Rayden1 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Αν ειναι "απειραχτο" το κινητο σου, και υπαρχει η περιπτωση να το σκαλισεις αργοτερα (root και custom recovery), πέρασε μια βολτα απ' το νημα με τις φωτογραφιες του G2 και θα δεις πόσο μπορει να βελτιωθει;) Ναι κάτι εχει πάρει το αυτί μου αλλά δε σκέφτομαι να το πειράξω. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) παιδια το κινητο το εχω 1 μηνα στο κουτι γραφη πορτογαλικο sn409 και οταν το ανοιξα χωρις να του βαλο καρτα μου εβγαλε γλωσσα english ? Edited November 29, 2014 by moyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 παιδια το κινητο το εχω 1 μηνα στο κουτι γραφη πορτογαλικο sn409 και οταν το ανοιξα χωρις να του βαλο καρτα μου εβγαλε γλωσσα english ? Βαλε ρε φιλε μου την sim ....................Aν δε γουσταρεις πηγαινε στις γλωσσες και βαλε ελληνικα.:blink: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ το πήρα ελάχιστα μεταχειρισμένο από ένα παλληκάρι που το είχε αγοράσει από kaizershop. Είναι έκδοση για Balkans και λειτουργεί άψογα. Φαντάζομαι έχει Ευρωπαϊκή εγγύηση. Πατρίδα 403 32 gb Απο κει το εχω παρει και εγω το BAL που γραφει δεν ειναι μπαλκανς αλλα βαλτικες χωρες.[ΕΣΘΟΝΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ]Το κινητο ειναι αψογο απο το συγκεκριμενο μαγαζι παντως.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ολλανδικό σειρά 410. Καλώς σας βρήκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Κι εγώ μια από τα ίδια amyroukai. Καλώς σας βρήκαμε παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλως τα παιδια! Καλοριζικα και καλοδουλευτα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλως ορισατε στην παρεα των κορυφαιων κινητων.:D:D:D Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλοριζικα παιδιά, κάνατε καλή επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Βαλε ρε φιλε μου την sim ....................Aν δε γουσταρεις πηγαινε στις γλωσσες και βαλε ελληνικα.:blink: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο κει το εχω παρει και εγω το BAL που γραφει δεν ειναι μπαλκανς αλλα βαλτικες χωρες.[ΕΣΘΟΝΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ]Το κινητο ειναι αψογο απο το συγκεκριμενο μαγαζι παντως.:) Γράψε λάθος...πάντως όντως μια χαρά το κινητό:) Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Ελα ρε δικιε μου! Δοκιμασε σε αλλη USB θηρα ή σε αλλο PC. Εχουν αναφερθει και τετοια κουλα. Επισης καπου ειχα διαβασει πώς να ορισεις την θηρα USB να βλεπει με διαφορετικο τροπο το hardware που της συνδεεις. Εσυ τα ξερεις καλυτερα αυτα. Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό ρε συ. Έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες του pc μου και τίποτα. Και τώρα δεν έχω και άλλο pc γιατί το laptop το άφησα στη δουλειά. Ούτε σε recovery mode μπαίνει. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα έχει φάει. Προσπάθησα και σε ένα netbook που έχω και πάλι τα ίδια. Edit: Δεν μπαίνει download mode ούτε από adb! Μιλάμε θα το σπάσω! Edit 2: Το έκανα root, του πέρασα custom recovery και τώρα μπήκε κανονικά σε download mode. Ό,τι να ναι μιλάμε! Edited November 29, 2014 by JamesMoore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τι ακριβός περιμένετε παιδιά μα διορθώσει η να αναβαθμίσει η L Στο συγκεκριμένο κινητό που τώρα δεν σας ικανοποιεί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τι ακριβός περιμένετε παιδιά μα διορθώσει η να αναβαθμίσει η L Στο συγκεκριμένο κινητό που τώρα δεν σας ικανοποιεί ; Εμένα κάθε μέρα με ικανοποιεί σε οτιδήποτε του αναθέσω. Απλά υποθέτω ότι όλοι έχουν ανάγκη ανά συχνά διαστήματα για μια ανανέωση σε UI και features που μπορεί να φέρει μια αναβάθμιση λειτουργικού.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τι ακριβός περιμένετε παιδιά μα διορθώσει η να αναβαθμίσει η L Στο συγκεκριμένο κινητό που τώρα δεν σας ικανοποιεί ; -καλυτερη μπαταρια(οπως ηταν σε jeally bean) -γενικα lollipop , material design , ειδοποιησεις στην lockscreen -καλυτερη καμερα , ηδη σε cloudyg3 roms εχει βελτιωθει αρκετα , αλλα ενα παιδι που ασχολειται με αυτα ο demon ειπε ο,τι μπορει να βελτιωθει κι αλλο με lollipop -να ειναι λιγακι πιο γρηγορο , πιο smooth οπως το m8 με το htc sense 6 αυτα και θα ειναι το τελειοτερο κινητο για μενα γιατι ειναι στις σωστες διαστασεις (για μενα) ... Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδια σκεφτομαι για αγορα του g2 64gb αλλα οπως εψαχνα στο ιντερνετ διαβασα για ενα προβλημα με καθετες γραμμες στην οθονη της συσκευης ισχυει κατι τετοιο; ειναι το μονο που με προβληματιζει. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο samsung s4i9506 αλλα το g2 μου αρεσει πολυ περισσοτερο. Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Δεν εννοώ την ένταση εκεί είναι ικανοποιητικό. Η ποιότητα όμως και η σταθερότητα της φωνής θα μπορούσε να είναι καλύτερη (γνωστό θέμα του g2 ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα με το σήμα).Όσον αφορά το gps οταν είμαι έξω σε καθαρό ουρανό κλειδώνει όντως πολύ γρήγορα σε εσωτερικούς χώρους έχει δυσκολία σε σχέση με το lumia . Ξαναλέω όμως δεν έχω κανένα σοβαρό παράπονο. Δηλαδή η φωνή εννοείς ακούγεται παραμορφωμένη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό ρε συ. Έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες του pc μου και τίποτα. Και τώρα δεν έχω και άλλο pc γιατί το laptop το άφησα στη δουλειά. Ούτε σε recovery mode μπαίνει. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα έχει φάει. Προσπάθησα και σε ένα netbook που έχω και πάλι τα ίδια. Edit: Δεν μπαίνει download mode ούτε από adb! Μιλάμε θα το σπάσω! Edit 2: Το έκανα root, του πέρασα custom recovery και τώρα μπήκε κανονικά σε download mode. Ό,τι να ναι μιλάμε! Επιτελους ρε συ. Βρε μηπως δεν ειχες ενεργοποιησει το usb debugging mode και οταν το ρουταρες αναγκαστικα το ενεργοποιησες και μετα που ξαναπροσπαθησες μπηκε; Παιδια σκεφτομαι για αγορα του g2 64gb αλλα οπως εψαχνα στο ιντερνετ διαβασα για ενα προβλημα με καθετες γραμμες στην οθονη της συσκευης ισχυει κατι τετοιο; ειναι το μονο που με προβληματιζει. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο samsung s4i9506 αλλα το g2 μου αρεσει πολυ περισσοτερο. Οι περισσοτεροι οπως κι εγω θα σου πουν G2. Για τις καθετες γραμμες ισχυει αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5177104 (Διαβασε ολα τα σχολια). Πλεον, απ' ο,τι καταλαβαινω, δεν παιζει αυτο το σπανιο προβλημα. Υποψην, δεν υπαρχει 64GB αλλα μονο 16GB και 32GB. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδιά εμένα που μου βγάζει το παρακάτω μπορώ να αλλάξω ROM και ποια official μου συστήσετε για 32GB; [ATTACH]53385[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Στο κέντρο ενημέρωσης έχει κάτι "μικρός πρίγκηπας, αρκούδα, φτερό ". Που και τι είναι αυτά και δεν τα βρίσκω; θέματα νόμιζα ότι είναι. Επίσης, στα θέματα έχει πλήκτρο για κατέβασμα νέων, ανενεργό. Το ότι το κουμπί για το κενό είναι πάνω από το "σπιτακι" και με πετάει αρχική οθόνη όσο γράφω... αυτά είναι τα κακά των οθονοπληκτρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Στο κέντρο ενημέρωσης έχει κάτι "μικρός πρίγκηπας, αρκούδα, φτερό ". Που και τι είναι αυτά και δεν τα βρίσκω; θέματα νόμιζα ότι είναι. Επίσης, στα θέματα έχει πλήκτρο για κατέβασμα νέων, ανενεργό. Το ότι το κουμπί για το κενό είναι πάνω από το "σπιτακι" και με πετάει αρχική οθόνη όσο γράφω... αυτά είναι τα κακά των οθονοπληκτρων :) αυτα που ειδες ειναι κινουμενες εικονες (live wallpaper) για την αχικη οθονη. αν επιλεξεις να αλλαξεις ταπετσαρια σου τις εχει εκει σαν επιογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Το ότι το κουμπί για το κενό είναι πάνω από το "σπιτακι" και με πετάει αρχική οθόνη όσο γράφω... αυτά είναι τα κακά των οθονοπληκτρων :) Για τις εικόνες με πρόλαβαν... Για τα οθονόπληκτρα το έχω πατήσει κάνα εκατομμύριο φορές το space και ποτέ δεν πήγε καταλάθος το δάχτυλο στο home. Θα το συνηθίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 καλημερα παιδια κατοχος xperia z1 πηρα το G2 πριν μια βδομαδα για τη συζυγο μιας και το παλιο μου Z δεν της αρεσε και πολυ .τρομερη συσκευη ,τα παντα δουλευουν αψογα φοβερη μπαταρια και αυτο το διπλο tap για το ανοιξε κλεισε την οθονη ολλα τα λεφτα .για τα τεχνικα χαρακτηριστηκα δεν χρειαζεται να πω τιποτα ,τα ξερετε ολοι . μπραβο στην lg για αυτη τη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδια σκεφτομαι για αγορα του g2 64gb αλλα οπως εψαχνα στο ιντερνετ διαβασα για ενα προβλημα με καθετες γραμμες στην οθονη της συσκευης ισχυει κατι τετοιο; ειναι το μονο που με προβληματιζει. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο samsung s4i9506 αλλα το g2 μου αρεσει πολυ περισσοτερο. Να σου πω. Την πρώτη φορά που πήρα τον πατέρα μου τηλ, δε το έχει με τα κινητά και την αναγνωριση:p, στην αρχή δε με κατάλαβε. Γενικά μερικές φορές επίσης όταν μιλάω με την κοπέλα μου κάνει μικρές διακοπές αλλά να τονίσω ότι με την συσκευή της κοπέλας είχα προβλήματα και όταν μιλάγαμε με το προηγούμενο κινητό, ίσως λιγότερο έντονα. Τέλος έχω την αίσθηση ότι η ομαλότητα της κλήσης δεν είναι τόσο σταθερή όσο είχα συνηθίσει τόσα χρόνια με συσκευές Nokia. Παρόλα αυτά δεν είναι ουσιαστικό πρόβλημα αφού δεν έχω παρατηρήσει απότομες διακοπές η να μην με βρίσκει κάποιος. Και όλα αυτά ενώ δυστυχώς μιλάω συχνά περισσότερο από 1 ώρα ην ημέρα, αναγκάστηκα ίσως γι αυτό να παρατηρώ όλα αυτά. Μην σε προβληματίζει πάντως το κινητό είναι μια χαρά. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Διαβάζω για lag πάντως και μου φαίνεται αστείο, είναι απίθανα γρήγορη η απόκριση. Έβαλα το λειτουργία με το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο, λίγο καλύτερα. Τώρα θα περάσω και τα δεδομένα από το παλιό μου, να βάλω και την SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Οι περισσοτεροι οπως κι εγω θα σου πουν G2. Για τις καθετες γραμμες ισχυει αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5177104 (Διαβασε ολα τα σχολια). Πλεον, απ' ο,τι καταλαβαινω, δεν παιζει αυτο το σπανιο προβλημα. Υποψην, δεν υπαρχει 64GB αλλα μονο 16GB και 32GB. Διαβασα ολο το θεμα που μου ειπες αλλα αν σου πω οτι με μπερδεψε περισσοτερο; δηλαδη δεν θελω να το ρισκαρω ουτε να καθομαι να σκαω και να μπλεκω με τα κωλοservice την εχω πατησει σε προηγουμενες αγορες και εχω σιχαθει να εχω μπερδεματα....οκ γραφουν πολλοι οτι ειναι φυσιολογικο και το εχουν σχεδον ολοι αλλα ειδα σε μερικους που ακομα και με αναμμενη οθονη σε μαυρο φοντο φαινοντε οι γραμμες και δεν μου αρεσε καθολου αυτο. οποτε ακυρο το g2 και μου αρεσε παρα πολυ ρε ****το.. υγ: 32gb εννοουσα λαθος εκανα για τα 64. Edited November 30, 2014 by dilimma Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Διαβασα ολο το θεμα που μου ειπες αλλα αν σου πω οτι με μπερδεψε περισσοτερο; δηλαδη δεν θελω να το ρισκαρω ουτε να καθομαι να σκαω και να μπλεκω με τα κωλοservice την εχω πατησει σε προηγουμενες αγορες και εχω σιχαθει να εχω μπερδεματα....οκ γραφουν πολλοι οτι ειναι φυσιολογικο και το εχουν σχεδον ολοι αλλα ειδα σε μερικους που ακομα και με αναμμενη οθονη σε μαυρο φοντο φαινοντε οι γραμμες και δεν μου αρεσε καθολου αυτο. οποτε ακυρο το g2 και μου αρεσε παρα πολυ ρε ****το.. υγ: 32gb εννοουσα λαθος εκανα για τα 64. Οπως ειπα εδω και καιρο, στις τελευταιες παρτιδες δεν εχει ακουστει το παραμικρο για καθετες γραμμες. Η εκτιμηση μου ειναι οτι κατα 99,9% θα εισαι κομπλε. Αφου λες οτι το κινητο σου αρεσει τοσο πολυ, δεν ειναι λογος αυτος να μην το παρεις. Πρεπει να εισαι ο γκαντεμης της χρονιας! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts