Leolipop Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Πως με βλέπετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Πως με βλέπετε; Πάρα πολύ καλά θα έλεγα!....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) Πως με βλέπετε; Πως ''έβαψες'' :lol: πορτοκαλί το σήμα κεραίας ;) έχω G2 TweaksBox http://s3.postimg.org/vqv2ezfgz/Picture0003.png free image host Edited August 29, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Με αυτο το εκανα και εγω ...το wifi δεν φαινεται που ειναι μπλε ; :lol: Πας theme tweaks -> Status bar και εκει που λεει Signal icon color. Εμενα πορτοκαλι μου φαινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) Καλησπέρα, μια ερώτηση μήπως ξέρετε πως μπορώ να δώ πόσα ΜΒs χάλασα από τα δεδομένα? Υπάρχει κάποιου είδους εφαρμογή του κινητού, χωρίς να μπλέκω τον πάροχο ? Εγώ έχω την εφαρμογη [ATTACH]63797[/ATTACH] για να βλέπω πόσα δεδομένα και wifi χρησιμοποιω την ημερα. Δείχνει και συνολικά για τον μήνα. Με βολεύει γιατί μου τα δείχνει πάνω στην στατους μπαρ απευθείας και δεν χρειάζεται να μπαίνω στις ρυθμίσεις να βλέπω. Edited August 29, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) Με αυτο το εκανα και εγω ...το wifi δεν φαινεται που ειναι μπλε ; :lol: Πας theme tweaks -> Status bar και εκει που λεει Signal icon color. Εμενα πορτοκαλι μου φαινεται... Ευχαριστώ...... http://s12.postimg.org/im2imtjl9/Screenshot_2015_08_29_23_28_12.png upload a gif Edited August 29, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Εεεεε κιτς κιτς κιτς κιτς κιτς κιτς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Εεεεε κιτς κιτς κιτς κιτς κιτς κιτς ΤΩΡΑ δεν είναι Εεεεε κιτς κιτς κιτς κιτς κιτς κιτς:lol::lol::lol: http://s13.postimg.org/wam0do3fb/Screenshot_2015_08_30_00_17_17.png screen shot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Πάντως οφείλω να πω πως είναι από τις καλύτερες συσκευές παγκοσμίως παρόλο που έχει παλιώσει υποσκελιζει ακριβότερα και νεότερα κινητά.Επισης να επισημάνω ότι τεινη να εξαφανιστεί από τα σκρουτζομαγαζα και οι δυο εκδόσεις.Μολις 5καταστηματα με τάσεις μείωσης. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Tα εβαλα στο αντιστοιχο θεμα που μου υπεδειξε ο minast , ευχαριστω ! Edited August 30, 2015 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Νέα στατιστικά Παίζει και αυτό το θέμα, ειδικά για μπαταρία: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6266198 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 καλησπερα παιδες . Λοιπον αν εχει αναφερθει συγνωμη 2 ερωτησεις εχω. 1. το κινητο χανει πολλες φορες σημα και καπακι ψαχνει και ξαναβρισκει μετα απο 2 λεπτα. υποψιν η καρτα εχει μπει σε s6 δεν το κανει. 2. καθε φορα που μπαινει ξυπνητηρι με την λολιποπ πρεπει να δινουμε παλι προτεραιοτητα στην εφαρμογη για να χτυπησει αν το εχουμε αθορυβο? ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 2. καθε φορα που μπαινει ξυπνητηρι με την λολιποπ πρεπει να δινουμε παλι προτεραιοτητα στην εφαρμογη για να χτυπησει αν το εχουμε αθορυβο? Για να μην μπλέκω με προτεραιότητες και χαζομάρες κάνω το εξής: To βάζω στη δόνηση αντί στο αθόρυβο και χτυπάει κανονικά το ξυπνητήρι Τη δόνηση την έχω απενεργοποιημένη διότι δεν την χρειάζομαι προσωπικά Υ.Γ Κάνε και μιά δοκιμή για μη με βρίζεις αν δεν σου δουλέψει... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Για να μην μπλέκω με προτεραιότητες και χαζομάρες κάνω το εξής: To βάζω στη δόνηση αντί στο αθόρυβο και χτυπάει κανονικά το ξυπνητήρι Τη δόνηση την έχω απενεργοποιημένη διότι δεν την χρειάζομαι προσωπικά Υ.Γ Κάνε και μιά δοκιμή για μη με βρίζεις αν δεν σου δουλέψει... :lol: Αυτό κάνω κ εγω!!!!!!!!!! Στην δόνηση χτυπάει κανονικά το ξυπνητήρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Στα ξαφνικά κολλάει ο ήχος της συσκευής. Δεν ακούγεται όταν κλειδωνω ξεκλειδωνω την συσκευή και δεν ακούγεται το μήνυμα από το viber. Αν βάλω μουσική παίζει κανονικά. Με επανεκκίνηση είναι εντάξει. Το έχει συναντήσει κανείς? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Για να μην μπλέκω με προτεραιότητες και χαζομάρες κάνω το εξής: To βάζω στη δόνηση αντί στο αθόρυβο και χτυπάει κανονικά το ξυπνητήρι Τη δόνηση την έχω απενεργοποιημένη διότι δεν την χρειάζομαι προσωπικά Υ.Γ Κάνε και μιά δοκιμή για μη με βρίζεις αν δεν σου δουλέψει... :lol: ευχαριστω για την αμεση α[πααντηση... για το νο 1 προβλημα που χανει το σημα το εχει και αλλος γνωστος μου . εμενα ειναι ιταλικο οαυτουνου γερμανικο. υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 http://www.androidorigin.com/lg-g2-android-m-update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Ούτε με νοιάζει. Μια χαρά είμαι με την κιτ κατ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Οντως η"κιτκατ" ειναι μια χαρα αν κρινω απο το λολιποπ στο μοτορολα της γυναικας που το σακατεψε εγινε πιο δυσχριστο κατ εμε . Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Οντως η"κιτκατ" ειναι μια χαρα αν κρινω απο το λολιποπ στο μοτορολα της γυναικας που το σακατεψε εγινε πιο δυσχριστο κατ εμε . Απο συσκευή σε συσκευή αλλάζει η υλοποίηση δεν μπορείς να συγκρίνεις Πάντως στην συσκευή μας νομίζω η 4.4 είναι καλύτερη σε καθημερινή χρήση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 καλησπερα παιδες . Λοιπον αν εχει αναφερθει συγνωμη 2 ερωτησεις εχω. 1. το κινητο χανει πολλες φορες σημα και καπακι ψαχνει και ξαναβρισκει μετα απο 2 λεπτα. υποψιν η καρτα εχει μπει σε s6 δεν το κανει. 2. καθε φορα που μπαινει ξυπνητηρι με την λολιποπ πρεπει να δινουμε παλι προτεραιοτητα στην εφαρμογη για να χτυπησει αν το εχουμε αθορυβο? ευχαριστω εκ των προτερων. Για το 1ο, βάλε στατικό δίκτυο (από επιλογές δικτύων διάλεξε GSM ή WCDMA). Εάν έχεις καλό σήμα 3G όπου κινείσαι, επίλεξε αυτό, διαφορετικά 2G. Εάν δεις ότι δεν έχεις πλέον προβλήματα, μάλλον διέρχεσαι από περιοχές με κακό σήμα και γι' αυτό αποσυνδέεται και συνδέεται. Εάν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα, ίσως πρέπει να το κοιτάξεις με την αντιπροσωπεία. http://www.androidorigin.com/lg-g2-android-m-update/ Νομίζω ήταν αναμενόμενο. Ας πάρουμε τουλάχιστον επίσημη 5.1 :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εάν δεν δώσει την M γιατί να ασχοληθεί να αναπτύξει την 5.1 για ένα κινητό που κλείνει 2 χρόνια και βάλε... Πολύ φοβάμαι πως ούτε αυτήν την αναβάθμιση θα πάρει το g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εάν δεν δώσει την M γιατί να ασχοληθεί να αναπτύξει την 5.1 για ένα κινητό που κλείνει 2 χρόνια και βάλε... Πολύ φοβάμαι πως ούτε αυτήν την αναβάθμιση θα πάρει το g2 Θεωρίες κάνουν ότι ίσως αν δώσει μια ενημέρωση αυτό θα είναι η 5.1.1 δεν νομίζω να δώσει πιο καινούργια. Ίσως όμως και καθόλου να μην δώσει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Θεωρίες κάνουν ότι ίσως αν δώσει μια ενημέρωση αυτό θα είναι η 5.1.1 δεν νομίζω να δώσει πιο καινούργια. Ίσως όμως και καθόλου να μην δώσει. Αυτο πιστεύω και εγώ πλέων.... Ότι δεν θα δώσουν. Αλλά από την άλλη το τηλέφωνο είναι άψογο και έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Καλησπέρα σε ολους, πριν μια εβδομάδα ειχε αλλαχτεί στο g2 μου η κεντρική πλακέτα... Εχει τωρα 3 μερες περίπου... Οταν κουνάς το κινητό νιωθεις πως μεσα του κατι κινείται.. Εκτος αυτού οταν εχει απόλυτη ησυχία και ακουμπησεις το κινητο στο αυτη σου ακούγεται ενας θόρυβος...εχει συμβεί και σ κανέναν αλλον; το κινητό πάντως δουλεύει κανονικά ουτε κολληματα ουτε τίποτα Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts