Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι λογική αυτή όμως. Υπάρχει το G4 ή τα Xperia Z που θα πάρουν πιο νωρίς από το tablet σου.

Το αναφέρω απο την άποψη ότι η ίδια η Google είπε οτι το nexus 7 2013 θα πάρει το android 6 (εχει βγεί απλά το OTA θα αργήσει) το G4 και τα Ζ έχουν αναφερθεί επίσημά ότι θα πάρουν το android 6 και παρόλα αυτά δεν έχει ξεκινήσει σε κανένα η αναβάθμιση... Οπότε δεν υπάρχει νόημα να συζητάμε για αναβάθμιση στο G2 όπου η ίδια η lg στην λίστα με τα κινητά όπου θα πάρουν το 6 δεν το αναφέρει..

Τώρα αν θα γίνει αυτό κάποτε που μακάρι να γίνει γιατί είμαι και εγώ κάτοχος, αυτό θα γίνει κατα το καλοκαίρι του 2016...

--------------------------------------

S 20 +

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσωπικά δεν δίνω δεκάρα. Μια χαρά είμαι με την kit kat. Δεν πάω με την λογική τελευταία έκδοση = ότι καλύτερο γιατί δεν ισχύει.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Γενικα αν εχεις περασει απο Arvato ολα τα αλλα σερβις σου φαινονται υπεροχα :lol::lol:

Ενα μπαχαλο η LG τελικα. Μου ειπαν να το παω arvato αφου δεν ειναι ελληνικης προελευσης αλλα ευρωπαικης!

Θα παω Procordia κανονικα και θεος βοηθος! :mad: Α ρε Νοκια.. ποτε δε χρειαστηκε εγγυηση... :cry:

Eγω φιλοι μου μαλλον εχω καλα νεα μπορω να πω...

Με πηρε η LG και μου ειπε πως εχει δοθει εντολη αντικαταστασης της συσκευης και επειδη πλεον G2 , τουλαχιστον απο εκει που αγοραστηκε , δεν υπαρχουν μαλλον θα επιλεξω επιστροφη χρηματων (340€).

Θα ελεγα οτι με ψηνει το G3 , μεχρι που ειδα οτι το flex 2 παιζει στις αγγελιες και στα 250 !!

Ειμαι σε ψιλοπανικο...Αστειο ειναι οτι το 16 το G2 εχει 270 και το 32αρι μονο ενα ταληρο παραπανω.

Eγω φιλοι μου μαλλον εχω καλα νεα μπορω να πω...

Με πηρε η LG και μου ειπε πως εχει δοθει εντολη αντικαταστασης της συσκευης και επειδη πλεον G2 , τουλαχιστον απο εκει που αγοραστηκε , δεν υπαρχουν μαλλον θα επιλεξω επιστροφη χρηματων (340€).

Θα ελεγα οτι με ψηνει το G3 , μεχρι που ειδα οτι το flex 2 παιζει στις αγγελιες και στα 250 !!

Ειμαι σε ψιλοπανικο...Αστειο ειναι οτι το 16 το G2 εχει 270 και το 32αρι μονο ενα ταληρο παραπανω.

Για μένα πήγαινε σε G4, καινούργιο είναι στα 390.

Πριν λίγες μέρες είχα αναφέρει ότι είχα πρόβλημα στο GPS... Κατ'αρχάς να ευχαριστήσω όλα τα μέλη για το ενδιαφέρον που έδειξαν και πρότειναν τρόπους επίλυσης, κατά δεύτερον να ευχαριστήσω τις LG/Procordia που έκαναν αλλαγή πλακέτας εντός εγγύησης, η οποία όπως με ενημέρωσαν για τις ελληνικές συσκευές είναι (αν δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς) 25 μήνες από την ημερομηνία κατασκευής βάση του S/N.

Γεια και από έμενα ! Έχω στείλει το κινητό μου για αλλαγή οθόνης από της 16 του μήνα και τίποτα ακόμα και στο site τους μου γράφει Waiting Spare Part δηλαδή άμα δεν φέρουν ανταλλακτικό θα μου το κρατάνε εκεί και μήνα? Καθυστέρησε σε κανέναν άλλο τόσο πολύ ?

Εμένα το δικό μου Δευτέρα το πηρανε Παρασκευή απόγευμα το είχα σε άσπρο χρώμα..πριν μια βδομάδα.

Παιδια προς ενημερωση ολων το απογευμα μιλησα με τα κεντρικα της LG τους ειπα οτι εδω και ενα μηνα δεν υπαρχουν μαυρες οθονες για το g2 στην procordia κλπ και η απαντηση ειναι οτι το γνωριζουν οτι υπαρχει ελλειψη και σε αλλα ανταλλακτικα και οτι θα πρεπει να κανουμε υπομονη εως αγνωστον...!!! Καλα κρασια !!! :wacko:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Παιδια προς ενημερωση ολων το απογευμα μιλησα με τα κεντρικα της LG τους ειπα οτι εδω και ενα μηνα δεν υπαρχουν μαυρες οθονες για το g2 στην procordia κλπ και η απαντηση ειναι οτι το γνωριζουν οτι υπαρχει ελλειψη και σε αλλα ανταλλακτικα και οτι θα πρεπει να κανουμε υπομονη εως αγνωστον...!!! Καλα κρασια !!! :wacko:

Μήπως επειδή εμένα ήταν ελληνικό έδωσαν εντολή αντικατάστασης ;

Μήπως επειδή εμένα ήταν ελληνικό έδωσαν εντολή αντικατάστασης ;

Μάλλον γι'αυτό δεν εξηγείται αλλιώς...σου λέει το ελληνικό έχει ένα συν...έχει μια λογική...εσένα αν θυμάμαι καλά είχε πρόβλημα η πλακέτα σωστά?? Άσχετο κιόλας πάντως η εμπειρία μου απο την μετάβαση από g2 σε g4 άξιζε τον κόπο!! Γι'αυτό σκέψου ποιο θα ζητήσεις...

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Κιτρινιλα είχε βγάλει στην πάνω γωνία της οθόνης και μάλλον επειδή είναι μαύρο έγινε έτσι.Το θέμα μου είναι το εξης. Λεφτά εξτρα να διάθεσω δεν υπάρχουν , με δανεικά ζω και οι λογαριασμοί φουσκώνουν...έτσι σκέφτομαι το εξης .Ή θα πάρω τα 340 που είχε δώσει ο πρώτος αγοραστής και θα πάρω 2 g2 για εμένα και τη γυναίκα μου ή αν έχουν αυτοί g4 και θέλουν να το πάρω από εκεί ,θα κάνουν 20% έκπτωση .Θα επιλέξουν σε χασουρα 340

ή σε χασουρα 60€ .Άλλο που σκέφτομαι είναι να πάρω 32αρι g3 και ένα g2 ακόμα να δοκιμασω και το 3αρι και αν δε με βολεψει να το δώσω στη σύζυγό...

Εχω 14 ωρες λειτουργιας και απομενουν 2 ακομα με 4 ωρες και 12 λεπτα οθονη ανοιχτη ειναι ενταξει η θελω μπαταρια τι λετε ρε παιδια;
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Εχω 14 ωρες λειτουργιας και απομενουν 2 ακομα με 4 ωρες και 12 λεπτα οθονη ανοιχτη ειναι ενταξει η θελω μπαταρια τι λετε ρε παιδια;

Λίγο δύσκολο να μπορέσουμε να σου πούμε τη γνώμη μας χωρίς να ξέρουμε περισσότερα στοιχεία!!

Φωτεινότητα, χρήση γενικότερα, data ή wifi; κλήσεις;

Φωτεινοτητα στο αυτοματο και ολες οι ωρες σερφαρισμα wi fi kαι δεδομενα μονιμα ανοιχτα
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

να ρωτησω παιδες στην αρχη που το βαλα το sygic ειχε φωνητικες οδηγιες τωρα δεν εχει, πρεπει να αγορασω κατι? εσας σας βολευουν οι φωνητικες εντολες?

να ρωτησω παιδες στην αρχη που το βαλα το sygic ειχε φωνητικες οδηγιες τωρα δεν εχει, πρεπει να αγορασω κατι? εσας σας βολευουν οι φωνητικες εντολες?

Το sygic Έχει δοκιμαστική περίοδο χρήσης με φωνή και μετά δουλεύει μεν, χωρίς φωνή δε, Εκτός αν το αγοράσεις.

Κιτρινιλα είχε βγάλει στην πάνω γωνία της οθόνης και μάλλον επειδή είναι μαύρο έγινε έτσι.Το θέμα μου είναι το εξης. Λεφτά εξτρα να διάθεσω δεν υπάρχουν , με δανεικά ζω και οι λογαριασμοί φουσκώνουν...έτσι σκέφτομαι το εξης .Ή θα πάρω τα 340 που είχε δώσει ο πρώτος αγοραστής και θα πάρω 2 g2 για εμένα και τη γυναίκα μου ή αν έχουν αυτοί g4 και θέλουν να το πάρω από εκεί ,θα κάνουν 20% έκπτωση .Θα επιλέξουν σε χασουρα 340

ή σε χασουρα 60€ .Άλλο που σκέφτομαι είναι να πάρω 32αρι g3 και ένα g2 ακόμα να δοκιμασω και το 3αρι και αν δε με βολεψει να το δώσω στη σύζυγό...

Ωραια μια χαρα. Για μισο για να καταλαβω. Εσενα το μονο προβλμα που ειχε το κινητο σου το μαυρο το ελληνικο g2 ηταν μονο η κιτρινιλα στην οθονη η ειχε προβλημα και η πλακετα και ετσι βαση αυτον τον 2 προβληματων σου εκαναν την αντικατασταση ?? Γιατι και μενα το δικο μου g2 ( το οποιο το εχω δωσει στην πεθερα) ειναι ελληνικο μαυρο με κιτρινιλα πανω αριστερα και εδω και ενα μηνα λενε περιμενε κλπ... Εσενα πως στον εκαναν αντικατασταση??

Ποιες ενεργειες εκανες για να το πετυχεις αυτο ??? ;) ;)

Το κινητο δεν ειχε κανενα αλλο προβλημα φιλε μου και αν δεν ειχα περασει μεσα την cloudy δεν θα ειχα παρει πρεφα το θεμα της οθονης.Αυτος που το αγορασα πριν κανα μηνα μου χε πει οτι ειχε αλλαξει οθονη πριν το καλοκαιρι για τον ιδιο λογο.Αυτο που εκανα , το διαβασα απο ενα παληκαρι που το ειχε γραψει σε αυτο το θεμα , οτι την στιγμη που ολοι εψαχναν για οθονες , εκεινος το εστειλε απο τα Γιαννενα και 4 μερες το πηρε επισκευασμενο και ολα αυτα επειδη μιλησε με την LG.

Ετσι εκανα και εγω.Πηρα την εξυπηρετηση πελατων και τους ειπα οτι ειχα μιλησει με το service και οτι οι απαντησεις που ειχα λαβει προφορικα και γραπτα μεσω email ηταν το λιγοτερο ντροπιαστικες για το κυρος της Lg και της procordia που μου ειχε αφησει παλιοτερα (Ρ880 4Χ) αριστες εντυπωσεις , αναφερομενος στην οριστια του χρονου αναμονης της συσκευης στο σερβις αλλα και της αναμενομενης παραλαβης ανταλλακτικων.

Την μεθεπομενη μερα επικοινωνησε η lg μαζι μου η οποια ειχε συνεννοηθει με το σερβις και κλεισαμε ραντεβου να το στειλω.Υπεθεσα οτι απο καπου θα βρεθηκε καμια μαυρη να φτιαχτει μεχρι που τη Δευτερα το πρωι παρατηρησα οτι αναμενοταν ανταλλακτικο.Περιμενα μια μερα ακομα και τελικα το πρωι της Τριτης με ενημερωσαν απο την LG οτι θα δοθει στο σερβις εντολη αντικαταστασης.Το επιβεβαιωσα και με το σερβις και αναμενω πλεον να μου επιστραφει το κινητο , το οποιο πρεπει να το επιστρεψω στο καταστημα αγορας και απο εκει ειτε να παρω κατι αλλο με πιστωση ειτε να μου γινει επιστροφη χρηματων η οποια φυσικα και ειναι πιο καλη στην περιπτωση που ειναι η τιμη της αποδειξης αγορας (340€).

Όσοι είστε Αθήνα, καλό είναι να τηλεφωνείτε καθε 2-3 ημέρες στην Procordia. Μάλλον γίνονται κάποιες λίγες παραλαβές και αν είστε τυχεροι, θα πρέπει την επόμενη μέρα να πάτε εκεί να σας την αλλάξουν επι τόπου.

Δεν είναι ότι καλύτερο, και είναι και χρονοβόρο αλλά είναι το μόνο που μπορεί να γίνει για να επιδιορθωθεί σύντομα

Την πρώτη φόρα που τους πήρα μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη. Και μετά από 5 ημέρες υπήρχε 1 και πήγα και την άλλαξα.

Δυστηχώς έτσι έχει η κατάσταση πρός το παρόν.

τι γίνεται ρε παιδιά, πολλές οθόνες με πρόβλημα... Είναι κουσούρι του G2 γενικώς;; μήπως να μην το προτιμήσω γι αυτό το λόγο;

Μαλλον ειναι κουσουρι αλλα εχει παραγινει το κακο με την εννοια οτι με ελλειψη ανταλλακτικων κανα 2μηνο τωρα , δεν ξερεις ποσο καιρο θα περιμενεις για να το φτιαξεις.Σε αλλη περιπτωση μεσα σε μια ωρα μετα απο επισκεψη στο σερβις , θα ηταν ετοιμο.Ειλικρινα εχει παρει τετοιες διαστασεις το θεμα της οθονης που ειναι ενας λογος να δοκιμασω το G3.

Νομίζω ότι και το g3 έχει θέμα με την οθόνη ή όχι; Μεταξύ g3 & g4 θα προτιμούσα το 4αρι και ας είναι ακριβότερο.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Μαζι σου αλλά δεν είμαι σε θεση να διάθεσω τίποτα.Ίσα ίσα θα αδραξω την ευκαιρία να αλλάξω παράλληλα και το κινητό της γυναίκας μου.

Νομίζω ότι και το g3 έχει θέμα με την οθόνη ή όχι; Μεταξύ g3 & g4 θα προτιμούσα το 4αρι και ας είναι ακριβότερο.

Και εγω το 4 θα προτιμουσα μεταξυ αυτον τον 2 ... ;) ;)

Μαλλον ειναι κουσουρι αλλα εχει παραγινει το κακο με την εννοια οτι με ελλειψη ανταλλακτικων κανα 2μηνο τωρα , δεν ξερεις ποσο καιρο θα περιμενεις για να το φτιαξεις.Σε αλλη περιπτωση μεσα σε μια ωρα μετα απο επισκεψη στο σερβις , θα ηταν ετοιμο.Ειλικρινα εχει παρει τετοιες διαστασεις το θεμα της οθονης που ειναι ενας λογος να δοκιμασω το G3.

Όσοι είστε Αθήνα, καλό είναι να τηλεφωνείτε καθε 2-3 ημέρες στην Procordia. Μάλλον γίνονται κάποιες λίγες παραλαβές και αν είστε τυχεροι, θα πρέπει την επόμενη μέρα να πάτε εκεί να σας την αλλάξουν επι τόπου.

Δεν είναι ότι καλύτερο, και είναι και χρονοβόρο αλλά είναι το μόνο που μπορεί να γίνει για να επιδιορθωθεί σύντομα

Την πρώτη φόρα που τους πήρα μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη. Και μετά από 5 ημέρες υπήρχε 1 και πήγα και την άλλαξα.

Δυστηχώς έτσι έχει η κατάσταση πρός το παρόν.

Δεν μαζευομαστε ολοι οσοι εχουμε προβλημα λεω εγω να παρουμε μαζικα τον ΙΝΚΑ μπας και γινει κατι ??Η κατασταση ειναι σκετη κοροιδια !!! :ninja: :ninja:

Edited by zerv_5800