jaranor Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Βγήκε καμία ''αναβάθμιση'' (φτιαχτή xda-developers) 6 η 7 ????:p Προτείνω AOSP Extended 4.6 (Android 7.1.2) https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-aospextended-rom-v3-3-t3573700 Πολύ γρήγορη και ελαφριά (δεν έχω ξαναδεί προσωπικά τόσο γρήγορη χωρίς να είμαι και ROM freak). Δεν λειτουργεί το tethering και μερικές φορές (πχ 1 στις 20 φορές) δεν λειτουργεί το fast charging και φορτίζει αργά. Αλλά το βλέπεις στη lockscreen (τα mA) και βγάζεις το καλώδιο, το ξαναβάζεις και φορτίζει. Φορτίζει σε 1μιση ώρα, το οποίο δεν ξέρω αν είναι κ καλό, αν θυμάμαι καλά η Lollipop ήθελε 2μιση ώρες. Βέβαια μπορεί να θέλεις να περιμένεις την 8 Μάριε :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Πεμπτη 14 του μήνα ηρθε ο κουριερ το πηρε...... Τετάρτη 20 του μήνα, μου το παρέδωσε,(Ιωάννινα) μετά απο αλλαγη οθόνης. Αλλα δυο χρόνια εγγύηση οθόνης, και συνεχίζουμε :D . Παρεμπιπτόντως, της μέρες αυτές είχα το παλιό μου iphone 5s. Εμένα πάντως, μου έκανε τι ζωή δύσκολη :lol:, σε σχέση με το Lg G2.....! ::whistle: Τελικα όταν σου λειψει τότε βλέπεις την αξια του...:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Πεμπτη 14 του μήνα ηρθε ο κουριερ το πηρε...... Τετάρτη 20 του μήνα, μου το παρέδωσε,(Ιωάννινα) μετά απο αλλαγη οθόνης. Αλλα δυο χρόνια εγγύηση οθόνης, και συνεχίζουμε :D . Παρεμπιπτόντως, της μέρες αυτές είχα το παλιό μου iphone 5s. Εμένα πάντως, μου έκανε τι ζωή δύσκολη :lol:, σε σχέση με το Lg G2.....! ::whistle: Τελικα όταν σου λειψει τότε βλέπεις την αξια του...:w00t: Το δικό μου g2 με cloudy 3.3 δουλεύει σφαίρα Φυσικά δεν έχω μέσα Facebook και messenger Για τα χρόνια του τα πηγαίνει άψογα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 @mariodj ... όταν το είχα κι εγώ και έχοντας πρωτοβγεί τοτε θυμάμαι το i phone 6 πόσο λίγο μου χε φανεί σε όλα του το i phone... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Το δικό μου g2 με cloudy 3.3 δουλεύει σφαίρα Φυσικά δεν έχω μέσα Facebook και messenger Για τα χρόνια του τα πηγαίνει άψογα Σωστός....!;) ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προτείνω AOSP Extended 4.6 (Android 7.1.2) https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-aospextended-rom-v3-3-t3573700 Πολύ γρήγορη και ελαφριά (δεν έχω ξαναδεί προσωπικά τόσο γρήγορη χωρίς να είμαι και ROM freak). Δεν λειτουργεί το tethering και μερικές φορές (πχ 1 στις 20 φορές) δεν λειτουργεί το fast charging και φορτίζει αργά. Αλλά το βλέπεις στη lockscreen (τα mA) και βγάζεις το καλώδιο, το ξαναβάζεις και φορτίζει. Φορτίζει σε 1μιση ώρα, το οποίο δεν ξέρω αν είναι κ καλό, αν θυμάμαι καλά η Lollipop ήθελε 2μιση ώρες. Βέβαια μπορεί να θέλεις να περιμένεις την 8 Μάριε :P :P Ευχαριστω φιλαράκι....!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ξέχασα να αναφέρω ότι έβαλα καινούργια μπαταρία με 15€ και το τηλέφωνο είναι πλέον πάλι σαν καινούργιο Το άνοιξα καθάρισα και το ακουστικό και το ηχείο και πλέον έχει ζωή για ακόμα δύο χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ξέχασα να αναφέρω ότι έβαλα καινούργια μπαταρία με 15€ και το τηλέφωνο είναι πλέον πάλι σαν καινούργιο Το άνοιξα καθάρισα και το ακουστικό και το ηχείο και πλέον έχει ζωή για ακόμα δύο χρόνια Αθάνατο g2 εξαιρετικό κινητό με ένα εξαιρετικό socket και κορυφαίο ratio οθόνης. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Έτσι +1.000 ✌✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ξέχασα να αναφέρω ότι έβαλα καινούργια μπαταρία με 15€ και το τηλέφωνο είναι πλέον πάλι σαν καινούργιο Το άνοιξα καθάρισα και το ακουστικό και το ηχείο και πλέον έχει ζωή για ακόμα δύο χρόνια Δώσε λινκ, για όσους κατόχους ενδιαφέρονται να μην τους χαϊδεύουν τον πισινό στην LG Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Δώσε λινκ, για όσους κατόχους ενδιαφέρονται να μην τους χαϊδεύουν τον πισινό στην LG Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτήν αγόρασα https://m.ebay.com/itm/Original-BL-T7-3000mAh-Internal-Battery-For-LG-Optimus-G2-D800-D802-LS980-VS980-/332114537097?txnId=1443454149014 Όλα καλά μέχρι στιγμής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 και την εβαλες; μονος σου; ευκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Αυτήν αγόρασα https://m.ebay.com/itm/Original-BL-T7-3000mAh-Internal-Battery-For-LG-Optimus-G2-D800-D802-LS980-VS980-/332114537097?txnId=1443454149014 Όλα καλά μέχρι στιγμήςΤην έχουν βγάλει! Λέει : "Αυτή η καταχώριση 332114537097 έχει καταργηθεί ή αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Έχει κ στο σκρουτζ παίδες. Λέει Bulk δηλ χύμα αλλά και μια χρονιά να σε βγάλει αξίζει πιστεύω! 9 ευρουλάκια + τα έξοδα αποστολής κλπ 15 πάλι https://www.skroutz.gr/s/4306713/LG-BL-T7.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 και την εβαλες; μονος σου; ευκολα; Μόνος το έφτιαξα Βέβαια φτιάχνω τέτοια εδώ και χρόνια δεν είναι η πρώτη φορά Κάποιος που δεν γνωρίζει ίσως του έρθει κάπως δύσκολο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 αν και υπαρχει θεμα για τις μπαταριες του g2 και επρεπε να ποσταρεις εκει μαλλον: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379812 ερωτηση: πως καταλαβες οτι ηθελε αλλαγη η μπαταρια; φανταζομαι απο διαφορα στις.. αντοχες και τις.. συνηθειες της; δεν υπαρχει αλλος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 αν και υπαρχει θεμα για τις μπαταριες του g2 και επρεπε να ποσταρεις εκει μαλλον: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379812 ερωτηση: πως καταλαβες οτι ηθελε αλλαγη η μπαταρια; φανταζομαι απο διαφορα στις.. αντοχες και τις.. συνηθειες της; δεν υπαρχει αλλος τροπος; Ναι δεν κρατούσε καθόλου Ξανά ανέβηκε στα επίπεδα που αναλογούν στην συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλησπερα, τελευταια δεν αποκρινεται η οθονη σωστα σε καθε αγγιγμα... δηλαδη μια ανοιγουν ολες οι εφαρμογες, μια δεν κανει τιποτα κ πρεπει να το πατησω κ 2η κ 3η φορα... διαβασα στο γκουγκλ οτι ειναι digitizer κ οτι πολλα g2 το εμφανιζουν. Γνωριζει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλησπερα, τελευταια δεν αποκρινεται η οθονη σωστα σε καθε αγγιγμα... δηλαδη μια ανοιγουν ολες οι εφαρμογες, μια δεν κανει τιποτα κ πρεπει να το πατησω κ 2η κ 3η φορα... διαβασα στο γκουγκλ οτι ειναι digitizer κ οτι πολλα g2 το εμφανιζουν. Γνωριζει καποιος? Από το κρυφό μενού έχεις μία επιλογή για "update touch firmware", δοκίμασε το. Εάν έχεις προστατευτικό οθόνης (μεμβράνη, ή γυαλί) αφαίρεσέ το. Ως τελική λύση, εφόσον μπορείς να το κάνεις, επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εάν με τα παραπάνω δεν βελτιωθεί, τότε είναι πρόβλημα υλικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Από το κρυφό μενού έχεις μία επιλογή για "update touch firmware", δοκίμασε το. Εάν έχεις προστατευτικό οθόνης (μεμβράνη, ή γυαλί) αφαίρεσέ το. Ως τελική λύση, εφόσον μπορείς να το κάνεις, επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εάν με τα παραπάνω δεν βελτιωθεί, τότε είναι πρόβλημα υλικού. ευχαριστω φιλε μου. Μετα απο ενα update touch firmware και μια επανεκκινηση φαινεται να εχει φτιαξει το touch! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Βρε παλικάρια, σε ποια σελίδα βάζουμε :wacko: το IME και κατεβάζουμε την Stock rom....? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Βρε παλικάρια, σε ποια σελίδα βάζουμε :wacko: το IME και κατεβάζουμε την Stock rom....? ;) Για σελιδα δε γνωριζω,υπαρχει ομως η εφαρμογη LG Phone from την οποια κατεβαζεις απο το play store..μολις την ανοιξεις σου ανιχνευει το imei κ σου δινει διαφορα στοιχεια της συσκευης σου καθως επισης κ το αντιστοιχο λινκ απο το οποιο θα κατεβασεις το τελευταιο λογισμικο της stock εκδοσης της χωρας για την οποια προοριζοταν το κινητο σου..good luck☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Βρε παλικάρια, σε ποια σελίδα βάζουμε :wacko: το IME και κατεβάζουμε την Stock rom....? ;) Νομίζω μια παλιά σελίδα δεν υπάρχει πλέον. Υπάρχει η http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/ όμως, πας επάνω που λέει ΙΜΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Παιδια μεγαλη γκαντεμια! Χτες εκλεισα ραντεβου για αυριο με Procordia για 4η αλλαγη οθονης λογω κιτρινιλας. Σημερα επεσε απο τα χερια μου και ραγισε το γυαλι. Θα μου την αλλαξουνε κανονικα; Τι λετε; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Απίθανο το θεωρώ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Χλωμο το κοβω, και συ στη θεση τους το ιδιο θα εκανες, αλλα ποτε δεν ξερεις. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts