Titarasaudi Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Σε τι χρησιμευουν ολες αυτες οι πληροφοριες. Εγω θελω να βαλω την ευρωπαικη εκδοση. Για να μάθεις την καταγωγή της συσκευης σου. Γι' αυτό στα έδωσα! Αλλιώς κατέβασε μια rom απο δω: http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html Και πέρασε την ετσι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Απο κορεα μου βγαζουν οι πληροφοριες. Πρεπει να το κανω root το κινητο πρωτα η δεν χρειαζεται; Για να καταλαβω πρεπει να βαλω τη rom πχ στην περιπτωση αυτη κορεα η μπορω και ευρωπαικη; Ολες ειναι επισημες σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Η μπαταρία του ήταν 19 με 20% σε αποφόρτιση και το έβαλα να το φορτισω Και μου γραφει (μέσω του battery doctor που εχω) υπολειπόμενος χρόνος φόρτισης 3ω και 20λ. Είναι φυσιολογικό να κάνει τόσο πολυ? Πως είχα την εντύπωση ότι κρατούσε λιγότερο η φόρτιση μέχρι σημερα? Η αλήθεια είναι ότι δεν του είχα δώσει κ πότε σημασία να δω πόσο κανει. Να σημειώσω ότι ο φορτιστής είναι ο original Ο δικός του. Edited February 16, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Είναι όντως πολύ. Εμένα γύρω στη 1,5 ώρα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Είναι όντως πολύ. Εμένα γύρω στη 1,5 ώρα κάνει. Τελικά ενώ έγραφε 3ω Και 20Λ, φορτισε σε 1,5 ωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Rom θα βρεις εδώ: http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html Και τη φλασάρεις με flash tool 2014: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Πως παρουσιάστηκε το πρόβλημα, έτσι ξαφνικά ή έκανε κατι; Flash-αρα την rom ,ελληνική open την "H" έβαλα δουλεύουν όλα ρολόι άλλα μου βγάζει μόνο 10GB και κάτι ψιλά αποθηκευτικό χώρο.Έχει μείνει και η παλιά rom μέσα?!?!!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Δεν διαβασα πουθενα οτι Ιανουαριο θα την παιρναμε.Το μονο που ακουστηκε ηταν οτι αρχες του νεου χρονου θα την παιρναμε και δεν ηταν και επισημο ;) edit: επικοινωνησα σημερα με την Lg σχετικα με τον θορυβο που εχω στο ακουστικο και αυτο που μου προτειναν ηταν αν κανω factory reset... νομιζω τσαμπα θα ξανασεταρω απο την αρχη το τηλεφωνο... Ούτως ή άλλως και στην LG να το έστελνες, δεν θα γλίτωνες το ξαναστήσιμο :) Το φύσημα/ρούφηγμα που λες παρακάτω πώς το έκανες? Με το στόμα? Στο θέμα της κάμερας δυστυχώς τα νέα που είχα διαβάσει δεν είναι και τόσο καλά. Αυτός που είχε ανεβάσει πριν απο λίγες εβδομάδες ένα βίντεο που έδειχνε το G2 με την official lollipop ανέφερε πως τα θεματάκια με την κάμερα εξακολουθούν να υπάρχουν και μετα την αναβάθμιση. Δεν μπορώ να θυμηθώ link για να στείλω αυτή τη στιγμή. Το καλό με το lolli είναι ότι έχει πιο ισχυρό (και πιο χαμηλού επιπέδου) API για την κάμερα. Εικάζω ότι ακόμα και εάν έχει η μαμά εφαρμογή θέματα όπως πριν, θα είναι πιο εύκολο να βρούμε τρίτη εφαρμογή που δουλεύει καλά (κυρίως γρήγορο focus). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Flash-αρα την rom ,ελληνική open την "H" έβαλα δουλεύουν όλα ρολόι άλλα μου βγάζει μόνο 10GB και κάτι ψιλά αποθηκευτικό χώρο.Έχει μείνει και η παλιά rom μέσα?!?!!? Αν έχεις 16άρι τόσο μένει ελεύθερο από την αρχή. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Αν έχεις 16άρι τόσο μένει ελεύθερο από την αρχή. Ωραία,αρα τέλος καλό και όλα καλά.Ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ούτως ή άλλως και στην LG να το έστελνες, δεν θα γλίτωνες το ξαναστήσιμο :) Το φύσημα/ρούφηγμα που λες παρακάτω πώς το έκανες? Με το στόμα? . Ναι με το στομα χωρις πολυ πιεση.Το ασχημο ειναι οτι σημερα παλι αρχησε τα χρουτσου χρουτσου το ηχειακι και δεν με βλεπω να το γλυτωνω το Service.Οσο δεν θελω να τους το παω να το ανοιξουν αλλο τοσο μου την δινει ο θορυβος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Γιατί δεν το πας να τελειώνεις; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Τελικα βρηκα οτι το κινητο ειναι branded με παροχο απο την Πορτογαλια.Μπορω να φλασαρω οποιαδιποτε official ελληνικη rom. Το κινητο δεν ειναι root. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να μάθεις την καταγωγή της συσκευης σου. Γι' αυτό στα έδωσα! Αλλιώς κατέβασε μια rom απο δω: http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html Και πέρασε την ετσι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Τελικα βρηκα οτι το κινητο ειναι branded με παροχο απο την Πορτογαλια.Μπορω να φλασαρω οποιαδιποτε official ελληνικη rom. Το κινητο δεν ειναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Γιατί δεν το πας να τελειώνεις; Μιλησα στο chat με την lg σημερα.Τρομερη εξυπηρετηση,θα στειλουν και ελτα στο σπιτι μου(Καστορια) για να παραλαβουν το δεμα και να παει στο service.Απλα ηθελα να αποφυγω το ανοιγμα το κινητου ,ελπιζω εκει που θα παει το κινητακι μου να ξερουν τι κανουν οι τεχνικοι ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μιλησα στο chat με την lg σημερα.Τρομερη εξυπηρετηση,θα στειλουν και ελτα στο σπιτι μου(Καστορια) για να παραλαβουν το δεμα και να παει στο service.Απλα ηθελα να αποφυγω το ανοιγμα το κινητου ,ελπιζω εκει που θα παει το κινητακι μου να ξερουν τι κανουν οι τεχνικοι ... :p Αν το κινητο σου ειναι ευρωπαικο και αγορασμενο απο τα "γνωστα μαγαζια" τοτε δεν θα κανουν τπτ, εκτος αν ειναι αγορασμενο απο την ελληνικη lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Αν το κινητο σου ειναι ευρωπαικο και αγορασμενο απο τα "γνωστα μαγαζια" τοτε δεν θα κανουν τπτ, εκτος αν ειναι αγορασμενο απο την ελληνικη lg Κατσε γιατι σε εχασα.Εχω ή δεν εχω εγγυηση τελικα απο την lg?Το κινητο το αγορασα απο το Kaizerstore.gr και ειναι η 32gb εκδοση.Στο chat που μιλησα με την lg τους ειπα και απο που το πηρα και το Ιμει της συσκευης και μου ειπαν οτι θα το παρουν για service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Αν το κινητο σου ειναι ευρωπαικο και αγορασμενο απο τα "γνωστα μαγαζια" τοτε δεν θα κανουν τπτ, εκτος αν ειναι αγορασμενο απο την ελληνικη lg Από που προκύπτει αυτό; εφόσον είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπίας μια χαρά καλύπτεται από το ελληνικό service. Μόνο αντικατάσταση συσκευής δεν κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Τελικα βρηκα οτι το κινητο ειναι branded με παροχο απο την Πορτογαλια.Μπορω να φλασαρω οποιαδιποτε official ελληνικη rom. Το κινητο δεν ειναι root. Με το Flashtool 2014 μπορείς να περάσεις όποια official ROM θέλεις, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής. Προτίμησε τις open οι οποίες έχουν το λιγότερο bloat. Edited February 16, 2015 by renesis_87 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 @renesis_87 έτσι ακριβώς! ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Η μπαταρία του ήταν 19 με 20% σε αποφόρτιση και το έβαλα να το φορτισω Και μου γραφει (μέσω του battery doctor που εχω) υπολειπόμενος χρόνος φόρτισης 3ω και 20λ. Τελικά ενώ έγραφε 3ω Και 20Λ, φορτισε σε 1,5 ωρα! Συμπέρασμα? Πέτα το battery doctor αμέσως :D Και μη βάζετε χαζομάρες μέσα , αφήστε το κινητάκι να δουλεύει αξιοπρεπώς...:cool::cool: bloat. bloat?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 bloat?:confused: Κάποιες branded ROMs (π.χ Vodofone) έχουν κάμποση σαβούρα μέσα από τους παρόχους (η ελληνική υπάρχει μόνο σε unbranded open οπότε εκεί δεν τίθεται θέμα). Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ok ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Κατσε γιατι σε εχασα.Εχω ή δεν εχω εγγυηση τελικα απο την lg?Το κινητο το αγορασα απο το Kaizerstore.gr και ειναι η 32gb εκδοση.Στο chat που μιλησα με την lg τους ειπα και απο που το πηρα και το Ιμει της συσκευης και μου ειπαν οτι θα το παρουν για service... Παντως εμενα δεν με εξυπηρετησαν επειδη ηταν ευρωπαικο μοντελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Για να μάθεις την καταγωγή της συσκευης σου. Γι' αυτό στα έδωσα! Αλλιώς κατέβασε μια rom απο δω: http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html Και πέρασε την ετσι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Στο κινητο μπορουμε να φλασαρουμε οποιαδηποτε ελληνικη official rom.Επισης γιατι υπαρχουν τοσες πολλες ελληνικες rom;Στο site που μου ειπες υπαρχουν 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Επισης γιατι υπαρχουν τοσες πολλες ελληνικες rom;Στο site που μου ειπες υπαρχουν 7. Ποιό είναι το site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Στο κινητο μπορουμε να φλασαρουμε οποιαδηποτε ελληνικη official rom.Επισης γιατι υπαρχουν τοσες πολλες ελληνικες rom;Στο site που μου ειπες υπαρχουν 7. Ειναι οι διάφορες εκδόσεις που έπαιρναν κατα καιρους οι Ελληνικές συσκευές σαν ενημερώσεις! Οι rom's που λενε V10 ειναι jelly bean (4.2.2) και αυτές που λένε V20 είναι kit kat (4.4.2). Θα βαλεις την τελευταία, την V20Η!! Υπόψιν, όλα αυτά ισχύουν αν έχεις συσκευή 16gb!! Αν έχεις 32gb, θα βαλεις μιας άλλης χώρας που ΔΕ θα γράφει 16G. Οι Ελληνικές ειναι όλες για 16αρες συσκευές καθότι δεν έγινε ποτέ επίσημη εισαγωγή το 32αρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Παντως εμενα δεν με εξυπηρετησαν επειδη ηταν ευρωπαικο μοντελο Εχουμε καμια αλλη περιπτωση σαν και αυτη στο forum?Πολυ περιεργο μου ακουγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts