Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα πριν 3 μερες αγορασα το lg g2 οταν κλεινω το κινητο μολις το ανοιξω δεν δειχνει σωστα την ωρα και χρειαζεται συνεχεια ρυθμιση οταν το ανοιγω υπαρχει τροπος να διορθωθει το προβλημα ? ευχαριστω

Ήδη έχεις πάρει απάντηση, αλλά νομίζω θα σε βολέψει να μην το κλείνεις ποτέ, όπως άλλωστε τους περισσότερους εδώ μέσα.

Το πήγα στην procordia και μου το βγάλανε για αντικατάσταση μιας και ήταν εντός 7 ημέρων.. Οπότε πήρα καινούρια συσκευή και όλα καλά! 501 γερμανικο

Εντυπωσιακό, μπράβο στην procordia, συνήθως αυτό έχει να κάνει απλά με τα ελάσματα του mini jack...

Εχεις δικιο τελικα δεν εχει 4G.

Σε εμένα δεν έχει την επιλογή,μίλησα πριν λίγο με το live chat της Q και μου είπε ότι η sim μου δεν είναι συμβατή με το δίκτυο και πρέπει να την αλλάξω. βέβαια έχω διαβάσει ότι οι χρήστες wind γενικά έχουν ένα θέμα με το 4g σε αυτή τη συσκευή.

ποιο δικτυο; cosmote εχω που υποτιθεται "εφερε 1η το 4g", με τετοιες ταχυτητες μηπως να το γυρισω στο 2g κ να το χω μονιμα ανοικτο κιολας ως backup του wifi μιας κ δεν τρωει κ μπαταρια διαβασα;

Το G2 προφανώς έχει LTE (4G). Αυτό που έφεραν "πρώτες" οι Cosmote και Vodafone τις προηγούμενες μέρες είναι το 4G+. Η Wind έχει πολύ μικρή κάλυψη 4G και δεν είναι παράλογο να μην πιάνεις εύκολα.

Τώρα όσον αφορά στην κατανάλωση ενέργειας, δεν είναι απλά τα πράγματα. Πολύ απλά, με κλειστά δεδομένα καταναλώνεις πάντα λιγότερο. Για τον ίδιο χρόνο σύνδεσης και την ίδια ισχύ σήματος, το 3G είναι καλύτερο από το 2G (GPRS/EDGE), ενώ το LTE είναι το πιο ενεργοβόρο. Συνήθως όμως το 2G έχει καλύτερο σήμα και λόγω μεγαλύτερης διείσδυσης, ενώ όταν το έχεις στο αυτόματο 2G/3G καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ποιο δικτυο; cosmote εχω που υποτιθεται "εφερε 1η το 4g", με τετοιες ταχυτητες μηπως να το γυρισω στο 2g κ να το χω μονιμα ανοικτο κιολας ως backup του wifi μιας κ δεν τρωει κ μπαταρια διαβασα;

Ίσως δεν το έγραψα κατανοητά. Δεν εννοώ εταιρεία εννοώ ποιότητα σήματος ανά περιοχή.

Practice what you preach

Καλησπέρα.

Έχει αρχίσει εδώ και δυο τρεις μέρες να "ρουφάει" μπαταρία σαν τρελό και βλέπω το εικονάκι με τα κυκλικά βελάκια του συγχρονισμού αναμμένο συχνά.

Μπαίνω ρυθμίσεις λογαριασμών, βλέπω τι συγχρονίζει, σβήνω ότι δεν χρησιμοποιώ, λέω θα σταματήσει... Αμ δε.

Απόψε λοιπόν το gmail ενώ δεν έχει χρήση πέραν μερικών ενημερώσεων από ληφθέντα, είναι ο #1 καταναλωτής μπαταρίας και η SD card αμέσως πίσω του... Μπήκα έκανα εκκαθάριση cache (κοντά 300ΜΒ) αν συνεχίσει θα κάνω και εκκαθάριση στα δεδομένα εφαρμογής.

Εν τω μεταξύ βλέπω ότι όλες οι τελευταίες εφαρμογές της Google εμφανίζουν σαν ημερομηνία εγκατάστασης... 1/1/1970!!!!!

Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτό;

Μήπως ήρθε η ώρα για κανένα reset? Ούτε εξάμηνο δεν έχει κλείσει, που να πάρει.

αυτο με την vodafone cosmote ειναι μια απατη μεγαλη...αντι να τελειωποιησουν καλα το 4G μου πηγαν στο cat 6 tdd..που μονο η κορεα κ japan υποστηριζει....επρεπε να πανε στο cat 4 150 mbls...ειναι μια χαρα για εδω...μονο note 4 υποστηριζει αυτες τις ταχυτητες!!!2G ειναι το κανονικο.. Ε edge ποιο γρηγορο απο 2 G..με τα 3G εισαι μια χαρα
I Want To Believe

Δες αυτό που είπε ο φίλος λίγο πιο πισω!

Στις Ρυθμισεις/ Γενικές/ Χειρονομίες, έχει μια επιλογή που λέει "Ήχος κλήσης με εξασθένηση"........ ξετσικαρισέ το!

Φίλε σε ευχαριστώ το βρήκα και το ξετσεκαρεισα ως την ώρα όλα Οκ ελπίζω να ήταν αυτό! Ευχαριστώ

Εχω ακουσει κι εγω πολυ καλα λογια για την προκορντια.

Θελω να παω κι εγω το g2 απο εκει γιατι απο τη μερα που το αγορασα δεν κανει ενημερωση λογισμικου και δεν ανοιγει με διπλο αγγιγμα στην οθονη.

Φαντζομαι οτι θα ειναι κατι απλο.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Θύμιστε μου κάποιος το συνδυασμό για το κρυφό μενού....
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

3845#*802# Με πρόλαβαν.:O

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Εχεις δικιο τελικα δεν εχει 4G.

Κάνετε πλάκα έτσι ; είναι και μάλιστα αρκετά γρήγορο. Εγώ έχω δει 4G αρκετές φορές αλλά το γύρισα σε 3G λόγω μπαταρίας

Καλημερα παιδεια μια βοηθεια απο χθες ενω βρισκει κανονικα τα δυκτια wifi και ενω συνδεεται κανονικα μετα απο ελαχιστα δευτερολεπτα χανει το σημα λεγοντας οτι δεν ανταποκρινεται.Οι αλλες συσκευες συνδεονται κανονικα.Τι πρεπει να κανω η που πρεπει να διαβασω?

τι κανουμε μ αυτο; ή τι βλεπουμε σ αυτο;

edit: Οκ, το βρηκα, αυτο το κανετε για να δουλεψει το "knock on";

εμενα μια χαρα δουλευει, οκ, οχι παντα δλδ, αλλα παταω το "password" συνδυασμο που εχω ορισει κ μπαινω

Edited by patrickdrd

Καλημερα παιδεια μια βοηθεια απο χθες ενω βρισκει κανονικα τα δυκτια wifi και ενω συνδεεται κανονικα μετα απο ελαχιστα δευτερολεπτα χανει το σημα λεγοντας οτι δεν ανταποκρινεται.Οι αλλες συσκευες συνδεονται κανονικα.Τι πρεπει να κανω η που πρεπει να διαβασω?

Είχα το ίδιο θέμα περίπου και με το δικό μου. το έκανε εφαρμογή ενός παιχνιδιού. Από τότε που την έβγαλα μια χαρά όλα.

Για να μην φρικάρεις κοίτα αν έβαλες κάτι τελευταία. ελπίζω να βοηθήσει αυτό.

Edited by joanjapan
Practice what you preach

edit: Οκ, το βρηκα, αυτο το κανετε για να δουλεψει το "knock on";

Πως το πετυχαινουμε αυτο απο το κρυφο μενου;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Renesis ευχαριστω αλλα δεν ειδα αποτελεσμα.

Ναι φιλε μου, εμενα ειχε αυτο το προβλημα απο τη μερα που το αγορασα.

Ενω κλεινει με διπλο χτυπημα στην οθονη, δυστυχως δεν ανοιγει παρα μονο με το κουμπι.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

α, οκ, thanks, εμενα ανοιγει, αν κ οπως εγραψα δεν πιανει παντα, θελει αργα κ σταθερα πατηματα :p

δεν καταλαβα τπτ, δεν δουλευει το knock on απ τη μανα του; γιατι το κανετε αυτο;

Δουλευει απο την μανα του κανονικα. Απλα αυτο το κανουμε αμα χρειαστεί και αν δουμε και σταματήσει να δουλεύει κάποια στιγμή, Για να ξαναπαρει μπρος

Γεια σας παιδιά! Εμφανίστηκε ένα πρόβλημα με το κινητό το οποίο συνέβη φέτος. Πλέον κάθε φορά που χρησιμοποιώ google maps, here maps κλπ, μου δείχνει λάθος τοποθεσία. Όχι ακριβώς λάθος αλλά κάνα χιλιόμετρο μακριά από την τοποθεσία μου. Αυτό συμβαίνει μόνο μέσω δεδομένων και ασύρματου δικτύου και ΟΧΙ μέσω GPS, αφού here maps offline, sygic κλπ δείχνουν ακριβώς την τοποθεσία μου. Προφανώς δεν είναι πρόβλημα GPS, αλλά κατέβασα και το GPS test το οποίο κλειδώνει 15 από τους 21 δορυφόρους. Συμβαίνει μόνο με data Και wifi. Έκανα ένα ψάξιμο γενικά αλλά δεν βρήκα κάτι. Καμία βοήθεια/γνώμη γιατί ουσιαστικά έτσι είναι άχρηστο το gmaps που με βολεύει και πιο πολύ λόγω POIs.. Ευχαριστώ! Edited by georgegr3

Δουλεύει ΜΟΝΟ με data το gps?:blink:

Kαι πως βρίσκει που είσαι?:confused:

Γεια σας παιδιά! Εμφανίστηκε ένα πρόβλημα με το κινητό το οποίο συνέβη φέτος. Πλέον κάθε φορά που χρησιμοποιώ google maps, here maps κλπ, μου δείχνει λάθος τοποθεσία. Όχι ακριβώς λάθος αλλά κάνα χιλιόμετρο μακριά από την τοποθεσία μου. Αυτό συμβαίνει μόνο μέσω δεδομένων και ασύρματου δικτύου και ΟΧΙ μέσω GPS, αφού here maps offline, sygic κλπ δείχνουν ακριβώς την τοποθεσία μου. Προφανώς δεν είναι πρόβλημα GPS, αλλά κατέβασα και το GPS test το οποίο κλειδώνει 15 από τους 21 δορυφόρους. Συμβαίνει μόνο με data Και wifi. Έκανα ένα ψάξιμο γενικά αλλά δεν βρήκα κάτι. Καμία βοήθεια/γνώμη γιατί ουσιαστικά έτσι είναι άχρηστο το gmaps που με βολεύει και πιο πολύ λόγω POIs.. Ευχαριστώ!

Οι κεραίες κινητής και το σημείο σύνδεσης ασύρματων δικτύων έχουν γεωγραφικές πληροφορίες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Εάν είσαι ακριβώς δίπλα στην κεραία, τότε η θέση σου θα φαίνεται σωστή, εάν είσαι μακριά, θα φαίνεται λάθος. Αντίστοιχα, οι περισσότερες οικιακές συνδέσεις δικτύου παίρνουν πληροφορίες θέσης από το αστικό κέντρο που συνδέεσαι, οπότε πάλι έχεις απόκλιση.

Συνήθως όταν δεν έχεις ακριβείς πληροφορίες θέσης (GPS) ο κύκλος θέσης εμφανίζεται μεγαλύτερος για να δείχνει και το πιθανό σφάλμα, αλλά αυτό δε συμβαίνει πάντα.

Όχι τ GPS δουλεύει κανονικά. Αν δεν τ έχω ανοιχτό όμως τότε δεν με βρίσκω με τίποτα. Με δείχνει αρκετά μακριά από την τοποθεσία μου μερικά χλμ. Το θέμα είναι όμως πως μέχρι τώρα ήταν.όλα καλά. Ξαφνικά το παρατήρησα γιατί πλέον δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την πλοήγηση στη Θεσσαλονίκη. Μια χαρά ήταν και ξαφνικά με δείχνει 20 στενά παραπέρα.. Και ήταν χρήσιμο για τ με έβρισκε κατευθείαν και οχι να.περιμένω να κλειδώσει το GPS. Edited by georgegr3

Εμενα το gps ειναι μια χαρα πιστευω....βρισκει 19 περιπου και χρησιμοποιει απο 6 μεχρι 9 στο τεστ που εκανα

Καλησπέρα. Έχω φτιάξει ένα φάκελο που έχω μέσα όλες τις social apps. Μπορώ να τον μετονομασω για να μη γράφει απλά "φακελος" και πώς; Είμαι στοκ.