camp3on Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Όχι δεν έχω σκοπό να το κάνω άμεσα. Το κινητό θα το κρατήσω για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο περιορισμός του χώρου 16GB δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ; Πχ αν έβαζα ένα usb otg και εγγραφε εκεί επάνω; Ποιες εφαρμογές είναι οι πιο γνωστές γι αυτή την δουλειά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Warden cam, IP Webcam.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 απο που μπορω να κατεβασω original rom για το d800 και να την φλασαρο στο g2? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 απο που μπορω να κατεβασω original rom για το d800 και να την φλασαρο στο g2? βαλε το ιμει σου εδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 να δεις τι θα σου βγαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 βαλε το ιμει σου εδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 να δεις τι θα σου βγαλει imei is no valid !try again μου εβγαλε και το βαζω σωστα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Βάλε αυτή την εφαρμογή και θα στα "πει" όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Βάλε αυτή την εφαρμογή και θα στα "πει" όλα... Ευχαριστώ οντως αυτη τα ειπε ολα:) τωρα τη κανω για να περασω το τελευταίο μαμα firmware; Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Πήγαινε στο νήμα των τροποποιήσεων και θα στα πουν όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Πήγαινε στο νήμα των τροποποιήσεων και θα στα πουν όλα... Ευχαριστώ αλλα οσες φορες ρωτησα εκει δεν πηρα καμια απαντηση... Ειναι απασχολημενοι με αλλα πράγματα εκει η ρωταω χαζομαρες :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 παιδια σε f320 μετα απο χαζομικρο πεσιμο με θηκη, η οθονη double tap δυσκολευεται touch update εκανα λιιγο καλυτερα παλι υπερδυσκολευεται κι εχω και καμμια φορα,οχι στο πληκτρολογιο(ενω εκει ειναι!!!) μια dead zone οθονης χαμηλα.. λεω να κανω το κολπο με τον lighter καποιος να του τυχε? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Ευχαριστώ αλλα οσες φορες ρωτησα εκει δεν πηρα καμια απαντηση... Ειναι απασχολημενοι με αλλα πράγματα εκει η ρωταω χαζομαρες :) Ακολούθησε τον οδηγό εδώ Sorry αν είμαι off topic http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Προσοχή μόνο αν έχεις ΑΤ&Τ Edited March 4, 2016 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ακολούθησε τον οδηγό εδώ Sorry αν είμαι off topic http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Προσοχή μόνο αν έχεις ΑΤ&Τ Να σε καλα. Ναι at&t ειναι Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλημέρα Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός d801 καινούργιο πού έχω βρει σε καλή τιμη Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν δουλεύει η συσκευή Ευρώπη η θα την παρω και θα την πατήσω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλημέρα Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός d801 καινούργιο πού έχω βρει σε καλή τιμη Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν δουλεύει η συσκευή Ευρώπη η θα την παρω και θα την πατήσω Ευχαριστώ Φιλε μου το d802 ειναι το ευρωπαικο μοντελο το 801 αποτι ξερω ειναι αμερικανικο να βρεις 802 να παρεις αν μπορεις. Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι δουλευει Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Φιλε μου το d802 ειναι το ευρωπαικο μοντελο το 801 αποτι ξερω ειναι αμερικανικο να βρεις 802 να παρεις αν μπορεις. Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι δουλευει Ευχαριστώ ηταν για ενα φίλο που ενδιαφέροταν Τελικα εγινε παραγγελια για g3 στα 215 ευρω απο ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ευχαριστώ ηταν για ενα φίλο που ενδιαφέροταν Τελικα εγινε παραγγελια για g3 στα 215 ευρω απο ελλαδα Δεν θα του πρότεινα g3 με την χάλια απόδοση μπαταρίας που έχει... αλλά για τον φίλο σου είναι σιγά μην κάτσεις να σκάσεις. χαχαχχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Δεν θα του πρότεινα g3 με την χάλια απόδοση μπαταρίας που έχει... αλλά για τον φίλο σου είναι σιγά μην κάτσεις να σκάσεις. χαχαχχαχα Χαχαχαχα δεν εχεις αδικο εξάλλου το ιδιο εχω κι εγω απλως εγω και δεύτερη μπαταρία και οταν παει να μείνει την αλλάζω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Χαχαχαχα δεν εχεις αδικο εξάλλου το ιδιο εχω κι εγω απλως εγω και δεύτερη μπαταρία και οταν παει να μείνει την αλλάζω:) Κάθε μεσημέρι δηλαδή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Χαχαχαχα δεν εχεις αδικο εξάλλου το ιδιο εχω κι εγω απλως εγω και δεύτερη μπαταρία και οταν παει να μείνει την αλλάζω:) Αυτά είναι τα καλά της αφερουμενης χαχα.... εενώ εμείς με g2 απλά το κάνουμε να κρατάει 7 ώρες χρήση και αλλάζουμε κάθε βδομάδα rom. Τώρα που είπαμε για g3 σου ζεστενεται πολύ με μεγάλη φωτεινότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Αυτά είναι τα καλά της αφερουμενης χαχα.... εενώ εμείς με g2 απλά το κάνουμε να κρατάει 7 ώρες χρήση και αλλάζουμε κάθε βδομάδα rom. Τώρα που είπαμε για g3 σου ζεστενεται πολύ με μεγάλη φωτεινότητα; Το καλοκαίρι ναι ζεσταίνεται και στην αυτομαυτη που το εχω συνήθως και χωρις να παιζεις παιχνίδια απλως με απλο σερφάρισμα η βιντεο Το χειμώνα τα παει μια χαρα ομως:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Το καλοκαίρι ναι ζεσταίνεται και στην αυτομαυτη που το εχω συνήθως και χωρις να παιζεις παιχνίδια απλως με απλο σερφάρισμα η βιντεο Το χειμώνα τα παει μια χαρα ομως:lol: Αυτό το κινητό είναι σχεδιασμένο για την Ρωσία χαχαχαχ natural cooling system :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Παιδεία χρειάζομαι βοήθεια.. Πρώτα από όλα το κινητό μου κολλάει πολύ.. Άλλο ένα πρόβλημα είναι το ότι όταν το κινητό είναι στα πλάγια και ανοίγω το πληκτρολόγιο πατάω κάπου και πατάει άλλο γράμμα(δεν έχει κανένα πρόβλημα η οθόνη ) παρακαλώ όσοι γνωρίζουν βοηθήστε !! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Παιδεία χρειάζομαι βοήθεια.. Πρώτα από όλα το κινητό μου κολλάει πολύ.. Άλλο ένα πρόβλημα είναι το ότι όταν το κινητό είναι στα πλάγια και ανοίγω το πληκτρολόγιο πατάω κάπου και πατάει άλλο γράμμα(δεν έχει κανένα πρόβλημα η οθόνη ) παρακαλώ όσοι γνωρίζουν βοηθήστε !! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !! Πόσο καιρό το έχεις? Είναι rootαρισμενο? Σου το κάνει καιρό αυτό? Πιστεύω ότι θα λυθούν τα προβλήματα Αν το γυρίσεις εργοστασιακες ρυθμίσεις!!!!! Να ξέρεις όμως ότι δεν θα μείνει τίποτα μέσα! Θα είναι σαν να το αγόρασες σήμερα!! Οπότε πρέπει να φυλαξεις πρώτα τα σημαντικά σου αρχεία (τηλέφωνα, φωτογραφίες κτλ) κάπου πριν το κάνεις. Κατά 99% θα φτιάξει. Δεν θα σου φτιάξουν τα προβλήματα με άλλο τρόπο! Edited March 7, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Πόσο καιρό το έχεις? Είναι rootαρισμενο? Σου το κάνει καιρό αυτό? Πιστεύω ότι θα λυθούν τα προβλήματα Αν το γυρίσεις εργοστασιακες ρυθμίσεις!!!!! Να ξέρεις όμως ότι δεν θα μείνει τίποτα μέσα! Θα είναι σαν να το αγόρασες σήμερα!! Οπότε πρέπει να φυλαξεις πρώτα τα σημαντικά σου αρχεία (τηλέφωνα, φωτογραφίες κτλ) κάπου πριν το κάνεις. Κατά 99% θα φτιάξει. Δεν θα σου φτιάξουν τα προβλήματα με άλλο τρόπο! Λοιπόν δεν είναι rootαρισμενο έχω 5.0.2 πάνω ! Τα κολλήματα τα κάνει αρκετό καιρό , αυτό με το πληκτρολόγιο καμία βδομάδα , όσο αφορά τις εργοστασιακές το έχω κάνει και τα κολλήματα δεν άλλαξαν .. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπέρα! Θέλω να πάω το g2 για αλλαγή οθόνης (έχει κιτρινίλες) αλλά είναι rooted. Πως μπορώ να του το αφαιρέσω εύκολα? Είναι κιτκατ έκδοση, αν του κανω update με το πρόγραμμα της lg θα φύγει και το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts