Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην εποχη του η καμερα ηταν τοπ (αλλα φυσικα ποτε δεν ηταν "επαγγελματικες"). Αν εξαιρεσουμε το laser focus εχει ιδια πισα καμερα με το g3, αλλα υστερει στην μπροστινη που πραγματικα ειναι ... ζωγραφιες :P . Στο σημερα η πισω φτανει mid range κινητα. Κινητα ομως επιπεδου g4 και s6 του ριχνουν ασχημα ειδικα σε χαμηλο φωτισμο. Οσον αφορα το φλας σε κινητα που φτανουν επιπεδα iso κοντα 3200 οπως το g2 (οποτε δεν βγαινουν σκοτεινες στις καθημερινες απαιτησεις) ειναι αχρηστο γιατι γενικα "χαλαει" την φωτογραφια αφου χαλαει τα χρωματα. Το χω παντα κλειστο εκτος και αν εβγαινει σκοτεινη (που δεν ειναι συχνο). Θεωρητικα dual led flash πυο χουν καποιες συσκευες δεν χαλανε τοσο τα χρωματα αλλα προσωπικα και παλι δεν μου αρεσει το αποτελεσμα.

Απο ταχυτητα φτανει ανετα κινητα των 200 ευρω (ή τα παει και καλυτερα πχ απο το g3) ενω αν βαλεις κανα cloudy 2.2 τοτε για να δεις διαφορα σε καθημερινη χρηση θα πρεπει να πας σε g5. Το κινητο ναι εφτασε lollipop αλλα δυστυχως οχι την τελευταια 5.1.1. Οποτε γενικα εχει θεματακια και κατα συνεπεια ακομα και η στοκ kitkat ειναι απειρως καλυτερη.

Ποιο κινητο εχεις; Ποσο θα το παρεις το g2?

Έχω το iphone 4s το οποιο θα εχω πλεον ως 2ο.Βασικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις.Θέλω απλα να ανοίγει άμεσα τις παραπανω εφαρμογές που έγραψα οτι κάνω χρήση, να μην κολλάει. Το βρήκα στα 120-130€

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν ειναι το 32αρη, σε καλη κατασταση και εχει εστω 1-2 μηνες εγγυηση ακομα παρτο.

Το κινητο χανει σε αποδοση μονο λογω lollipop 5.0.2 που και ακομα και σε αυτη στεκεται αξιοπρεπεστατα. Αλλα αν εχεις ορεξη να ρουταρεις και να περασεις custom rom, βαζεις cloudy 2.2 + dorimanx και εισαι σουπερ.

Αν ειναι το 32αρη, σε καλη κατασταση και εχει εστω 1-2 μηνες εγγυηση ακομα παρτο.

Το κινητο χανει σε αποδοση μονο λογω lollipop 5.0.2.Οποτε αν εχεις ορεξη να ρουταρεις και να περασεις custom rom, βαζεις cloudy 2.2 + dorimanx και εισαι σουπερ.

Το 32αρη είναι και πραγματικα σε άριστη κατασταση. Να σου πω δεν κατέχω να κάνω root δεν πολύ καταλαβαίνω την διαδικασία. Θα ρωτησω για την εγγύηση που μου ειπες, γιατί έχει απόδειξη αλλά δεν ρωτησα πότε το πήρε.Επειδή βλέπω πως το "έχεις" πολύ καλά μετα κινητά προτείνει να μην το πάρω απο την στιγμη που δεν κατέχω να κάμω αλλαγές;

Το 32αρη είναι και πραγματικα σε άριστη κατασταση. Να σου πω δεν κατέχω να κάνω root δεν πολύ καταλαβαίνω την διαδικασία. Θα ρωτησω για την εγγύηση που μου ειπες, γιατί έχει απόδειξη αλλά δεν ρωτησα πότε το πήρε.Επειδή βλέπω πως το "έχεις" πολύ καλά μετα κινητά προτείνει να μην το πάρω απο την στιγμη που δεν κατέχω να κάμω αλλαγές;

Ακομα και στοκ να το αφησεις, σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζω να βρεις καλυτερο . Πχ μια καλη εναλλακτικη ειναι το nexus 5x (που εχει και ΚΑΜΕΡΑΡΑ) αλλα κατω απο 180 μεταχειρισμενο δεν νομιζω να το βρεις. Βεβαια αν τελικα βαλεις custom rom στο g2, σε ταχυτητα καθημερινης χρησης δεν εχει να ζηλεψει πολλα.

Edited by Antretng

Ακομα και στοκ να το αφησεις, σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζω να βρεις καλυτερο . Πχ μια καλη εναλλακτικη ειναι το nexus 5x (που εχει και ΚΑΜΕΡΑΡΑ) αλλα κατω απο 180 μεταχειρισμενο δεν νομιζω να το βρεις. Βεβαια αν τελικα βαλεις custom rom στο g2, σε ταχυτητα καθημερινης χρησης δεν εχει να ζηλεψει πολλα.

Ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια σου και της γρήγορες απαντήσεις σου.Να είσαι καλά φιλέ μου.

Την ημέρα η κάμερα του σε καλύπτει απόλυτα ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, τη νύχτα όμως υστερεί σημαντικά θα έλεγα...λαβε υπόψιν κιόλας το γεγονός με τις κιτρινίλες στην οθόνη που παρουσιάζεται συχνά πυκνά θα έλεγα εφόσον η συσκευή δεν είναι μες στην εγγύηση ;)
Konakis.

Την ημέρα η κάμερα του σε καλύπτει απόλυτα ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, τη νύχτα όμως υστερεί σημαντικά θα έλεγα...λαβε υπόψιν κιόλας το γεγονός με τις κιτρινίλες στην οθόνη που παρουσιάζεται συχνά πυκνά θα έλεγα εφόσον η συσκευή δεν είναι μες στην εγγύηση ;)

κιτρινίλες;Τι της προκαλεί;

Οπως ολα τα κινητα ετσι και αυτο βγαζει τα προβληματα του. Για το g2 το συχνοτερο προβλημα ειναι κιτρινιλες στην οθονη. Οποτε αν το παρεις χωρις εγγυηση τσεκαρε προσεχτικα αυτο το προβλημα.

Οπως ολα τα κινητα ετσι και αυτο βγαζει τα προβληματα του. Για το g2 το συχνοτερο προβλημα ειναι κιτρινιλες στην οθονη. Οποτε αν το παρεις χωρις εγγυηση τσεκαρε προσεχτικα αυτο το προβλημα.

Τελικά μήπως να μην το πάρω; Κ αν δεν έχει εγγύηση κ δεν έχει κ τις κιτρινιλες κ μου προκύψουν στην πορεία θα μου βγάλουν κάποιο πρόβλημα;

Οποιο μεταχειρισμενο και να παρεις αν σου βγαλει προβλημα μετα το περας της εγγυησης παλι θα χεις θεμα ;) . Πχ το g4 βγαζει bootloop σε αρκετα μεγαλυτερο ποσοστο απο οτι κιτρινιλες το g2.

Παντως αν ειναι να βγαλει κιτρινιλες το πιθανοτερο ειναι να τις ειχε βγαλει ηδη. Οι κιτρινιλες δεν χαλανε τη λειτουργια του κινητου αλλα θα πρεπει να "ζησεις" με αυτες

Edited by Antretng

Οποιο μεταχειρισμενο και να παρεις αν σου βγαλει προβλημα μετα το περας της εγγυησης παλι θα χεις θεμα ;) . Πχ το g4 βγαζει bootloop σε αρκετα μεγαλυτερο ποσοστο απο οτι κιτρινιλες το g2.

Παντως αν ειναι να βγαλει κιτρινιλες το πιθανοτερο ειναι να τις ειχε βγαλει ηδη.

Μάλλον πρεπει να αρχίσω να κοιταω κ για καμια αλλη συσκευή...

Αν εννοεις μεταχειρισμενη χωρις εγγυηση στα 120-130, σε ρισκο δεν θα χει μεγαλη διαφορα. Και χιλιες φορες καλυτερα μια κιτρινη κυλιδα/λωριδα παρα να μπει σε bootloop και πεταμα.

Επειδη σε βλεπω να αγχωνεσαι μη παρεις μεταχειρισμενο. Μεταχειρισμενο σημαινει ψαξιμο, συμβιβασμο σε καποιες φθορες και οτι εχεις μικροτερη ή καθολου εγγυηση. Δωσε 20 ευρω παραπανω και παρε καινουργιο το p8 lite αν και ειναι κατωτερο σε καμερα, οθονη και ταχυτητα αλλα οτι καλυτερο στα λεφτα του. Το μονο + οτι εχει marshmallow και οτι η καμερα εχει δυνατοτητα long exposure 8 δευτερολεπτα.

Αν θες κατι συγκρισιμο με το g2 και καινουργιο πας στο honor 7 lite αλλα ανεβαινεις στα 180 ευρω. Ο μονος συμβιβασμος ειναι το sar αλλα δεν σε φοβαμαι εσενα... τοσα χρονια iphone θα χεις παθει ανοσια :lol:

Edited by Antretng

Αν εννοεις μεταχειρισμενη χωρις εγγυηση στα 120-130, σε ρισκο δεν θα χει μεγαλη διαφορα. Και χιλιες φορες καλυτερα μια κιτρινη κυλιδα/λωριδα παρα να μπει σε bootloop και πεταμα.

Επειδη σε βλεπω να αγχωνεσαι μη παρεις μεταχειρισμενο. Μεταχειρισμενο σημαινει ψαξιμο, συμβιβασμο σε καποιες φθορες και οτι εχεις μικροτερη ή καθολου εγγυηση. Δωσε 20 ευρω παραπανω και παρε καινουργιο το p8 lite αν και ειναι κατωτερο σε καμερα, οθονη και ταχυτητα αλλα οτι καλυτερο στα λεφτα του. Το μονο + οτι εχει marshmallow και οτι η καμερα εχει δυνατοτητα long exposure 8 δευτερολεπτα.

Αν θες κατι συγκρισιμο με το g2 και καινουργιο πας στο honor 7 lite αλλα ανεβαινεις στα 180 ευρω. Ο μονος συμβιβασμος ειναι το sar αλλα δεν σε φοβαμαι εσενα... τοσα χρονια iphone θα χεις παθει ανοσια :lol:

Χαχαχαχα πολύ ωραίο το τελευταιο στο μήνυμα σου!!!!:lol:

Το είχα το p8 lite γρήγορο κ ομορφο κινητό με το android 6 ηταν σαν να είχες άλλο κινητό, αλλά δεν μου κάθησε καλά δεν ξέρω δεν το συμπαθησα...

Χαχαχαχα πολύ ωραίο το τελευταιο στο μήνυμα σου!!!!:lol:

Το είχα το p8 lite γρήγορο κ ομορφο κινητό με το android 6 ηταν σαν να είχες άλλο κινητό, αλλά δεν μου κάθησε καλά δεν ξέρω δεν το συμπαθησα...

Γιατι δεν το συμπαθησες; Το καλυτερο παιδι!!! :P

Περαν της πλακας πες τι σε ενοχλησε για να σου προτεινω αλλο. Αφου δεν μιλαμε για το g2 στειλε καλυτερα pm να μην χαλαμε το θεμα με offtopic.

Αν έχει αλλαχθεί η οθόνη, έχει άλλα δυο χρόνια εγγύηση για τον ίδιο λόγο....!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Αν έχει αλλαχθεί η οθόνη, έχει άλλα δυο χρόνια εγγύηση για τον ίδιο λόγο....!!!;)

Θα ρωτησω τον πωλητή, αν κ απογοητευτικα λίγο... Πάντως σίγουρα έχει απόδειξη αλλά απο την φωτο δεν μπορω να δω καλά την ημερομηνία...

Θα ρωτησω τον πωλητή, αν κ απογοητευτικα λίγο... Πάντως σίγουρα έχει απόδειξη αλλά απο την φωτο δεν μπορω να δω καλά την ημερομηνία...

Φίλε μου δεν είναι απαραίτητο να βγάλει κιτρινιλες και άλλα χαζα εμείς 3 έχουμε στην οικογένεια και όλα δουλεύουν άψογα σχεδόν 2.5 χρόνια τώρα όλα 32αρια και ή κάμερα του εξαιρετική την ημέρα μέτρια το βράδυ σε χαμηλό φωτισμό μόνο.Εχει σταθεροποιητή που κινητά των 300 + ευρώ δεν έχουν σήμερα για τη χρήση που το θες είναι τεφαρικι.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και ΑΚΟΜΑ και σήμερα είναι από τα πιο δυνατά κινητά με λειτουργίες που αλλά δεν έχουν.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Φίλε μου δεν είναι απαραίτητο να βγάλει κιτρινιλες και άλλα χαζα εμείς 3 έχουμε στην οικογένεια και όλα δουλεύουν άψογα σχεδόν 2.5 χρόνια τώρα όλα 32αρια και ή κάμερα του εξαιρετική την ημέρα μέτρια το βράδυ σε χαμηλό φωτισμό μόνο.Εχει σταθεροποιητή που κινητά των 300 + ευρώ δεν έχουν σήμερα για τη χρήση που το θες είναι τεφαρικι.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και ΑΚΟΜΑ και σήμερα είναι από τα πιο δυνατά κινητά με λειτουργίες που αλλά δεν έχουν.

Ευχαριστώ πολυ αλλά ειλικρινά έχω μπερδευτεί....Πάντως εαν βγει αυτή η περιβόητη κιτρινιλα καεί την οθόνη;

Παίδες αν και απο τον Ιουλιο εχω μετακινηθει σε S7 συνεχιζω να παιζω με το G2 που και που για 2η συσκευη.. ομως σημερα παρατηρησα για 3η φορα οτι αρχίζει πολυ ανεπαισθητα να κιτρινιζει κλασσικα στην πανω αριστερη γωνια.. Ξερετε απο απόθεμα οθονων αν υπαρχει τιποτα στην procordia?

Αν και ειμαι εκτος εγγυησης, πριν ενα 6μηνο αλλαξα για 2η φορα οθονη οποτε η οθονη μου εχει εγγυηση ακομα.

Edited by mobrol
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Παίδες αν και απο τον Ιουλιο εχω μετακινηθει σε S7 συνεχιζω να παιζω με το G2 που και που για 2η συσκευη.. ομως σημερα παρατηρησα για 3η φορα οτι αρχίζει πολυ ανεπαισθητα να κιτρινιζει κλασσικα στην πανω αριστερη γωνια.. Ξερετε απο απόθεμα οθονων αν υπαρχει τιποτα στην procordia?

Αν και ειμαι εκτος εγγυησης, πριν ενα 6μηνο αλλαξα για 2η φορα οθονη οποτε η οθονη μου εχει εγγυηση ακομα.

Έχει για 2 χρόνια η οθόνη...!!

Γεια σας νεος χρηστης.

Θα ηθελα να μαθω αν εχετε δει κανενα προβλημα ή δισλειτουργια του ετσι ωστε να το ελεγξω

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γεια σας νεος χρηστης.

Θα ηθελα να μαθω αν εχετε δει κανενα προβλημα ή δισλειτουργια του ετσι ωστε να το ελεγξω

Τα πιο σημαντικά προβλήματα που είχε και έχει το G2 είναι η πιθανότητα να βγάλει κιτρινιλα η οθόνη και το αδύναμο GPS. Κατά τα άλλα μπορώ να πω ότι στέκει πολύ καλά!

Έχετε κανενα παραδειγμα απο κιτρινιλα?

Έχετε κανενα παραδειγμα απο κιτρινιλα?

CAM00100.jpgpost imagesimages.jpgforum image hosting

Edited by mariodj

Οκ ευχαριστώ. Με το gps δοκιμασα εφαρμογές βρησκει την θεση μου κατι αλλο ?