αυτί της Samsung (αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το βλέπω...) Ευθυμη πολυ σημαντικα τα οσα ειπες. Ηλια τo H+ το αφησε στο συρταρι η lg αποτι φαινεται. Θα κοιταξω να δω και τις επομενες φορτισεις πως θα πανε και θα ενημερωσω. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εγω παντως παιδια οταν βγαζω βιντεο στα 60fps βλεπω ψιλοκολληματακια οπως ο jpcupra..Στα 30 βγαζω καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Νικολα ειναι περιεργο. Υποτιθεται πως στα 60fps θα ειχαμε πολυ καλυτερο αποτελεσμα. Δοκιμασες με καναν αλλο player? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 οντως στα 410 που δωσαμε μερικοι για το 32αρι δεν μπορεις να πας αλλου. 410 το 32αρη??? Απο που βρε παιδιά???δώστε κάνα λινκ! Ευχαριστω Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Δεν χρειάζεται αλλος player γιατι το προβλημα φαινεται και την ωρα που τραβαω βιντεο. Οι υπολοιποι βγαζετε κανονικα 60fps ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 μεσα στο σπιτι εβγαλα κανονικα με 60fps χωρις σπασιματα που αναφέρετε αλλά δεν τρελάθηκα και απο την ποιότητα του αποτελέσματος Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εχει δει καποιος αλλος παιδια ενα περιεργο μυνημα που μου βγαζει στον defaud browser σε μερικες σελιδες "η σελιδα εχει σταματησει να ανταποκρινεται"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 μεσα στο σπιτι εβγαλα κανονικα με 60fps χωρις σπασιματα που αναφέρετε αλλά δεν τρελάθηκα και απο την ποιότητα του αποτελέσματος Σε σχεση με τα 30fps πως το βλεπεις? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 μεσα στο σπιτι εβγαλα κανονικα με 60fps χωρις σπασιματα που αναφέρετε αλλά δεν τρελάθηκα και απο την ποιότητα του αποτελέσματος +1.. Μία από τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Σε σχεση με τα 30fps πως το βλεπεις? Στον ίδιο χώρο και με τον ίδιο φωτισμό δεν παρατηρώ καμία ιδιαίτερη διάφορα. Στην τηλεόραση δεν μπορω να παίξω uhd για να δω διάφορες. Όταν λέτε σπασίματα εννοείται στην εικόνα, σαν να πηδάει frames; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Στον ίδιο χώρο και με τον ίδιο φωτισμό δεν παρατηρώ καμία ιδιαίτερη διάφορα. Στην τηλεόραση δεν μπορω να παίξω uhd για να δω διάφορες. Όταν λέτε σπασίματα εννοείται στην εικόνα, σαν να πηδάει frames; Ναι,οχι κατι τραγικο αλλα η ποιοτητα στα 30 ειναι καλύτερη,πιο smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ναι,οχι κατι τραγικο αλλα η ποιοτητα στα 30 ειναι καλύτερη,πιο smooth. +1 Εμενα προσωπικα με ενοχλει. Παιδες εχει βρει κανεις screen protector antifingerprint? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εγω παντως παιδια οταν βγαζω βιντεο στα 60fps βλεπω ψιλοκολληματακια οπως ο jpcupra..Στα 30 βγαζω καλύτερα.. Εχετε δοκιμασει να δειτε το βιντεακι στον υπολογιστη; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εχετε δοκιμασει να δειτε το βιντεακι στον υπολογιστη; Ναι εγω,παιζει οπως στη συσκευή. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδια, επειδή είμαι έτοιμος να κάνω το άλμα για τη συσκευή αντί να πάω σε Note 3 που το περίμενα καιρο, να πω ότι έχοντας διαβάσει ότι review υπάρχει στο νετ, ότι τα 60 είναι χειρότερα από το να τραβάτε σε 30. Δεν θυμάμαι για σπασίματα αλλά σίγουρα στο θέμα ποιότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Σήμερα δοκίμασα το TomTom για πλοήγηση από Αλεξανδρούπολη σε ένα χωριό της Κομοτηνής (Πάνδροσο) γύρο στα 45 λεπτά πλοήγηση και δεν είχα πρόβλημα ίσως ήταν τυχαία στιγμή που είχα χάσιμο δορυφόρων μέσα στην Αλεξανδρούπολη λόγο κτιρίων. Φαντάζομαι με μελλοντική αναβάθμιση να διορθωθεί και να είναι ποιό ευαίσθητος ο δέκτης GPS. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εχει δει καποιος αλλος παιδια ενα περιεργο μυνημα που μου βγαζει στον defaud browser σε μερικες σελιδες "η σελιδα εχει σταματησει να ανταποκρινεται"; Ναι, και στο δικό μου τα ίδια κάνει. Σταμάτησα να τον χρησιμοποιώ. Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Σήμερα δοκίμασα το TomTom για πλοήγηση από Αλεξανδρούπολη σε ένα χωριό της Κομοτηνής (Πάνδροσο) γύρο στα 45 λεπτά πλοήγηση και δεν είχα πρόβλημα ίσως ήταν τυχαία στιγμή που είχα χάσιμο δορυφόρων μέσα στην Αλεξανδρούπολη λόγο κτιρίων. Φαντάζομαι με μελλοντική αναβάθμιση να διορθωθεί και να είναι ποιό ευαίσθητος ο δέκτης GPS. Όταν λες ότι έχασε δορυφόρους, ποια ήταν η συμπεριφορά της συσκευής μετά ; Δηλαδή τους ξαναβρήκε άμεσα; Όχι πως κάτι τετοιο θα με κανει να ξανασκεφτω το ενδεχόμενο αγοράς της συσκευής απλώς από περιέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς το Handcent SMS ;; Όταν πάω να σβήσω τα μηνύματα κρασάρει και με πετάει από την εφαρμογή. Επειδή το χρησιμοποιώ χρόνια σε άλλες συσκευές που είχα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Όταν λες ότι έχασε δορυφόρους, ποια ήταν η συμπεριφορά της συσκευής μετά ; Δηλαδή τους ξαναβρήκε άμεσα; Όχι πως κάτι τετοιο θα με κανει να ξανασκεφτω το ενδεχόμενο αγοράς της συσκευής απλώς από περιέργεια. Τους έχασε το βελάκι ήταν παγωμένο και μετά από 15 με 20 δευτερόλεπτα πήγα ποιο πέρα με το αμάξι και τους ξανά βρήκε. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Όταν λες ότι έχασε δορυφόρους, ποια ήταν η συμπεριφορά της συσκευής μετά ; Δηλαδή τους ξαναβρήκε άμεσα; Όχι πως κάτι τετοιο θα με κανει να ξανασκεφτω το ενδεχόμενο αγοράς της συσκευής απλώς από περιέργεια. Χάνει τους δορυφόρους για καμιά 10αριά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται. Είναι πρόβλημα της συσκευής, ευελπιστώ softwarικό. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts