paraskevas013 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 καλησπερα φιλε μου,,μπορεις να με καθοδηγησεις λιγακι με τα βηματα ειτε σε Pm για να το δοκιμασω και αυτο,δεν εχω παιξει καθολου με rom οποτε δεν γνωριζω!! σε ευχαριστω καποιος να μου πει το νημα η το ποστ που θα υπαρχει απο το παρελθον για το πως να περασω την ρομ την επισημη μεσω flash tool?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 καποιος να μου πει το νημα η το ποστ που θα υπαρχει απο το παρελθον για το πως να περασω την ρομ την επισημη μεσω flash tool?? https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 σε ευχαριστω μαριε!το αρχειο kdz το λεει καπου μεσα για να το κατεβασω η πρεπει να το ψαξω αλλου? Edited November 27, 2017 by paraskevas013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 σε ευχαριστω μαριε!το αρχειο kdz το λεει καπου μεσα για να το κατεβασω η πρεπει να το ψαξω αλλου? https://lg-firmware-rom.com/ http://opensource.lge.com/osSch/list?types=ALL&search=d802 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 https://lg-firmware-rom.com/ http://opensource.lge.com/osSch/list?types=ALL&search=d802 σε ευχαριστω μαριε και παλι,με την πρωτη ευκαρια θα το περασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Παιδιά χαιρετώ το φόρουμ..από χθες έχω στην κατοχή μου το OnePlus 5t και το g2 αποθηκεύεται για καβατζα..σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά που κάναμε σε αυτό το υπέροχο τηλέφωνο.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrele Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 καλησπερα παιδιά έχω εδώ και 2,5 χρονιά το G2 με την stock ρομ 4.4.2 και unrooted. Ακριβώς όπως την πρώτη μέρα. Τώρα δεν μου ανοίγει η κάμερα. μαύρη οθόνη και πολλές φορές πετάει μήνυμα "η εφαρμογή σταμάτησε" επίσης μου κολλούσε το wifi και έλεγε συνέχεια "ενεργοποίηση" έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το πρόβλημα του wifi έφτιαξε. Αλλά το πρόβλημα της κάμερας παραμένει! Τι να κάνω? να αναβαθμίσω σε lollipop?? να βάλω άλλη ρομ?? να το πάω για service??? καμμιά βοήθεια?? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 καλησπερα παιδιά έχω εδώ και 2,5 χρονιά το G2 με την stock ρομ 4.4.2 και unrooted. Ακριβώς όπως την πρώτη μέρα. Τώρα δεν μου ανοίγει η κάμερα. μαύρη οθόνη και πολλές φορές πετάει μήνυμα "η εφαρμογή σταμάτησε" επίσης μου κολλούσε το wifi και έλεγε συνέχεια "ενεργοποίηση" έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το πρόβλημα του wifi έφτιαξε. Αλλά το πρόβλημα της κάμερας παραμένει! Τι να κάνω? να αναβαθμίσω σε lollipop?? να βάλω άλλη ρομ?? να το πάω για service??? καμμιά βοήθεια?? Ευχαριστώ! Πριν απο ολα πέρνα του μια άλλη camera απο google play, και πες μας...! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Παιδιά χαιρετώ το φόρουμ..από χθες έχω στην κατοχή μου το OnePlus 5t και το g2 αποθηκεύεται για καβατζα..σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά που κάναμε σε αυτό το υπέροχο τηλέφωνο.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Καλοριζικο φιλε,να το χαιρεσαι..μια ερωτηση..σε συγκριση με το θρυλικο G2 τι διαφορα εχει στο υψος κ στο βαρος;ειναι αισθητη ωστε να μη βολευει στο ενα χερι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλοριζικο φιλε,να το χαιρεσαι..μια ερωτηση..σε συγκριση με το θρυλικο G2 τι διαφορα εχει στο υψος κ στο βαρος;ειναι αισθητη ωστε να μη βολευει στο ενα χερι;Το ίδιο φοβόμουν και εγώ αλλά το μέγεθος το συνήθισα μετά από λίγα λεπτά..το g2 μου φαίνεται μικρό. Κοίτα εγώ έχω λίγο μεγάλα χέρια αλλά μην φανταστείς ότι γίνονται όλα με το ένα χέρι..κάποιες λειτουργίες είναι κομπλέ αλλά σε κάποιες φάσεις το κρατάς με τα 2..μην σε τρομάζουν οι διαστάσεις εκτός και αν απαραίτητα θρεπτικά χρήση μόνο με το ένα χέρι.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Το ίδιο φοβόμουν και εγώ αλλά το μέγεθος το συνήθισα μετά από λίγα λεπτά..το g2 μου φαίνεται μικρό. Κοίτα εγώ έχω λίγο μεγάλα χέρια αλλά μην φανταστείς ότι γίνονται όλα με το ένα χέρι..κάποιες λειτουργίες είναι κομπλέ αλλά σε κάποιες φάσεις το κρατάς με τα 2..μην σε τρομάζουν οι διαστάσεις εκτός και αν απαραίτητα θρεπτικά χρήση μόνο με το ένα χέρι.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Κοιτα κι εγω εχω λιγο μεγαλα χερια οποτε λογικα δε θα εχω θεμα..αρχισα κι εγω να σκεφτομαι την αλλαγη μετα απο 3 χρονια με το θηριο,αν κι ακομα αντεχει μια χαρα η μαμα μπαταρια του κι ουτε καποιο θεμα ειχα με κιτρινιλα στην οθονη..μια ανανεωση κινητου τη χρειαζομαι θεωρω πλεον..σιγουρα δε θα ξαναβρω την αυτονομια του G2 αλλα στα υπολοιπα φανταζομαι οτι υπαρχουν μεγαλες διαφορες ετσι δεν ειναι;πως σου φανηκε εσενα;καμερα,οθονη,ηχοι ακουστικου κ ηχειου;ειναι καλυτερα;γενικα αξιζει η αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Για μένα η αναβάθμιση αξίζει σε όλους τους τομείς..δεν χρειάζεται συστάσεις το OnePlus περί επιδόσεων. Αναμένουμε να δούμε μήπως βελτιώσουν με μελλοντικά update την κάμερα. Κατά τα άλλα η oxygen είναι τόσο παραμετροποιησιμη που είναι σαν να φοράς custom ROM.. περιττό να σου πω τι υποστηρίζει παίζει από OnePlus και xda. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenangel Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Κάτοχος για πολύ καιρό του θρυλικού g2. Μάλιστα αγορασμενο δύο φορές όταν έχασα το πρώτο..... Από τότε πήγα σε Nexus 6p τρελή απογοήτευση κ μετά σε Samsung s6 καλό αλλά g2 δεν.... Αυτό που μου έλειπε ήταν η μπαταρία του κ δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρω καλύτερη σε κινητό των 140ευρο.... Οπότε όποιος ψάχνει ίδια μπαταρία κ αρκετά καλύτερη μάλιστα κ το ίδιο μέγεθος θα πρότεινα με κλειστά μάτια Xaomi redmi 4x Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akamo64 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Καλημερα παιδια Ηρθε στα χερια μου το G2πριν 4 μερες σε αριστη κατασταση...προσπαθησα πολλες φορες να μπω σε recovery με τον συνδυασμο power+volume down και συμφωνα με τις οδηγιες που ειδα και εδω και σε βιντεο χωρις ποτε να τα καταφερω...εκανε παντα κανονικη εκκινηση...το εκανα root με το Kingoroot και στη συνεχεια προσπαθωντας να περασω custom recovery με μια εφαρμογη που την ειδα καπου εδω μεσα,αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι,το αποτελεσμα ηταν μια οθονη με ασπρες γραμμες και τιποτα αλλο(φωτο).Ουτε λογοτυπο δεν φαινεται στην εκινηση ενω ακουγεται ο ηχος εκκινησης.Δεν ξερω ποια rom φορουσε..καμμια βοηθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Μου εκανε το ιδιο οταν ειχα ιμιτατιον οθονη κ ζεσταθηκε.αλλαγη οθονης χρειάζεσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 πολλές αποχωρήσεις βλέπω τον τελευταίο καιρό. μαζί με τους υπόλοιπους και εγώ που πήγα σε XZ1 λόγο της προσφοράς που έτρεχε πριν μια βδομαδα. από τα καλύτερα κινητά ever το G2, ακόμη και τώρα με cloudy kit kat (τα 3 απο τα τέσσερα χρόνια που το έχω) πάει σχετικά άψογα και θα εκτελεί χρέη backup συσκευής. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι δεν παίζει να έχω κρατήσει ξανα κινητό τόσα χρόνια :O:cry::love: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 πολλές αποχωρήσεις βλέπω τον τελευταίο καιρό. μαζί με τους υπόλοιπους και εγώ που πήγα σε XZ1 λόγο της προσφοράς που έτρεχε πριν μια βδομαδα. από τα καλύτερα κινητά ever το G2, ακόμη και τώρα με cloudy kit kat (τα 3 απο τα τέσσερα χρόνια που το έχω) πάει σχετικά άψογα και θα εκτελεί χρέη backup συσκευής. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι δεν παίζει να έχω κρατήσει ξανα κινητό τόσα χρόνια :O:cry::love:Και εγώ φίλε..και μάλιστα δεν θέλω καν να το πουλήσω το g2. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ετοιμάζομαι και εγώ αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω σε ποια συσκευή, βασικά εάν είχαν βαλει οις και έπαιρνε κάρτα μιλάς το οπ5τ , με χαμηλότερο σαρ θα το είχα πάρει χτες.ψάχνω συσκευή που να υπάρχουν custom rom γενικά.συγκεκριμένα DU ή Desolation Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Καλημερα παιδια Ηρθε στα χερια μου το G2πριν 4 μερες σε αριστη κατασταση...προσπαθησα πολλες φορες να μπω σε recovery με τον συνδυασμο power+volume down και συμφωνα με τις οδηγιες που ειδα και εδω και σε βιντεο χωρις ποτε να τα καταφερω...εκανε παντα κανονικη εκκινηση...το εκανα root με το Kingoroot και στη συνεχεια προσπαθωντας να περασω custom recovery με μια εφαρμογη που την ειδα καπου εδω μεσα,αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι,το αποτελεσμα ηταν μια οθονη με ασπρες γραμμες και τιποτα αλλο(φωτο).Ουτε λογοτυπο δεν φαινεται στην εκινηση ενω ακουγεται ο ηχος εκκινησης.Δεν ξερω ποια rom φορουσε..καμμια βοηθεια???Που το βρήκες το κινητό φίλε; Μεταχειρισμένο από αγγελία; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ετοιμάζομαι και εγώ αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω σε ποια συσκευή, βασικά εάν είχαν βαλει οις και έπαιρνε κάρτα μιλάς το οπ5τ , με χαμηλότερο σαρ θα το είχα πάρει χτες.ψάχνω συσκευή που να υπάρχουν custom rom γενικά.συγκεκριμένα DU ή Desolation Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο 5t δεν θα χρειάζεσαι custom rom Βασικά αυτά έχουν ψιλό τελειώσει με τις συσκευές των τελευταίων ετών Έχει ωριμάσει πολύ το Android δεν χρειάζεται να το πειράζεις για να δουλεύει καλά Ήδη από όταν κανείς το πρώτο power on δουλεύει άψογα σε πολλές εταιρείες. Άντε ένα root για αποφυγή διαφημίσεων. Δεν θέλει κάτι παραπάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Τέσσερα χρόνια με το G2. Με KitKat τρέχει σφαίρα :superman: Εχω αλλαξει 2 Οθόνες :dash: (το γνωστό κάψιμο) και όταν βαρεθω :what: δεν αλλαζω Rom αλλά Launcher........όπως παρακάτω..! :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Τέσσερα χρόνια με το G2. Με KitKat τρέχει σφαίρα :superman: Εχω αλλαξει 2 Οθόνες :dash: (το γνωστό κάψιμο) και όταν βαρεθω :what: δεν αλλαζω Rom αλλά Launcher........όπως παρακάτω..! :bow: Ωραιο θεμα..ποιος launcher ειναι αυτος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ωραιο θεμα..ποιος launcher ειναι αυτος; SquareHome 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ss.squarehome2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Εγω δε θα το αλλαξω δεν εχει παρουσιασει τιποτα μεχρι να τα φτυσει θα το απολαμβανω. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akamo64 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Που το βρήκες το κινητό φίλε; Μεταχειρισμένο από αγγελία; Μεταχειρισμενο απο ιδιωτη σε αριστη κατασταση οπως ειπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts