ggazas Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Σίγουρα θέμα παρτίδων. Δεν έχει καμιά σχέση με το κατάστημα αγοράς. Θα μπορούσε να είναι και ανάποδα.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 οχι δεν φταινε τα καταστηματα αλλα δεν το γνωριζουν κιολας!!πρεπει να υπαρχει και δευτερο g2 για να γινεται σωστα η αναγνωριση!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pratmen Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλησπέρα, ενεργοποιώ τη μετάδοση δεδομένων αλλά δε μπορώ να συνδεθώ, (ή μάλλον συνδέομαι μια στις τόσες) με 3g ή 4g. Έχω δοκιμάσει μόνο 3g και αυτόματα 3g/4g αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο πάροχος είναι COSMOTE. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλησπέρα, ενεργοποιώ τη μετάδοση δεδομένων αλλά δε μπορώ να συνδεθώ, (ή μάλλον συνδέομαι μια στις τόσες) με 3g ή 4g. Έχω δοκιμάσει μόνο 3g και αυτόματα 3g/4g αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο πάροχος είναι COSMOTE. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ. Περιοχη μηπως κορυδαλλος πλατεια μεμου πχ? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Καλησπέρα, ενεργοποιώ τη μετάδοση δεδομένων αλλά δε μπορώ να συνδεθώ, (ή μάλλον συνδέομαι μια στις τόσες) με 3g ή 4g. Έχω δοκιμάσει μόνο 3g και αυτόματα 3g/4g αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο πάροχος είναι COSMOTE. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ. Και σε μενα το ιδιο. Ειναι θεμα παροχου λογικα. Επειδη ειμαι κ εγω cosmote, βλεπω οτι για καποιο λογο κλεινουν αρκετα συχνα το ιντερνετ τους, και κραταει ωρες! Κανε του ομως και μια επανεκκινηση μηπως εχει κολλησει τιποτα, δεν εχεις να χασεις κατι αλλα κατα 90% δεν ειναι θεμα της συσκευης σου. Περιμενε εως αυριο και βλεπεις. Edited November 15, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Πείτε τέλος στη φόρτιση με καλώδια με το νέο ασύρματο φορτιστή της LG Απ' όσο γνωρίζω μόνο η Verizon έκδοση έχει ασύρματη φόρτιση.. Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Ek Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καλησπερα σε ολους, Γενικα χρειαζομαι καλο και αξιοπιστο κινητο αμεσα.Ημουνα ετοιμος να παραγγειλω το lg g3 αλλα αλλαξα γνωμη υστερα απο ερευνα που εκανα και αποφασισα να παρω το lg g2 που ειναι πολυ ποιο φθηνο στο skroutz και επειδη θελω να παω σε μια ποιο σιγουρη επιλογη μη ρισκαροντας να αντιμετωπισω τα ζητηματακια του g3. Αλλα θελω να ξερω αν πρεπει να προσεξω κατι στην αγορα ενος lg g2 απο skroutz. Υπαρχουν προβληματικες παρτιδες (οπως πχ στο g3) ή οτιδηποτε αλλο που θα πρεπει να δωσω προσοχη? Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν εχει συζητηθει κατι τετοιο, τα μηνυματα ειναι παρα πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 κανε την ερωτηση σου εδω και θα βρεις τις καταλληλες απαντησεις!!! http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=145 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καλησπερα σε ολους, Γενικα χρειαζομαι καλο και αξιοπιστο κινητο αμεσα.Ημουνα ετοιμος να παραγγειλω το lg g3 αλλα αλλαξα γνωμη υστερα απο ερευνα που εκανα και αποφασισα να παρω το lg g2 που ειναι πολυ ποιο φθηνο στο skroutz και επειδη θελω να παω σε μια ποιο σιγουρη επιλογη μη ρισκαροντας να αντιμετωπισω τα ζητηματακια του g3. Αλλα θελω να ξερω αν πρεπει να προσεξω κατι στην αγορα ενος lg g2 απο skroutz. Υπαρχουν προβληματικες παρτιδες (οπως πχ στο g3) ή οτιδηποτε αλλο που θα πρεπει να δωσω προσοχη? Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν εχει συζητηθει κατι τετοιο, τα μηνυματα ειναι παρα πολλα. Με 2 λογια, 1ον να κοιταζεις να ειναι οσο το δυνατον νεωτερη παρτιδα. Αν και για τις παρτιδες του τελευταιου εξαμηνου δεν εχουν αναφερθει προβληματα, αλλα οσο νεωτερο τοσο καλυτερα! Και 2ον να τσεκαρεις να ειναι Ευρωπα'ι'κη συσκευη, για μην εχεις προβληματα με την εγγυηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Προσπάθησα να αλλάξω τίτλο και δεν έγινε. Μπορεί να το κάνει κάποιος Mod? Τσέκαρα άλλο ένα G2 από Skoutzομάγαζο και ήταν οκ. Έχετε συγκρίνει το δικά σας; Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodigy2241 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Καλησπέρα εχω πρόβλημα με την αναβάθμιση σε 20g....Είμαι με stock rom 4.4.2 Και με D80220d. ..Εχω κάνει και root... Και τώρα όταν κάνω αναβάθμιση από ΟΤΑ μου βγάζει error Edited November 16, 2014 by prodigy2241 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καλησπέρα εχω πρόβλημα με την αναβάθμιση σε 20g....Είμαι με stock rom 4.4.2 Και με D80220d. ..Εχω κάνει και root... Και τώρα όταν κάνω αναβάθμιση από ΟΤΑ μου βγάζει error Για ξερουταρε μεσα απο την εφαρμογη σου supersu, reboot και ξαναδοκιμασε. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodigy2241 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Για ξερουταρε μεσα απο την εφαρμογη σου supersu, reboot και ξαναδοκιμασε. μπορείς να μού πεις πού ακριβός να μπω στο supersu...Γιατί μπήκα και δεν βρήκα κάτι στις ρύθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 μπορείς να μού πεις πού ακριβός να μπω στο supersu...Γιατί μπήκα και δεν βρήκα κάτι στις ρύθμισεις Ψαξε στις ρυθμισεις του SuperSU αυτο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ψαξε στις ρυθμισεις του SuperSU αυτο: αυτο φιλε το κανει unroot? γινετε σωστη δουλεια η μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodigy2241 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ψαξε στις ρυθμισεις του SuperSU αυτο: Έκανα αυτό πού μού είπες και πάλι μου έβγαλε err:0x1111004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodigy2241 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ψαξε στις ρυθμισεις του SuperSU αυτο: Έκανα αυτό πού μού είπες και πάλι μου έβγαλε err:0x1111004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Έκανα αυτό πού μού είπες και πάλι μου έβγαλε err:0x1111004 Εκανες το unroot που σου ειπαμε μεσα απο το superSU, reboot και δοκιμη και παλι δε γινεται η ενημερωση; Τοτε καντην χειροκινητα και οχι OTA. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodigy2241 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εκανες το unroot που σου ειπαμε μεσα απο το superSU, reboot και δοκιμη και παλι δε γινεται η ενημερωση; Τοτε καντην χειροκινητα και οχι OTA. Ναι το έκανα αυτο μέσα από supersu εκανα και reboot. ...Και πάλι μου έβγαλε σφάλμα Τώρα πώς να το κάνω χειροκίνητα? Υπάρχει κάποιος οδηγός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Ναι το έκανα αυτο μέσα από supersu εκανα και reboot. ...Και πάλι μου έβγαλε σφάλμα Τώρα πώς να το κάνω χειροκίνητα? Υπάρχει κάποιος οδηγός? Κατεβασε τη ROM που ειναι για το κινητο σου απο δω: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 και μετα ακουλουθα τον οδηγο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658 Θα σβησουν τα παντα ομως. Edited November 16, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Κατεβασε τη ROM που ειναι για το κινητο σου απο δω: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 και μετα ακουλουθα τον οδηγο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658 Θα σβησουν τα παντα ομως. πατάω την ελληνική ρομ να κατεβάσει ανοίγει το παράθυρο, αλλά δείχνει κενή σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 πατάω την ελληνική ρομ να κατεβάσει ανοίγει το παράθυρο, αλλά δείχνει κενή σελίδα Επάνω στο link βλέπεις αυτό .........43213%2FD80220D_00.kdz Σβήσε αυτό %2F βάλε / και θα γίνει έτσι 6543213/D80220D_00.kdz κανε ρεφρεσ, και..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Κατεβασε τη ROM που ειναι για το κινητο σου απο δω: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 και μετα ακουλουθα τον οδηγο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658 Θα σβησουν τα παντα ομως. μπορει αυτο που ρωταω να ειναι βλακεια αλλα με αυτην την μεθοδο γυρναμε το κινητο στην κατασταση που το αγορασαμε?η απλα φλασαρουμε την official rom? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Επάνω στο link βλέπεις αυτό .........43213%2FD80220D_00.kdz Σβήσε αυτό %2F βάλε / και θα γίνει έτσι 6543213/D80220D_00.kdz κανε ρεφρεσ, και..... ευχαριστώ δούλεψε με το τρυκ σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodigy2241 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Κατεβασε τη ROM που ειναι για το κινητο σου απο δω: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 και μετα ακουλουθα τον οδηγο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658 Θα σβησουν τα παντα ομως. Ευχαριστώ τ το δοκιμάσω αύριο να δούμε τι τα γίνει Edited November 16, 2014 by prodigy2241 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts