Jump to content

Mr_Ek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mr_Ek

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Mr_Ek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα φιλε, Αν επιτρεπετε απο ποιο μαγαζι το αγορασες γιατι με ενδιαφερει και εμενα αυτο το μοντελο. Ευχαριστω
  2. Καλησπερα σε ολους, Προκεiται να αγορασω το lg g2 αλλα εκει που ημουνα ετοιμος να το αγορασω απο skroutz ανακαλυψα οτι εχει πεσει η τιμη του lg g2 και επιπλεον επειδη προκειται να βαλω και ενα προγραμμα κινητης τηλεφωνιας η τιμη του κινητου πεφτει στα ιδια επιπεδα με του skroutz..εδω τιθεται το ερωτημα.. Να το αγορασω απο κανονικο καταστημα ή απο skroutz? Απο τη μια δεν θελω να πληρωσω τις μεγαλες αλυσιδες αλλα δεν ξερω αν θα υπαρχει διαφορα μεταξυ κινητου που εισαγεται για την Ελλαδα και κινητου που προοριζοταν για αλλη χωρα.. Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου? Ευχαριστω
  3. Καλησπερα σε ολους, Γενικα χρειαζομαι καλο και αξιοπιστο κινητο αμεσα.Ημουνα ετοιμος να παραγγειλω το lg g3 αλλα αλλαξα γνωμη υστερα απο ερευνα που εκανα και αποφασισα να παρω το lg g2 που ειναι πολυ ποιο φθηνο στο skroutz και επειδη θελω να παω σε μια ποιο σιγουρη επιλογη μη ρισκαροντας να αντιμετωπισω τα ζητηματακια του g3. Αλλα θελω να ξερω αν πρεπει να προσεξω κατι στην αγορα ενος lg g2 απο skroutz. Υπαρχουν προβληματικες παρτιδες (οπως πχ στο g3) ή οτιδηποτε αλλο που θα πρεπει να δωσω προσοχη? Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν εχει συζητηθει κατι τετοιο, τα μηνυματα ειναι παρα πολλα.
  4. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Ναι αυτο με την παρτιδα θα το προσεξω οπως εχω διαβασει σε προηγουμενες σελιδες.
  5. Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, η αληθεια ειναι οτι δεν το πολυ ''βολευομαι'' το note 3 παρολο που ειναι σουπερ ευκαιρια μιας και ειναι στα ιδια χρηματα περιπου στο skroutz με το lg g3 32 gb. Απο αποψη μεγεθους (τα εχω πιασει απο κοντα) το lg για τα γουστα μου ειναι στα ορια και ειναι ποιο κινητο για αυτο δεν συμπεριελαβα το note στις επιλογες μου. Το θεμα μου ειναι κατα ποσο to lg αξιζει τα χρηματα και δεν ειναι απλα ενα ομορφο κινητο. Μαλλον ειναι και θεμα τυχης ποια συσκευη θα πεσει στα χερια σου γιατι κινητο που δεν το εχουν κακολογησει δεν υπαρχει.
  6. Καλησπερα σε ολους, Θελω να αγορασω το lg g3 32 gb απο skroutz αλλα πραγματικα με τοσα που γραφονται (lag,μπαταρα,ραγισματα κτλ ) δισταζω και το αναβαλλω συνεχεια κοιταζονατας εναλλακτικες περιπτωσεις (lg g2 , sony xperia z2). Θελω να μου απαντησει ενας που εχει πιασει πολλα smartphone στα χερια του αν αξιζει πραγματικα η αγορα του συγκεκριμενου κινητου. Τα λεφτα δεν μου περισσευουν επομενως θελω η αγορα να αξιζει τον κοπο αλλα και το κινητο να μεινει στα χερα μου για πολυ καιρο.
×
×
  • Create New...