mariodj Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 2 χρόνια είναι η εγγύηση. Ευχαριστώ φίλος...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ευχαριστώ φίλος...!;)Για σου ρε Μάριε πόσα χρόνια ρε φίλε με το g2; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Για σου ρε Μάριε πόσα χρόνια ρε φίλε με το g2; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Σεπτ. θα κλείσω 4 χρόνια. με μια αλλαγή οθόνης & εραστής της 4.4.2 Τρέχει μια χαρά, κάνει αυτα που θέλω, οπότε !!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Δεν υπαρχει αυτο το κινητο δηλωνω ερωτευμενος μαζι του αειθαλές σε ολα του τελειο δε θα το δώσω ποτε και εγω στην 4.4.2 χωρις θεματα πουθενα μαυρος σκυλος λέμε. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Πόσο μεγάλη είναι; Ρωτάω από περιεργεια. Εγώ πάω για την τέταρτη και η μεγαλύτερη κιτρινίλα που είχα ήταν αριστερά της οθόνης μια κάθετη λουρίδα παχους τεσσάρων χιλιοστων που ξεκίναγε από την πάνω αριστερή γωνία και κατέβαινε μέχρι τη μεση. όπως την περιγράφεις είναι. Έντονη επάνω αριστερά και φτάνει μέχρι τη μέση όπου φαίνεται με το ζόρι οι 2 πρωτες ήταν στην δεξιά πλευρά Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους! Της γυναίκας μου το g2 τελευταία ξεκίνησε και τρεμοπαιζει ολόκληρη ή ένα μέρος της οθόνης. Συνήθως το κάτω μισό και αν παρατήρησα σωστά το κάνει όταν ζεσταίνεται. Μου είπε το έκανε πρώτη φορά πριν μερικές μέρες που είχε βάλει GPSνα πάει κάπου και σίγουρα είχε ζεσταθεί. Και στα χέρια μου που το έκανε ήταν ζεστό... Σας έχει ξανατυχει; τι παίζει να είναι και πιθανό κόστος; Μήπως να το αφήσει να πεθάνει και να κρατήσει το δικό μου g2 που δεν έχει τίποτα από Σεπτέμβρη του 2013; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους! Της γυναίκας μου το g2 τελευταία ξεκίνησε και τρεμοπαιζει ολόκληρη ή ένα μέρος της οθόνης. Συνήθως το κάτω μισό και αν παρατήρησα σωστά το κάνει όταν ζεσταίνεται. Μου είπε το έκανε πρώτη φορά πριν μερικές μέρες που είχε βάλει GPSνα πάει κάπου και σίγουρα είχε ζεσταθεί. Και στα χέρια μου που το έκανε ήταν ζεστό... Σας έχει ξανατυχει; τι παίζει να είναι και πιθανό κόστος; Μήπως να το αφήσει να πεθάνει και να κρατήσει το δικό μου g2 που δεν έχει τίποτα από Σεπτέμβρη του 2013; Έκανες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Έκανες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων....? Δεν έχει κάνει κάτι από όταν το αγόρασε (μεταχειρισμένο) περίπου 2 χρόνια πριν. Να δοκιμάσω μια επαναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Δεν έχει κάνει κάτι από όταν το αγόρασε (μεταχειρισμένο) περίπου 2 χρόνια πριν. Να δοκιμάσω μια επαναφορά; Και δεν κάνεις.......υπόψιν, θα χαθούν ολα τα δεδομένα, και θα επανέλθει το τηλ. όπως το πήρες την πρώτη μέρα...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Το ξέρω :-( πρέπει να της κάνω backup πρωτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Τι σχέση έχει το πρόβλημα στην οθόνη, με την επαναφορά ρυθμίσεων; δηλαδή όσοι είχαν κίτρινη οθόνη, έπρεπε να πράξουν το ίδιο; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Τι σχέση έχει το πρόβλημα στην οθόνη, με την επαναφορά ρυθμίσεων; δηλαδή όσοι είχαν κίτρινη οθόνη, έπρεπε να πράξουν το ίδιο; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μίλησε για κιτρινίλα....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Τι σχέση έχει το πρόβλημα στην οθόνη, με την επαναφορά ρυθμίσεων; δηλαδή όσοι είχαν κίτρινη οθόνη, έπρεπε να πράξουν το ίδιο; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν ειναι κιτρινιλα εμενα φιλε. τρεμοπαιζει ενα μερος της οθονης (και σπανια ολη). ελπιζω να ειναι software το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakgeorge Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 παιδια καλησπερα. εχω το lg και σημερα ξαφνικα εκλεισε το κινητο και κολλησε στο logo της lg ...εβγαλα την μπαταρια και δουλεψε μια χαρα...αλλα παλη ξαφνικα εκλεισε και κολλησε το κινητο...ειμαι στην lollipop που με εβαλαν σε μια επισκευη η procordia πρην απο 2 μηνες...τι κανουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 παιδια καλησπερα. εχω το lg και σημερα ξαφνικα εκλεισε το κινητο και κολλησε στο logo της lg ...εβγαλα την μπαταρια και δουλεψε μια χαρα...αλλα παλη ξαφνικα εκλεισε και κολλησε το κινητο...ειμαι στην lollipop που με εβαλαν σε μια επισκευη η procordia πρην απο 2 μηνες...τι κανουμε Για αρχή θα πρότεινα ένα factory reset (οδηγίες). Υπόψιν ότι θα σβηστούν τα πάντα οπότε τράβα ένα backup μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής και μετάφερέ το σε κάποιον υπολογιστή πριν τη διαδικασία, καθώς το reset σβήνει όλο το internal storage. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakgeorge Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Το έχω κάνει ήδη αυτό ...Αλλά τίποτα ...Εγώ πιστεύω ότι φταίει η λολιποπ γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα πριν .και τώρα κολλαει στο σήμα της LG kai δεν ανοίγει καθόλου η θα ανοιξει μετά από πολύ ώρα που προσπαθω...Λέω αν έχει τύχη σε κανέναν άλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Το έχω κάνει ήδη αυτό ...Αλλά τίποτα ...Εγώ πιστεύω ότι φταίει η λολιποπ γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα πριν .και τώρα κολλαει στο σήμα της LG kai δεν ανοίγει καθόλου η θα ανοιξει μετά από πολύ ώρα που προσπαθω...Λέω αν έχει τύχη σε κανέναν άλλον Ενδεχομένως να μην έκατσε καλά η ROM. Δοκίμασε να την ξαναπεράσεις μέσω του LG Flash Tool 2014. Στη Lollipop πάντως πέραν των γνωστών θεμάτων υπερθέρμανσης, δεν αντιμετώπισα κάτι άλλο. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nithe Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 καλησπέρα και από μενα αν και υπερλατρευω το κινητο μας ωστοσο είναι η τρίτη φορά που μου βγάζει κιτρινιλα στο πανω αριστερο μερος , σε μεγεθος στραγαλιου. Με την συσκευη κλεινω 3 χρονια (περσι αλλαξα την 2η οθόνη). Αν και το κινητο ειναι σε πολυ καλη κατασταση ωστοσο εχει ενα χτυπημα στο κατω δεξι μερος (χωρις να εχει παθει κατι η οθόνη παρα μονο περιμετρικα της συσκευης) . Να το στειλω στην procordia για αλλαγη οθονης ή θα μου το βγαλουν εκτος εγγυησης λογω χτυπηματος; όπως και να χει σε λίγες μέρες γίνομαι κάτοχος ενός lg g6 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 καλησπέρα και από μενα αν και υπερλατρευω το κινητο μας ωστοσο είναι η τρίτη φορά που μου βγάζει κιτρινιλα στο πανω αριστερο μερος , σε μεγεθος στραγαλιου. Με την συσκευη κλεινω 3 χρονια (περσι αλλαξα την 2η οθόνη). Αν και το κινητο ειναι σε πολυ καλη κατασταση ωστοσο εχει ενα χτυπημα στο κατω δεξι μερος (χωρις να εχει παθει κατι η οθόνη παρα μονο περιμετρικα της συσκευης) . Να το στειλω στην procordia για αλλαγη οθονης ή θα μου το βγαλουν εκτος εγγυησης λογω χτυπηματος; όπως και να χει σε λίγες μέρες γίνομαι κάτοχος ενός lg g6 :) Θα το δεχτούν. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Παιδιά είμαι ακόμα κάτοχος του πανέμορφου κινητού lgg2 κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον σκέφτομαι να αλλάξω κινητό τι προτείνεται; Το κινητό είναι ακόμα με την kit kat και πάει μια χαρά . Με την μπαταρία έχω μεγάλο θέμα το φορτίζω 4 φορές την ημέρα και κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Παιδιά είμαι ακόμα κάτοχος του πανέμορφου κινητού lgg2 κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον σκέφτομαι να αλλάξω κινητό τι προτείνεται; Το κινητό είναι ακόμα με την kit kat και πάει μια χαρά . Με την μπαταρία έχω μεγάλο θέμα το φορτίζω 4 φορές την ημέρα και κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή. Καλύτερα να ρωτήσεις σε πιο ταιριαστό θέμα. Μπορείς να κοιτάξεις και το G6, αλλά ας συνεχιστεί αλλού η κουβέντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Παιδιά είμαι ακόμα κάτοχος του πανέμορφου κινητού lgg2 κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον σκέφτομαι να αλλάξω κινητό τι προτείνεται; Το κινητό είναι ακόμα με την kit kat και πάει μια χαρά . Με την μπαταρία έχω μεγάλο θέμα το φορτίζω 4 φορές την ημέρα και κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή. Αλλαξε μπαταρια κρατα το κινητό εστω και σαν δευτερο τετοια κινητά δε τα αλλαζουν. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 παιδια δεν μπορω να κανω hard reset στο κινητο με τπτ ακολουθω την γνωστη διαδικασια και το κινητο η θα κανει επανεκκίνηση η θα το κλεινω... ειμαι με κιτκατ καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Μήπως αντί για Vol Down + Power είναι Vol Down+ Vol Up + Power; κι εμένα με μπερδεύει μερικές φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Μήπως αντί για Vol Down + Power είναι Vol Down+ Vol Up + Power; κι εμένα με μπερδεύει μερικές φορες αμα κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο μεσα ειναι το ιδιο πραγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts