Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω αλλα ρε φιλε, απο το ebay να εφερναν οθονες , σου λεει η σελιδα οτι θα παραλαβεις απο τοτε μεχρι τοτε.Οπως και το πισω καπακι που παρηγγειλα χτες.

Δε νομιζω να πηγαινει μια τυχαια μερα , ενας κουριερ απο εκει να τους αφηνει ενα κουτι και μετα με εκπληξη αυτοι να λενε "Α τι ωραια ! ηρθαν οι οθονες! " .

Ειπα και πριν , αν η LG δεν εδωσε σαφη απαντηση , να μου γραψουν και εμενα στο απαντητικο email οτι δεν τους εχει ενημερωσει η LG . Ωστε να παρω και εγω στην LG μετα , οπως εκανα , και να τα ψαλω σε αυτους ωστε να μου δωσουν μια ημερομηνια η ενα χρονοδιαγραμμα.

Τι να πω έχεις δίκιο αλλά που να το βρεις

Το ebay όντως λέει αλλά είναι στο περίπου και πολλές φορές πέφτει έξω

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοίτα άλλο αυστηροί, άλλο επιεικείς.

Το service της lg από κει που ήταν πρότυπο, τείνει να γίνει το μαύρο πρόβατο, στα τελευταία μοντέλα κάνει ασυγχώρητα λάθη.

Βέβαια, πρώτα απ' όλα ασυγχώρητα κάνει η ίδια η lg, απλά μέσω καλού service μπορεί να μετριάσει τις αλγεινές εντυπώσεις.

Δεν αντιλεγω αλλα αμα εχεις αντιμετωπισει την αρβατο τα αλλα ειναι πταισματα:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Από την Procordia πάντως μου είπαν ότι δεν είναι δική τους ευθύνη αλλά της LG.

Το θέμα είναι ότι το τηλέφωνο είναι με κιτρινίλα η οποία όσο περνα ο καιρός "σκουραίνει" παραπάνω

έχω ήδη ταλαιπωρηθεί μια φορά χάνοντας τον χρόνο μου για να το παω για επισκευή

πρέπει να ξαναχάσω ωρες από το γραφείο και να τρέχω για το ίδιο πρόβλημα στους Αμπελόκηπους

και όλα αυτά χωρίς να γνωρίζω το ποτε...

Πωπω σας διαβάζω και νιώθω πολύ τυχερός που πρόλαβα να αλλάξω την οθόνη πριν δέκα μέρες στην procordia. Μάστιγα αυτές οι οθόνες (αν και γω δε την άλλαξα για κιτρινιλα).Κρίμα για μια τόσο καλή συσκευή. Υπομονή παιδιά...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Εγω φιλε μου δεν πολυ χαλιεμαι για την ωρα. Η κιτρινιλα ειναι πολυ περιορισμενη στην πανω αριστερη γωνια και ειναι πολυ ελαφρυς ο χρωματισμος.Δειχνει μπεζ το λευκο.Μεχρι να τελειωσει η εγγυηση του χρονου θα το χω φτιαξει παντως :p

Οπως ειπα ειναι σε τετοιο σημειο και εκταση που θελει προσπαθεια να το δειξω σε καποιον και να το δει.

http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_2_zpshmdvwwne.jpghttp://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_1_zpswmwd7l4j.jpg

Edited by Leolipop

Ή δική μου ήταν στην ακριβώς αντίθετη γωνία.

Άρα μάλλον δεν φταίει κάτι εκεί ψηλά (κεραίες επεξεργαστής), το που θα εμφανιστεί είναι τυχαίο. Ενδιαφέρον.

Μόλις επικοινωνησα με Procordia για το γνωστό θέμα της κιτρινιλας στην οθόνη η οποία συμβαίνει για δεύτερη φορά (η πρώτη πριν ένα εξάμηνο). Με ενημέρωσαν και ενημερώνω ότι δεν υπάρχουν οθόνες προς αντικατάσταση ούτε λευκές ούτε μαύρες..

Δεν γνωρίζουν πότε θα έχουν νέα παραλαβή

και προτεραιότητα θα έχουν οι συσκευές που ήδη βρισκονται εκεί σε αναμονή.

Δηλαδή η θα πρέπει να μείνω με κιτρινισμένη οθόνη χωρίς να γνωρίζω αν και πότε θα περισέψουν οθόνες προς αντικατάσταση,

ή να μείνω χωρίς κινητό - δηλαδή- να τους στείλω και πάλι χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση πότε θα το παραλάβω.

Εχθές μίλησα με lg Δευτέρα το παίρνουν και σε μια βδομάδα πίσω έτσι μου είπαν θα δείξει...:)

Εχθές μίλησα με lg Δευτέρα το παίρνουν και σε μια βδομάδα πίσω έτσι μου είπαν θα δείξει...:)

Με LG δεν μίλησα. Επειδή δεν έχω και δεύτερο δεν μπορώ να το δώσω για 1 εβδομάδα. Θα δω μήπως τους καλέσω και μου μπορούν να μου δώσουν 1 συσκευή αντικατάστασης για όσο χρειαστεί.

Εγω φιλε μου δεν πολυ χαλιεμαι για την ωρα. Η κιτρινιλα ειναι πολυ περιορισμενη στην πανω αριστερη γωνια και ειναι πολυ ελαφρυς ο χρωματισμος.Δειχνει μπεζ το λευκο.Μεχρι να τελειωσει η εγγυηση του χρονου θα το χω φτιαξει παντως :p

Οπως ειπα ειναι σε τετοιο σημειο και εκταση που θελει προσπαθεια να το δειξω σε καποιον και να το δει.

http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_2_zpshmdvwwne.jpghttp://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_1_zpswmwd7l4j.jpg

Πωπω σας διαβάζω και νιώθω πολύ τυχερός που πρόλαβα να αλλάξω την οθόνη πριν δέκα μέρες στην procordia. Μάστιγα αυτές οι οθόνες (αν και γω δε την άλλαξα για κιτρινιλα).Κρίμα για μια τόσο καλή συσκευή. Υπομονή παιδιά...

Από την Procordia πάντως μου είπαν ότι δεν είναι δική τους ευθύνη αλλά της LG.

Το θέμα είναι ότι το τηλέφωνο είναι με κιτρινίλα η οποία όσο περνα ο καιρός "σκουραίνει" παραπάνω

έχω ήδη ταλαιπωρηθεί μια φορά χάνοντας τον χρόνο μου για να το παω για επισκευή

πρέπει να ξαναχάσω ωρες από το γραφείο και να τρέχω για το ίδιο πρόβλημα στους Αμπελόκηπους

και όλα αυτά χωρίς να γνωρίζω το ποτε...

Εγω παιδια της 2 εβδομαδες μπορει και παραπανω εχω ρωτησει τουλαχιστον 3-4 φορες εχω παει και απο κοντα και λενε περιμενε κλπ.Ουτε κινητο αντικαταστασεις δινουν και εχουν την <<απαιτηση>> να το αφησουμε εκει μεχρι.... οατν και ποτε η lg θα τους φερει ανταλακτικα.... Ωρα ειναι να μην μου το δεχτουν στο τελος λογο εγγυησης οθονης στο τελος ... Μετα τι κανω λεω οτι φταινε αυτοι.... ??? :confused: :wacko:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Ζητά να καταγράψουν ημερομηνία του προβλήματος και ότι δεν μπορούν αυτοί να ανταποκριθούν λόγω έλλειψης ανταλλακτικου και ότι όταν θα παραλάβουν δεν θα σου πουν ότι έληξε η εγγύηση, κοίτα να σου δώσουν και αντίγραφο.

Μετά από συνεννόηση με την LG, το εστειλα Δευτέρα (05-10-2015) απο Ιωάννινα, και το παρέλαβα Παρασκευή (09-10-2015)....! μου ζήτησε να έχω σε φωτοτυπία την αποδειξη αγοράς, και την επόμενη μέρα μου έστειλαν ενα παλικάρι απο τα ΕΛΤΑ (πόρτα - πόρτα) με έτυμο κουτάκι μεταφοράς. *** δεν νομίζω να είμαι όμορφος, και μου το έκανε...!!!:lol: εκτος εαν ήταν η τελευταία....!:D

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μετά από συνεννόηση με την LG, το εστειλα Δευτέρα (05-10-2015) απο Ιωάννινα, και το παρέλαβα Παρασκευή (09-10-2015)....! μου ζήτησε να έχω σε φωτοτυπία την αποδειξη αγοράς, και την επόμενη μέρα μου έστειλαν ενα παλικάρι απο τα ΕΛΤΑ (πόρτα - πόρτα) με έτυμο κουτάκι μεταφοράς. *** δεν νομίζω να είμαι όμορφος, και μου το έκανε...!!!:lol: εκτος εαν ήταν η τελευταία....!:D

Να σου στείλω "πόρτα πόρτα " και έναν από τον ΟΠΑΠ να συμπληρώσεις ένα Δελτίο ;

Κι ας μην είσαι όμορφος...

Εγω παιδια της 2 εβδομαδες μπορει και παραπανω εχω ρωτησει τουλαχιστον 3-4 φορες εχω παει και απο κοντα και λενε περιμενε κλπ.Ουτε κινητο αντικαταστασεις δινουν και εχουν την <<απαιτηση>> να το αφησουμε εκει μεχρι.... οατν και ποτε η lg θα τους φερει ανταλακτικα.... Ωρα ειναι να μην μου το δεχτουν στο τελος λογο εγγυησης οθονης στο τελος ... Μετα τι κανω λεω οτι φταινε αυτοι.... ??? :confused: :wacko:

Δεν είναι δυνατόν να έχουν εκατοντάδες κινητά για αντικαταστάσεις σκεψουτο λίγο και ο Γερμανός που το κάνει η ηβονταφον παίζουν με 5. 10 συσκευές ανά κατάστημα,εξλου όλο και κάποιος φίλος έχει δεύτερο να μας δανειση.Και με την επαρχία;τι θα γινόταν για φαντάσου.

Δεν είναι δυνατόν να έχουν εκατοντάδες κινητά για αντικαταστάσεις σκεψουτο λίγο και ο Γερμανός που το κάνει η ηβονταφον παίζουν με 5. 10 συσκευές ανά κατάστημα,εξλου όλο και κάποιος φίλος έχει δεύτερο να μας δανειση.Και με την επαρχία;τι θα γινόταν για φαντάσου.

Ούτως ή άλλως, αυτός που βάσει νόμου οφείλει να παρέχει τη συσκευή αντικατάστασης μετά από 15 ημέρες, είναι ο υπεύθυνος να εξυπηρετήσει την εγγύηση, δηλαδή το κατάστημα αγοράς. Προφανώς δε ζηλεύω όσους έχουν πρόβλημα, αλλά εγώ θα προτιμούσα την LG/Procordia.

Ζητά να καταγράψουν ημερομηνία του προβλήματος και ότι δεν μπορούν αυτοί να ανταποκριθούν λόγω έλλειψης ανταλλακτικου και ότι όταν θα παραλάβουν δεν θα σου πουν ότι έληξε η εγγύηση, κοίτα να σου δώσουν και αντίγραφο.

Δευτερα επειδη εχω δουλεια εκει κοντα θα ξαναπερασω. Εγω δεν ειπα να εχουν οπσδηπωτε ενα καρο κινητα να μας δωσουν αλλα τουλαχιστον οπως λεει και ο φιλος να δεχτουν να κανουν καταγραφει οχι να λενε αστο εδω και οποτε εχουμε το φτιαχνουμε...Ειδικα οταν η εγγυηση ειναι κοντα.Εμενα τωρα το κινητο το οποιο ειναι ελληνικο εχει αλλη πλακετα 406 παρτιδα λογο του γνωστου αρχικου θεματος που ειχε το gps.. Αυτο τωρα ειναι οκ κλειδωνει αψογα... Και εχω ανανεωση εγγυησης (πλακετας) για 2χρονια... Αλλα η οθονη ηταν 309 θα την δεχτουν ??? :wacko: Δεν εχω απαιτησει να το κανουν εδω και τωρα αλλα δεν μπορω να τους το αφησω 3 εβδομαδες...Θα δουμε αυριο τι θα γινει...!!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Δευτερα επειδη εχω δουλεια εκει κοντα θα ξαναπερασω. Εγω δεν ειπα να εχουν οπσδηπωτε ενα καρο κινητα να μας δωσουν αλλα τουλαχιστον οπως λεει και ο φιλος να δεχτουν να κανουν καταγραφει οχι να λενε αστο εδω και οποτε εχουμε το φτιαχνουμε...Ειδικα οταν η εγγυηση ειναι κοντα.Εμενα τωρα το κινητο το οποιο ειναι ελληνικο εχει αλλη πλακετα 406 παρτιδα λογο του γνωστου αρχικου θεματος που ειχε το gps.. Αυτο τωρα ειναι οκ κλειδωνει αψογα... Και εχω ανανεωση εγγυησης (πλακετας) για 2χρονια... Αλλα η οθονη ηταν 309 θα την δεχτουν ??? :wacko: Δεν εχω απαιτησει να το κανουν εδω και τωρα αλλα δεν μπορω να τους το αφησω 3 εβδομαδες...Θα δουμε αυριο τι θα γινει...!!! ;) ;)

Υπομονή φίλε μου με τα καπιταλ κοντρόλ που θα κρατήσουν μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον για να περάσουν αυτά που θέλουν δυσκολεύονται και οι αντιπρωσοπειες με τα ανταλλακτικά κλπ.

Και έλεγα ότι έχω ψυχολογικά και ότι βλέπω και εγώ στο ίδιο σημείο μία πολύ αχνή κιτρινιλα.

Του ήπια το αίμα τελευταία με κάτι παιχνίδια και θερμοκρασίες και να το.

Βέβαια είναι τόσο λίγο που δεν μου δημιουργεί θέμα και αν δεν το παρατηρήσεις αρκετά απλά δεν το καταλαβαίνεις. Άλλωστε έχω ένα χρόνο εγγύηση ακόμα θα το αφήσω να γίνει και πιο εμφανές να μην με λένε και τρελό....

Practice what you preach

Ξέρεις τι παρατηρησα χτες ; Το ζορισα λιγο και είδα ότι η κιτρινιλα ήταν πιο έντονη.Τώρα που είναι κρύο είναι πολύ πιο ελαφριά σχεδόν αόρατη...

Ξέρεις τι παρατηρησα χτες ; Το ζορισα λιγο και είδα ότι η κιτρινιλα ήταν πιο έντονη.Τώρα που είναι κρύο είναι πολύ πιο ελαφριά σχεδόν αόρατη...

Τώρα που παρατήρησα το θέμα και στο δικό μου θα το δω και αυτό που λες.

Προς το παρόν μετά βίας φαίνεται και αυτό μόνο στο άσπρο.

Practice what you preach

Το κινητό απ'ότι παρατήρησα, έχει πρόβλημα με το GPS, και αργεί υπερβολικά να κλειδώσει σε δορυφόρους. Πλέον είναι εκτός εγγύησης, και παρότι επικοινώνησα με Procordia (στην οποία με παρέπεμψε η LG), δεν μου λένε πόσο κοστίζει η επιδιόρθωση. Γνωρίζει κανείς το κόστος επισκευής για το GPS;

Καπου διαβασα οτι καποιος με το ιδιο προβλημα αλλαξε πλακετα.Οποτε υπολογισε 150-200 θα ελεγα εγω...

Γνωμη μου ; Παρε ενα μεταχειρισμενο G2 και κρατα και αυτο που εχεις για να κανεις οτιδηποτε αλλο.

καλησπερα παιδια ..κατεβασα το pc suite ωστε να κανω αναβαθμιση στο κινητο...πατησα να γινει αναβαθμιση απο εκει με συνδεμενο το κινητο με τον υπολογιστη..η αναβαθμιση ξεκινησε κ σταματησε στο 16%..μ ζητοθσε να βγαλω το καλωδιο κ τη μπαταρια τ κινητου κ να ξαναπροσπαθησω...εβγαλα το καλωδιο αλλα η μπαταρια δεν βγαινει ως γνωστον..κολλησε κ δεν εκανε τπτ...εκανα επανεκιννηση τον υπολογιστη κ τωρα συνδεοντας το usb δεν μ αναγνωριζει καν το κινητο ..δεν μπορω να συνδεθω....κ δεν εχω κινητο ...το κινητο τ μονο που δειχνει ειναι ενα μαυρο πλαισιο που γραφει firmware τ κλεινω το ανοιγω τιποτα μονο αυτο...sooosssss τ να κανω????????????????????

Κρατάς πατημένο το power button για 10-15 δευτερόλεπτα. Είναι σαν να βγάζεις και να ξαναβάζεις την μπαταρία.

Edited by aggmanos

Καπου διαβασα οτι καποιος με το ιδιο προβλημα αλλαξε πλακετα.Οποτε υπολογισε 150-200 θα ελεγα εγω...

Γνωμη μου ; Παρε ενα μεταχειρισμενο G2 και κρατα και αυτο που εχεις για να κανεις οτιδηποτε αλλο.

wow, εγώ φανταζόμουν ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα το πίσω καπάκι, στο οποίο πολλά κινητά (αν δεν κάνω λάθος) έχουν την κεραία. Αν μιλάμε για πλακέτα χαιρετίσματα...

Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση!

Το ειχε πει ο zerv_5800 πιο πανω "Αλλη πλακετα 406 παρτιδα λογο του γνωστου αρχικου θεματος που ειχε το gps.. Αυτο τωρα ειναι οκ κλειδωνει αψογα."

Ενα νουμερο πεταξα αλλα αν σκεφτεις οτι πριν κανα χρονο και κατι μου ζηταγαν 130€ για αλλαγη πλακετας σε LG L7 II , μπορεις να κανεις διαφορες υποθεσεις... ;)

Αυτό το κινητό τις έχει ΟΛΕΣ τις κεραίες στο πίσω καπάκι...:lol:

Οπότε μπορεί να φταίει και αυτό...