Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν έχω σκοπό να το κάνω άμεσα. Το κινητό θα το κρατήσω για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ο περιορισμός του χώρου 16GB δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ; Πχ αν έβαζα ένα usb otg και εγγραφε εκεί επάνω; Ποιες εφαρμογές είναι οι πιο γνωστές γι αυτή την δουλειά ;

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Warden cam, IP Webcam..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

απο που μπορω να κατεβασω original rom για το d800 και να την φλασαρο στο g2?

βαλε το ιμει σου εδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 να δεις τι θα σου βγαλει

βαλε το ιμει σου εδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 να δεις τι θα σου βγαλει

imei is no valid !try again μου εβγαλε και το βαζω σωστα.

Γιαννης

Βάλε αυτή την εφαρμογή και θα στα "πει" όλα...

Ευχαριστώ οντως αυτη τα ειπε ολα:) τωρα τη κανω για να περασω το τελευταίο μαμα firmware;

Γιαννης

Πήγαινε στο νήμα των τροποποιήσεων και θα στα πουν όλα...

Ευχαριστώ αλλα οσες φορες ρωτησα εκει δεν πηρα καμια απαντηση... Ειναι απασχολημενοι με αλλα πράγματα εκει η ρωταω χαζομαρες :)

Γιαννης

παιδια σε f320 μετα απο χαζομικρο πεσιμο με θηκη,

η οθονη double tap δυσκολευεται

touch update εκανα λιιγο καλυτερα παλι υπερδυσκολευεται

κι εχω και καμμια φορα,οχι στο πληκτρολογιο(ενω εκει ειναι!!!)

μια dead zone οθονης χαμηλα..

λεω να κανω το κολπο με τον lighter

καποιος να του τυχε?

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Ευχαριστώ αλλα οσες φορες ρωτησα εκει δεν πηρα καμια απαντηση... Ειναι απασχολημενοι με αλλα πράγματα εκει η ρωταω χαζομαρες :)

Ακολούθησε τον οδηγό εδώ

Sorry αν είμαι off topic

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

Προσοχή μόνο αν έχεις ΑΤ&Τ

Edited by Vag_koun

Ακολούθησε τον οδηγό εδώ

Sorry αν είμαι off topic

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

Προσοχή μόνο αν έχεις ΑΤ&Τ

Να σε καλα. Ναι at&t ειναι

Γιαννης

Καλημέρα

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός d801 καινούργιο πού έχω βρει σε καλή τιμη

Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν δουλεύει η συσκευή Ευρώπη η θα την παρω και θα την πατήσω

Ευχαριστώ

Καλημέρα

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός d801 καινούργιο πού έχω βρει σε καλή τιμη

Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν δουλεύει η συσκευή Ευρώπη η θα την παρω και θα την πατήσω

Ευχαριστώ

Φιλε μου το d802 ειναι το ευρωπαικο μοντελο το 801 αποτι ξερω ειναι αμερικανικο να βρεις 802 να παρεις αν μπορεις. Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι δουλευει

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Φιλε μου το d802 ειναι το ευρωπαικο μοντελο το 801 αποτι ξερω ειναι αμερικανικο να βρεις 802 να παρεις αν μπορεις. Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι δουλευει

Ευχαριστώ ηταν για ενα φίλο που ενδιαφέροταν

Τελικα εγινε παραγγελια για g3 στα 215 ευρω απο ελλαδα

Ευχαριστώ ηταν για ενα φίλο που ενδιαφέροταν

Τελικα εγινε παραγγελια για g3 στα 215 ευρω απο ελλαδα

Δεν θα του πρότεινα g3 με την χάλια απόδοση μπαταρίας που έχει... αλλά για τον φίλο σου είναι σιγά μην κάτσεις να σκάσεις. χαχαχχαχα

Δεν θα του πρότεινα g3 με την χάλια απόδοση μπαταρίας που έχει... αλλά για τον φίλο σου είναι σιγά μην κάτσεις να σκάσεις. χαχαχχαχα

Χαχαχαχα δεν εχεις αδικο εξάλλου το ιδιο εχω κι εγω απλως εγω και δεύτερη μπαταρία και οταν παει να μείνει την αλλάζω:)

Χαχαχαχα δεν εχεις αδικο εξάλλου το ιδιο εχω κι εγω απλως εγω και δεύτερη μπαταρία και οταν παει να μείνει την αλλάζω:)

Κάθε μεσημέρι δηλαδή

Nokia 8800 Scirocco

Αυτά είναι τα καλά της αφερουμενης χαχα....

εενώ εμείς με g2 απλά το κάνουμε να κρατάει 7 ώρες χρήση και αλλάζουμε κάθε βδομάδα rom. Τώρα που είπαμε για g3 σου ζεστενεται πολύ με μεγάλη φωτεινότητα;

Αυτά είναι τα καλά της αφερουμενης χαχα....

εενώ εμείς με g2 απλά το κάνουμε να κρατάει 7 ώρες χρήση και αλλάζουμε κάθε βδομάδα rom. Τώρα που είπαμε για g3 σου ζεστενεται πολύ με μεγάλη φωτεινότητα;

Το καλοκαίρι ναι ζεσταίνεται και στην αυτομαυτη που το εχω συνήθως και χωρις να παιζεις παιχνίδια απλως με απλο σερφάρισμα η βιντεο

Το χειμώνα τα παει μια χαρα ομως:lol:

Το καλοκαίρι ναι ζεσταίνεται και στην αυτομαυτη που το εχω συνήθως και χωρις να παιζεις παιχνίδια απλως με απλο σερφάρισμα η βιντεο

Το χειμώνα τα παει μια χαρα ομως:lol:

Αυτό το κινητό είναι σχεδιασμένο για την Ρωσία χαχαχαχ natural cooling system :p

Παιδεία χρειάζομαι βοήθεια.. Πρώτα από όλα το κινητό μου κολλάει πολύ.. Άλλο ένα πρόβλημα είναι το ότι όταν το κινητό είναι στα πλάγια και ανοίγω το πληκτρολόγιο πατάω κάπου και πατάει άλλο γράμμα(δεν έχει κανένα πρόβλημα η οθόνη ) παρακαλώ όσοι γνωρίζουν βοηθήστε !! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !!

Παιδεία χρειάζομαι βοήθεια.. Πρώτα από όλα το κινητό μου κολλάει πολύ.. Άλλο ένα πρόβλημα είναι το ότι όταν το κινητό είναι στα πλάγια και ανοίγω το πληκτρολόγιο πατάω κάπου και πατάει άλλο γράμμα(δεν έχει κανένα πρόβλημα η οθόνη ) παρακαλώ όσοι γνωρίζουν βοηθήστε !! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !!

Πόσο καιρό το έχεις?

Είναι rootαρισμενο?

Σου το κάνει καιρό αυτό?

Πιστεύω ότι θα λυθούν τα προβλήματα

Αν το γυρίσεις εργοστασιακες ρυθμίσεις!!!!! Να ξέρεις όμως ότι δεν θα μείνει τίποτα μέσα! Θα είναι σαν να το αγόρασες σήμερα!!

Οπότε πρέπει να φυλαξεις πρώτα τα σημαντικά σου αρχεία (τηλέφωνα, φωτογραφίες κτλ) κάπου πριν το κάνεις.

Κατά 99% θα φτιάξει.

Δεν θα σου φτιάξουν τα προβλήματα με άλλο τρόπο!

Edited by lek88

Πόσο καιρό το έχεις?

Είναι rootαρισμενο?

Σου το κάνει καιρό αυτό?

Πιστεύω ότι θα λυθούν τα προβλήματα

Αν το γυρίσεις εργοστασιακες ρυθμίσεις!!!!! Να ξέρεις όμως ότι δεν θα μείνει τίποτα μέσα! Θα είναι σαν να το αγόρασες σήμερα!!

Οπότε πρέπει να φυλαξεις πρώτα τα σημαντικά σου αρχεία (τηλέφωνα, φωτογραφίες κτλ) κάπου πριν το κάνεις.

Κατά 99% θα φτιάξει.

Δεν θα σου φτιάξουν τα προβλήματα με άλλο τρόπο!

Λοιπόν δεν είναι rootαρισμενο έχω 5.0.2 πάνω ! Τα κολλήματα τα κάνει αρκετό καιρό , αυτό με το πληκτρολόγιο καμία βδομάδα , όσο αφορά τις εργοστασιακές το έχω κάνει και τα κολλήματα δεν άλλαξαν .. :(

Καλησπέρα! Θέλω να πάω το g2 για αλλαγή οθόνης (έχει κιτρινίλες) αλλά είναι rooted. Πως μπορώ να του το αφαιρέσω εύκολα? Είναι κιτκατ έκδοση, αν του κανω update με το πρόγραμμα της lg θα φύγει και το root?