vag74 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Θα συμφωνήσω με τον φιλο vag74!!!και εγω θεωρώ οτι η custom roms ειναι ανώτερες απο στοκ!!!και ειδικά ο cloudy ειναι φοβερός dev!!!και η καλύτερη του ρομ ειναι cloudy g3 !!!!:) Vag74 ακομα την ιδια ρομ εχεις?? Ναι Μανθο cloudy g3;)εσυ τι έγινε με miui είσαι ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Θα συμφωνήσω με τον φιλο vag74!!!και εγω θεωρώ οτι η custom roms ειναι ανώτερες απο στοκ!!!και ειδικά ο cloudy ειναι φοβερός dev!!!και η καλύτερη του ρομ ειναι cloudy g3 !!!!:) Για υποκλιθειτε σε cloudystock 2.5.....:lol::lol: Πλακα κανω!!..... και η cloudyG3 και η cloudystock ειναι πολυ σταθερες, και καλες rom's, με τα θετικα και τα αρνητικα τους! Νομιζω απ' τις καλυτερες stock baded rom's!! Και 'γω παιδια νομιζω πως μια custom, (αν ειναι καλη και σταθερη), εχει πολλα θετικα, σχετικα με μια stock! Κατ' αρχην εχουν ηδη "βγαλμενο" bloatware απο μεσα, και επισης μπορει να εχει και βελτιωτικες "προσθηκες". Επισης ειναι ετσι κι αλλιως root και εχεις φυσικα και το custom recovery να φλασαρεις οτι θελεις! Για τα παιδια που ρωτανε για τα κατω κουμπια (τη nav bar), με το xposed και G2 Tweaksbox (πληρωμενο), μπορεις να τη μικρυνεις οσο θελεις και να αλλαξεις και τα χρωματα των κουμπιων! Edited September 19, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Την 138 η 144 να περάσω...??? η open τι είναι ??? http://s28.postimg.org/4sa5e3d2l/Picture0001.png image hosting 30 mb Αν δεν κάνω λάθος το κινητό σου είναι SFR και όχι 6SF. Άρα αυτή που γράφει για SFR! Όσο για το open εννοεί unbranded. Το δικό σου είναι γαλλικό μεν αλλά παρόχου κινητής Γαλλίας άρα branded. Διάβασε εδώ. Λέει πράγματα γενικά μέσα για να μην χρειάζεται να ρωτάμε όλοι μας τα ίδια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380357 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλησπέρα παιδιά,αντιμετωπίζω πρόβλημα με το σήμα του g2 όταν ενεργοποιω το lte το σήμα γίνεται ασταθές και δεν πιάνει σχεδόν ποτέ full σήμα,ενώ κάνει και διακοπές στις κλήσης.Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ναι Μανθο cloudy g3;)εσυ τι έγινε με miui είσαι ακόμα; ναι φιλε μου ακομα με miui ειμαι !!!:D καθε εβδομαδα update μια χαρα!!και ειδικα τωρα που ειναι βασισμενω σε στοκ 4.4.2 εχω περασει τον dorimanx και την καμερα του xdabbeb και ολα καλα!!!!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλησπέρα παιδιά,αντιμετωπίζω πρόβλημα με το σήμα του g2 όταν ενεργοποιω το lte το σήμα γίνεται ασταθές και δεν πιάνει σχεδόν ποτέ full σήμα,ενώ κάνει και διακοπές στις κλήσης.Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος;; Καλησπερα και καλωσηρθες! Το οτι δεν πιανεις full σημα ουδεμια σχεση εχει με το κινητο. Ισχυει πως το 4g στην Ελλαντα δεν πιανει σωστα σχεδον πουθενα. Εγω που μενω Δαφνη, πιανει μολις 1 παυλα στο σπιτι μου και γενικα κανει συχνα πυκνα εναλλαγες μεταξυ 3g και 4g. Ειναι απολυτα φυσιολογικο! Εαν δεν εχεις καλο σημα 4g (2-3 παυλες) απλα μην το δουλευεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλησπερα και καλωσηρθες! Το οτι δεν πιανεις full σημα ουδεμια σχεση εχει με το κινητο. Ισχυει πως το 4g στην Ελλαντα δεν πιανει σωστα σχεδον πουθενα. Εγω που μενω Δαφνη, πιανει μολις 1 παυλα στο σπιτι μου και γενικα κανει συχνα πυκνα εναλλαγες μεταξυ 3g και 4g. Ειναι απολυτα φυσιολογικο! Εαν δεν εχεις καλο σημα 4g (2-3 παυλες) απλα μην το δουλευεις. Τώρα που διαβάζω αυτό, μπορώ να πω και εγώ ότι έχω ένα θέμα με το σήμα στο G2. Είχα πριν το Xperia Z και ενώ και τώρα με το G2 βρίσκομαι τον ίδιο χώρο (στην εργασία μου), έχω σχεδόν ανύπαρκτο σήμα, ενώ πριν είχα μία με δύο γραμμές. Εννοείται, ίδιο πάροχο κινητής. Το τηλέφωνο μου είναι stock G2 32GB Γερμανικό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Παρεμπιπτόντως και εγώ Δάφνη μένω και δεν έχω καθόλου καλό σήμα.Μάλλον δεν θα χρησιμοποιώ το 4g,αν και με το gs4 που είχα δεν αντιμετώπιζα κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Σαν καινουριος κατοχος της συσκευης 32αρι εχω και εγω καποια θεματακια και θα ηθελα να μαθω αν ειναι πταισματα και οχι ανυσηχητικα και αν υπαρχουν τροποι!!1ον αρκετες φορες οταν με καλουν καθυστερει να εμφανισει στην οθονη οτι με περνουν αλλα υπαρχει η δονηση και το λεντακι και χθεσ συγκεριμενα και μετα απο επανφορα ρρυθμισεων σε μια κληση δεν ανοιγε καθολου σε μια κληση που με ειχαν κανει και επρεπε να την κλεισω και να τιν ξαναανοιξω την συσκευη! 2ον η αθορυβη λειτουργεια ενω την ενεργοποιω δεν την δεχετε και πρεπει να κανω καμια δεκαρια προσπαθειες μεχρι να την δεχτει και αν!!και 3ον οποιο widget καιρου και να βαλω εχω την εντυπωση οτι το κινητο lagarei!! η μπαταρια για να μην καταναλωνει σε τι ποσοστα τα εχετε ωστε να μην υπερβενει τα 35% οθονης?? Ευελπιστω να με καλυψετε και να ξεαγχωθω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλημέρα φίλε μου.Αυτο με την αθόρυβη λειτουργία το κάνει και σε εμένα,μάλιστα ακόμα και να ενεργοποιηθεί η λειτουργία δεν ανάβει η ένδειξη στην μπάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Σαν καινουριος κατοχος της συσκευης 32αρι εχω και εγω καποια θεματακια και θα ηθελα να μαθω αν ειναι πταισματα και οχι ανυσηχητικα και αν υπαρχουν τροποι!!1ον αρκετες φορες οταν με καλουν καθυστερει να εμφανισει στην οθονη οτι με περνουν αλλα υπαρχει η δονηση και το λεντακι και χθεσ συγκεριμενα και μετα απο επανφορα ρρυθμισεων σε μια κληση δεν ανοιγε καθολου σε μια κληση που με ειχαν κανει και επρεπε να την κλεισω και να τιν ξαναανοιξω την συσκευη! 2ον η αθορυβη λειτουργεια ενω την ενεργοποιω δεν την δεχετε και πρεπει να κανω καμια δεκαρια προσπαθειες μεχρι να την δεχτει και αν!!και 3ον οποιο widget καιρου και να βαλω εχω την εντυπωση οτι το κινητο lagarei!! η μπαταρια για να μην καταναλωνει σε τι ποσοστα τα εχετε ωστε να μην υπερβενει τα 35% οθονης?? Ευελπιστω να με καλυψετε και να ξεαγχωθω!!! Όσο ήμουν με στοκ δεν είχα παρατηρήσει κανένα από τα 2 θέματα που λες. Πήγαιναν όλα ρολόι. Είχα την 20d. Όσο για το 35% οθόνης δύσκολα θα καταφέρεις κάτι τέτοιο που λες εκτός και δεν το χρησιμοποιείς. Αν διαβάσεις παραπάνω ποστ ή στο θέμα της μπαταρίας έχω αναφέρει τι σημαίνει αυτό το ποσοστό. Σε ένα οποιοδήποτε smartphone η κύρια πηγή κατανάλωσης μπαταρίας είναι η οθόνη μας. Αυτή είναι το πιο ενεργόβορο πράγμα στο κινητό μας. Αρα εκτός και αν δεν το χρησιμοποιείς ή το έχεις μόνο για κλήσεις όπου η οθόνη είναι σβηστή ότι και να κάνεις το ποσοστό οθόνης θα είναι υψηλό και δεν υπάρχει λόγος να σε αγχώνει. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Όσο ήμουν με στοκ δεν είχα παρατηρήσει κανένα από τα 2 θέματα που λες. Πήγαιναν όλα ρολόι. Είχα την 20d. Όσο για το 35% οθόνης δύσκολα θα καταφέρεις κάτι τέτοιο που λες εκτός και δεν το χρησιμοποιείς. Αν διαβάσεις παραπάνω ποστ ή στο θέμα της μπαταρίας έχω αναφέρει τι σημαίνει αυτό το ποσοστό. Σε ένα οποιοδήποτε smartphone η κύρια πηγή κατανάλωσης μπαταρίας είναι η οθόνη μας. Αυτή είναι το πιο ενεργόβορο πράγμα στο κινητό μας. Αρα εκτός και αν δεν το χρησιμοποιείς ή το έχεις μόνο για κλήσεις όπου η οθόνη είναι σβηστή ότι και να κάνεις το ποσοστό οθόνης θα είναι υψηλό και δεν υπάρχει λόγος να σε αγχώνει. Με καλυψες οσον αφορα την μπαταρια!! Δεν εχω πειραξει καθολου το κινητο,,,ετσι οπως το παρελαβα ετσι το εχω,,γτ δεν το κατεχω πολυ με τις τροποποιησεις ακομα,,μιας και το εχω δυο εβδομαδες το κινητο!! και εγω με την 20d ειμαι!! Τωρα για τα αλλα 2 θεματακια,,,χρειαζετε να κανω κατι η ειναι φυσιολογικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Με καλυψες οσον αφορα την μπαταρια!! Δεν εχω πειραξει καθολου το κινητο,,,ετσι οπως το παρελαβα ετσι το εχω,,γτ δεν το κατεχω πολυ με τις τροποποιησεις ακομα,,μιας και το εχω δυο εβδομαδες το κινητο!! και εγω με την 20d ειμαι!! Τωρα για τα αλλα 2 θεματακια,,,χρειαζετε να κανω κατι η ειναι φυσιολογικα?? Ίσως με την 20f να λυθούν γιατί κ εγώ όταν το πήρα είχα την 20d αλλά με έβγαλε με την μια ενημέρωση και πέρασα την φ και δεν έχω κανένα θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 ποιο πανω διαβασα που λενε οτι οσοι εχουν την d δεν θα γινει update στην f!! και το περνω παραδειγμα απο την συσκευη μου που οταν παταω για ενημερωση μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση!!! ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως με την 20f να λυθούν γιατί κ εγώ όταν το πήρα είχα την 20d αλλά με έβγαλε με την μια ενημέρωση και πέρασα την φ και δεν έχω κανένα θέμα... ποιο πανω διαβασα που λενε οτι οσοι εχουν την d δεν θα γινει update στην f!! και το περνω παραδειγμα απο την συσκευη μου που οταν παταω για ενημερωση μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Η καθυστερηση στο αναμμα της οθονης σε εισερχομενη κληση νομιζω ειναι γενικο φαινομενο στην kit kat για το lg g2! Οταν ειχαμε την jelly bean αναβε κανονικα η οθονη (γρηγορα), οπως επισης γρηγορα αναβε και με G3 rom που ειχα για καποιο διαστημα. Τωρα που εχω custom rom για G2, (οχι μονο αυτη, αλλα και αλλες 2-3 που εχω βαλει επισης g2 based rom's) την καθυστερηση την εχουν, οπως επισης την εχουν και πολλοι (αν οχι ολοι) και με stock rom της lg! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Η καθυστερηση στο αναμμα της οθονης σε εισερχομενη κληση νομιζω ειναι γενικο φαινομενο στην kit kat για το lg g2! Οταν ειχαμε την jelly bean αναβε κανονικα η οθονη (γρηγορα), οπως επισης γρηγορα αναβε και με G3 rom που ειχα για καποιο διαστημα. Τωρα που εχω custom rom για G2, (οχι μονο αυτη, αλλα και αλλες 2-3 που εχω βαλει επισης g2 based rom's) την καθυστερηση την εχουν, οπως επισης την εχουν και πολλοι (αν οχι ολοι) και με stock rom της lg! Λες και θα σκοτωθούμε να σηκώσουμε το τηλέφωνο χαχαχαχ Αν δεν χτυπήσει δυο τρις φορές δεν έχει ενδιαφέρον :dance: Πάντως έχω μεγάλο ενδιαφέρον για το πως θα είναι το Αndroid L ... (έρθει δεν έρθει επίσημα στο g2 εμείς θα το βάλουμε manuali από του g3 :shifty: ) Εύχομαι να ενσωματωθούν πολλά στοιχεία από το καινούργιο σχεδιαστικό μοτίβο του Pure Android <<Material Design>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Η καθυστερηση στο αναμμα της οθονης σε εισερχομενη κληση νομιζω ειναι γενικο φαινομενο στην kit kat για το lg g2! Οταν ειχαμε την jelly bean αναβε κανονικα η οθονη (γρηγορα), οπως επισης γρηγορα αναβε και με G3 rom που ειχα για καποιο διαστημα. Τωρα που εχω custom rom για G2, (οχι μονο αυτη, αλλα και αλλες 2-3 που εχω βαλει επισης g2 based rom's) την καθυστερηση την εχουν, οπως επισης την εχουν και πολλοι (αν οχι ολοι) και με stock rom της lg! Αυτο με την καθυστερηση στο αναμα της οθονης στις κλησεις το χω παρατηρησει κ εγω στο δικο μου stock 4.4.2. Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 όταν λέτε ότι αργεί να δείξει την κλήση εννοείτε το πολύ ένα δευτερόλεπτο έτσι?? Το οποίο ειναι αμελητέα ποσότητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Είναι ασήμαντη αυτή η καθυστέρηση. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που γίνεται θέμα γιατί δεν ανάβει η οθόνη στιγμιαία αλλά μετά από 1-2 δευτερόλεπτα. Πάντως όσοι φορτώσατε το 20f firmware από 20d έχω να πω τα εξης: Τα προβλήματα που παρουσίασε όταν μπήκε η 20d, που ήρθε με το knock code, ήταν: - Υπερθέρμανση σε κατάσταση Data, δηλαδή όταν δούλευες το Internet σε 3G, 4G. Που έχει και ως αποτέλεσμα μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας - Περίεργα κολλήματα σε όλες τις εφαρμογές αλλά και στο τηλέφωνο. - Αν όχι όλες οι περισσότερες εφαρμογές VoIP (π.χ. Skype, Viber κ.α.) κρασάρουν όταν πας να κάνεις φωνητική κλήση ή βίντεο κλήση. - Η σιωπηλή λειτουργία δεν λειτουργεί ακόμη και αν την ενεργοποιήσουμε Όλα τα παραπάνω μετά την αναβάθμιση σε 20f φαίνεται να διορθώθηκαν (μη λέω μεγάλη κουβέντα. Θα κάνω τις δοκιμές μου πρώτα και θα καταλήξω αν συνεχίζουν να παραμένουν διορθωμένα). Πάντως κάντε άφοβα off line αναβάθμιση σε 20f με το Flash Tool 2014 από XDA Developer forum και κατεβάσετε και ένα Open 20f firmware. Εγώ κατέβασα το Γαλλικό. Edited September 20, 2014 by leas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Η καθυστερηση στο αναμμα της οθονης σε εισερχομενη κληση νομιζω ειναι γενικο φαινομενο στην kit kat για το lg g2! Οταν ειχαμε την jelly bean αναβε κανονικα η οθονη (γρηγορα), οπως επισης γρηγορα αναβε και με G3 rom που ειχα για καποιο διαστημα. Τωρα που εχω custom rom για G2, (οχι μονο αυτη, αλλα και αλλες 2-3 που εχω βαλει επισης g2 based rom's) την καθυστερηση την εχουν, οπως επισης την εχουν και πολλοι (αν οχι ολοι) και με stock rom της lg! αυτη η καθυστερήσει που εχει το ειχα ξεχάσει εντελώς μηλαμε ειχαι πολυ καιρο να βάλω rom βασισμενη σε στοκ της 4.4.2 lg g2!!!:p αλλα να πω την αλήθεια ειναι σπαστικό πολλες φορες ηθελα να κανω απλα να κτατησω τον αριθμο χωρις να κανω αναπάντητη και αυτο εκανε κλίση χωρις να θελω!!!αυτο η καθυστερήσει δεν υπαρχει στο cloudy g3!!!αλλα ουτε και σε miui(που εχω τωρα δηλαδη!!:))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Η σιγαση φαινεται στην μπαρα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Η σιγαση φαινεται στην μπαρα. Στο Ντουμπάι βρίσκεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Χαχαχα οχι απλα το εχω βαλει σαν πολη. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Μακαρι να ερθει και σε εμας ι 20f και να λυθουν τα ψιλοπροβληματακια!!! κατι αλλο,,,βιντεο κληση δεν μπορει να γινει ααπο και προς την συσκευη μας?? γνωριζει καποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Βιντεοκληση μεσω δικτυου κανουν μονο τα σαμσουνκ μεταξυ τους τα ΑΗ φον μονο μεσω wi fi μεταξυ τους.Και ολοι οι υπολοιποι μεσσω viber. Skype κλπ με χρηση δεδομενων. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts